Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hahaha o nasıl bi tabir ya kırcan kafayı haklısın işte onu soruyorum mesai bitimi özelde kan testi yaparlarmı ki

özel hastanede yaparlar ama poliklinikte görevli yoktur yapmazlar.. yani bizim burda böyle.. neden akşamı bekliyosun şimdi git :44:

Bende çok büyük heyecan içersinde olur sandım ama dediği şey şaka mı yapıyorsuundemek oldu
Bende seni baba olmakla onurlandırıyorum bunun şakası olur dedim çemkirdim Ozaman kendine geldide gece boyunca ben babamı olcam babamı olcam şimdi ben diye diye uyudu Şok girdi ilk kanımca

oglenden beri midem bulanir gibi oluyor
zorla yemeye calistim birseyleri ama hic zevk almadan zorla
ekrana cok bakamiyorum yazamadim size

Kızlar size yazdığım mesaj silindi
ayy yazıkolmus cnm ya benmde gecen bır sayfa doldurdum elektrk gıtmıstıııııııııııısinir olmustummmmmmmmmmmmm

ayy ne gusell ya ınsl..bısede nasıp olurrrrrrrrrrrrrrrrrr

ay ne gusel ınsl... bısde yasarıs o gunlerııı ark..4kg vermıstı ılk aylarında cnm dkkt ettsımdı 24 de sezeryanla dogm yapackk ınsl....2.bebegıne

-canım bulantılar basladı demek allah yardımcın olsun. sana tavsıyem sabahları yataktan kalkmadan grisini yemen yada ekmek peynır tarzı mıde bulantını bastıracak seyler sakın mıdenı bos tutma mıde bulantısını artırır kussan bıle az az yavas yavas bırseyler ye elma armut ıyı gelıyodu bana ben 3 ay duru suda haslanmıs makarna , pirinc lapası vede elm ıle beslendım.

saol cani tavsiyelerin icin
iki gundur yokluyor hep de ayni saat
tekrra uyuyorum ve oglene dogru kalktigimda baya bulaniyor
zeytinygagi cok koktu bugun bana domatesi de yiyemedim sanirim basliyor yavastan birseyler
bakalim nasil olucak durumum :) kraker gibi birseyler alayi bugun dedigini yapayim yataktan kalkmadan yiyeyim once

Bende çok büyük heyecan içersinde olur sandım ama dediği şey şaka mı yapıyorsuundemek oldu
Bende seni baba olmakla onurlandırıyorum bunun şakası olur dedim çemkirdim Ozaman kendine geldide gece boyunca ben babamı olcam babamı olcam şimdi ben diye diye uyudu Şok girdi ilk kanımca

ben de bulantilar baslsin diye bekliyordum :)
hic sikayet etmiycem diyordum ama simdiden sikayete basladim:)

Arkadaşlar yaa biraz önce odamda değildim diğer tarafta bir malzeme stoğu araştırıyordum benim odaki tel calmaya başladı deckle cekmeye calıstım ama alamadım bende haldur huldur koştum(tamamen unutarak) şimdi sol tarafımda sızı var :18: Paranoyak olmayım dedikce tel sarıyorum resmen yaa nasıl bir piskoloji buu bişey olur mu offf

yeni döngün hayırlı olsun vaktinde adet olmak gerçekten büyük mutluluk verici bunu yaşayan bilir tekrarlanan testler gelmeyen adetin sıkıntı hem gebe olmayıp hem adet olamamak of da off
sen metformin kullanıyordun demi?

kızlar bişey sorcam yaa daha önceden bu yazı çıkmıyordu şimdi niye çıkıyor yeni bişey mi bu facebookda beğen falan diyorr

sagol cnaım bunada şükürler olsunn çok haklısın valla evet cnaım metformın kullanıyorum sabah akşam 1000mg ben bide hayıt kapsulu kullanıyorum sabahları 4 ay oldu hayıtdan sonra adetlerim düzene girdi benım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…