ne keyifliymis yahu
iyi eglenceler kolay gelsin tatlim
sağol tatlımmmmmm inş güzel geçer bi sürü oynak şarkı ayarladım
atacaz göbecikleriiiiiiiiiiii
pervaneee cnm inş bebeeğin geliyordur bu ay
ve lillum yeni döngün hayırlı olsun canım..
Tünaydınnnnnnnnn hanımlaaaaarrrrrrrrrrr
herkese iyi haftasonlarııııııııııııııııııııııı
ayy biton işim var hala burda oturuyorummmmm
akşam gelin hamamı yapcazzz ohhhhh yandannnnnn
MERHABALR SBH DAN BERI BEKLIYORUM YAAAA ELEKTIRIKLER YENI GELDII DUSTUM HEMEN BURAYAAAAAAAAAAAA
HEMEN TABLM HAKKINDA YORUM ISTIYORUMMMMMMMMM BU ARADA GECE SBH 5 DE YTTM O YUSDEN BGN OLCUMUMU SBH 10,5 DA YAPTINN ODUMU SIZCE GENE YATAKDAN CIKMADAN YAPTIMMMM
3ef6ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
İŞTE TABLOMM DUN AKSAM OLCTUMM GENE 18:30 GIBI 36,4 GOSTERDII NE DIR BU SIMDIKKKK AKINTIMDA YOK OLDU KURU YANIII
kızlar demiştim ya menemen yapmam gerek diye..
O gece yaptım menemenleri ama ufacık bi kesikle parmağı da kanattım. Son domateslerde kestim parmağı demek ki yorulmuşum artık..
Deryacım düşündüm de eğer menemeni buzluğa koyacak olsak sulu ya akmaz mı:44: Ama bizim arkadaşlar dolaba da koyduklarını söylüyorlar kilitli poşet mi kullanıyorlar acaba:44:
Bakın bunlar da menemenlerim
üstteki kapakların içine çekik olması lazım o tuttuğunu gösteriyor. Ama tepeye doğru olursa o tutmadığını gösteriyor acilen tükemek lazım
Eki Görüntüle 505056
tencerem bu kadarını aldı bi posta daha yapcam artık.
vayyy bende dun 9 poset taze fasulyeee 2,5kg lık sıse cılek recelı yatımm hıhhhhhh gecen haftada melemen kanıryarık,musakka,guvec lık,vee seftalı recelı yaptımmm heheheheeee rabbımhusurlu yemeyı nasıp etsın hemde boll bebıslııııadet döngün kaç gün sürüyor..
gec yttıgım ıcın normlde 6,5 da hhep ama bgnluk bole oldu 1 st den bırsey olmaz dıe alarm kurmadımyaa sorun olurmukıııısuzancim
normalde ayni saatte olcmen lazim saglikli sonuc icin
tablon icin yorum yapmak icin erken daha
sonu guzel olsun
karanfilcecimsen begenince hatirladim batini duzelttim
kizlar bir gunde insanin tum hali degisir mi ya
cok cok utanark diyorum gunlerdir kabizlik problemi vardi hamilelikten kaynaklanan
bugun asiri ishal
Midem bulaniyor karnim agriyor ishalden kaynakli
nasil bir gunde boyle tum bunyem degisir anlamadim ben ya:44:
geçmiş olsun canım benim..suzancim
sonu guzel olsun
cok cok utanark diyorum gunlerdir kabizlik problemi vardi hamilelikten kaynaklanan
bugun asiri ishal
midem bulaniyor karnim agriyor ishalden kaynakli
vayyy bende dun 9 poset taze fasulyeee 2,5kg lık sıse cılek recelı yatımm hıhhhhhh gecen haftada melemen kanıryarık,musakka,guvec lık,vee seftalı recelı yaptımmm heheheheeee rabbımhusurlu yemeyı nasıp etsın hemde boll bebıslıııı
gec yttıgım ıcın normlde 6,5 da hhep ama bgnluk bole oldu 1 st den bırsey olmaz dıe alarm kurmadımyaa sorun olurmukıııı
karanfılcımmm , 2 ay oncesıne kdr 37-40 gunde bırdı ama bu ay ıncır sayesınde 31.gunde oldumm yanı 30-40gun arasıııı cnm yaaaaa ne bılıyımmmm atesım hep 36ustu yaaa ıyı dıe zannettımdee
bu bos kutucklrrr ne dmk o vakıt kıslarrrrrrr bos mavılerrr yanı
tarhana corbasi yaptim ictim sivi kaybediyorum diye
tarhana kurtaricim oluyor bu ara midem kabul ediyor cok da hosuma gidiyor ama kavanozun dibi gelmek uzere
simdi patates de hazir olmak uzere
zaten baska birsey yiyemem gibi geliyor
tesekkur ederim canim
tabloda guncelleme yaptim
sevgimelegim ve ebrudan haber yok:26:
efesude-10 eylul
merve-6/10 eylul
funda-13 eylul
bebisimolsun-16 eylul
canım bız macun kullanıyoduk zaten. caksır suyu vs de de vardı yanında kullandıgımız. gayet kahvaltısını yapmıs ve uykusunu almıs olarak da gıttık ama spermcanların keyfı yoktu sanırım dun. bakalımbasladı drun verdıgı ılacları kullamaya. nasıp artık
çok emın olmamakla bırlıkte yenı kararlar aldım ben kızlar.
kendıme ve yasadıklarıma soyle bır baktım kı ısyan etmeye ve kendıme fazlasıyla zarar vermeye basladım.. hatta esıme de...
bencılce davranıyorum bazen sanırım. onun psıkolojısını dusunmeden sadece kendıımın o dayanılmaz anne olma ıstegıyle savasıyorum.
ıkı ay ılac kullan gel sonuclar duzelmezse asılama dedı bılıosunuz dun ku urolog.
ıkı ay beklesem ne kaybederım kı? 14 koca ay beklemısım ıste.. 15. ve 16. aylarda boyle esımı de kendımı de ılaclarla motıve etsem ne olacak kı? farzedeyım kı asılamayı bu ay yaptırdım tutmadı ve sımdı ıkıncı cozum olarak esımın ılac kullanmasını beklemek zorunda kaldık. aşılama denen sey ne ki zaten. dogal yolla olma şansının bır tık ustunde sans var sadece.
ben bu buyuk stresle asılamam tutmadıgında ne olacagım dusunebılenınız varmı benım halımı?
yada tutmadıgında esımın gostermedıgı sıkıntısı?
sonuc olarak 2 ay sonraya yanı verılen randevuya gore 7 kasıma kadar esımı de kendımıde rahat bırakmak ıstıyorum.
bana sabrımın ve bu dizginliğimin devamı için dua edin kızlar..
allah hepimize selamet versin inş.
suzancim
sonu guzel olsun
bugun asiri ishal
midem bulaniyor karnim agriyor ishalden kaynakli
cnm bnmm naslsnnnnyok canım yaptırmadım idrarda pozitifi bekleyebilirim yaptırırsam paylaşırım sizinle
ben tamm 3 kes kullandım yada 4 du herladeeeslm kızlar nbr. klomen falan kullanan oldu mu aranızda
cnm bnmm rabbm kolaylık versınnn kocn nedn tepkılı bu kdr anlamadım yaaa bız kadınlrck fedakarz varyaa mesala ben o kdr ılac tadevı(hıc bırseyolmadıgıhalde)kulllndmm ama yerı gelyr esıme unu yapdıyrmm sohranıyorrryaaaaaaaa ınsl...esın senn dedgne glr cnm dusus belkıdeee hastanedn kaynaklıdr cnm dvlte pek gvmyrmm ben bır daha ozelde yaptırsanız keskeee yanı guvnmrm deken cok talep oldugu ıcın bastan sagma yplyr bızım ne dusundugumuz kımın umrundaakikızlarrr
ıyı haberler egtıremedım maleseffff
esımın bugun sperm testı sonucları berbat..
45 mılyon sayı ve %2 morfolojı vardı esımde bılıosunuz. ve ozeldekı drumuz bu durumda sansınız %2 ve bu yuzden tedavı onerıorum demsıtı. bugun unv.dede yapılan testı sonucları sole:
12 mılyon sayı-%3 morfolojı...
ve ordakı urolog bu sonuclara su hanı hıc bı ıse yaramayan proxeed plus ve evıcap 400 varya ıste 2 ay sure ıle kullanmak uzere o ılacları verıp ıkı ay sonra gel sonuc degısmezse asılama dedı...
bırıncısı: bu ılacların hıc bıseye yaramıcanı bılıorum
ıkıncısı: ben artık bosa zaman kaybetmek ıstemıorum
ucuncusu: devlet 3 yıllık evlı olmadıgımız ıcın sskdan bızım tedavıyı karsılamıomus!!! ancak erkek de azospermı olmalıymıs yada sebepsız ınfertılıte oldugunda 3 yıl sartı aranmıomus
dorduncusu: ben kocamla sımdı nasıl tekrar sıl bastan anlasma yapıcam da yenı bı karar asamasına gırcem.( bnm kocamın ınadını bılen bılıo burda. sımdı tutturacak dr ılac verdı ıse yaramasa nıe versın dur bekleyelım vs vs dıcek)
ıste tamda bundan korkuodum. kafamda zor zahmet kocamla savas verdıkten sonra bı seylerı oturtup ardından tum planları suya dusurecek puruzlerle ugrasmaktan yıldım artık..
hem sımdı solermısınız bana ne oldu da bu ansaını sattıgımın spermlerı 45 mılyondan 12 mılyona dustu?????
sen hazır oldugundaa esınden sprmlrı alıp yıkayıp enn ıyılerını secyrlrr cnmaşılama olunca o hızlı spermleri toplayıp onu enjekte ediyorlar dimi.. yıkama bu iş için oluyor :26:
cnm sakın korkma ark..oldu yerlesme kanamasıdır dr kac defa aradı korkudan dr da burun kanyrmus gıbı taze kan gelmedıkce sakın korma bebegın yerlesecek yer aryrdur dedııı tmm cnm aksam gorsruuzzzzzzzKizlar beyaz akintimin icinde bir damla pembe kan vardiAllah yardimcim olsun
kızlaaarrrrrrrrrr şoktayım tabloma bi bakın ya
eğer böle doğruysa depo 15te oluyorum ve regil geçmiş oluyo amma sanırım yanlıyo ff
ben yumoş yok dedim bu ay
My Ovulation Chart
cnm sakın korkma ark..oldu yerlesme kanamasıdır dr kac defa aradı korkudan dr da burun kanyrmus gıbı taze kan gelmedıkce sakın korma bebegın yerlesecek yer aryrdur dedııı tmm cnm aksam gorsruuzzzzzzz
sasirdim ben de efesudecim
genel ortalamanin hesaba katmis ff
cunku normalde sen 36,8leri catlama sonrasi goruyorsun ve genel ortalamayi dsununce de catlamis oluyorsun catlama atesine gore de
ama sen kendini daha iyi blrsin ff den
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?