fundurtan maşAllahtablona iç açıcı bi tablo umarım sonuda bebeiş olur canım
kızlar, ff'in tablo okuma şeysinde gurur listesinin başına yerleşmiş bulunuyorum
Wall Of Fame:
[TABLE="class: the_table, width: 1"]
[TR]
[TH="bgcolor: #E5CAE5"]Date[/TH]
[TH="bgcolor: #E5CAE5"]Nickname[/TH]
[TH="bgcolor: #E5CAE5"]Score[/TH]
[/TR]
[TR="class: even"]
[TD="bgcolor: #E0F0D1"]Sep 08[/TD]
[TD="bgcolor: #E0F0D1"]keepmeinformed[/TD]
[TD="bgcolor: #E0F0D1"]100%[/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: #E0F0D1"]Sep 06[/TD]
[TD="bgcolor: #E0F0D1"]smaclean[/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: #E0F0D1"]Sep 04[/TD]
[TD="bgcolor: #E0F0D1"]Rosie[/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: #E0F0D1"]Sep 04[/TD]
[TD="bgcolor: #E0F0D1"]Innulya14[/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: #E0F0D1"]Sep 02[/TD]
[TD="bgcolor: #E0F0D1"]NatalieRW[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bu ffte bi oyun canım, tablolar çıkıyor, sen ff çizgiyi ne zaman çekecek diye tahminde bulunuyorsun..tablo yorumlamayı öğrenmek için çok güzel bir oyun bence, epey faydalandım kendisindenbu ne ki????????????????
hiç sarhoş olmadım ama ben içince sarhoş gibi oluyordum. gözlerim dönüyordu yer altımdan kayıyordu sanki. ama uyku yapmıyordu.progestan kullananlar basim donuyor halsizim uykum geliyor falan diordu sanirim topicte
sanirim bende de oyle etkiler yapiyoresimle yuruduk yolda dusup bayilacaktim gerci bir de karin agrisi ve bulantinin etkisi var, ama sukurler olsun sikayet etmek yok
kızlaaarrrrrrrrrr şoktayım tabloma bi bakın ya
eğer böle doğruysa depo 15te oluyorum ve regil geçmiş oluyo amma sanırım yanlıyo ff
ben yumoş yok dedim bu ay
My Ovulation Chart
sağol canım evet tablom güzel görünüyor ama içimde bir korku var :18::18: kendimi kaptırmaktan ve sonun yine hüsran olmasından korkuyorum
hiç sarhoş olmadım ama ben içince sarhoş gibi oluyordum. gözlerim dönüyordu yer altımdan kayıyordu sanki. ama uyku yapmıyordu.
aynen böyle oluyordum:111:
benim yumurtlamam düzenlidir genelde. ama bi kere yumurta yoktu o ay adetim hem 25 günde geldi. hem de ff çizgiyi nereye çekeceğini şaşırdı durdu.
bende o yüzden fazla ümitlendirmek istemiyorum seni canım ama umarım bebeişin gelir bu ay
hüsrana uğrayınca insan çok üzülüyo
bu ffte bi oyun canım, tablolar çıkıyor, sen ff çizgiyi ne zaman çekecek diye tahminde bulunuyorsun..tablo yorumlamayı öğrenmek için çok güzel bir oyun bence, epey faydalandım kendisinden
Kızlar ii geceler
Bugünde beta hcg verdim 298 çıktı, reglimide 2 gün geçmiş bulunuyorum
Sizler nasılsınız?
oh yukselmis gozun aydinKızlar ii geceler
Sizler nasılsınız?
evet canim temkinli olmakta fayda var son gun cok onemlisağol canım evet tablom güzel görünüyor ama içimde bir korku var :18::18: kendimi kaptırmaktan ve sonun yine hüsran olmasından korkuyorum
iyiyiz canim sen nasilsin?naber kızlarr
nasılsınız?
aynen oylehiç sarhoş olmadım ama ben içince sarhoş gibi oluyordum. gözlerim dönüyordu yer altımdan kayıyordu sanki. ama uyku yapmıyordu.
aynen böyle oluyordum:111:
ff ye giriyorsun solda education bolumunde games yaziyor onu tikliyorsunaa hoş muş. oyun dedi mi ben :) nerden girilior bu oyuna
planlarinizi yapmaniza sevindim canimbide doğm kontrol hapı almadık daha ne zaman başlancak onuda bilmiyorum adetin ilk günü başlanan 28 günlük haplarda varmış inşAllah ondan bulursam en garantisi o sanırım
hiç böyle bekliyceğimiz aklıma gelmezdi adeti
everythingwillbegreat;26361157[COLOR="#0000FF" .!.:planlarinizi yapmaniza sevindim canimdogum kontrol hapi adetin 1.gunu kullanilip 21. gun birakilip sonra 7 gun icinde adet geliyor diye biliyorum yailmiyorsam unuttum ben de koca sene kullandim bulursun oyle birinci gun baslanan [/COLOR]
canım bakcaz işte yarın gideriz olmazsa yada p.tesi okuldan sonra ,ben 28 günlük bulursam en garantisi oymuş cnm bittiği gün regil oluyomuşun,
anneme dedim hap kullancam diye ,yok kullanma diyo belki olur kendiliğinden diyo canım anacığım ,benden tek ümidi kesmeyen anneciğim oldu ,en başta dr kesti ümidi ,sonra ben kestim ümidimi ,sonra eşim ,en son kk arkadaşlarım kesti ümidi,annelik böyle bişeymiş işte
Rabbim büyük belki nasip eder inşAllah bizede sağlıkla ...
bu arada h.sonu oldu ben sevindim topiğe girerim sohbet ederiz diye kimse yoktuh.içi olur herkes gelir ben giderim bu seferde
neyse artık herşeyi bi gün farkla öğrencem
Kızlar ii geceler
Sizler nasılsınız?
evet canim temkinli olmakta fayda var son gun cok onemli
su an cok cok iyi gidiyortam hamis tablosu gibi sonu bebek olsun tatlim
insallah seni tabloda hamis diye isaretlerim bu ay
canım bakcaz işte yarın gideriz olmazsa yada p.tesi okuldan sonra ,ben 28 günlük bulursam en garantisi oymuş cnm bittiği gün regil oluyomuşun,
anneme dedim hap kullancam diye ,yok kullanma diyo belki olur kendiliğinden diyo canım anacığım ,benden tek ümidi kesmeyen anneciğim oldu ,en başta dr kesti ümidi ,sonra ben kestim ümidimi ,sonra eşim ,en son kk arkadaşlarım kesti ümidi,annelik böyle bişeymiş işte
Rabbim büyük belki nasip eder inşAllah bizede sağlıkla ...
bu arada h.sonu oldu ben sevindim topiğe girerim sohbet ederiz diye kimse yoktuh.içi olur herkes gelir ben giderim bu seferde
neyse artık herşeyi bi gün farkla öğrencem
Gunaydin canim arkadaslarim
iyi pazarlar hepinize
günaydın topicimizin hamişlerigünaydııın kızlaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?