metuka pikepolat zelalcım....moralim çok bozuk...demin doktorum aradı...3lü testin sonucu için yüzde 150 çıkmış..biraz risk var...pazartesi gel amniyosenteze yolluyacam dedi..ne olur dua edin..bunun normal değerleri nedir acaba...çok üzgünüm çok...
bilmiyorum ya bu doktorumu değiştirsem ne etsem..test sonucunu bile vermiyor uyuz hastane..neymiş doktor çıkmış..sonucu alıp başka doktora gidecektik...moralim çok bozuldu...ahhh yaaa ....niye boyle oldu simdi.......uzulme sakin ol......insallah hersey yolunda gider...google dan bir arastir bakalim
canım yaa, bir dur bakalım hemen moralini bozma arkadasim, ben bir arastirayim bakayim neymis normal degerler, hem sadece bir ihtimal demis, kesin degil daha, dur cok üzülme bebecigini de üzme canim hemen(tabi ki dua ederiz)
saol ronyacım...inşallah temiz çıkar tatlım..duanızı eksik etmeyin..çok moralim bozuldu..canım hiç üzülme 10/1 çıkıpta amniyosentezi temiz çıkan insanlar var
bu 2 li ve 3 lü testler sadece riski saptıyor kesin sonuç vermiyor
gönlünü ferah tut
leylacim sakin ol tatlim...bak belkide onemli degildir.....arkadas oyle yazmissss
bu arada herkese merhabalar arkadaslar benim atesim bugun dustu zaten testtede cikmiyordu yarina kalmaz gelir galiba
metuka pikepolat zelalcım....moralim çok bozuk...demin doktorum aradı...3lü testin sonucu için yüzde 150 çıkmış..biraz risk var...pazartesi gel amniyosenteze yolluyacam dedi..ne olur dua edin..bunun normal değerleri nedir acaba...çok üzgünüm çok...
gidecem canım...pazartesi alayım hemen sonucu elimede...bu kadın beni hasta etti valla...laylacim sonuclarini alir almaz baska bir dr a daha gittt
nasıl bilgi buldun zeynocum bilgiyi yazmamışsın canım?bak böyle bir bilgi buldum leyla cım, moralini bozma arkadasim...
saol zelalım...yazdıkların moral oldu gerçekten hepinizin ama elimde değil acayip moralim bozuldu ya..eşimde öyle diyor bak bebiş devamlı hareket ediyor sağlamdır senin fındığın diyor...güzel duaların için kocaman amin diyorum..duanızı eksik etmeyin canlarım...dur dur bakim sen hemen başlamışsın hayatım bi sakin ol fındığımızı üzmecanım ben inanıyorumki hiç bişi çıkmıcak sen o dr a bakma fındığımız iyi canım ama sen onu üzmezsen tabi canım bütün dualarımız seninle ve fındığımızla :nazarRabbim sizi korusun bütün kötülüklerden şerlerden Allahıma emanet olun canım iyilerin duası sizinle olsun canım sakın korkma panik yapma inş. Allahın izniyle bi şey olmucak canım sizi seviyoruz canım Rabbim fındığımızı hem size hem biz teyzoşlarına bağışlasın canım
yuba canım hayıtın linkini veriyom
3 VITEX CHASTEBERRY Chaste Tree 400 mg 300 Capsules - eBay (item 380310183024 end time Feb-20-11 1415 PST)
buda yumurtanın kaliteli olması için arginmax women multivitamin ben bunuda kullanıyorum
3 aaydır
ArginMax For Women (180 capsules) by Daily Wellness - eBay (item 260366036291 end time Mar-13-11 14:05:35 PDT)
gidecem canım...pazartesi alayım hemen sonucu elimede...bu kadın beni hasta etti valla...
nasıl bilgi buldun zeynocum bilgiyi yazmamışsın canım?
saol zelalım...yazdıkların moral oldu gerçekten hepinizin ama elimde değil acayip moralim bozuldu ya..eşimde öyle diyor bak bebiş devamlı hareket ediyor sağlamdır senin fındığın diyor...güzel duaların için kocaman amin diyorum..duanızı eksik etmeyin canlarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?