Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar iyi akşamlar nasılsınız canlarım
kızlar çok güzel dua öğrendim çocuk için
707 kere YA VARİS
KALE RABBİ HEB LİMİN LE DÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA
AKLINA GELDİKÇE ALLAHIN 99 ADINI OKUYOSUN
inş. Rabbim dualarımızı kabul eder ve hepimiz böleoluruz

cok guzelmis... insallah canım

duaların gücüne çok inanıyorum ben.bu duayı paylaştığın için sağol canım.

semi tatlım özledim seniheheheh sen yaz yakında biz kurt olcaz yorumlarıztatlım bizi ihmal etme sen nasılsın bu arada

hb saracım bebeğim bugün yoktun misafirlerin gittimibende cazibeyi izliyom

misafirlerim gitti çok yoruldum ama güzel bi gün geçirdim.sen ateş konusunu bayağı bi ilerletmişsin.

cazibeyi çok seviyorum çok güldürüyo beni.hele simgenin mağdurluğu süper

duaların gücüne çok inanıyorum ben.bu duayı paylaştığın için sağol canım.

sende sağol tatlişim inş. birbirimize ettiğimiz dualar kabul olur biliyosun o dualar daha makbulsen nasılsın canım yoruldunmu çok
tatlım yorulmuşsun ama iyi vakit geçirmenede sevindim kafan dağılmıştır:))))))))

Son düzenleme:
misafirlerim gitti çok yoruldum ama güzel bi gün geçirdim.sen ateş konusunu bayağı bi ilerletmişsin.

cazibeyi çok seviyorum çok güldürüyo beni.hele simgenin mağdurluğu süper

hadi inş. öğrenebilirim gayret ediyom ama:86:simgeyi sorma bende yemek yapışına bayılıyom idolüm o benim

sende sağol tatlişim inş. birbirimize ettiğimiz dualar kabul olur biliyosun o dualar daha makbulsen nasılsın canım yoruldunmu çok

biliyorum canım ve tüm sevdiklerime hep dua ediyorum ben.sende bunlardan birisin.çok yoruldum ama olsun misafiri seviyorum ben.

hadi inş. öğrenebilirim gayret ediyom ama:86:simgeyi sorma bende yemek yapışına bayılıyom idolüm o benim

hiç sorma ya kadın tüm yemeklerini ketılde yapıyo.hepsine bi paket margarin atıyobugün yaptığını gördünmü yumurtları kabuğuyla attı malzemeden çalmıyo kız ne yapsın.

biliyorum canım ve tüm sevdiklerime hep dua ediyorum ben.sende bunlardan birisin.çok yoruldum ama olsun misafiri seviyorum ben.

Allah razı olsun canım ne muradın varsa versin sizlerde hep benim dualarımdasınızohhhhhhh ne güzel eğlenmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…