oturuyoruz....tv izliyoz....yardim ediyoruz
metukam hoşgeldin.nasılsın canım?
hiç sorma ya kadın tüm yemeklerini ketılde yapıyo.hepsine bi paket margarin atıyobugün yaptığını gördünmü yumurtları kabuğuyla attı malzemeden çalmıyo kız ne yapsın.
Allah razı olsun canım ne muradın varsa versinsizlerde hep benim dualarımdasınız ohhhhhhh ne güzel eğlenmişsin
oh iyi yapıyonuz canımne zaman eve döncen
zelooooooooooooooooss ne yaptin becerebildin mi?
grafik isini..........
kız ne hürremligimi gördün?hayırdır hürrem eşin niye bekliyo seni
selam canımkizzzzzzzzzzllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
2 3 gun daha buradayim...bana da iyi geldi buraya gelmek....kardesim orgu bebekler yapiyor...onlarla oyalaniyoruz....
offffffffffffffffff sorma canım ben onu hayatta öğrenemicem en iyisi ben kendim yazayımseninki nasıl oldu bi bakayım hadi göster canım
tatlım yoksa avatarındaki bebeğidemi kardeşin yaptıgelme canım gelme sana iyi geliyosa kal nasıl olsa bizide ihmal etmiyosun kafanı dağıtırsın moral olur
slm kızlar...hepinize iyi geceler
zelalım özelden mesaj yazmışsın...Allah razı olsun gülüm...verdiğiniz destekler için çok çok saolun...hepinizi çok seviyorum...duanızı eksik etmeyin canlarım....
tatlım hepsine bayıldımbunu çok beğendim avatar yaptım kardeşin bi şey dermi:78::78::78::78::78:ellerine sağlık
benim su an tablom hazirda bekliyor...ancak adet olduktan sonra( ki umarim olmam) ozaman baslicam yazmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?