Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
vay be bir zamanlar bu sözleri sizin için ben söylüyordum.. zaman ne çabuk geçiyor.
bu ay ilk defa göğüs hassiyeti erken başladı dün.

canım sorun erkek infertilitesi de olsa dünyanın ilacını alıyorsun. bu birincisi..
ama en zor olanı olumsuz sonucun da olma ihtimali. sanki tüpte olacak olan negatif sonuç tüpün en büyük dezavantajı gibi geliyor bana.
sanki yıllarca uğraşanlar daha hazır hissediyorlar kendilerini tüpe
bir de canım sanki içimde her zaman bi ihtimal oluyor sanki doğal yolla daolacakmış gibi milyon topiğini sen de takip ediyorsundur canım. ne kadar çok hamiş var doğal yolla bebekleri gelen..
bir de senin eşinin o kadar da kötü değil diye hatırlıyorum ben..
Allahım daha fazla aratmaz inşallah

evet mucize gibi metformin ben son 3-4 aydır 30 günde bir bu ayda 28 günde adet oldum hamd olsun rabbime adet düzene girsin bebekte glir zaten allahın izniyle..

hayirli olsun canim
neyseki duzene girmis cok beklemedin

kızlar bişey sorcam yaa daha önceden bu yazı çıkmıyordu şimdi niye çıkıyor yeni bişey mi bu facebookda beğen falan diyorr

bilmiyorum canim ama dikkat edip begen tusuna basmamak lazim
face e yonlenirsek yanariz
telden girerken elimiz yanlisla deger falan off

hadi gozun aydin canim
degerlendirmissindir umarim o gunleri
senin normalde 1 hafta sonra baslardi gogus hassasiyetin simdi erken baslamis
biliyorsun benim catlamadan hemen sonra baslardi iyice siddetlenirdi 1 hafta icinde :)

evet bu sefer böyle oldu canım..
ilişki gün aşırı işte canım.. ben öyle devam ediyorum genelde.

Son düzenleme:
biraz yatıştım sanırım kızlar idrarda pozitifi görünceye kadar gitmicem kana

biraz yatıştım sanırım kızlar idrarda pozitifi görünceye kadar gitmicem kana

canım sen henğüz yapmadın mı testi ne oldu durum?

Kızlar bu arada preseed alsam mı 130 tl ya çok pahalı ama bir de onu denemek istiyorum

canım sen henğüz yapmadın mı testi ne oldu durum?

Kızlar bu arada preseed alsam mı 130 tl ya çok pahalı ama bir de onu denemek istiyorum

9ay ben burda söylemeyi unuttum da ben bu ay başı aldım ama 104 lira daha sonucu görmedim bakalım bekliyorum da zaten bi tüp 6-7 ay gidecek gibi

bi de ben kullanmaya başladıktan sonra farkettim ki biraz kuruluk problemim varmış çok rahatlatıyor..

ne haber kızlar?
ne var ne yok geçmişe bakmadım
bu arada benı artık buralarda daha az göreceksiniz merak etmeyın
eşim sınırlama getirdi nete
çok kullanıyorum radyasyon diye
telefonuma bile kızıyor
yanı haberiniz olsun sizi terkettım sanmayın
o yokken gireceğim artık

kendine ve bebegine iyi bak canim

ben de burda tv izlemedigimden sabahtan aksama acik labtop ve cok gerginim aslinda bu konuda:44: yanlis sanirim benim yaptigimda da
disari zaten cikamiyorum hava soguk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…