Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
derya senay napıyonuz öle saf saf
ne yazyonuz ne gityonuzz ..bu neyin kafasıdır

yazıyodum kızımmmm catır catır
telden zor oluyo zatı
neyın kafası bılmıyom ama
depresyondaym ben
bırı ıkı tokat caksın banaaaa
kocamda kendını gelıstırdı artık taktık sunuyo bana hahaha
onceden olcagı varsa olur ne gerek var boyle seylere dıye bana kızan adam
smdı ne hesaplara dustu hey allahımm sen ne buyuksun

EEEE boşver birazda o düşünsün ben atarım sana tokat

EEEE boşver birazda o düşünsün ben atarım sana tokat

ohh ne ıyı geldı anam elıne saglık
noruyon olııım bakem msjımı aldınmı ıftar saatı yazdm sana
baharım sen noruyon bakem
senayım sendende ses yok
emesende kaynattınz dımııı
sızı koftehorlarrrr sızııııı

hala ordayız cnmm devam çeneye adım msjını

günaydın herkese ovulasyondan sonra ateşim genelde 36,6 bu sabah 36,7 çıktı ama öyle çok bir yükseliş olmadı bu ateş derecesiyle hamile olma olasılığı nedir bilgisi olanlardan yardım bekliyorum

günaydın kızlar. bu sabah itibariyle adet kanamam başlamıştır. yani kimyasal gebelik oldu. hayırlısı olsun. çalışmalara devam.

cevap için sagol canım bu ay hamıle kalamzsam tekrarlıycaz testi uzun süre oldu 1sene önceki sonuç bu inş.artış vardır :)

aman iyi ol canım yaa gelmeyince merak ettık kız senı sen olmayınca pek sessız buralar

kızlarrr merhaba kaç gündür giremedim.. işim ve misafirim vardı.. çarşamba desen evlilik yıldönümüydü.. ve yarında kısmet olursa iş için bodruma gidiyoz.. yani anca haftaya gelebilicem tekrar buralara bu günler yumurtlama günleri olmalıydı ama ateş ne zaman baksam 36,5 yada 36,6 çıkıyor yani ne iniyor ne çıkıyor heralde gene yumurta olmucak :44: 16. gün bugün halbuki neyse çokta geçmişi okuyamadım hepinizi özledimmmmmmmm

günaydın herkese ovulasyondan sonra ateşim genelde 36,6 bu sabah 36,7 çıktı ama öyle çok bir yükseliş olmadı bu ateş derecesiyle hamile olma olasılığı nedir bilgisi olanlardan yardım bekliyorum

nie kimse nie kimse birşey demiyor

selam kızlar,dün hiç giremedim,sabahtan annemler geldi ve akşam gittiler,sizleri çok özledim.
orkidecimüzüldüm aslında,ben de ikinci ayımda geçirmiştim,ama üstüne görmüş ola bilirmisin kuzum?

iyi tatıller canım fala takma yumurtayı kafana tatılde kafan rahat olsun belkı bu ay gelir bebişin

nie kimse nie kimse birşey demiyor

bişey diyebilmek için yeterli bilgi vermemişsin ki.. yani daha önce verdiysen ben biliyorum en azından :44: bikere ovulasyondan sonraki kaçıncı gündesin.. ateşin kaç olduğunun önemi yok yani herkesin ısı aralığı farklıdır.. bazıları 36,5 le hamile olurken bazıları 37 ile olur.. senin için bir yorum yapabilmek için tablonu görmek gerekli.. yani mesela ovulasyondan sonra nasıl bir yükseliş izledi felan umarım anlatabilmişimdir..:26:

3e6aa8 Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar tabloma yorum bekliyorum yumurtladım mı ne oldu dün ilişki oldu ama bugün olmucak doktorun deddiğini yapcaz inş bişey kaybemem birde ben ovu testide kullanıyodum ama hiç faydasını görmedim adet bittikten beri çizgi ne koyulaşıyo nede kayboluyo orkidecim hayırlısı olsun canım yeni ay yeni umut demek every gelmişsin mesajımı görmüşsündür heralde seni arıyoz valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…