RONYA canım tablona maşallah...İnşallah bu sefer bebişin gelir...Yine kandırmaz bizi...
DURUŞAH haber var mı canım yaaa...Uzun zamandan beri görmüyorum...
yumurtan çatlayana kadar bir düşer bir çıkar ateş bu çok önemli değil selinacığım şuanki ateşine göre söylüyorum yumurtlamadan sonra ateşin 36,4 ün üstünde olmalı.henüz yumurtançatlamamış heralde 29 günde brioluyorsun adet:26: 8. gün 36,4 ölçmüşsün ateşini ama yarım saat geç ölçüm olmuş o da azcık etkilemiştir ateşinin yüksek çıkmasını
bu arada arkadaşlar burdaki herkesin hamiş olmasını canı gönülden istiyorummm
eh iste iyiler......biz de kardesimle takiliyoz
sarama kolay gelsin......
metuka pikepolat zelalcım....moralim çok bozuk...demin doktorum aradı...3lü testin sonucu için yüzde 150 çıkmış..biraz risk var...pazartesi gel amniyosenteze yolluyacam dedi..ne olur dua edin..bunun normal değerleri nedir acaba...çok üzgünüm çok...
pikepolat SeLiNa23 sara_28+
kızlar selam
sara cım gitti mi misafirler?
amin canım inşallah bu topikteki herkes hatta isteyen herkes bir an önce evlat sahibi olur.
ayrıca doğum günün kutlu olsun.yeni yaşın sana bebiş getirsin.
merhaba zeynocum.misafirler gitti.çok yoruldum ama yinede güzel bi gündü.sen neler yaptın canım.?
zelal metuka sara kızlarrrrrrrrr buraya mı taşındık niye benim haberim yokkk:95::95::95::95::95:
iyiyim canım sağol,sen nasılsın
pikepolatın ışığını izleye izleye geldim buraya
meger herkes burdaymış
heeeee biz buraya taşındık.sen de gel bize katıl.ateş ölçme yöntemini öğrenip hamile kalacaz inşallah.
iyiyim canım sağol.sen ateş ölçme yöntemini biliyomusun?
gerçekten mi:26::26::26::26:
yok tatlım bilmiyorum
birgün lazım olacağı hiç aklıma gelmemişti
yani burdasınız.evet aslında yardımcı olabilir bu yöntem.zelalim zaten öğreniyor sanırım.
ben ölçer ölçer zelalcığımayorumlatırım artık
çıkıyorum saracım ben.görüşürüz.artık hangi topilkte bulursam sizi
iyiyim canım sağol,sen nasılsın
pikepolatın ışığını izleye izleye geldim buraya
meger herkes burdaymış
sesiz gördüm sara seni? gecmisi mi okuyosun acep? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?