kızlar ultrason yapıldı. nokta kadar kese vardı
canım sen henğüz yapmadın mı testi ne oldu durum?
Kızlar bu arada preseed alsam mı 130 tl ya çok pahalı ama bir de onu denemek istiyorum
evet mucize gibi metformin ben son 3-4 aydır 30 günde bir bu ayda 28 günde adet oldum hamd olsun rabbime adet düzene girsin bebekte glir zaten allahın izniyle..
ne haber kızlar?
ne var ne yok geçmişe bakmadım
bu arada benı artık buralarda daha az göreceksiniz merak etmeyın
eşim sınırlama getirdi nete
çok kullanıyorum radyasyon diye
telefonuma bile kızıyor
yanı haberiniz olsun sizi terkettım sanmayın
o yokken gireceğim artık
hayirli olsun canim
neyseki duzene girmis cok beklemedin
sagol cnaım bunada şükür yaaa pko başa belaa :)
bilmiyorum canim ama dikkat edip begen tusuna basmamak lazim
face e yonlenirsek yanariz
telden girerken elimiz yanlisla deger falan off
yeni döngün hayırlı olsun canım inş bebebğini getirir sana
yeni döngün hayırlı olsun canımzamanında gelmesi bile güzel bişey
ahh ah tecrübe işte.. Allahım hiç tecrübeye gerek kalmadan herkese bebişlerini hemen hemen versin inşallah
9ay ben burda söylemeyi unuttum da ben bu ay başı aldım ama 104 lira daha sonucu görmedim bakalım bekliyorum da zaten bi tüp 6-7 ay gidecek gibi
bi de ben kullanmaya başladıktan sonra farkettim ki biraz kuruluk problemim varmış çok rahatlatıyor..
canım sen henğüz yapmadın mı testi ne oldu durum?
Kızlar bu arada preseed alsam mı 130 tl ya çok pahalı ama bir de onu denemek istiyorum
Ben de aldım şimdi. Daha ucuza da gördüm de bunun tr'deki dağıtımcı firması onlar sahte falan yazmış riske girmek istemedim. Fakat aslına bakarsan sahte olduğunu hiç sanmıyorum sadece kaçak olabilir. Distribitörlük almamışlardır ama amerikadan getirtip satıyorlardır. O nedenle daha ucuzdur. Fakat sadece 2 deneme hakkım kaldığı için ben ne olur ne olmaz diye 130tl lik olanı aldım. İşten insanların zaaflarıyla böyle oynuyorlar ben de bilerek alet oldum
Eşim biraz kızdı ne gerek var abartıyorsun diye.
olsun abartmak istiyorum. İnşallah işe yarar. Benim aslında o konnuda bir sıkıntım yok ama belli mi olur belki ph ile ilgili problem vardır belki iyi gelir. Bir bu vardı denemediğim. İçim rahatlasın.
Every dediğin gibi okudum ben de yorumlar hep iyi. Zararı olmaz en azından.
tünaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar benım bugun ateş düştü ve sabah adet geldi bugunumede şükür öncede 60günde adet olamıyordum şimdi çok şükür 28-30 güne düştü döngüm :) yeni döngüm hayırlı uğurlu olsun :)
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yeni döngün hayırlı olsun vaktinde adet olmak gerçekten büyük mutluluk verici bunu yaşayan bilir tekrarlanan testler gelmeyen adetin sıkıntı hem gebe olmayıp hem adet olamamak of da off
sen metformin kullanıyordun demi?
Offfffff kızlar grip oldum ateşleniyorum ateşölçer bir halta yaramaz artık...
yenı dongunhayrlı olsun cnm demek haıt kulanyrsnn bende 1 ay suyunuıctım öggggggggggggtünaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar benım bugun ateş düştü ve sabah adet geldi bugunumede şükür öncede 60günde adet olamıyordum şimdi çok şükür 28-30 güne düştü döngüm :) yeni döngüm hayırlı uğurlu olsun :)
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yenı dongunhayrlı olsun cnm demek haıt kulanyrsnn bende 1 ay suyunuıctım ögggggggggggg
:2: cokkotuydu kapsulde kokuyormu pekıı bende suannn gecen ay 2ay boyunce ıncırve havuc suyuıctımm 21 devamlı dongum 40 gundenn 37 sonrada 31 gune dustuu tekrar uzarsaaa eger,tavsıye edermısınnn cnm sonra grsrzzzzzzzzzzzz esım evde cıkmam gerekkk kendınıze ıyı bakınnnnnnnnnn
lilyum cumm sonucu nu merakedyrm yaptırdınmıkan ı gecmısee bakamadımdaaa
selam arkadaslar bende ateş ölçümüne başlıyorum gerci bat zaten 8 eylül ama olsun:)
yanlız tablomu nasıl paylaşacagımı bilemedimi
sag üst kısımda setup ı göremiyorum ben yaaa
ekran görüntüsü ekte bi baksanıza?
Eki Görüntüle 505251
yapılıyomuş iş çıkışı gitcem sanırım dayanamıcam çıkar dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?