Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım sen henğüz yapmadın mı testi ne oldu durum?

Kızlar bu arada preseed alsam mı 130 tl ya çok pahalı ama bir de onu denemek istiyorum

ben tam olarak ne işe yaradığını bilmiyorum canım :44: burda konuşuyodunuz ama.. işe yarıcağını düşünüyorsan al bence

kızlar ultrason yapıldı. nokta kadar kese vardı

gözün aydın canımm

sende oğluşunda iyi olunda varsın bize az uğra

evet çok dikkat etmek lazım yanarız valla :18::18::18:

Ben de aldım şimdi. Daha ucuza da gördüm de bunun tr'deki dağıtımcı firması onlar sahte falan yazmış riske girmek istemedim. Fakat aslına bakarsan sahte olduğunu hiç sanmıyorum sadece kaçak olabilir. Distribitörlük almamışlardır ama amerikadan getirtip satıyorlardır. O nedenle daha ucuzdur. Fakat sadece 2 deneme hakkım kaldığı için ben ne olur ne olmaz diye 130tl lik olanı aldım. İşten insanların zaaflarıyla böyle oynuyorlar ben de bilerek alet oldum

Eşim biraz kızdı ne gerek var abartıyorsun diye.

olsun abartmak istiyorum. İnşallah işe yarar. Benim aslında o konnuda bir sıkıntım yok ama belli mi olur belki ph ile ilgili problem vardır belki iyi gelir. Bir bu vardı denemediğim. İçim rahatlasın.

Every dediğin gibi okudum ben de yorumlar hep iyi. Zararı olmaz en azından.

ben bu ay bal tarçın deniycem 2-günden 12 güne kadar günde 2tane incir ve ceviz yiyecem bide adaçayı içmeyi düşünüyorum ve ateş ölçmeye devam inş. bu ay olur hayırlısı olsun

canım sen henğüz yapmadın mı testi ne oldu durum?

Kızlar bu arada preseed alsam mı 130 tl ya çok pahalı ama bir de onu denemek istiyorum

yok kana gitcektim gitmicem idrarda çıkana kadar zaten yarın adet günüm bugüne kadar beklemişim bekliim dedim idrarda negatif çıktı hislerim varolduğu yönünde ama olmayaabilir belki benim kuruntumdur hepsi bekleyip göreceğiz Rabbim kimseye aratmasın herkese nasip etsin inş

canım ben kullandım 2 3 ay bana bir faydası olmadı.ama bizim spermlerde problem vardı o zamanlar eşim daha ameliyat olmamıştı.umarım sizde işe yarar.zararı yok ben de araştırmıştım bayaaa.preseed kullananlar topiğinde listemiz vardı uzun bir süre takıldım orda ama hamile kalan olmadı o süre içerisinde.umarım sen faydasını görürsün.bu arada erken boşalma problemi olan varsa bu geciktiriyor biraz...

tebrik ederim canım
bekle bekle bitmeyen döngüler sinir ediyor insanı
ben bu ay çok stres yapmışım
bak adetim gelmedi hala ateş düştü düştü düştü
yok gelmedi hala

aynen öyle oli
seni de özledik

kızlar ultrason yapıldı. nokta kadar kese vardı

gözün aydın

Offfffff kızlar grip oldum ateşleniyorum ateşölçer bir halta yaramaz artık...

yenı dongunhayrlı olsun cnm demek haıt kulanyrsnn bende 1 ay suyunuıctım ögggggggggggg
:2: cokkotuydu kapsulde kokuyormu pekıı bende suannn gecen ay 2ay boyunce ıncırve havuc suyuıctımm 21 devamlı dongum 40 gundenn 37 sonrada 31 gune dustuu tekrar uzarsaaa eger,tavsıye edermısınnn cnm sonra grsrzzzzzzzzzzzz esım evde cıkmam gerekkk kendınıze ıyı bakınnnnnnnnnn
lilyum cumm sonucu nu merakedyrm yaptırdınmıkan ı gecmısee bakamadımdaaa

yok canım yaptırmadım idrarda pozitifi bekleyebilirim yaptırırsam paylaşırım sizinle

slm kızlar nbr. klomen falan kullanan oldu mu aranızda

yapmışsın bravo. sabahları ölç tamam mı. akşam yüksek çıkıyor

yapılıyomuş iş çıkışı gitcem sanırım dayanamıcam çıkar dimi

adet günün yarınsa bekle bi gün daha. ücretli yaptırcan sanırım. en az 20 tl vercen. olumlu çıkarsa para bişi değilde olumsuz çıkarsa para boşa gitmiş oluyr. o paraya bebeğine bi kıyafet alırsın.

sabret. öğrenince hemen bişi olmuyor ki sonuçta. :) hemen doğmuyor nasılsa. :) adet günün geçsin öle yap. bende dayanaıyorum hep erken yapıorum çok pişman oluyorum sonra . birinin bizleri durdurması lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…