Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım dur bakalım kızların dediği gibi yat dinlen katlanır belki değerlerin

ya değere o kadar değil de az önce kahve lekeleri görünce yıkıldım

ben sabah biraz öyle tahmin etmiştim senin luteal fazların çok uzun acaba kimyasal gebelik mi yaşıyorsun diye..
inşallah bu değildir ve bebeğin yerleşiyordur canım.

ya ben de hep öyle tahmin ediyordum kimyasal mı diye ama:26:bu defaki inşallah değildir.inşallah dediğin gibidir.

karanfıil kız ne zmn dpo 10 oldun daha dün çatlama gününü konuşuyoduk şaştım valla
yaaa 15. gün olduysa çıkar o zmn da, ya 17. gün falansa, ozmn daha dpo 8 oluyo.
10 gün diyolar ya kan testi içinde ay ne bilim ya hesapla da olmuyo bu işler biliyon
kiminin adete yakın bile çıkmuyo kanda bile.
boşver sen yaptır o zmn gece. yarın oralarda telaşe olmasın.
bi günde bişi değişmez zaten varsa minikte olsa bi deger çıkar
inşşşşş hadi bi sürpriz olsunnnnnnn

canım 10.gün bişey varsa çıkar bence
diğeride binde bir olur o da artık kısmet olur
bence yaptır kan testini

ya ben de hep öyle tahmin ediyordum kimyasal mı diye ama:26:bu defaki inşallah değildir.inşallah dediğin gibidir.

inşallahhh kimyasal değildir canım yaa hayırlısı olsun

canım değerin düşük olması ztn önemli değil yeterki artsın ona bakalım biz
sen lekelere de takılma bence deryoşunda adet gününde olmştu lekeleri
dinlen sen sadece. allah korusun adını alma şu kimyaslın.
en daha önce de kimyasal yaşadın mı canım? ay kıyamam üzülmeeee

(yalnız her konudada deryoşu örnek gösteriyorz
kuzum iyki hamiş olmuş yoksa napcaktık
elimizde done oldu )

inşallah katlanır. dua ediin ne olur

aminnn amiiinnnn inşallah olur canım mübarek ramazan ayında Rabbim dualarımızı kabul eyler inşallah mübarek ayda hamile kalmış oluruz
bu arada ateş ölçme yöntemini biliyomusun arkadaşım ben aranıza yeni katıldım pek bilgimyok adetime bir hafta var şimdi ölçmeye başlasam olur mu ve ne zamanlar ölçmem gerekiyo ve kaç olması gerek eğer hamişsem.?

Son düzenleme:

kimyasal geçirdim mi bilmiyorum. geçen ay şüphelenmiştim. luteal fazım uzun olmuştu. geçen ay hiç test yapmadığımdan bilmiyorum. 11 haftalık düşüğüm var.

canım 10.gün bişey varsa çıkar bence
diğeride binde bir olur o da artık kısmet olur
bence yaptır kan testini

inşallahhh kimyasal değildir canım yaa hayırlısı olsun
bana da çıkar gibi geldi en azından 5-10 arasında bişey.
konuştuğumuz meseleye bak gülüyorum kendime.. aylarca olmadı ben kendimi rahat bıraktığım tek ay da değil bu olmadı şimdi de olacağı imkansız nerdeyse..

canım 15. günden sonra doktora gittim ya zararı olur dedi özellikle dikkat ettim ilişki yok sonrasında..
gideceğim hastane eğitim araştırma burada en düzgün kan sonuçları orda çıkıyor.
inşallah acildeki doktorla sorun yaşamam ömrümde ilk defa kendim bizzat acile gidiyorum Allah düşürmesin

ateş ölçme yöntemini biliyomusunuz arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım pek bilgim yok adetime bir hafta var şimdi ölçmeye başlasam olur mu ve ne zamanlar ölçmem gerekiyo ve kaç olması gerek eğer hamişsem.? yardımcı olur musunuz lütfen

kimyasal geçirdim mi bilmiyorum. geçen ay şüphelenmiştim. luteal fazım uzun olmuştu. geçen ay hiç test yapmadığımdan bilmiyorum. 11 haftalık düşüğüm var.

işte erken testin tek faydası bu heralde.
öyle yorma canım yoktur inş öyle bişey.
düşüğün için çok üzüldüm rabbim bi daha yaşatmasın.
hani eger üstüste yakalıyosan böyle kimyasallar şu trombofili panelini yaptr dicektim.
bu iğnenin etkii 14 günmü sürüyo? yani doktordan şunu iyice öğren bence
ilac etkii bugüne kadar kalırmı eğer kalmazsa o zaman endişelenelim .
en içini ferah tut ne olur aklına kötü şeyler getirme en büyük hatamız bu...
allah sonunu benzetmesin ama bak bu benim kimyasal geçirdiğim tablom :26:

canım hoşgeldin
dijital bir derece ile sabahları saat 6 ile 8 arası yataktan hiç çıkmadan ateşini ölçüp not et
gün gün. normalde adetle birlikte başlanıyo tüm ateş ortalamanı görmek için.
şimdi bu son 1 haftada ölçersen pek sağlam yorum yapılamaz ortalamanı bilmediğimiz için.
sadece ateş ani düşün yaparsa yada yavaş yavaş düşüşe geçere adetin geldiğini anlayabiliriz.
sen hergün ölçüp not et burda paylaş ona göre yorumlanır.

kız daha kaçıncı gündesin ki ne kanı veriyosun
olsa bile çıkmıcak daha anca döllendi yavrucak
hani giderken vercektinnn

every nerde yaaa şmdide elektrikleri mi gitti acaba hiç gelmedi
Canim benim ya beni sormussun kac kere
Birkac sayfa okudum ama cok okuyamadim
Telden giriyorum ellerim agridtam sefil hayati oldu bizimki:) sicak su yok.internet parasini odemeyi unuttuk.ustune banka kartimiz calsmiyr maasi alamadik:) zor durum valla komik de.sizi ozledim bakiyorum bir telden sonra gelir yazarim uzun uzun

niye bugun yok noldu merak ettimmmmmmmmmmmmmmmmmmm inş. bişey yoktur

kız daha kaçıncı gündesin ki ne kanı veriyosun
olsa bile çıkmıcak daha anca döllendi yavrucak
hani giderken vercektinnn

every nerde yaaa şmdide elektrikleri mi gitti acaba hiç gelmedi
Canim benim ya beni sormussun kac kere
Birkac sayfa okudum ama cok okuyamadim
Telden giriyorum ellerim agridtam sefil hayati oldu bizimki:) sicak su yok.internet parasini odemeyi unuttuk.ustune banka kartimiz calsmiyr maasi alamadik:) zor durum valla komik de.sizi ozledim bakiyorum bir telden sonra gelir yazarim uzun uzun
orkide cok srvindim insallah degerin hizla artar icini ferah tut
niye bugun yok noldu merak ettimmmmmmmmmmmmmmmmmmm inş. bişey yoktur
geldimm kizlar okkesa sen de sormussun tesekkurler iyiyim tatlim

merhaba kizlar yazdim yazdim mesajim gitmemis yaaa.zaten zor yaziyrm telden. Herseyi okuyamadim ama yokh ecrin ve okkesa beni sormussunuz tesekkurler kizlar dusunulmek coj guzel.ben de sizleri ozledim . Tam sefil hayati oldu ya simdi de internet yok.parayi odemeyi unutmusuz.banka kartinda sorun var maasimizi alamadik oyle zor durumdayiz:) uzun uzun yazarim telden zor oluyor. Orkide cok sevindim canim insallah degerin hizla artar.karanfilce aksama hamileyim yaz gider ayak srvinelim

Son düzenleme:

hayy allah canım ya bütün aksilikler sizi bulduuuu
merak ettik vallaa ama ben tahmin ettim bişey kesildi ki dedim yoksa az da olsa uğrardın
neyse inş hemencik yarın çözülür bu durummmmm
telden çok zor oluyo zaten
yarın geniş yazışırız inşşşş

ya cnm sıkma canını valla Allahım daha büyük dert vermesin .herşey düzelicek inşAllah:)
ben ne ümitliyim nede ümitsiz hakkıma hayırlısı olsun cnm,sizde çok ümitlenmeyin benm içinvalla cnm eşimn çalışma sistemi 2 gün evde 1 gün yok haliyle pek denk getiremiyoruz gün aşırıyı yinede yapmaya çalıştık ama bakalım, çatlamadan sonraki sadece bi gün oldu çalışma amannn olucağı varsa olur yoksada ne yaparsam yapayım boş Rabbim nasip etsin yeterki .bu arada acayip sıcak bastı beni yanıyorum resmen ayak altlarım yanıyo yatamıyorumçatlamadan sonra hep böyle

canım yokh ada yazdım ne ümitli nede ümitsizim sizde fazla ümitlenmeyin, haaa gelirse baya büyük bir mucize olur benm için ama beklemedeyim şimdilk,ama topiğe bi hamile haberi lazım diyodum ben orkide hamileymiş ama dr iyi konuşmamış ,p.tesiye test yaptırcam progesteron bakalım çatlamışmıyım

inşallah katlanır. dua ediin ne olur

cnm ya inşAllah o dr yanılıyordurda bebişinn yerleşme lekesidir o umarım, regil günün dünmüş çünkü biraz dinlen ve muhakkak dua et cnm ,inşAllah iyi haberlerle gelirsin şu mubarek ayın hürmetine bebişin senle kalır inşAllah.değerlerin katlanarak artar inşAllah

every geçmiş olsun cnm aksilikler haftası olmuş sizin için bu hafta umarım düzelir en kısa zamanda

yokh nabersin cnm ne durumdasn şu an regil bittimi

ya bu arada kontrol ettimde senin kimyasal tablonda ne kadar erken yumurtluyosun sen cnm ben bekle bekle bi hal oluyorum her ay ovu testi gidiyo boşa birsürü:)))

Son düzenleme:
progestana başladık. adet günüm dündü.
canım hiç korkma benım de 4 haftalıkken olmuştu lekelenmem ama yat ve dinlen lütfen
sonra testi tekrarla 2 gün sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…