benimde seğirme oldu aşağıda bi yerlerdeama benim geçen aylarda da olmuştu :44::44:
aksam yemegini yiyip caylari icip nete giriyorsunuz anladim hep bu saatlerde geliyosunuz
ben de kocami uyutuyorum sutumu icerken son kez bakiyorum kk ya ve uyumaya gidiyorum bu saatlere denk geliyor
sen bu aykini bebekten bil
tablo çok güzel çünkü
idrar da hemen çıkmayabilir tabi. devlet hastanesine mi gitmiştin. beta yı da yazdırsaydın ya hazır gitmişken
özel hastaneidrar da hemen çıkmayabilir tabi. devlet hastanesine mi gitmiştin. beta yı da yazdırsaydın ya hazır gitmişken
evet galiba sabah kendimi testte bulacağım bu gidişleolabilir gibi 14.gun
ama emin olamadim ben
sen kana git canim bence rahatla
cok gerildin bu ay test de yipratici oluyor en iyisi kanda kesin sonucu gormek belki dedualarim seninle
ben de geçen ay kana gittim ama benim kullanacağım ilacın kategorisi X di ve yurt dışına gidiyordum canım..
eğer adetin yakınsa bi kaç gün bekle çok kötüysen kana baktır ilaçlarını kullan canım..
ama benim doktorum b ve c grubu çok ilaç verdi bana aşılamadan sonra bile.
özel hastane
test 65 tl aslında yaptırmakla yaptırmamak arasında kaldım
hani olmadığından %99 eminim ya
0.01 görmek istemem bi daha diye galiba vazgeçtim
evet galiba sabah kendimi testte bulacağım bu gidişle
arttıran var mı arkadaşlar
c grubu yazıyor ama doktor özellikle uyardı
hamilelik varsa hapları kullanma dedi
ama kremleri kullan bir hafta sonra gel dedi
65 çokmuş. bizim burda 18 tl ye var bi hastanede. bi kere yaptırdım bende öle 0.70 şi görünce üzülmüştüm bayaa
sağlıkocağına git. orda ücretsiz. o zman çok üzülmezsin :)
ben de kirmizi biber kozleyip atsam mi diye dusunuyorum ama sayili zaman burdayim o yuzden emin degilim belki yapmam
simdi bol bol yiyorum dogalken
esim de is yerindekilerle et ayarlamis bana helal ve kucuk kucuk dogratmis asciya da
cok sevindim hic sevmem yemem dogru durust ama doktorum hergun yiyceksin dedi bebegin organ gelisimi icin 3 ay cok onemliymis et tuketmek
yani burda sebze cesitliligi de cok olmadigindan ozellikle fazla tuketmek gerekiyormus
keşke canım yaaa sağolasın
ben olmam herhaldebi kere de sağlıkocağında yaptırdım. bende ilaç kullancaktım. orda da komşulara reklam oldum gene pişman olmuştum
ufff ne pahalliymis yaaaa rezene
18 normal
ben burda 30 civari veriyorum
sağlık ocakları 9 da açılır sonuç da 3 de çıkar.
canım bence sen kremleri kullan dpo15 desin zaten bi kaç gün daha bekle adetin gelmez ateşin yüksek devam ederse test yaptırırsın ama adet olursan da ilaçlara başlarsın.
eğer eşin sen bırakıp gideceğinde yemezse hiç uğraşma canım..
ben de sadece yiyeceğimiz şeyler için uğraşırım boşa zaman ve para kaybını sevmem.
menemen hazır ve pratik bir yemek benim için kışın. yazın da fazlasıyla bol ve doğal.
ama turşu yapmıyorum mesela çünkü güzel olmuyor. ben de kermesten alıyorum kermese veren teyze kendi bahçesindeki mahsüllerden yapıyormuş çok da güzel oluyor.
kurutmalarım illa ki bi yerlerden geliyor zaten kurutmada sadece fasülyeyi seviyoruz onu da yapmıyorum.
geçen yıl mantı yapmıştık annemle çok güzeldi ama çok zahmetli oldu. o da hazır ve güzel bi yemek misafir için de uygun. ama onu da bu yıl güvendiğim kermesten alıcam inşallah.
benim aldığım kermes 12 ay açık mahallemizde de yapıyorlar. sohbete giden kadınlar yapıyor. içine koydukları et de güvenilir kendi mezbahaları var hatta süt de satılıyor.
sen de kendine dikkat et canım. vitaminleri daha çok yiyeceklerden karşıla. ben eltimi bilirim yemekten hiç kaçmadı ikiz doğurmasına rağmen 3 er kilo civarındaydı bebkleri ve gayet de sağlıklılar maşallah.
et, balık, ceviz, kuru üzüm bunları ihmal etme ha bir de yoğurt tabiki.. bol bol ye. benim elti yemişti ama ben hamile kalsam çok zorlanırım eminim ki..
asıl sorun olmadığından neredeyse eminim ondan
sağlık ocakları sabah erkenden açık olur mu:44:
evet ben regl oldum şu an. demekki ff çizgisinden iki gün önce yumurtlama oldu. o zamanı ben yatılı misafirimden dolayı değerlendirememiştim bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?