Hepberaber gozun aydin tatlim yakisiklin geliyr herhalde.saglikla buyusun bebisin.sen gozbebegimizsin uzun zamandir ilk hamissin ve bizi hic terketmedigin icin tesekkurler.nazar boncugu koymak istiyrm telden zor olyr sen koydum kabul etkizlar dun gece de sessizmis burasi shanayin sikayet ettigi kadar var
merhaba kızlarr biraz geç kaldım anca eve girdim.. belki sonuç internette çıkmaz diye bekledik. keşke hiç beklemeseydik görevli internette çıkar dedi öyle hemen atladık geldik zaten sonucu da cepten baktık yolda. neyse kocacığımla meramda çay içmiş olduk. zamanlama kötü tabi yolculuk arefesi. neyse herşey daha teşrif edememiş evlatlarımız için
sonucum 0,8
çok şükür. buna şükredeceğim aklıma gelmezdi.
daha önce bu hastanede tahlil yaptırmıştım o zaman da 0,8 çıkmıştı. ilacı kullanıcam kızlar bu negatif.
dpo10 hatta nerdeyse 11.
o değilde ilk defa acile gittim doktor tersleyecek ne işin var diye öyle korktum telaş yaptım ki. neyse çok kalabalıktı arada kaynadım..
neyse kızlar bunları bi kenara bırakalım..
Allaha emanet olun..
hepinizi seviyorum
yarın akşama kadar uçak için bekliycez. istanbulu gezme planlarımız da var tabi.
boşluk bulursam bi ara eşimin cepten uğrarım. öptümm
karanfilcim bende seni bekliyordum haber varmı diye baktım.
şimdi 5 ve üzeri gebelik ihtimali değilmi ki.ben mi yanlış anladım sen 8 diyorsun.
eğer yoksa hakkında hayırlısı olsun ama varsa da allah ilaçlara rağmen korusun inşallah.
sana iyi yolculuklar umarım ziyaretin istediğin gbi olsun içindeki dileklerin kabul olsun.
iyi yolculuklar sana.
mrb kızlar nasılsınız?
canım bence bu testı tekrarlayın. cunku bzmde sonuclarımız sızınkılere yakın sayılır. ve bnm drum buna kotu dedı ve tedavoye baslamayı teklıf ettı. kaan hoca bana da bu sonuclara gore dogal yolla olabılır ama bıraz sansınız dusuk dedı. beklemenız gerekebılır dedı.06-05-2011
sprem sayısı ( milyon ml ) 21,00   ;
top.sprem sayısı ( milyon ) 63,00
total molitite ( % ) 29
ileri hareketli ( +4% ) ( a )0
yav.ileri hareketli (+3 % ) ( b)12
yerinde hareketli ( +2,% ) 17
hareketsiz % 71   ;
normol morfoloji %3
kıııız bu gecemıydı o?aaa hani ekşın
ben bu akşam kan vercem hiç ekşın göremedim ama..
ınsallah yukselır degerın canımsevgili kızlaar sizlere haberlerim var. Dr'umun isteği üzerine bugün kan testi yaptırdım. ve sonuç b-hcg 16 çıktı. bu değere göre hamileyim. ama bu değer çok düşük ve üstelik az önce kahve lekeler başladı. sanırım kimyasal gebelik
Arkadaşımın eşinde vardı, hatta çatlatma yöntemine başlamışlardı ama eşi inanılmaz pozitif ve kendiyle dalga geçen bir tipti...Benim spermcanlar ben gibi kilolu yavaş depar atıyorlar filan diye ki bizle bile paylaşmışlardı bu konuyu...Canını sıkma hiç canım herşey vakti zamanı gelince Rabbimde nasip ettikten sonra herşey olur....Heee buarada arkadaşım 135 kilo, eşi 120 kilo ve hamile eylül ortası gibi tombiş bir spermcan geliyor inşAllah
bahaaar
ozel mesaj kutunu bı bosalt hemen
boşalttım canımm
bosalttıgın gıbı bıde bakaydın su kutuyaa ıyıydı
every geçmiş olsun cnm aksilikler haftası olmuş sizin için bu hafta umarım düzelir en kısa zamanda
yokh nabersin cnm ne durumdasn şu an regil bittimi
ya bu arada kontrol ettimde senin kimyasal tablonda ne kadar erken yumurtluyosun sen cnm ben bekle bekle bi hal oluyorum her ay ovu testi gidiyo boşa birsürü:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?