Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hepberaber gozun aydin tatlim yakisiklin geliyr herhalde.saglikla buyusun bebisin.sen gozbebegimizsin uzun zamandir ilk hamissin ve bizi hic terketmedigin icin tesekkurler.nazar boncugu koymak istiyrm telden zor olyr sen koydum kabul et kizlar dun gece de sessizmis burasi shanayin sikayet ettigi kadar var

canım benim çok ama çok teşekkür ederim
Rabbim dualarınızı tez zamanda size döndürsün inşallah
nazar boncuğunu da kabul ettim

bu arada ne zamandır soracağım Fatoş vardı bi ara hamile olduğunu öğrenmesiyle burayı terketmesi bir oldu
haberi olan var mı

every canım ben nerdesin diye yazmadım aama inankı aklımdan geçirdim hep girerdi mutlaka dedim hatta ateş tablomu koymuştum mutlaka dedim yorumunu yazar ama gmremedim akşamda giremeden yemeğe davetliydik şimdi geldim gördüm ki gelmişsin bana çok yardımın oldu unutmam inanki

merhaba kızlarr biraz geç kaldım anca eve girdim.. belki sonuç internette çıkmaz diye bekledik. keşke hiç beklemeseydik görevli internette çıkar dedi öyle hemen atladık geldik zaten sonucu da cepten baktık yolda. neyse kocacığımla meramda çay içmiş olduk. zamanlama kötü tabi yolculuk arefesi. neyse herşey daha teşrif edememiş evlatlarımız için
sonucum 0,8
çok şükür. buna şükredeceğim aklıma gelmezdi.
daha önce bu hastanede tahlil yaptırmıştım o zaman da 0,8 çıkmıştı. ilacı kullanıcam kızlar bu negatif.
dpo10 hatta nerdeyse 11.
o değilde ilk defa acile gittim doktor tersleyecek ne işin var diye öyle korktum telaş yaptım ki. neyse çok kalabalıktı arada kaynadım..

neyse kızlar bunları bi kenara bırakalım..
Allaha emanet olun..
hepinizi seviyorum
yarın akşama kadar uçak için bekliycez. istanbulu gezme planlarımız da var tabi.
boşluk bulursam bi ara eşimin cepten uğrarım. öptümm

karanfilcim bende seni bekliyordum haber varmı diye baktım.
şimdi 5 ve üzeri gebelik ihtimali değilmi ki.ben mi yanlış anladım sen 8 diyorsun.
eğer yoksa hakkında hayırlısı olsun ama varsa da allah ilaçlara rağmen korusun inşallah.
sana iyi yolculuklar umarım ziyaretin istediğin gbi olsun içindeki dileklerin kabul olsun.
iyi yolculuklar sana.

sağolasın Allah razı olsun canım..
sonuç 0,8

Son düzenleme:
artık için rahat ilacını içip umrene gidersin karanfil..
bazen bizi üzen şeylere sevinebiliyoruz bile desene...

sağolasın Allah razı olsun canım..
sonuç 0,8
Eki Görüntüle 478755

hımm anladım canımm ne yapalım kısmet değilmiş.
ama belkide böylesi hayırlı şimdi gebe olduğunu öğrenseydin belki istediğin gibi olmazdı ziyaretin.
önünde çok aylar var gebe kalmak için ama bu ziyareti herzaman yapamayabilirdin.
inşallah dönüşün muhteşem olur diyorum.

heyoooo
kızlaaar napıosunuz? hele sukur 2 kısıyı yakalayabıldım bu aksam. bu ne ıssızlık ya bole.
baharcım olıcım selamlaaarrr

canım bence bu testı tekrarlayın. cunku bzmde sonuclarımız sızınkılere yakın sayılır. ve bnm drum buna kotu dedı ve tedavoye baslamayı teklıf ettı. kaan hoca bana da bu sonuclara gore dogal yolla olabılır ama bıraz sansınız dusuk dedı. beklemenız gerekebılır dedı.
sen hemenbu testı tekrarlattır kocana bana gore.
aaa hani ekşın
ben bu akşam kan vercem hiç ekşın göremedim ama..

kıııız bu gecemıydı o?
asagıda okudum yazmıssın sonucu. hakkında hayırlısı tatlım.
gonul rahatlıgıyla gıdıp umrede ılacını kullanarak ıbadetını yap. allah sımdıden kabul etsın dualarını canım
sag salım gıt sag salım don
ınsallah yukselır degerın canım
ne zmn vereceksın bı daha test?

pekbicici arkadaşım öncelikle sağol iyi düşünmen bile benide iyi düşündürdü inşallah hepimiz hamiş oluruz

karanfilce güle güle git gel o kutsal topraklara ne ladar güzel etmişsiniz bende çok istiyorum oralara gidip görmek inşallah nasip olur bizlerede dua et bol bol cnm kendine ve bizlere selamlarımızı ilet Resulüllaha...

Son düzenleme:

tatlım regl dun bıttı cok sukur
bugun bızde acılısı yaptık
ya evt son zmnlarda baya erken yumurtluyorum
yanı mın 12 max 14 oluyodu zaten
gecen ay ıste kendı rekorumu kırdım 9.gun :))
aman cnm gec olsun guc olmasn bosver
dongu uzuyo tabı o yonden kotu ama olsun.

Yavrularımmm herkes ıyıdır ınsss
eve gec geldk yıne bıyerlerdeydk bu gece takılamadım sıze
ya evden cıkarken tam su en yakın arkdsım hamıle demstm ya
depresyona gırmstm kazayla kalms dıye
onları gorduk esıyle karnı cıkmıs bıle nasıl ya
dokundım sevdım okdr guzeldıkı buyuk ıhtımalle kızı olucakmıs
yıne depresyonum azdı
bos bos baktım butun gece
of bıktım bu trıplerımden artıkkkkk

yrn dra gıdıcem aksam
merak edıyorum yumos oldumu ne durumda dıye
ıns guzel seyler duyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…