Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

herzaman olduğu gibi yine benden önce davranmışsın zelalım ya...seviyom seniiiiiiiiii fındığım öptü seni teyzesi teşekkür ediyor güzel çicek için...

hiç sizi unuturmuyum canım bende sizi seviyom canlarım benimmmmmsende benim için fındığımızı öp

leylacım sana özelden de o kadar yazdım sakin ol sakin ol bu gidişle bebeğine sen zarar vereceksin Allah korusun.

kızlar bişi sorucam ben 13. gün yumurtladım herhalde
bugün iki kasıgımın ortasında fena agrı var bu çatlama agrısımı acaba ama akıntım yok
bu yumurtalar pırtladıktan ne kadar sonra çatlıyorlar bilginiz var mı
bide ne kadar daha ilişki öneriyosunuz

http://www.fertilityfriend.com/home/33c6dc

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar benim kırmızılarım yine geldiler sabah azcık üzüldüm ama şimdi iyiyim durmak yola devam dr umdan dogal yollarla hamıle kalabılırsın sadece zaman lafınıda duydum ya o yuzden mutluyum en azından duzenlı oluyorum hepımıze bol bebıslı aylar dılıyorummm

tatlım bence 1 hafta daha gün aşırı çalış ve akıntıyı takip et bence yumurtlaman devam ediyor bu gün yarın çatlar gibime geliyo

canım böle güçlü olmana çok sevindimevet yılmak yok yola devam inş. sonunda mükafatımızı alcaz canım

hiç sizi unuturmuyum canım bende sizi seviyom canlarım benimmmmmsende benim için fındığımızı öp
saol teyzesi öperim tabiki seve seve....
leylacım sana özelden de o kadar yazdım sakin ol sakin ol bu gidişle bebeğine sen zarar vereceksin Allah korusun.
valla şimdi eşimde kızdı kapat artık bu konuyu dedi...oda bunaldı..çok üzüldü bugün..
ah ah leylam bizi hiç dinlemiyo fındığımızı üzüyo

tatlım bence 1 hafta daha gün aşırı çalış ve akıntıyı takip et bence yumurtlaman devam ediyor bu gün yarın çatlar gibime geliyo
aman hep çatlıyorda noluyo kuzu ya 20 aydır ne gelen var ne giden
inşallah bu sefer ateş ölçme uğur getirir hepimize

canım benim bi daha ki aya güzel haberlerini alırız inşallah bunu yürekten diliyorum

tatlım bu ay olmadı bi dahaki ay oda olmadı diğer ay olacak ama illaki olacak.üzülmeyip güçlü olman çok güzel.Allah gönlüne göre versin.

inş. canım hadi ama böle konuşma inş. olcak Allahın izniyle

sen calismaya devam et daha canim henuz erken bırakmak icin, en azından gun asiri calis, sperm sorunu yoksa hergunde olabilir...

iste super tutum bu!!! alkıs.....
kızlar niye sustunuzzeynocum hg canım

canim hosbulduk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…