evet işte epey yoğunum ama elimden geldiği kadar kendime de zaman ayırıyorum. Spor yapmaya başladım yine. Her gün yarım saat kadar yapıyorum. Beni çok rahatlatıyor o. Azıcık da kilo versem fena olmaz hani
canım bız macun kullanıyoduk zaten. caksır suyu vs de de vardı yanında kullandıgımız. gayet kahvaltısını yapmıs ve uykusunu almıs olarak da gıttık ama spermcanların keyfı yoktu sanırım dun. bakalımbasladı drun verdıgı ılacları kullamaya. nasıp artıkcanım çok stres yapıyosun biliyorum sıkıntılı bi durum hepsini bende yaşadım hem eşimde hem kendimde ama sen baya panik yapıyosun olinin dediği gib aşamaları tek tek yap inşAllah gelcek bebişin ve sen direk tüp yada aşılama yaptırırsan vede tutmazsa ümidin tamamen kaybolucak, yapma böyle sakin ol aşama aşama tedaviye başlayın ,eşinin psikolojisi bile etkiliyo sonucu bilgin olsun dr eşime sakın uykusuz gelip test yaptırma dinlenmiş gel dedi ve kahvaltını yapmadan gelme dedi bilgine cnm bide 3 aydan önce test yaptırma zaten anca toparlıyo sperm kendini ,bence kuvvet macunu işe yarar cnm deneyin kız ben keşke orda olsamda sana göndersem şu annemın macundan
hayırlı olsun tatlım yenı dongun.günaydın herkese süpriiiiiizzzzzzzzzzzzzzz
3e8685 Ovulation charts on FertilityFriend.com
everycim benim bat 5 ekim
kızzz bayan panıkkk
cok rahatlamistim doktor muayenemden sonra
ama un iste bir stres oldu
bugun yine normal halime dondum bakalim nasil gidicek hersey
bir an once 12.haftalari gormek istiyorum
sen ne yapiyorsun? islerin yogun bu gunlerde di mi?
canım baharla dun konustukbaharı merak ediyorum kızlar, haber alan var mı?
tabloda guncelleme yaptim
sevgimelegim ve ebrudan haber yok:26:
efesude-10 eylul
merve-6/10 eylul
funda-13 eylul
bebisimolsun-16 eylul
çok emın olmamakla bırlıkte yenı kararlar aldım ben kızlar.
kendıme ve yasadıklarıma soyle bır baktım kı ısyan etmeye ve kendıme fazlasıyla zarar vermeye basladım.. hatta esıme de...
bencılce davranıyorum bazen sanırım. onun psıkolojısını dusunmeden sadece kendıımın o dayanılmaz anne olma ıstegıyle savasıyorum.
ıkı ay ılac kullan gel sonuclar duzelmezse asılama dedı bılıosunuz dun ku urolog.
ıkı ay beklesem ne kaybederım kı? 14 koca ay beklemısım ıste.. 15. ve 16. aylarda boyle esımı de kendımı de ılaclarla motıve etsem ne olacak kı? farzedeyım kı asılamayı bu ay yaptırdım tutmadı ve sımdı ıkıncı cozum olarak esımın ılac kullanmasını beklemek zorunda kaldık. aşılama denen sey ne ki zaten. dogal yolla olma şansının bır tık ustunde sans var sadece.
ben bu buyuk stresle asılamam tutmadıgında ne olacagım dusunebılenınız varmı benım halımı?
yada tutmadıgında esımın gostermedıgı sıkıntısı?
sonuc olarak 2 ay sonraya yanı verılen randevuya gore 7 kasıma kadar esımı de kendımıde rahat bırakmak ıstıyorum.
bana sabrımın ve bu dizginliğimin devamı için dua edin kızlar..
allah hepimize selamet versin inş.
çok emın olmamakla bırlıkte yenı kararlar aldım ben kızlar.
kendıme ve yasadıklarıma soyle bır baktım kı ısyan etmeye ve kendıme fazlasıyla zarar vermeye basladım.. hatta esıme de...
bencılce davranıyorum bazen sanırım. onun psıkolojısını dusunmeden sadece kendıımın o dayanılmaz anne olma ıstegıyle savasıyorum.
ıkı ay ılac kullan gel sonuclar duzelmezse asılama dedı bılıosunuz dun ku urolog.
ıkı ay beklesem ne kaybederım kı? 14 koca ay beklemısım ıste.. 15. ve 16. aylarda boyle esımı de kendımı de ılaclarla motıve etsem ne olacak kı? farzedeyım kı asılamayı bu ay yaptırdım tutmadı ve sımdı ıkıncı cozum olarak esımın ılac kullanmasını beklemek zorunda kaldık. aşılama denen sey ne ki zaten. dogal yolla olma şansının bır tık ustunde sans var sadece.
ben bu buyuk stresle asılamam tutmadıgında ne olacagım dusunebılenınız varmı benım halımı?
yada tutmadıgında esımın gostermedıgı sıkıntısı?
sonuc olarak 2 ay sonraya yanı verılen randevuya gore 7 kasıma kadar esımı de kendımıde rahat bırakmak ıstıyorum.
bana sabrımın ve bu dizginliğimin devamı için dua edin kızlar..
allah hepimize selamet versin inş.
geç değil gayet yerinde bir zaman canım, ilk sayfamızda (sağdan sayıların yanında son yazısına tıklayarak) nasıl ölçeceğin anlatılıyor. Sen siteye üye ol, takıldığında yardımcı oluruz.arkadaşlar bugün adetimin 2. günü ateş ölçme yöntemi için geç kalmışmıyımdır?
biir de nasıl başlıycam ne yapcam hiç bilmiyorum
vavvvvv tebriklerrrkızlar, ff'in tablo okuma şeysinde gurur listesinin başına yerleşmiş bulunuyorum
Wall Of Fame:
[TABLE="class: the_table, width: 1"]
[TR]
[TH="bgcolor: #E5CAE5"]Date[/TH]
[TH="bgcolor: #E5CAE5"]Nickname[/TH]
[TH="bgcolor: #E5CAE5"]Score[/TH]
[/TR]
[TR="class: even"]
[TD="bgcolor: #E0F0D1"]Sep 08[/TD]
[TD="bgcolor: #E0F0D1"]keepmeinformed[/TD]
[TD="bgcolor: #E0F0D1"]100%[/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: #E0F0D1"]Sep 06[/TD]
[TD="bgcolor: #E0F0D1"]smaclean[/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: #E0F0D1"]Sep 04[/TD]
[TD="bgcolor: #E0F0D1"]Rosie[/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: #E0F0D1"]Sep 04[/TD]
[TD="bgcolor: #E0F0D1"]Innulya14[/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: #E0F0D1"]Sep 02[/TD]
[TD="bgcolor: #E0F0D1"]NatalieRW[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ben de cok merak ediyorumbaharı merak ediyorum kızlar, haber alan var mı?
canım benim bata da 21 eylül yazar mısın
şenaycım sana dün bi msj yazmıştım ama gözünden kaçtı sanırım ..aynen bugnki verdiğin kararları vermeni istemiştim çok güzel düşünmşsün oldukça mantıklı ...aşılamada olsa tüpte olsa kucağımıza bebek verip göndermiyorlar hiçbirşeyin garntisi yok ..tüpte kolay bi iş değil hem maddi hem manevi biraz daha bekle sabret..
ınsallah guzel sonuclanacak canım kararlarımızçok güzel kararlar almışsın, inşallah aşı tarihi gelmeden bebiş gelmiş olurben de kararlar aldım bu ay daha az stres için, bakalım aldığımız kararların sonuçları nasıl olacak
amin canım.amin canım şenaycım inşallah gönlüne göre olur ilaçla tedavi sürecinde bebeğin gelir bekletmez inşallah sonraki aşamalara gerek kalmaz umarım Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin kimseye aratmasın kucağını boş bırakmasın Rabbim
Tünaydınnnnnnnnn hanımlaaaaarrrrrrrrrrr
herkese iyi haftasonlarııııııııııııııııııııııı
ayy biton işim var hala burda oturuyorummmmm
akşam gelin hamamı yapcazzz ohhhhh yandannnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?