Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydın kızlar. benim ateş bugün düşüşe geçti. sanırım yarına kırmızılar geliyor

3d1d67 Ovulation charts on FertilityFriend.com
adet olmadan umut kesme cnm sonuçta ortlama ççizgisini varsayarsak hala oldukça yüksek ateşin...
arkadaşlar sizler hangi marka ovülasyon testini kullanıyorsunuz
labquick idrarla ovulasyon ve calista marka tükrükle ovulasyon testlerini kullandım..
Reglime 10 gün varken benimde 37.4 gözüküyor ateşim Normal hasta olacağım galiba bukadar yüksek ateş 10 gün varken normal mi yaa biri yardım etsin
sabah 6-8 arasında 3 saatlik uykuyla ölçtüğünüz ateşinizmi ? öteki türlü böyle yüksek çıkması normaldir..
dediğim gibi çalışmaayı kesme emin olmamakla beraber çizgini iki gün öncesine veya yarın yükselirse bu gün çekebilir tedbirli olmak iyidir cnm..

çatlama olmuş görünüyor 12. gün bi kaç değer daha girince çizgini çekecektir...

381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com buda bnm umut vaad etmeyen tablom ..mucize olsun bu düşüş ateşle gebe kalayımda.

canım inş mucize olur ve inş hamiş haberini alırız canım bu arada benim 15 .gün yani çatladğında çıkıyor birde tablonun altında opk olan kısımda artı işareti var o nedemek çok soru sordum

Son düzenleme:
günaydın kızlar. benim ateş bugün düşüşe geçti. sanırım yarına kırmızılar geliyor

Ortalamanın üstündesin adet gelmeden
Umudunu kaybetme

Seninle aynı duyumdayız.doktora gittin mi
Sorun var mı. Sabir canım.

15. Gün çatlamış görünüyor. Sen yinede
2 gün daha çalışmalara devam et

sabah 6-8 arasında 3 saatlik uykuyla ölçtüğünüz ateşinizmi ? öteki türlü böyle yüksek çıkması normaldir..

Gece 11.30-12 arası ölçtüğüm ateş oda afakan bastı yeni doğum yapmış ark.ime gitmiştik yanıyorum ben diyince ateşi ölçtü öyle çıktı...

sagol canım gün aşırı devam o zaman :))

biraz sabır zamanla 17 ye çekecek gibi duruyor.
bugün ilişki olsun tabi fazla ilşkiden zarar gelmez. hem ovulasyaon testin de hala pozitif.

inşallah gelmez..
yalnız senin luteal fazın baya uzun geçen aydan da ördüğüm kadarıyla
sormayın ben dün gece umre öncesi eşimin ailesini ziyarete gittim. zaten bir ay boyunca 10 kere gidip gitmeme konusunda kararsız kaldım. en son hanımın yaptıklarından sonra gitmeme kararı aldım. annem aramıştı dün hayır git dedi. sen üzrine düşeni yap.
annem benim hiç kayınvalidemin zannetiği gibi biri değil ama Allah bilsin. eşim anneme öyle dua ediyor ki..
en nihayetinde çok sıcak olmayan bi ortam da olsa iyi oldu ben Allah rızası için bi iş yaptım ve bu ağır veballe kutsal beldelere gitmemiş oldum.
bizim hikaye yine başlıyor.
kv yine bize gelmeye başlayacak en azından gelin diye ısrar edecek..
sonra ben ne kadar iyi davransam da bi süre sonra yine bişeyler çıkaracak..
ben yine gitmeme kararı alacam bu böyle kısır döngü gibi devam etcek..
bbu da imtihanım zannedersem..

çok sevindim canım öyle aklımdan geçiyordun bu kız neden haber vermedi diye erkeğe benzettiyse erkektir sağlıklı olsun da

Son düzenleme:
deryoş,karanfil,zilli şenayhepinize teşekkürler
şenayım duan tez zamanda kabul olsun inşallah
erkek kız farketmez tabii
minik sağlıklı olsun da

olicim senin ateş arada kaynamış inşallah bebişin yerleşiyordur diyelim..
bir de ff in aldığı ortalama pek bi yüksek geldi gözüme.

dur canım ya daha ortalamanın baya üstündesin

yarından sonra çeker canım 3 gün yükek gidiyorda 4. gün anca çekiyor

Evey . Yokh nerelerdesiniz.
Every sabah seni görmeye
alıştık. Hasta değilsin umarım.

geldimmmmm bennnn
dün erken kalkıp gece de sahurdan sonra yatınca
uykusuzluktan öldüm dün bugün öğlene kadar uyumuşum

sahi every nerdekiiiiiiiiii

ayy canım arada kalmışsın
ama olsun iyi yapmışsın boşver insanlık sende kalsın
gerisi artık onların sorunu
yine aynı şeylere başlarsa da kendi bilir
insan üüzülüyor tabi..

hamiş olursun inşallah canım inşallah yumurtan çatlamıştır kırmızıları görmezsin.ben bu sabah gördüm ve hiç iyi değilim.hamiş olanları duyunca sevinmemek mümkün değil inşallah sağlıklı sıhatli alırlar kucağına .darısı bize MEVLA NEYLERSE GÜZEL EYLER BEKLEYELİM SABIRLA .çok zor ama ne yapalım.ALLAHIM BİZEDE BU DUYGULARI TATTIRSIN İNŞALLAH.

ARKADAŞLAR eşinde sperm azlığı sorunu olan olup hamile kalan var mı ne olur bişeyler yazın ne yapcağımı artık bilemiyorum.eşimde bu konuda benden daha hassas ama bana belli etmiyor.ben her ay umutla olur bugün yarın diyip morali pozitif tutmaya çalışıyorum.

Arkadaşımın eşinde vardı, hatta çatlatma yöntemine başlamışlardı ama eşi inanılmaz pozitif ve kendiyle dalga geçen bir tipti...Benim spermcanlar ben gibi kilolu yavaş depar atıyorlar filan diye ki bizle bile paylaşmışlardı bu konuyu...Canını sıkma hiç canım herşey vakti zamanı gelince Rabbimde nasip ettikten sonra herşey olur....Heee buarada arkadaşım 135 kilo, eşi 120 kilo ve hamile eylül ortası gibi tombiş bir spermcan geliyor inşAllah

Son düzenleme:

dur canım ya daha ortalamanın baya üstündesin

yarından sonra çeker canım 3 gün yükek gidiyorda 4. gün anca çekiyor

Evey . Yokh nerelerdesiniz.
Every sabah seni görmeye
alıştık. Hasta değilsin umarım.

geldimmmmm bennnn
dün erken kalkıp gece de sahurdan sonra yatınca
uykusuzluktan öldüm dün bugün öğlene kadar uyumuşum

sahi every nerdekiiiiiiiiii

ayy canım arada kalmışsın
ama olsun iyi yapmışsın boşver insanlık sende kalsın
gerisi artık onların sorunu
yine aynı şeylere başlarsa da kendi bilir
insan üüzülüyor tabi..

masallah rabbim sağlıklı
kucağına almayı nasip etsin. oğlan kız fark etmez
hayırlısı olsun.beslenmene dikkat et. iyi bak bebişe

olicim senin ateş arada kaynamış inşallah bebişin yerleşiyordur diyelim..
bir de ff in aldığı ortalama pek bi yüksek geldi gözüme.

sana msj yazmıştım gitmemişş:S
TEKRAR YAZAYIM BARİ
BU ÇATLAMADAN Bİ KAÇ GÜN ÖNCEKİ ATEŞİM VARYA 36,5 OLAN O SEBEPLE YÜKSEKTE BİRDE GİRDİĞİM ISI SAYISI AZ OLUNCA ORTALAMAYA ALDIĞINDA SONUÇ BÖYLE OLDU FAKAT BENCE OVULASYON 16. GÜN VE 36,5 36,4 ARASINDA OLMASI LAZIM HATTA BAK O HALE GETİREYİMDE DEĞERLENDİR BEN BU ŞEKLİNİ SEVMEDİM ZATEN..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…