Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar niye sustunuzzeynocum hg canım
canım netten amniyosentez ile ilgili bilgi topluyorum..gerçekten riskli bir testmiş...anne karnından iğneyle su alınıyormuş..bebeğin içinde bulunduğu su...düşük riski ve plesantanın iltihap kapma riski gibi bir sürü riskleri varmış..şimdi eşimle konuştum..kesinlikle yaptırmıycam...3lü testi tekrarlıycam..ben evladımın Allahın izniyle sağlıklı olduğuna inanıyorum..yapsa bile ne olcakki öyle bir durum olsa bile Allah korusunda asla bebeğimi aldırmam..o bana Rabbimin bir mucizesi...yavrumu Rabbime emanet etmişim..bugüne kadar Rabbim beni hiç üzmedi bundan sonrada üzmeyeceğini biliyorum...inşallah sağlıkla yavrumu dünyaya getiririm...güzel düşünüyorum ki güzel olsun herşey dimi ama zeloşum...

saracım bunlar fındığıma olsun teyzesi biz çok beğendik...

11.12.ve 13. günler akıntım vardı.11. gün daha çoktu akıntım.

adete yakınki ateşten mi anlıyosunuz.yani hamile kaldığım ay farklı demişsin ya o ay ki adete yakın mı yüksekti yoksa diğer aylara göre yumurtlama dönemide mi yüksekti ateş.

canım ya, hayırlısı olsun insallah, o linke baktin mi 3 lu testi tekrar yerine 4'lu testten bahsediyorlardı? doktorunla iyice konus tatlim... ins. cok saglikli findigimiz bizim..

canım sana katılıyorum tehlikesi varsa yaptırma fındığımızın iyi olduğuna bende inanıyorum Allahın izniyle hep böle pozitif ol canım güzel Allahım senin ve fındığımızın yanında olsun canım

yumurta catladiktan sonra dönem oluyor canim, öncesi önemsiz, arkadaslarim genelde hep normalden daha fazla atesli olduklarini söylüyorlar, birde hatirladigim galiba nevetna ve bir arkadas daha degisik bi sarimtirak akintidan bahsetmislerdi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…