Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sabahin meshur ikilisi burda naber efesude
ben ac karnima yurudum gittim analizler verdim 4 tup kan yuruyerek geri dondum simdi kalkabilirsem eger kahvalti hazirliycamama halim yok:2:

dünkü düşüş yumoş düşüşü olabilir çalışmalara devam tatlım
DEWAMMMMMMMMMMMMMMM3ef6ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
BUDA BGNKII CIZELGEMM YUPPPPPİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

BAZEN OLUR CNM DA BENM KAYIN ANNECIMMMMMMMMMMMMM CKTATLI SEKER BIRSEY 4 SENDIR BERABER OTURURUZZ DAGINIKLIGI DISINDAAA BIR seyımız olmadı bende btn evı temsler toplarrr m aksam kdr da elımı surmem(yanı aksama kdr dıdıklerdımde esıme kızınca esımde sen sbh temsle aksama kdr ne olursa olsn bırk bosverddı öle ypyrmm hee)sonra hıc bır laf etmes nıe uyudun nerey gttn dıee sımdıde yaz donemı dolayısıyla koye gıttılerrrr kurban bayramındaaan sonra glckler ınsl...kıstn sonra gerı gdckler orda evımız vr öle ıste senn k.valıdede belkıde kıdemını kullnyrdr-bana gelın yumus (ıstekde)buyuramaz uleynnn dıe belkıdeeeama umarım cnm dgsrler cunku bole omur gecmessss esınde ınsl..desdek olur sana kostek degıll

amaan tickerfactoryden uğraşıp didinip ticker yaptım kabul etmiyor kk:44:
cnmm kuralara uyasanaaaaaaaaaaaaaa

sabahin meshur ikilisi burda naber efesude
ben ac karnima yurudum gittim analizler verdim 4 tup kan yuruyerek geri dondum simdi kalkabilirsem eger kahvalti hazirliycamama halim yok:2:
ayy cnm ınsl..hayrılı olur sonucların cnm benımm hadıı kalk yaaa yoksaa gelbana beraber edlmm ba yan komsum da hamıs ay sonuna dogumu var duvara vurdum geldı mutfakta beraber yaptık bısde kahvaltımızııı ama st 8 gbıydııı sen gel ben hazırlarımm nede olsaa bonusss sevapp kazanmak var ısın sonunda dımıııı
gunaydınnn canımmmm nbr sınnn ıstebuda bnm cızelgemm

3ef6ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
atesım tekrar yukselıse gectıı gun asırıya devammmmmmmmmmmmmm:13:

kızlar tablomun sonu hüsran oldu maalsef sabahtan beri çok ağladım.. şimdi biraz rahatım ama bugün benim için böyle ağlamalarla geçer erkenden düşmesi iyi oldu aslında yoksa kendimi kaptırıcaktım sabah düşünce bir test yaptım ondada çıkmadı zaten.. heralde bu sefer dpo 14 de gelicek bukadar erken düştüğüne göre :44: hepiniz bana iyi dileklerde bulunmuştunuz sağolun.. demekki biryerlerde bu bebeği benden daha çok isteyen birileri varki sıra onda ben sıramı bekliyorum

37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım ya deme öyle, olacak senin de bebeğin ve bunlar unutulup gidecek (kendime de söylüyorum aynını)..yaptığın test kaç mlu idi?

tesekkur ederim davetin icin yakin olsak kalkar gelirdim hem cok zevkli olurdu tek basina zevk alamiyor insan kahvaltidan, iste iki haftaya bir pazardan pazara esimle.
zor da olsa kalktim hazirladim birseyler

uzuldum fundacimne diyebilirim ki kismet,ne guzel bir tabloydu oysa, bundan sonra dua edicez senin icin yeniden yukselsin ates diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…