sevgili kızlaar sizlere haberlerim var. Dr'umun isteği üzerine bugün kan testi yaptırdım. ve sonuç b-hcg 16 çıktı. bu değere göre hamileyim. ama bu değer çok düşük ve üstelik az önce kahve lekeler başladı. sanırım kimyasal gebelik
canım iğnenin ve ilacın etkiisi kesin olarak geçti mi bakalım
onların kalıntısıdır bu belki.
hemen kimyasal falan deyip sıkma canını.allah korusun.
belkide geç döllenmiştir ve yükselecektir o hiç belli olmaz.
ben sabah biraz öyle tahmin etmiştim senin luteal fazların çok uzun acaba kimyasal gebelik mi yaşıyorsun diye..
inşallah bu değildir ve bebeğin yerleşiyordur canım.
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
tüh olmaz mı dersin.. ne biliyim elin istanbullarında yarın test verecek yeri bulamam diye bu gece vermeye karar verdim dpo 10 çıkmaz mı..
çıkmazsa ve ben hamileysem yapacak biişey yok ben hamile olduğumu düşünmüyorum zaten ama test negatif çıkarsa vebali benden gitti ilaca başlıyacam.
yok canım şimdiye kadar gelmemiş şimdi mi gelicek.
canım dur bakalım kızların dediği gibi yat dinlen katlanır belki değerlerin
ya ben de hep öyle tahmin ediyordum kimyasal mı diye ama:26:bu defaki inşallah değildir.inşallah dediğin gibidir.
ben sabah biraz öyle tahmin etmiştim senin luteal fazların çok uzun acaba kimyasal gebelik mi yaşıyorsun diye..
tüh olmaz mı dersin.. ne biliyim elin istanbullarında yarın test verecek yeri bulamam diye bu gece vermeye karar verdim dpo 10 çıkmaz mı..
çıkmazsa ve ben hamileysem yapacak biişey yok ben hamile olduğumu düşünmüyorum zaten ama test negatif çıkarsa vebali benden gitti ilaca başlıyacam.
yok canım şimdiye kadar gelmemiş şimdi mi gelicek.
ya ben de hep öyle tahmin ediyordum kimyasal mı diye ama:26:bu defaki inşallah değildir.inşallah dediğin gibidir.
inşallah katlanır. dua ediin ne olur
canım değerin düşük olması ztn önemli değil yeterki artsın ona bakalım biz
sen lekelere de takılma bence deryoşunda adet gününde olmştu lekeleri
dinlen sen sadece. allah korusun adını alma şu kimyaslın.
en daha önce de kimyasal yaşadın mı canım? ay kıyamam üzülmeeee
(yalnız her konudada deryoşu örnek gösteriyorz
kuzum iyki hamiş olmuş yoksa napcaktık
elimizde done oldu)
bana da çıkar gibi geldi en azından 5-10 arasında bişey.canım 10.gün bişey varsa çıkar bence
diğeride binde bir olur o da artık kısmet olur
bence yaptır kan testini
inşallahhh kimyasal değildir canım yaa hayırlısı olsun
karanfıil kız ne zmn dpo 10 oldun daha dün çatlama gününü konuşuyoduk şaştım valla
yaaa 15. gün olduysa çıkar o zmn da, ya 17. gün falansa, ozmn daha dpo 8 oluyo.
10 gün diyolar ya kan testi içinde ay ne bilim ya hesapla da olmuyo bu işler biliyon
kiminin adete yakın bile çıkmuyo kanda bile.
boşver sen yaptır o zmn gece. yarın oralarda telaşe olmasın.
bi günde bişi değişmez zaten varsa minikte olsa bi deger çıkar
inşşşşş hadi bi sürpriz olsunnnnnnn
kimyasal geçirdim mi bilmiyorum. geçen ay şüphelenmiştim. luteal fazım uzun olmuştu. geçen ay hiç test yapmadığımdan bilmiyorum. 11 haftalık düşüğüm var.
ateş ölçme yöntemini biliyomusunuz arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım pek bilgim yok adetime bir hafta var şimdi ölçmeye başlasam olur mu ve ne zamanlar ölçmem gerekiyo ve kaç olması gerek eğer hamişsem.? yardımcı olur musunuz lütfen
Canim benim ya beni sormussun kac kerekız daha kaçıncı gündesin ki ne kanı veriyosun
olsa bile çıkmıcak daha anca döllendi yavrucak
hani giderken vercektinnn
every nerde yaaa şmdide elektrikleri mi gitti acaba hiç gelmedi
sevgili kızlaar sizlere haberlerim var. Dr'umun isteği üzerine bugün kan testi yaptırdım. ve sonuç b-hcg 16 çıktı. bu değere göre hamileyim. ama bu değer çok düşük ve üstelik az önce kahve lekeler başladı. sanırım kimyasal gebelik
niye bugun yok noldu merak ettimmmmmmmmmmmmmmmmmmminş. bişey yoktur
Canim benim ya beni sormussun kac kerekız daha kaçıncı gündesin ki ne kanı veriyosun
olsa bile çıkmıcak daha anca döllendi yavrucak
hani giderken vercektinnn
every nerde yaaa şmdide elektrikleri mi gitti acaba hiç gelmedi
orkide cok srvindim insallah degerin hizla artar icini ferah tutsevgili kızlaar sizlere haberlerim var. Dr'umun isteği üzerine bugün kan testi yaptırdım. ve sonuç b-hcg 16 çıktı. bu değere göre hamileyim. ama bu değer çok düşük ve üstelik az önce kahve lekeler başladı. sanırım kimyasal gebelik
geldimm kizlar okkesa sen de sormussun tesekkurler iyiyim tatlimniye bugun yok noldu merak ettimmmmmmmmmmmmmmmmmmminş. bişey yoktur
merhaba kizlar yazdim yazdim mesajim gitmemis yaaa.zaten zor yaziyrm telden. Herseyi okuyamadim ama yokh ecrin ve okkesa beni sormussunuz tesekkurler kizlar dusunulmek coj guzel.ben de sizleri ozledim . Tam sefil hayati oldu ya simdi de internet yok.parayi odemeyi unutmusuz.banka kartinda sorun var maasimizi alamadik oyle zor durumdayiz:) uzun uzun yazarim telden zor oluyor. Orkide cok sevindim canim insallah degerin hizla artar.karanfilce aksama hamileyim yaz gider ayak srvinelim
efesude şekerim hadi gözün aydın çatladın artık beklemedesin
darısı başıma inşşş bu ay o günleri hiç göremicekmişim gibi hissediyorummmm sabır tükendi iyice ya
ama yinede gün aşırı devam et brz daha bence canım
inş bebegin gelirr ateşin süper yükselmiş
canım benım masallah atesıne
ınsallah guzel heberler verırsın bıze.
hadı artık bayanlar yaaaa
bırınız hamıleyım desınde
halay cekelım yaaa
uzun zaman oldu bırının bıze umut olmayısıı((
inşallah katlanır. dua ediin ne olur
canım hiç korkma benım de 4 haftalıkken olmuştu lekelenmem ama yat ve dinlen lütfenprogestana başladık. adet günüm dündü.
yok canım şimdiye kadar gelmemiş şimdi mi gelicek.[/QUOTE[FONT=Comic Sans M[B]Allah Allah sen ne karışıyorsun Allah'ın işine töbe töbeeee
gelir gelirrS][/FONT][/B]]
canım değerin düşük olması ztn önemli değil yeterki artsın ona bakalım biz
sen lekelere de takılma bence deryoşunda adet gününde olmştu lekeleri
dinlen sen sadece. allah korusun adını alma şu kimyaslın.
en daha önce de kimyasal yaşadın mı canım? ay kıyamam üzülmeeee
(yalnız her konudada deryoşu örnek gösteriyorz
kuzum iyki hamiş olmuş yoksa napcaktık
elimizde done oldu)
ne mutlu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?