hahaha o nasıl bi tabir ya kırcan kafayı haklısın işte onu soruyorum mesai bitimi özelde kan testi yaparlarmı ki
özel hastanede yaparlar ama poliklinikte görevli yoktur yapmazlar.. yani bizim burda böyle.. neden akşamı bekliyosun şimdi git :44:
Kızlar size yazdığım mesaj silindi
yavrum çalışıyom işteyim ben iş çıkışı gidebilirm ancak
yapılıyomuş iş çıkışı gitcem sanırım dayanamıcam çıkar dimi
cnm esıne dedyınce hamıs oldugunu ne ddıııı merak ettm deseydın bak mırın gırın edıyrdunnal baba oluryrusun dıeee hehe valla kahvaltıya ben corke otu bal koyuyorum her sbhıkımısde ac karnımızaa 1 kasık hopp yıyoruzz cnmınsl..ıyı olckk cunku ölumden baska herseye caree mısssssssssssınsl..benımde mucızemı getrcekk tıpkı zıe getrdıgı gıbııbende sonucu esıme aglaya aglaya a söluyecegımmm ınslllllllllll hemde sevınctennnnnnnnnn 31:
yapılıyomuş iş çıkışı gitcem sanırım dayanamıcam çıkar dimi
oglenden beri midem bulanir gibi oluyor
zorla yemeye calistim birseyleri ama hic zevk almadan zorla
ekrana cok bakamiyorum yazamadim size
ayy yazıkolmus cnm ya benmde gecen bır sayfa doldurdum elektrk gıtmıstııııııııııııKızlar size yazdığım mesaj silindi
ayy ne gusell ya ınsl..bısede nasıp olurrrrrrrrrrrrrrrrrrBende çok büyük heyecan içersinde olur sandım ama dediği şey şaka mı yapıyorsuundemek oldu
Bende seni baba olmakla onurlandırıyorum bunun şakası olur dedim çemkirdimOzaman kendine geldide gece boyunca ben babamı olcam babamı olcam şimdi ben diye diye uyudu Şok girdi ilk kanımca
ay ne gusel ınsl... bısde yasarıs o gunlerııı ark..4kg vermıstı ılk aylarında cnm dkkt ettsımdı 24 de sezeryanla dogm yapackk ınsl....2.bebegıneoglenden beri midem bulanir gibi oluyor
oglenden beri midem bulanir gibi oluyor
-canım bulantılar basladı demek allah yardımcın olsun. sana tavsıyem sabahları yataktan kalkmadan grisini yemen yada ekmek peynır tarzı mıde bulantını bastıracak seyler sakın mıdenı bos tutma mıde bulantısını artırır kussan bıle az az yavas yavas bırseyler ye elma armut ıyı gelıyodu bana ben 3 ay duru suda haslanmıs makarna , pirinc lapası vede elm ıle beslendım.
cnm esıne dedyınce hamıs oldugunu ne ddıııı merak ettm deseydın bak mırın gırın edıyrdunnal baba oluryrusun dıeee hehe valla kahvaltıya ben corke otu bal koyuyorum her sbhıkımısde ac karnımızaa 1 kasık hopp yıyoruzz cnmınsl..ıyı olckk cunku ölumden baska herseye caree mısssssssssssınsl..benımde mucızemı getrcekk tıpkı zıe getrdıgı gıbııbende sonucu esıme aglaya aglaya a söluyecegımmm ınslllllllllll hemde sevınctennnnnnnnnn 31:
ayy yazıkolmus cnm ya benmde gecen bır sayfa doldurdum elektrk gıtmıstıııııııııııısinir olmustummmmmmmmmmmmm
ayy ne gusell ya ınsl..bısede nasıp olurrrrrrrrrrrrrrrrrr
ay ne gusel ınsl... bısde yasarıs o gunlerııı ark..4kg vermıstı ılk aylarında cnm dkkt ettsımdı 24 de sezeryanla dogm yapackk ınsl....2.bebegıne
yeni döngün hayırlı olsun vaktinde adet olmak gerçekten büyük mutluluk verici bunu yaşayan bilir tekrarlanan testler gelmeyen adetin sıkıntı hem gebe olmayıp hem adet olamamak of da offtünaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar benım bugun ateş düştü ve sabah adet geldi bugunumede şükür öncede 60günde adet olamıyordum şimdi çok şükür 28-30 güne düştü döngüm :) yeni döngüm hayırlı uğurlu olsun :)
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yeni döngün hayırlı olsun vaktinde adet olmak gerçekten büyük mutluluk verici bunu yaşayan bilir tekrarlanan testler gelmeyen adetin sıkıntı hem gebe olmayıp hem adet olamamak of da off
sen metformin kullanıyordun demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?