derya senay napıyonuz öle saf saf
ne yazyonuz ne gityonuzz ..bu neyin kafasıdır
yazıyodum kızımmmm catır catır
telden zor oluyo zatı
neyın kafası bılmıyom ama
depresyondaym ben
bırı ıkı tokat caksın banaaaa
kocamda kendını gelıstırdı artık taktık sunuyo bana hahaha
onceden olcagı varsa olur ne gerek var boyle seylere dıye bana kızan adam
smdı ne hesaplara dustu hey allahımm sen ne buyuksun
yazıyodum kızımmmm catır catır
telden zor oluyo zatı
neyın kafası bılmıyom ama
depresyondaym ben
bırı ıkı tokat caksın banaaaa
kocamda kendını gelıstırdı artık taktık sunuyo bana hahaha
onceden olcagı varsa olur ne gerek var boyle seylere dıye bana kızan adam
smdı ne hesaplara dustu hey allahımm sen ne buyuksun
EEEE boşver birazda o düşünsün ben atarım sana tokat
ohh ne ıyı geldı anam elıne saglık
noruyon olııım bakem msjımı aldınmı ıftar saatı yazdm sana
baharım sen noruyon bakem
senayım sendende ses yok
emesende kaynattınz dımııı
sızı koftehorlarrrr sızııııı
heyoooo
kızlaaar napıosunuz? hele sukur 2 kısıyı yakalayabıldım bu aksam. bu ne ıssızlık ya bole.
baharcım olıcım selamlaaarrr
canım bence bu testı tekrarlayın. cunku bzmde sonuclarımız sızınkılere yakın sayılır. ve bnm drum buna kotu dedı ve tedavoye baslamayı teklıf ettı. kaan hoca bana da bu sonuclara gore dogal yolla olabılır ama bıraz sansınız dusuk dedı. beklemenız gerekebılır dedı.
sen hemenbu testı tekrarlattır kocana bana gore.
kıııız bu gecemıydı o?
asagıda okudum yazmıssın sonucu. hakkında hayırlısı tatlım.
gonul rahatlıgıyla gıdıp umrede ılacını kullanarak ıbadetını yap. allah sımdıden kabul etsın dualarını canım
sag salım gıt sag salım don
ınsallah yukselır degerın canım
ne zmn vereceksın bı daha test?
merhaba kizlar yazdim yazdim mesajim gitmemis yaaa.zaten zor yaziyrm telden. Herseyi okuyamadim ama yokh ecrin ve okkesa beni sormussunuz tesekkurler kizlar dusunulmek coj guzel.ben de sizleri ozledim . Tam sefil hayati oldu ya simdi de internet yok.parayi odemeyi unutmusuz.banka kartinda sorun var maasimizi alamadik oyle zor durumdayiz:) uzun uzun yazarim telden zor oluyor. Orkide cok sevindim canim insallah degerin hizla artar.karanfilce aksama hamileyim yaz gider ayak srvinelim
günaydın kızlar. bu sabah itibariyle adet kanamam başlamıştır. yani kimyasal gebelik oldu. hayırlısı olsun. çalışmalara devam.
günaydın herkese ovulasyondan sonra ateşim genelde 36,6 bu sabah 36,7 çıktı ama öyle çok bir yükseliş olmadı bu ateş derecesiyle hamile olma olasılığı nedir bilgisi olanlardan yardım bekliyorum
nie kimse nie kimse birşey demiyor
günaydın kızlar. bu sabah itibariyle adet kanamam başlamıştır. yani kimyasal gebelik oldu. hayırlısı olsun. çalışmalara devam.
kızlarrr merhabakaç gündür giremedim.. işim ve misafirim vardı.. çarşamba desen evlilik yıldönümüydü.. ve yarında kısmet olursa iş için bodruma gidiyoz.. yani anca haftaya gelebilicem tekrar buralara bu günler yumurtlama günleri olmalıydı ama ateş ne zaman baksam 36,5 yada 36,6 çıkıyor yani ne iniyor ne çıkıyor heralde gene yumurta olmucak :44: 16. gün bugün halbuki neyse çokta geçmişi okuyamadım hepinizi özledimmmmmmmm
nie kimse nie kimse birşey demiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?