Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım ya deme öyle, olacak senin de bebeğin ve bunlar unutulup gidecek (kendime de söylüyorum aynını)..yaptığın test kaç mlu idi?

biliyorum canım olucak bizimde bebeklerimiz ama işte sende biliyorsun üzülmemek elde değil yarın normale dönerim.. testim normaldi canım hassas değildi ..

fundacım canım benim yeni ay yeni umutlar daha henüz kesin bişey yok burda herşey olabilir ama adet geldiğinde daha da umutla sarılmak var inşallah Rabbim çok fazla bekletmez bizi

biliyorum canım olucak bizimde bebeklerimiz ama işte sende biliyorsun üzülmemek elde değil yarın normale dönerim.. testim normaldi canım hassas değildi ..
normal olanlar da 20'den 100'e kadar değişiyor canım, o yüzden sordum, 20-25'ten büyükse çıkmamış olabilir diye..üzülmemek elde değil haklısın, umut iyice azalmış ama yine de kırmızıları görmeden dikkat etmeyi bırakma olur mu..sonuçta hala herşey ihtimal dahilinde..bizim de sınavımız buymuş, inşallah sevinç gözyaşları da dökersin

every sonuçları ne zaman alacaksın?

bugun 4ten sonra cikarmis
bugun alicam
sonra doktorumu arayip yarin kalp atislari icin randevu alicam
idrar testi olayi cok kotuydu ama ilk idrarda unuttum sonra yaptim ama birsey icme yeme yasak ya cok olmadi sonra bekledim yine ayni kaba, sonra goturdum kadin cok az dedi, psikolojik sanirim hastanenin wcde de denedim olmuyor, yine cok azdi hic saglikli sonuc olmayacak gibi ama bakalim

size bişey sormak istiyorum 7 ağustosta aşılama yaptırdım 3 gündür ateşimi olçüyorum ilk gün 36.6 sonra 36.5 bugün ise 36.4 çıktı ateşim birer birer düşüyo aşılamam tutmadımı acep adetliyken falan ölçmedim sadece aşılamadan sonraki 2. günde dil altından yataktan kalkmadan ölçtüm yardım ederseniz sevinirim

canım benımhayırlısı olsun ınsl.da rgl gormeden boleck uzulme tmm negatıfıde dusun ama o kdr kendını yıpratmaa cnmmm bnm

ınsl..bırgun oda olur cnmm anlyrmm senı yanlıs lık hep pöfffffffffff

cnmbenımde bır taneepyro clınıce dıe test vr elımde esım almıstı 3-4 ay oncee ml.yazmyr ustundeee nerden anlyrsunuzzz ole oldugunu

olur olur onrarayetr o kadın saglam olsn dıe ıststr ama yok ytr cnm bnm hayırlı sonuclar ınslll

hadi bakalım, duy şu pıtpıtları da rahatla canıme bişey yiyip içmemişsin ki ne çıksın neyse olur gider, doktorun gerekirse tekrarlatır zaten

canım aşılama hayırlı olsun..ateşi baştan ölçmek gerekiyor çünkü bir alt değer var, ovulasyondan sonra onun altına düşmemesi gerek(ovulasyondaki ateşe göre aydan aya, kişiden kişiye değişiyor). Senin değeri bilmediğimizden yorum yapamayız, belli olmaz. İnşallah tutmuştur ama..istersen ilk sayfada bir sitenin kullanımı var oradan da bakabilirsin

Son düzenleme:
Ayyy işe gitmem gerek artık bi türlü bitmedi işim, çıkamıyorumsanırım ayaklarım geri geri gidiyor, önemli bir toplantı var işyerinde iki üstüm birbirine girebilir arada kalmam inşallah

Ayyy işe gitmem gerek artık bi türlü bitmedi işim, çıkamıyorumsanırım ayaklarım geri geri gidiyor, önemli bir toplantı var işyerinde iki üstüm birbirine girebilir arada kalmam inşallah

kolay gelsin canim
esimden ogrendigim kadariyla oyle durumlarda sessiz kalip hic yorum yapmayip politik olmak lazimmis

teşekkür ederim sizde haklısınız 3 gün ölçmeye yorum yapmak zor ama birer birer düşünce yazmak istedim tekrar teşekkürler iyi dileklerin için ço sağol rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Günaydın kızlar
Dün geceden beri uykusuz halsiz ve boğaz agrısı çekiyorum yutkunamıyorum
Yarın doktor kontrolüm var inşAllah kesemizi görürüzde bir ohhh derim artık

Funducum
Tablodan çok anlamam ben ama çizginin aşağısına düşmemiş ki? Yani nebileyim umutlandırmak istemiyorumda hemen bırakma kendini canım yaa...Testinde hassas değilmiş hem? Benim geçmişe bak ateşim düştü buayda olmadı zaten test yaptım negatif cıktı, babaanne testide negatif dedim cumartesi oyüzden saldım kendimi yazarken hamile olduğumu ögrendim...
Lütfen çok üzülme, herşeyin hayırlısı

pekbicici gecmis olsun

ben 4+5 te vajinal utrasonla gordum keseyi
sen de karindan goremeyebilirsin erken gidiyorsun

Saol canım
Bende vajinal ultrason baktıracağım, yarın 4+3 olacağım kısmetse
Hasta oldum yaa biraZda oyüzden gitmek istiyorum, belki vitamin filan verir zira vucudum savaş veriyor resmen Bide folik asitim bugün bitiyor değiştirir mi yoksa ben önceden kullandığıma devam mı edeyim diye bir kaç sorum olacak:44:

kız öyle idrar testi mi olur damla damla

yazması lazım canım aslında üzerinde hassasiyeti.. arkada felan yazıyor galiba :44:

sağol canım hakkımda hayırlısı olsun inşallah ne diyeyim sende keseyi görürsün inşllah baakalım geçmiş olsun bu arada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…