Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
fundurtan maşAllah tablona iç açıcı bi tablo umarım sonuda bebeiş olur canım

sağol canım evet tablom güzel görünüyor ama içimde bir korku var :18::18: kendimi kaptırmaktan ve sonun yine hüsran olmasından korkuyorum

nbr kızlar. yeni hamileler var mı :) bende bebek şekerlerine bakıodum şimdi :)

bu ne ki????????????????

hiç sarhoş olmadım ama ben içince sarhoş gibi oluyordum. gözlerim dönüyordu yer altımdan kayıyordu sanki. ama uyku yapmıyordu.
aynen böyle oluyordum:111:
kızlaaarrrrrrrrrr şoktayım tabloma bi bakın ya

eğer böle doğruysa depo 15te oluyorum ve regil geçmiş oluyo amma sanırım yanlıyo ff

ben yumoş yok dedim bu ay

My Ovulation Chart

benim yumurtlamam düzenlidir genelde. ama bi kere yumurta yoktu o ay adetim hem 25 günde geldi. hem de ff çizgiyi nereye çekeceğini şaşırdı durdu.

sağol canım evet tablom güzel görünüyor ama içimde bir korku var :18::18: kendimi kaptırmaktan ve sonun yine hüsran olmasından korkuyorum

bende o yüzden fazla ümitlendirmek istemiyorum seni canım ama umarım bebeişin gelir bu ay
hüsrana uğrayınca insan çok üzülüyo

canm zaten bu ay yumurta yok dedim bende belli ,normalde çatlama sonrası benm ateş 37 leri görür çünkü, bide baya belli bi hat olşuyo ff de
benm derdim zaten şimdilik bu değil regilim düzenli olsaydı bana yeterdi,
bakalım ne zaman gelcek bugün 30.gün yumoşssuz.bende yumoş olmadığı için erken bekliyodum 28. gün gibi regili ,zaten inceden sızılarda başladı eli kulağındadır

bende o yüzden fazla ümitlendirmek istemiyorum seni canım ama umarım bebeişin gelir bu ay
hüsrana uğrayınca insan çok üzülüyo

sağol canım inşallah Rabbim bizleri çok bekletmez.. hayırlı zamanda yollar bebişlerimizi

bu ffte bi oyun canım, tablolar çıkıyor, sen ff çizgiyi ne zaman çekecek diye tahminde bulunuyorsun..tablo yorumlamayı öğrenmek için çok güzel bir oyun bence, epey faydalandım kendisinden

aa hoş muş. oyun dedi mi ben :) nerden girilior bu oyuna

Kızlar ii geceler

Bugünde beta hcg verdim 298 çıktı, reglimide 2 gün geçmiş bulunuyorum
Sizler nasılsınız?

Kızlar ii geceler

Sizler nasılsınız?
maasallah darısı bana ve bıze ınsallah gecenın bu vaktıde rabbım duysun sesımızı ınsallah...............cok guselcnm ınsl..saglıkla gelr bebegınnnnbenmde yatmamayısımın sebebı mısafırlerı vr esımın akrabalarıııcerde salonda bır muhabbet bu st dee ooooooooooooooo ama cok uykm vr bnm ınsl..ölcum ıcın uyanabılırım sbh yaaaaaaaa:26:hepınızde ck ıyısınız opyrmm sızlerııııııııııııı sbh grsrzz pardonn öglenn kıslarr bakalım atesım ne dıyeckkkbu ay hep onunla ılgılendım :18:cunkummmmmmmmmm

Kızlar ii geceler

Sizler nasılsınız?
oh yukselmis gozun aydin artik tekrar yaptirmasan da olur bence belli zaman sonra keseyi gormeye gidebilirsin
hem de rahat etmek icin birkac gun gecsin idrar tesi yapsan koyulasmis olur anlarsin
saglikli bir hamilelik dilerim

evet canim temkinli olmakta fayda var son gun cok onemli
su an cok cok iyi gidiyortam hamis tablosu gibi sonu bebek olsun tatlim
insallah seni tabloda hamis diye isaretlerim bu ay

naber kızlarr
nasılsınız?
iyiyiz canim sen nasilsin?

hiç sarhoş olmadım ama ben içince sarhoş gibi oluyordum. gözlerim dönüyordu yer altımdan kayıyordu sanki. ama uyku yapmıyordu.
aynen böyle oluyordum:111:
aynen oyleelim kolum tutmadi markette esime yalvaricaktim artik yere oturalim diye dinlenelim diye eve zor attim kendimi
sabah 100 mg oglen 100 mg gece de vajinal fitil olarak kullaniliyor ama ben pirpirigimdne dolayi fitili tabiki gerekn gibi kullanamaiyorum aman birsey olur diye hepsi geri geldi

aa hoş muş. oyun dedi mi ben :) nerden girilior bu oyuna
ff ye giriyorsun solda education bolumunde games yaziyor onu tikliyorsun
sonra chart interpretation game yazisini tikliyorsun

planlarinizi yapmaniza sevindim canim dogum kontrol hapi adetin 1.gunu kullanilip 21. gun birakilip sonra 7 gun icinde adet geliyor diye biliyorum yailmiyorsam unuttum ben de koca sene kullandimbulursun oyle birinci gun baslanan

everythingwillbegreat;26361157[COLOR="#0000FF" .!.:
planlarinizi yapmaniza sevindim canim dogum kontrol hapi adetin 1.gunu kullanilip 21. gun birakilip sonra 7 gun icinde adet geliyor diye biliyorum yailmiyorsam unuttum ben de koca sene kullandimbulursun oyle birinci gun baslanan[/COLOR]

canım bakcaz işte yarın gideriz olmazsa yada p.tesi okuldan sonra ,ben 28 günlük bulursam en garantisi oymuş cnm bittiği gün regil oluyomuşun,

anneme dedim hap kullancam diye ,yok kullanma diyo belki olur kendiliğinden diyo canım anacığım ,benden tek ümidi kesmeyen anneciğim oldu ,en başta dr kesti ümidi ,sonra ben kestim ümidimi ,sonra eşim ,en son kk arkadaşlarım kesti ümidi ,annelik böyle bişeymiş işte
Rabbim büyük belki nasip eder inşAllah bizede sağlıkla ...

bu arada h.sonu oldu ben sevindim topiğe girerim sohbet ederiz diye kimse yoktu h.içi olur herkes gelir ben giderim bu seferde

neyse artık herşeyi bi gün farkla öğrencem

ben de senin sabah gelecegini dusundum yani bizim saatle sabah
bekledim bakindim goremedim seni
sonra uykuya dondum
herhalde sonra sen gelmissin
sen yogun oluyorsun sanirim bu ara
evet aslinda dogum kontrol hapi konusunda doktorun ne diyor
bir suru haber duyuyoruz biliyorsun gidecekken oldu diyen
belki sen de tupe gidecekken
biz senden umit kesmedik kizolut mu oyle sey
bebegin zamanini bilemiyoruz sadece her zaman mumkun biz bilmiyoruz vaktini

evet canim temkinli olmakta fayda var son gun cok onemli
su an cok cok iyi gidiyortam hamis tablosu gibi sonu bebek olsun tatlim
insallah seni tabloda hamis diye isaretlerim bu ay

inşallah canımm

kız neden ümidi keselim senden hem ben öyle hissediyorumki senin beklediğinden daha erken gelicek bebişin bunu tüm kalbimle Allah'ımdan diliyorumm

Gunaydin canim arkadaslarim
iyi pazarlar hepinize

günaydııın kızlaaar
günaydın topicimizin hamişleri

kızlar ben dpo 10 dayım son 4-5 gün bana dua edin lütfeeennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…