Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
oy canım masallah sızeeeee
allah kucagna almak nasıp etsın
canım benım bence erkek gelıo sana
bende bugun bıraz kestıreyım dedım
hayal kurdum uykuya dalmadan
kızım olursa masal koymak ıstıorum adını ve hep kucagımda onunla bır uyudugumu hayal edıp ıcımden 'masal masal masall' dıye gecırdım ...
hayalı bıle guzel vallaaa..
canım benım masallah atesıne
ınsallah guzel heberler verırsın bıze.
hadı artık bayanlar yaaaa
bırınız hamıleyım desınde
halay cekelım yaaa
uzun zaman oldu bırının bıze umut olmayısıı((

laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
olı gıbı baslıcam sımdı bende ezıkmıyım lan ben dıee
nerdesınız yaaa
kocam varken gıremıorum o yok sımdı ama sızde yoksunuz ıkı uc aksamdır.
bıde bana tasıttırdınız koca laptopu taa buralaara

ne zor bi imtihan ya 4 ay önce evlenen kuzeniminde hamilelik haberini aldım üzülmüyorum ama ne bileyim işte ya da neyse anlatamadığım şeyi siz öyle iyi anlıyorsunuz ki ne diyeyim
ALLAH VAR KEDER YOK

ne zor bi imtihan ya 4 ay önce evlenen kuzeniminde hamilelik haberini aldım üzülmüyorum ama ne bileyim işte ya da neyse anlatamadığım şeyi siz öyle iyi anlıyorsunuz ki ne diyeyim
ALLAH VAR KEDER YOK
canım benım
dedıgın gıbı oyle ıyı anlıoruz kı senı..
malesef hepımız senle aynı kaderı paylasıoruz...

aaa valla sınır bastı haaa
ıkı gundur gırıorum cıkıorum kımse yokkkkk

aramızda kalsın bacım bunlar hep böyle
ne zmn ben olmasam car car sabaha kaddaan konuşurlar
çıkıyom geliyommm ahanda kimseler yokkkkk

Sen bide lap top taşıdın daha bi siinir olabilirsin hak veriyom

bnm adamda yatamadı gitti dolanıp duruyo
yatsın hele gelcem tamamen du

aramızda kalsın bacım bunlar hep böyle
ne zmn ben olmasam car car sabaha kaddaan konuşurlar
çıkıyom geliyommm ahanda kimseler yokkkkk

Sen bide lap top taşıdın daha bi siinir olabilirsin hak veriyom

ay sormaaa
aynen olee laptopu tasıdım bıdeee
neyse ne sorcam sana
sen sımdı drdan randevu aldın ya
ne zmn gıtcen sımdı

bu arada msn ye gel barı burdan dııl ordan konusam

ay sormaaa
aynen olee laptopu tasıdım bıdeee
neyse ne sorcam sana
sen sımdı drdan randevu aldın ya
ne zmn gıtcen sımdı

bu arada msn ye gel barı burdan dııl ordan konusam

Saat 18:59 Ay-Merkür karşıtlık etkisi altında, parasal konular ve aşk hayatınızı birebir ilgilendiren konular üzerinde daha dikkatli olmanız gerekir. Bazı anlarda garip bir yalnızlığın üzerinize çöktüğünü düşünürsünüz. Kendi kendinize durumunuzu kurgularsınız. Eskiye dönmenin, o yanlışları bir daha yaşamanın iyi olmayacağını bilirsiniz. Ancak yeniye yer açamadığınız için, eskiyi ister istemez hatırlarsınız.

tamda beni anlatmış...

geliyorm bacım öf yatamadı ki

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım umarım birileri vardır ben şuan da ağlıyorum.yaklaşık 1 aydır hep bu siteyi takip ediyorum ve artık ümitlenmiştim.2 yıllık evliyiz ve son bir yıldır bizde bebiş istiyoz ki bu ay kendimi çok mu kaptırdım bilmiyom ama çok ümitliydim.ama sabah kanamayı görünce ne yapcağımı bilemedim dua edelim arkadaşlar duayla buluşalım lütfen.

günaydın arkadaşlar bat 12 temmuz olmasına rağmen adet belirtilerini hissetmeye başladım bu sabah itibariyle sanırsınız ki bugün olucam öyle. ama bişey sormak istiyorum 26 ve 27 temmuzda ovlasyon testlerim pozitifti ama o günden sonra ateşimde hiç artma olmadı bu nedemek oluyo sizce önce çıkıp adete yakın düşmesi gerekmiyo mu

bende her sabah kalkıp ateşimi ölçtüm yalnız günlerdir vücut ısım yüksekti 36.3 36.7 lerdeydi bu sabah baktığımda ise 35.8 .sabretmek çok zormuş çok.ALLAH HİÇKİMSENİN YUVASINDAN BEBİŞ SESLERİNİ EKSİK ETMESİN ARKADAŞLAR.şuan cevremdeki bütün arkadaşların bebişleri var kimilerin yeni oldu bir ben kaldım aralarında.yanlarına bile gitmek istemiyorum.herkes bir çocuk muhabbetinde yada doğumum hamileliğim şöyle böyle geçti konuşurken ben öylece kala kalıyorum.ALLAHIM BENDE ANNE OLMAK İSTİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Reglime 10 gün varken benimde 37.4 gözüküyor ateşim Normal hasta olacağım galiba bukadar yüksek ateş 10 gün varken normal mi yaa biri yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…