adet olmadan umut kesme cnm sonuçta ortlama ççizgisini varsayarsak hala oldukça yüksek ateşin...günaydın kızlar. benim ateş bugün düşüşe geçti. sanırım yarına kırmızılar geliyor
3d1d67 Ovulation charts on FertilityFriend.com
labquick idrarla ovulasyon ve calista marka tükrükle ovulasyon testlerini kullandım..arkadaşlar sizler hangi marka ovülasyon testini kullanıyorsunuz
sabah 6-8 arasında 3 saatlik uykuyla ölçtüğünüz ateşinizmi ? öteki türlü böyle yüksek çıkması normaldir..Reglime 10 gün varken benimde 37.4 gözüküyor ateşimNormal hasta olacağım galiba bukadar yüksek ateş 10 gün varken normal mi yaa biri yardım etsin
dediğim gibi çalışmaayı kesme emin olmamakla beraber çizgini iki gün öncesine veya yarın yükselirse bu gün çekebilir tedbirli olmak iyidir cnm..
3e6aa8 Ovulation charts on FertilityFriend.com ateşim böyle çatladım mı bugün ilişki olsun mu dün evden aceleyle çıktım hastaneye gidiyom diye ölçemedim yorumlarsanız sevinirim birde tabloda çizgi çıkması ne anlama geliyor
adet olmadan umut kesme cnm sonuçta ortlama ççizgisini varsayarsak hala oldukça yüksek ateşin...
labquick idrarla ovulasyon ve calista marka tükrükle ovulasyon testlerini kullandım..
sabah 6-8 arasında 3 saatlik uykuyla ölçtüğünüz ateşinizmi ? öteki türlü böyle yüksek çıkması normaldir..
dediğim gibi çalışmaayı kesme emin olmamakla beraber çizgini iki gün öncesine veya yarın yükselirse bu gün çekebilir tedbirli olmak iyidir cnm..
çatlama olmuş görünüyor 12. gün bi kaç değer daha girince çizgini çekecektir...
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com buda bnm umut vaad etmeyen tablom ..mucize olsun bu düşüş ateşle gebe kalayımda.
günaydın kızlar. benim ateş bugün düşüşe geçti. sanırım yarına kırmızılar geliyor
arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım umarım birileri vardır ben şuan da ağlıyorum.yaklaşık 1 aydır hep bu siteyi takip ediyorum ve artık ümitlenmiştim.2 yıllık evliyiz ve son bir yıldır bizde bebiş istiyoz ki bu ay kendimi çok mu kaptırdım bilmiyom ama çok ümitliydim.ama sabah kanamayı görünce ne yapcağımı bilemedim dua edelim arkadaşlar duayla buluşalım lütfen.
3e6aa8 Ovulation charts on FertilityFriend.com ateşim böyle çatladım mı bugün ilişki olsun mu dün evden aceleyle çıktım hastaneye gidiyom diye ölçemedim yorumlarsanız sevinirim birde tabloda çizgi çıkması ne anlama geliyor
sabah 6-8 arasında 3 saatlik uykuyla ölçtüğünüz ateşinizmi ? öteki türlü böyle yüksek çıkması normaldir..
adet olmadan umut kesme cnm sonuçta ortlama ççizgisini varsayarsak hala oldukça yüksek ateşin...
labquick idrarla ovulasyon ve calista marka tükrükle ovulasyon testlerini kullandım..
çatlama olmuş görünüyor 12. gün bi kaç değer daha girince çizgini çekecektir...
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com buda bnm umut vaad etmeyen tablom ..mucize olsun bu düşüş ateşle gebe kalayımda.
biraz sabır zamanla 17 ye çekecek gibi duruyor.
bugün ilişki olsun tabi fazla ilşkiden zarar gelmez. hem ovulasyaon testin de hala pozitif.3e6aa8 Ovulation charts on FertilityFriend.com ateşim böyle çatladım mı bugün ilişki olsun mu dün evden aceleyle çıktım hastaneye gidiyom diye ölçemedim yorumlarsanız sevinirim birde tabloda çizgi çıkması ne anlama geliyor
inşallah gelmez..günaydın kızlar. benim ateş bugün düşüşe geçti. sanırım yarına kırmızılar geliyor
sormayın ben dün gece umre öncesi eşimin ailesini ziyarete gittim. zaten bir ay boyunca 10 kere gidip gitmeme konusunda kararsız kaldım. en son hanımın yaptıklarından sonra gitmeme kararı aldım. annem aramıştı dün hayır git dedi. sen üzrine düşeni yap.Ayyy topic bu gece ne kdr sessiz kalmış yaaa
herkes bi yerdeydi heraldeeee :)
ya kocama bgnlerde acaip kıl oluyorum sabır çekiyorum bol bol
hadi halvet haftası öncesi birbirimize girmeyelim diyorum da..
ama şurama kadar geldi yaniiiiiiiiiii
:
bugün bebişimi gördümm kocaamaaaaaaaaann olmuş
ikili ölçümler de şükür iyi çıktı ense burun kemiği falan
kan sonuçları p.tesi salı çıkacak
nasıl hareketliydi eşim şoka girdiaynen böyleydi(ay kopyalama yapmıştım bebek ikonu çıkmamış)
ve doktor kesin olmamakla birlikte erkeğe benzetti
bir dahaki kontrole kesinleşir dedi
ultrasona bakarken tek tek isimlerinizle dua etttim
Allah kabul eder inşalalh
boyumuz da 6.17 cm olmuş
günaydın kızlar. benim ateş bugün düşüşe geçti. sanırım yarına kırmızılar geliyor
Evey . Yokh nerelerdesiniz.
Every sabah seni görmeye
alıştık. Hasta değilsin umarım.
sormayın ben dün gece umre öncesi eşimin ailesini ziyarete gittim. zaten bir ay boyunca 10 kere gidip gitmeme konusunda kararsız kaldım. en son hanımın yaptıklarından sonra gitmeme kararı aldım. annem aramıştı dün hayır git dedi. sen üzrine düşeni yap.
annem benim hiç kayınvalidemin zannetiği gibi biri değil ama Allah bilsin. eşim anneme öyle dua ediyor ki..
en nihayetinde çok sıcak olmayan bi ortam da olsa iyi oldu ben Allah rızası için bi iş yaptım ve bu ağır veballe kutsal beldelere gitmemiş oldum.
bizim hikaye yine başlıyor.
kv yine bize gelmeye başlayacak en azından gelin diye ısrar edecek..
sonra ben ne kadar iyi davransam da bi süre sonra yine bişeyler çıkaracak..
ben yine gitmeme kararı alacam bu böyle kısır döngü gibi devam etcek..
bbu da imtihanım zannedersem..
Evey . Yokh nerelerdesiniz.
Every sabah seni görmeye
alıştık. Hasta değilsin umarım.
sormayın ben dün gece umre öncesi eşimin ailesini ziyarete gittim. zaten bir ay boyunca 10 kere gidip gitmeme konusunda kararsız kaldım. en son hanımın yaptıklarından sonra gitmeme kararı aldım. annem aramıştı dün hayır git dedi. sen üzrine düşeni yap.
annem benim hiç kayınvalidemin zannetiği gibi biri değil ama Allah bilsin. eşim anneme öyle dua ediyor ki..
en nihayetinde çok sıcak olmayan bi ortam da olsa iyi oldu ben Allah rızası için bi iş yaptım ve bu ağır veballe kutsal beldelere gitmemiş oldum.
bizim hikaye yine başlıyor.
kv yine bize gelmeye başlayacak en azından gelin diye ısrar edecek..
sonra ben ne kadar iyi davransam da bi süre sonra yine bişeyler çıkaracak..
ben yine gitmeme kararı alacam bu böyle kısır döngü gibi devam etcek..
bbu da imtihanım zannedersem..
kızlaaaaarrrrrrr biz geldik
bugün bebişimi gördümm kocaamaaaaaaaaann olmuş
ikili ölçümler de şükür iyi çıktı ense burun kemiği falan
kan sonuçları p.tesi salı çıkacak
nasıl hareketliydi eşim şoka girdiaynen böyleydi(ay kopyalama yapmıştım bebek ikonu çıkmamış)
ve doktor kesin olmamakla birlikte erkeğe benzetti
bir dahaki kontrole kesinleşir dedi
ultrasona bakarken tek tek isimlerinizle dua etttim
Allah kabul eder inşalalh
boyumuz da 6.17 cm olmuş
olicim senin ateş arada kaynamış inşallah bebişin yerleşiyordur diyelim..
bir de ff in aldığı ortalama pek bi yüksek geldi gözüme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?