inş. olmassın canım 9 ay tatile girersin sonrada bize bi yiğen verirsin ay ne olur Allahım nasip et
kıj sen daha bi köşede sızmadınmıcanım Allah sendende razı olsun biz hiç fındığımıza dua etmezmiyiz Allahım korusun fındığımızı bizde sizi çok seviyoz canım
inş. olmassın canım 9 ay tatile girersin sonrada bize bi yiğen verirsin ay ne olur Allahım nasip et
canimmmmm
aynisini ben de senin icin sara icin ve diger arkadasler icin..diliyorum
uyuyacak halmi kaldı canım ya...köpürüyorum sinirden inanki...saatleri sayıyorum pazartesi gelsin bak o doktorun başına hastaneyi nasıl yıkacam...
canimmmmm
aynisini ben de senin icin sara icin ve diger arkadasler icin..diliyorum
uyuyacak halmi kaldı canım ya...köpürüyorum sinirden inanki...saatleri sayıyorum pazartesi gelsin bak o doktorun başına hastaneyi nasıl yıkacam...
metuka bak işte aynı
düşündükçe çıldırıyorum zeloşum ya elimde değil...bu kadar önemli bir şeyi nasıl hafife alır...ben 18lik genç kız değilimki...dur sen ağzıma geleni ona söyleyecem...kimi hafife alıyormuş görsün...ne olur tatlım artık sakinleş biliyorum kolay değil ama fındığımız içinelinden geldiğince sakin huzurlu olmaya çalış dr a nasıl olsa kızarsın acısını çıkarırsın hadi ama
tatlım seni unuturmuyum dur hemen geliyo
Eki Görüntüle 144278
iyiiii gecelerrrrrr.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?