herzaman olduğu gibi yine benden önce davranmışsın zelalım ya...seviyom seniiiiiiiiiifındığım öptü seni teyzesi teşekkür ediyor güzel çicek için...
kızlarr maşallah güzel kaynatıyonuz :97:
leylacım sana özelden de o kadar yazdım sakin ol sakin ol bu gidişle bebeğine sen zarar vereceksin Allah korusun.
kızlar bişi sorucam ben 13. gün yumurtladım herhalde
bugün iki kasıgımın ortasında fena agrı var bu çatlama agrısımı acaba ama akıntım yok
bu yumurtalar pırtladıktan ne kadar sonra çatlıyorlar bilginiz var mı
bide ne kadar daha ilişki öneriyosunuz
33c6dc Ovulation Charts
iyi akşamlar kızlar benim kırmızılarım yine geldiler sabah azcık üzüldüm ama şimdi iyiyim durmak yola devam dr umdan dogal yollarla hamıle kalabılırsın sadece zaman lafınıda duydum ya o yuzden mutluyum en azından duzenlı oluyorum hepımıze bol bebıslı aylar dılıyorummm
işte güller geldiiiiiiiii
Eki Görüntüle 144287 Eki Görüntüle 144287 Eki Görüntüle 144287 Eki Görüntüle 144287 Eki Görüntüle 144287 Eki Görüntüle 144287 Eki Görüntüle 144287 Eki Görüntüle 144287 Eki Görüntüle 144287 Eki Görüntüle 144287 Eki Görüntüle 144287 Eki Görüntüle 144287 Eki Görüntüle 144287 Eki Görüntüle 144287 Eki Görüntüle 144287 Eki Görüntüle 144287
saol teyzesi öperim tabiki seve seve....hiç sizi unuturmuyum canım bende sizi seviyom canlarım benimmmmmsende benim için fındığımızı öp
valla şimdi eşimde kızdı kapat artık bu konuyu dedi...oda bunaldı..çok üzüldü bugün..leylacım sana özelden de o kadar yazdım sakin ol sakin ol bu gidişle bebeğine sen zarar vereceksin Allah korusun.
ah ah leylam bizi hiç dinlemiyo fındığımızı üzüyo
aman hep çatlıyorda noluyo kuzu ya 20 aydır ne gelen var ne gidentatlım bence 1 hafta daha gün aşırı çalış ve akıntıyı takip et bence yumurtlaman devam ediyor bu gün yarın çatlar gibime geliyo
canım benim bi daha ki aya güzel haberlerini alırız inşallah bunu yürekten diliyorumiyi akşamlar kızlar benim kırmızılarım yine geldiler sabah azcık üzüldüm ama şimdi iyiyim durmak yola devam dr umdan dogal yollarla hamıle kalabılırsın sadece zaman lafınıda duydum ya o yuzden mutluyum en azından duzenlı oluyorum hepımıze bol bebıslı aylar dılıyorummm
iyi akşamlar kızlar benim kırmızılarım yine geldiler sabah azcık üzüldüm ama şimdi iyiyim durmak yola devam dr umdan dogal yollarla hamıle kalabılırsın sadece zaman lafınıda duydum ya o yuzden mutluyum en azından duzenlı oluyorum hepımıze bol bebıslı aylar dılıyorummm
aman hep çatlıyorda noluyo kuzu ya 20 aydır ne gelen var ne giden
inşallah bu sefer ateş ölçme uğur getirir hepimize
canım benim bi daha ki aya güzel haberlerini alırız inşallah bunu yürekten diliyorum
kızlar bişi sorucam ben 13. gün yumurtladım herhalde
bugün iki kasıgımın ortasında fena agrı var bu çatlama agrısımı acaba ama akıntım yok
bu yumurtalar pırtladıktan ne kadar sonra çatlıyorlar bilginiz var mı
bide ne kadar daha ilişki öneriyosunuz
33c6dc Ovulation Charts
kızlar niye sustunuzzeynocum hg canım
tızım sen cazibeyi izlemiysun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?