canım ya deme öyle, olacak senin de bebeğin ve bunlar unutulup gidecek (kendime de söylüyorum aynını)..yaptığın test kaç mlu idi?
uzuldum fundacimne diyebilirim ki kismet,ne guzel bir tabloydu oysa, bundan sonra dua edicez senin icin yeniden yukselsin ates diye
normal olanlar da 20'den 100'e kadar değişiyor canım, o yüzden sordum, 20-25'ten büyükse çıkmamış olabilir diye..üzülmemek elde değil haklısın, umut iyice azalmış ama yine de kırmızıları görmeden dikkat etmeyi bırakma olur mu..sonuçta hala herşey ihtimal dahilindebiliyorum canım olucak bizimde bebeklerimiz ama işte sende biliyorsun üzülmemek elde değilyarın normale dönerim.. testim normaldi canım hassas değildi ..
üzülme canım kısmet evet hayırlısı hakkımızda.. ben kendimi hazırlasam iyi olucak
every sonuçları ne zaman alacaksın?
canım benımhayırlısı olsun ınsl.kızlar tablomun sonu hüsran oldu maalsefsabahtan beri çok ağladım.. şimdi biraz rahatım ama bugün benim için böyle ağlamalarla geçer erkenden düşmesi iyi oldu aslında yoksa kendimi kaptırıcaktım sabah düşünce bir test yaptım ondada çıkmadı zaten.. heralde bu sefer dpo 14 de gelicek bukadar erken düştüğüne göre :44: hepiniz bana iyi dileklerde bulunmuştunuz sağolun.. demekki biryerlerde bu bebeği benden daha çok isteyen birileri varki sıra onda ben sıramı bekliyorum
37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ınsl..bırgun oda olur cnmm anlyrmm senı yanlıs lık hep pöffffffffffftesekkur ederim davetin icinyakin olsak kalkar gelirdim hem cok zevkli olurdu tek basina zevk alamiyor insan kahvaltidan, iste iki haftaya bir pazardan pazara esimle.
zor da olsa kalktim hazirladim birseyler
uzuldum fundacimne diyebilirim ki kismet,ne guzel bir tabloydu oysa, bundan sonra dua edicez senin icin yeniden yukselsin ates diye
cnmbenımde bır taneepyro clınıce dıe test vr elımde esım almıstı 3-4 ay oncee ml.yazmyr ustundeee nerden anlyrsunuzzz ole oldugunubiliyorum canım olucak bizimde bebeklerimiz ama işte sende biliyorsun üzülmemek elde değilyarın normale dönerim.. testim normaldi canım hassas değildi ..
bugun 4ten sonra cikarmis
bugun alicam
sonra doktorumu arayip yarin kalp atislari icin randevu alicam
idrar testi olayi cok kotuydu amailk idrarda unuttum sonra yaptim ama birsey icme yeme yasak ya cok olmadi sonra bekledim yine ayni kaba, sonra goturdum kadin cok az dedi, psikolojik sanirim hastanenin wcde de denedim olmuyor, yine cok azdi hic saglikli sonuc olmayacak gibi ama bakalim
hadi bakalım, duy şu pıtpıtları da rahatla canımbugun 4ten sonra cikarmis
bugun alicam
idrar testi olayi cok kotuydu amailk idrarda unuttum sonra yaptim ama birsey icme yeme yasak ya cok olmadi sonra bekledim yine ayni kaba, sonra goturdum kadin cok az dedi, psikolojik sanirim hastanenin wcde de denedim olmuyor, yine cok azdi hic saglikli sonuc olmayacak gibi ama bakalim
canım aşılama hayırlı olsun..ateşi baştan ölçmek gerekiyor çünkü bir alt değer var, ovulasyondan sonra onun altına düşmemesi gerek(ovulasyondaki ateşe göre aydan aya, kişiden kişiye değişiyor). Senin değeri bilmediğimizden yorum yapamayız, belli olmaz. İnşallah tutmuştur ama..istersen ilk sayfada bir sitenin kullanımı var oradan da bakabilirsinsize bişey sormak istiyorum 7 ağustosta aşılama yaptırdım 3 gündür ateşimi olçüyorum ilk gün 36.6 sonra 36.5 bugün ise 36.4 çıktı ateşim birer birer düşüyo aşılamam tutmadımı acep adetliyken falan ölçmedim sadece aşılamadan sonraki 2. günde dil altından yataktan kalkmadan ölçtüm yardım ederseniz sevinirim
Ayyy işe gitmem gerek artık bi türlü bitmedi işim, çıkamıyorumsanırım ayaklarım geri geri gidiyor, önemli bir toplantı var işyerinde iki üstüm birbirine girebilir arada kalmam inşallah
canım aşılama hayırlı olsun..ateşi baştan ölçmek gerekiyor çünkü bir alt değer var, ovulasyondan sonra onun altına düşmemesi gerek(ovulasyondaki ateşe göre aydan aya, kişiden kişiye değişiyor). Senin değeri bilmediğimizden yorum yapamayız, belli olmaz. İnşallah tutmuştur ama..istersen ilk sayfada bir sitenin kullanımı var oradan da bakabilirsin
kızlar tablomun sonu hüsran oldu maalsefsabahtan beri çok ağladım.. şimdi biraz rahatım ama bugün benim için böyle ağlamalarla geçer erkenden düşmesi iyi oldu aslında yoksa kendimi kaptırıcaktım sabah düşünce bir test yaptım ondada çıkmadı zaten.. heralde bu sefer dpo 14 de gelicek bukadar erken düştüğüne göre :44: hepiniz bana iyi dileklerde bulunmuştunuz sağolun.. demekki biryerlerde bu bebeği benden daha çok isteyen birileri varki sıra onda ben sıramı bekliyorum
37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
pekbicici gecmis olsun
ben 4+5 te vajinal utrasonla gordum keseyi
sen de karindan goremeyebilirsin erken gidiyorsun
bugun 4ten sonra cikarmis
bugun alicam
canım benımhayırlısı olsun ınsl.da rgl gormeden boleck uzulme tmm negatıfıde dusun ama o kdr kendını yıpratmaa cnmmm bnm
cnmbenımde bır taneepyro clınıce dıe test vr elımde esım almıstı 3-4 ay oncee ml.yazmyr ustundeee nerden anlyrsunuzzz ole oldugunu
Funducum
Tablodan çok anlamam ben ama çizginin aşağısına düşmemiş ki? Yani nebileyim umutlandırmak istemiyorumda hemen bırakma kendini canım yaa...Testinde hassas değilmiş hem? Benim geçmişe bak ateşim düştü buayda olmadı zaten test yaptım negatif cıktı, babaanne testide negatif dedim cumartesi oyüzden saldım kendimi yazarken hamile olduğumu ögrendim...
Lütfen çok üzülme, herşeyin hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?