Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet işte epey yoğunum ama elimden geldiği kadar kendime de zaman ayırıyorum. Spor yapmaya başladım yine. Her gün yarım saat kadar yapıyorum. Beni çok rahatlatıyor o. Azıcık da kilo versem fena olmaz hani

zihnin dinlenir senin icin iyi olur
ben iyki spor yapmisim temmuz ayinda diyorum hep

canım bız macun kullanıyoduk zaten. caksır suyu vs de de vardı yanında kullandıgımız. gayet kahvaltısını yapmıs ve uykusunu almıs olarak da gıttık ama spermcanların keyfı yoktu sanırım dun. bakalımbasladı drun verdıgı ılacları kullamaya. nasıp artık
günaydın herkese süpriiiiiizzzzzzzzzzzzzzz

3e8685 Ovulation charts on FertilityFriend.com

everycim benim bat 5 ekim
hayırlı olsun tatlım yenı dongun.

cok rahatlamistim doktor muayenemden sonra
ama un iste bir stres oldu
bugun yine normal halime dondum bakalim nasil gidicek hersey
bir an once 12.haftalari gormek istiyorum

sen ne yapiyorsun? islerin yogun bu gunlerde di mi?
kızzz bayan panıkkk
bosu bosuna bebegını strese sokuosun tatlım ya.
allaha emanet ınsallah hıc bısey olmayacak bebegıne de sana da
baharı merak ediyorum kızlar, haber alan var mı?
canım baharla dun konustuk
masallah cancazımın moralı bı cogumuzdan daha ıyı masallah. doktorunun ona verdıgı sureyı beklıyor 17 eylulu.

Son düzenleme:
canım baktım sımdı yıne tablona.
ınsanın oyle guzel bı tablosu olunca tabı hemen gırer o guzel atesı tabloya dımı.
masallah canım
merdıvenler basamaklaaar wuuuhuuuuwwww

çok emın olmamakla bırlıkte yenı kararlar aldım ben kızlar.
kendıme ve yasadıklarıma soyle bır baktım kı ısyan etmeye ve kendıme fazlasıyla zarar vermeye basladım.. hatta esıme de...
bencılce davranıyorum bazen sanırım. onun psıkolojısını dusunmeden sadece kendıımın o dayanılmaz anne olma ıstegıyle savasıyorum.
ıkı ay ılac kullan gel sonuclar duzelmezse asılama dedı bılıosunuz dun ku urolog.

ıkı ay beklesem ne kaybederım kı? 14 koca ay beklemısım ıste.. 15. ve 16. aylarda boyle esımı de kendımı de ılaclarla motıve etsem ne olacak kı? farzedeyım kı asılamayı bu ay yaptırdım tutmadı ve sımdı ıkıncı cozum olarak esımın ılac kullanmasını beklemek zorunda kaldık. aşılama denen sey ne ki zaten. dogal yolla olma şansının bır tık ustunde sans var sadece.
ben bu buyuk stresle asılamam tutmadıgında ne olacagım dusunebılenınız varmı benım halımı?
yada tutmadıgında esımın gostermedıgı sıkıntısı?

sonuc olarak 2 ay sonraya yanı verılen randevuya gore 7 kasıma kadar esımı de kendımıde rahat bırakmak ıstıyorum.
bana sabrımın ve bu dizginliğimin devamı için dua edin kızlar..
allah hepimize selamet versin inş.

amin canım şenaycım inşallah gönlüne göre olur ilaçla tedavi sürecinde bebeğin gelir bekletmez inşallah sonraki aşamalara gerek kalmaz umarım Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin kimseye aratmasın kucağını boş bırakmasın Rabbim

şenaycım sana dün bi msj yazmıştım ama gözünden kaçtı sanırım ..aynen bugnki verdiğin kararları vermeni istemiştim çok güzel düşünmşsün oldukça mantıklı ...aşılamada olsa tüpte olsa kucağımıza bebek verip göndermiyorlar hiçbirşeyin garntisi yok ..tüpte kolay bi iş değil hem maddi hem manevi biraz daha bekle sabret..

çok güzel kararlar almışsın, inşallah aşı tarihi gelmeden bebiş gelmiş olur ben de kararlar aldım bu ay daha az stres için, bakalım aldığımız kararların sonuçları nasıl olacak

arkadaşlar bugün adetimin 2. günü ateş ölçme yöntemi için geç kalmışmıyımdır?
biir de nasıl başlıycam ne yapcam hiç bilmiyorum

arkadaşlar bugün adetimin 2. günü ateş ölçme yöntemi için geç kalmışmıyımdır?
biir de nasıl başlıycam ne yapcam hiç bilmiyorum
geç değil gayet yerinde bir zaman canım, ilk sayfamızda (sağdan sayıların yanında son yazısına tıklayarak) nasıl ölçeceğin anlatılıyor. Sen siteye üye ol, takıldığında yardımcı oluruz.

Son düzenleme:
kızlar, ff'in tablo okuma şeysinde gurur listesinin başına yerleşmiş bulunuyorum

Wall Of Fame:

[TABLE="class: the_table, width: 1"]
[TR]
[TH="bgcolor: #E5CAE5"]Date[/TH]
[TH="bgcolor: #E5CAE5"]Nickname[/TH]
[TH="bgcolor: #E5CAE5"]Score[/TH]
[/TR]
[TR="class: even"]
[TD="bgcolor: #E0F0D1"]Sep 08[/TD]
[TD="bgcolor: #E0F0D1"]keepmeinformed[/TD]
[TD="bgcolor: #E0F0D1"]100%[/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: #E0F0D1"]Sep 06[/TD]
[TD="bgcolor: #E0F0D1"]smaclean[/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: #E0F0D1"]Sep 04[/TD]
[TD="bgcolor: #E0F0D1"]Rosie[/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: #E0F0D1"]Sep 04[/TD]
[TD="bgcolor: #E0F0D1"]Innulya14[/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: #E0F0D1"]Sep 02[/TD]
[TD="bgcolor: #E0F0D1"]NatalieRW[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bu tablo okuma çok güzel bu arada, tavsiye ederim..ne hayatlar ne deneyimler görüyor insan ve çok da öğretici oluyor (en azından benim için :)

Son düzenleme:
vavvvvv tebriklerrrben hic yuzde yuz yapmadim sanirim

baharı merak ediyorum kızlar, haber alan var mı?
ben de cok merak ediyorum
canım benim bata da 21 eylül yazar mısın

tamam canim sonra da isareti koymayi diliyorum

olim okumustum mesajını. dıger arkadaslarında soledıklerını tek tek okudum. kendı kendıme kaldıgımda bana bu kararları aldırtan sızın bu soyledıklerınız oldu zaten.
dinginleşmek lazım biraz hakkaten dogru kararlar fevrılıkle verılemeyebılıyor

senaycim kararlarinin senin ici olumlu sonuclansin insallah

hava cok guzellesti bugun ya cok sasirdim aylar sonra gunes diyebilirim hava aldim oturdum cok iyi geldi
ama oyle kalin giymisim ki sirilsIklamdi ic camasirimben sicak tutmaya calisrken kendi islakligiyla sogumus rahim bolgesi ya, cok abartmisim bugun ben, islak islak mantar olmayim bari:2:
esim gelince biraz daha oturup hava almak istiyorum yemegi halledeyim evde.

çok güzel kararlar almışsın, inşallah aşı tarihi gelmeden bebiş gelmiş olur ben de kararlar aldım bu ay daha az stres için, bakalım aldığımız kararların sonuçları nasıl olacak
ınsallah guzel sonuclanacak canım kararlarımız
amin canım.
mucızelere acık tutalım bız gönlumuzu.allahın ıznıyle bızde anne olacagız bırgunn

Tünaydınnnnnnnnn hanımlaaaaarrrrrrrrrrr
herkese iyi haftasonlarııııııııııııııııııııııı
ayy biton işim var hala burda oturuyorummmmm
akşam gelin hamamı yapcazzz ohhhhh yandannnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…