Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
keep ve every teşekkür ederim sonu iyi olsuun inş. biliyorum çok iyi giden ve son gün düşen tabloları lilyumu da bundan uyarmıştım çok yanıltabiliyor ateş inş. hepimiz için bu ay iyi olur

sağol tatlımmmmmm inş güzel geçer bi sürü oynak şarkı ayarladım
atacaz göbecikleriiiiiiiiiiii

pervaneee cnm inş bebeeğin geliyordur bu ay

ve lillum yeni döngün hayırlı olsun canım..

inş. yokhum inş. sendende güzel habrleri bekliyorum :)

ayyy bende geleydım ıyıydı. pek keyıflı olur sımdı o olay:))

MERHABALR SBH DAN BERI BEKLIYORUM YAAAA ELEKTIRIKLER YENI GELDII DUSTUM HEMEN BURAYAAAAAAAAAAAA

HEMEN TABLM HAKKINDA YORUM ISTIYORUMMMMMMMMM BU ARADA GECE SBH 5 DE YTTM O YUSDEN BGN OLCUMUMU SBH 10,5 DA YAPTINN ODUMU SIZCE GENE YATAKDAN CIKMADAN YAPTIMMMM
3ef6ae Ovulation charts on FertilityFriend.com

İŞTE TABLOMM DUN AKSAM OLCTUMM GENE 18:30 GIBI 36,4 GOSTERDII NE DIR BU SIMDIKKKK AKINTIMDA YOK OLDU KURU YANIII

adet döngün kaç gün sürüyor..

suzancim
normalde ayni saatte olcmen lazim saglikli sonuc icin
tablon icin yorum yapmak icin erken daha
sonu guzel olsun
karanfilcecimsen begenince hatirladim batini duzelttim

kizlar bir gunde insanin tum hali degisir mi ya
cok cok utanark diyorum gunlerdir kabizlik problemi vardi hamilelikten kaynaklanan
bugun asiri ishal
midem bulaniyor karnim agriyor ishalden kaynakli
nasil bir gunde boyle tum bunyem degisir anlamadim ben ya:44:

adet döngün kaç gün sürüyor..
vayyy bende dun 9 poset taze fasulyeee 2,5kg lık sıse cılek recelı yatımm hıhhhhhh gecen haftada melemen kanıryarık,musakka,guvec lık,vee seftalı recelı yaptımmm heheheheeee rabbımhusurlu yemeyı nasıp etsın hemde boll bebıslıııı
gec yttıgım ıcın normlde 6,5 da hhep ama bgnluk bole oldu 1 st den bırsey olmaz dıe alarm kurmadımyaa sorun olurmukıııı

karanfılcımmm , 2 ay oncesıne kdr 37-40 gunde bırdı ama bu ay ıncır sayesınde 31.gunde oldumm yanı 30-40gun arasıııı cnm yaaaaa ne bılıyımmmm atesım hep 36ustu yaaa ıyı dıe zannettımdee

bu bos kutucklrrr ne dmk o vakıt kıslarrrrrrr bos mavılerrr yanı

geçmiş olsun canım benim..
patates ye gerçekten haşlanmış patates birebir bol su tüket.
benim de son zamanlarda nerdeyse bir yıldır bağırsaklarımda problem var ben de sen gibi gün içinde bile değişiyor ishal ve kabızlık durumum.

afiyet olsun.. Allah yedirmek nasip etsin..
reçel yapmak da çok eğlenceli ama biz yemiyoruz hiçç

canım o zaman daha sen çatlamadın bu kadar erken olamaz gibi geliyor bana

Son düzenleme:
tarhana corbasi yaptim ictim sivi kaybediyorum diye
tarhana kurtaricim oluyor bu ara midem kabul ediyor cok da hosuma gidiyor ama kavanozun dibi gelmek uzere
simdi patates de hazir olmak uzere
zaten baska birsey yiyemem gibi geliyor
tesekkur ederim canim

afiyet olsun canım.. sonuçta hamilesin bünyen muhakkak zayıflayabilir. kendine iyi bakmalısın. acil şifalar versin Allah

lilyumcumm nasılsınn yenı dongun mu olustu cnmm gecmıse daha bakamadımm yaaa yokh selam cnm nslsnnn

tablom hakında sız yorum yaptıkca ben ı heyacan basıyorrrr

kızlaaarrrrrrrrrr şoktayım tabloma bi bakın ya

eğer böle doğruysa depo 15te oluyorum ve regil geçmiş oluyo amma sanırım yanlıyo ff

ben yumoş yok dedim bu ay

My Ovulation Chart

Son düzenleme:
tabloda guncelleme yaptim

sevgimelegim ve ebrudan haber yok:26:

efesude-10 eylul
merve-6/10 eylul
funda-13 eylul
bebisimolsun-16 eylul

ismimi gördüm beni bi gülme aldı şekerim beni yazmana gerek yok biliyosun yumoş yok bu ay paşa paşa regilimi bekliyorum

canım herşey bişeye bahane biliyosun bu hayatta, bebeğinin zamanı olduğu için belkide düzelmedi spermler henüz ,ben artık herşeyin bi sebebi var düşüncesindeyim ,sen gönlünü ferah tut yazıcı onun vaktini yazmıştır ,bebiş vaktini bekliyodur cnm ,inşAllah gelicek sağlıkla bebişin

amin cnm Allahım sabrını da versin inşAllah ,en mantıklı karar bu ,inşAllah ilaçlar vesilesiyle verirsin bize bebiş haberini cnm
ayrıc bende eğer aşılama tutmazsa senin tamamen ümidinn yok olcağını düşündüm cnm ,çünkü panikledin sen biraz oda olmazsa hepten ümit kesersin ,iyi oldu böyle ,bide preesed kullanıyo kimileri eğer hız normalin altındaysa işini kolaylaştırırsın spermcanların biraz

üzüldüm hasta hissetmene ama ne bileyim hamişlikten oluyo ya bu bi hoşuma gitti maşAllah size tekrar cnm doya doya yaşa bugünleri
inşAllah en kısa zamanda düzelirsin cnm ağzına bi tutam kuru çay at ,yut cnm hemen düzelir ishalin

yok canım yaptırmadım idrarda pozitifi bekleyebilirim yaptırırsam paylaşırım sizinle
cnm bnmm naslsnnnn

slm kızlar nbr. klomen falan kullanan oldu mu aranızda
ben tamm 3 kes kullandım yada 4 du herladeee
cnm bnmm rabbm kolaylık versınnn kocn nedn tepkılı bu kdr anlamadım yaaa bız kadınlrck fedakarz varyaa mesala ben o kdr ılac tadevı(hıc bırseyolmadıgıhalde)kulllndmm ama yerı gelyr esıme unu yapdıyrmm sohranıyorrryaaaaaaaa ınsl...esın senn dedgne glr cnm dusus belkıdeee hastanedn kaynaklıdr cnm dvlte pek gvmyrmm ben bır daha ozelde yaptırsanız keskeee yanı guvnmrm deken cok talep oldugu ıcın bastan sagma yplyr bızım ne dusundugumuz kımın umrundaaki

aşılama olunca o hızlı spermleri toplayıp onu enjekte ediyorlar dimi.. yıkama bu iş için oluyor :26:
sen hazır oldugundaa esınden sprmlrı alıp yıkayıp enn ıyılerını secyrlrr cnm
Kizlar beyaz akintimin icinde bir damla pembe kan vardi Allah yardimcim olsun
cnm sakın korkma ark..oldu yerlesme kanamasıdır dr kac defa aradı korkudan dr da burun kanyrmus gıbı taze kan gelmedıkce sakın korma bebegın yerlesecek yer aryrdur dedııı tmm cnm aksam gorsruuzzzzzzz

Senayim yoldayim ve cepten yaziyorum sadece sunu solemek istedim proxeed bizim spermleri 3 katina cikardi insallah sizdede bole olur ve bebisin gelir

kızlaaarrrrrrrrrr şoktayım tabloma bi bakın ya

eğer böle doğruysa depo 15te oluyorum ve regil geçmiş oluyo amma sanırım yanlıyo ff

ben yumoş yok dedim bu ay

My Ovulation Chart

sasirdim ben de efesudecim
genel ortalamanin hesaba katmis ff
cunku normalde sen 36,8leri catlama sonrasi goruyorsun ve genel ortalamayi dsununce de catlamis oluyorsun catlama atesine gore de
ama sen kendini daha iyi blrsin ff den

cnm sakın korkma ark..oldu yerlesme kanamasıdır dr kac defa aradı korkudan dr da burun kanyrmus gıbı taze kan gelmedıkce sakın korma bebegın yerlesecek yer aryrdur dedııı tmm cnm aksam gorsruuzzzzzzz

zaten gozle zor gorulecek beyaz akintiyla karisikti ya sonra da olmayinca cok sukur rahatladim canim saol

progestan kullananlar basim donuyor halsizim uykum geliyor falan diordu sanirim topicte
sanirim bende de oyle etkiler yapiyor esimle yuruduk yolda dusup bayilacaktim gerci bir de karin agrisi ve bulantinin etkisi var, ama sukurler olsun sikayet etmek yok

sasirdim ben de efesudecim
genel ortalamanin hesaba katmis ff
cunku normalde sen 36,8leri catlama sonrasi goruyorsun ve genel ortalamayi dsununce de catlamis oluyorsun catlama atesine gore de
ama sen kendini daha iyi blrsin ff den

benm tüm siklusları kontrol ettim en erken 28 en geç 35 miş yani regil haftası içindeyim (9-13 eylül) arası gelir zaten

bu ay zaten en başında söyledim hiç ısınmadım diye regilden sonra bu ay baya düşük gitti ateşim değişiyo demekki

normalde çatlama sonrası en düşük ateşim 36.8 genelide 37 lerdedir

öyle yada böyle bakalım ne bekliyo bizi eşimde iyice gitme moduna girdi ,ne hediye alalım falan diyo ailelere
bilet tarihi heseplama ya çalışıyoruz ,çatlama belli olmadığından kestiremiyorum bende ,regil olunca ona göre hesap yapcaz,eşimde bende direk regile odaklandık şu an gelsede hesap yapsak diye
bide doğm kontrol hapı almadık daha ne zaman başlancak onuda bilmiyorum adetin ilk günü başlanan 28 günlük haplarda varmış inşAllah ondan bulursam en garantisi o sanırım

hiç böyle bekliyceğimiz aklıma gelmezdi adeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…