hayatimin rolundeki erdalla melek, tup bebege karar verdikleri an hamile kaldilardizilere de ornek oldu
kız o kadın hamile mi kaldıdün izlememiştim iyiymiş
tahmin ediyordum
hele gecen hafta tup bebege karar verdik dediler ya
kesin kadin dogal yolla kalir dedim
ve de oyle oldu :))
ınsl..cnm pıt pıtttduyarsınn:bugun 4ten sonra cikarmis
bugun alicam
sonra doktorumu arayip yarin kalp atislari icin randevu alicam
idrar testi olayi cok kotuydu amailk idrarda unuttum sonra yaptim ama birsey icme yeme yasak ya cok olmadi sonra bekledim yine ayni kaba, sonra goturdum kadin cok az dedi, psikolojik sanirim hastanenin wcde de denedim olmuyor, yine cok azdi hic saglikli sonuc olmayacak gibi ama bakalim
gene bakktım yazmıyor %99kesın snuc dıyorbırde ama ml yazmıyorrr kııııkız öyle idrar testi mi olur damla damla
yazması lazım canım aslında üzerinde hassasiyeti.. arkada felan yazıyor galiba :44:
sağol canım hakkımda hayırlısı olsun inşallah ne diyeyimsende keseyi görürsün inşllah baakalım geçmiş olsun bu arada..
every bende dıyorum nerden duydum ben bu dızıyııı demek senden duymusum yanı okumusumm hee dun oynuyrdu bakmadıım ama :))hayatimin rolundeki erdalla melek, tup bebege karar verdikleri an hamile kaldilardizilere de ornek oldu
e fılmm sonmuta gercı gomumcemın ark..öle olmuss ıs de kostryrmuss fılann demıs 2 yıl oldu omayacak tmm tupyaptıralım dıee herseyı hazırlmslrrr aılesınden bırısınn dgnndn sonra yaptrlım demısler ucakla gdckmss hatta bırde bkyrkı farklı belrtlr vr ama kafansında kesınlestrmıskı tup dıe ama dugune gıtmedennn gebe oldgn ogrenmıs ucagada bınmemıs o yusden hehe dugun e de gıtmems hehe suandada ıkı oglu su vr heheh rabbım ıstee gercı bendedeöle bırsey olsa evden dısarıcıkmamyatarımmmee 4 yıl aradan sonra olurya ınsl...tahmin ediyordum
hele gecen hafta tup bebege karar verdik dediler ya
kesin kadin dogal yolla kalir dedim
ve de oyle oldu :))
slm kızlar naıslsınız ne var ne yok :) ben bir karar aldım diyete başladım dünden itibaren 63 kıloyum ve kendımı çok şişko hissediyorum çevremdeki herkes kılo aldığımı söylüyorr( bende spora başaldım kızlar ve diyete en az 55-56 kılo olmam lazım ateş ölçmeyi bıraktım korunmuyorum ama çocuk içinde bişey yapmıycam :)) şimdi spor zamanı
kg bırsey yok cnm gercı boyun kac blmyrm ama bende az once 1 st leslıe 30 mekık 50 petalyaptımm yenı dustan cıktımmm heheheh sanada bol sporlar yasasın sporlu yasammmmmmmmmmmm
neden kimse yazmıyo bana(((((((
merhabalar bende bebiş isteyenlerdenim ama malesef henüz yok
ateş ölçme yöntemini okudum burda adetim bitmişti o zaman öğrendiğimde hemen başladım şimdilik 36,4 36,2 36,1 diye gidiyo bakalım inş. Bu ay bi mucize olur..((
boyun ıı mıs nmc gerc ı bnm hedef de 60 boyumm 65 cnm ıyı baklmm kolay geleee hehehehoooo maşallah sana canım leslie nasıl yapıyorsun canımm 30 mekik süper boyum 1,66 canım :) kılomda 63 hemen zayıflamam lazım benım
selammm cnmneden kimse yazmıyo bana(((((((
boyun ıı mıs nmc gerc ı bnm hedef de 60 boyumm 65 cnm ıyı baklmm kolay geleee heheheh
selammm cnm
a.s cnmmm :):))
yok cnm ya yapamadım
deniyo musun peki. O tabloyu yaptıktan sonra çok kolay oluyor herşey. Ateşi yorumlamak çok kolay oluyor. Sana muhtemel çatlama gününü sölüyor. Adet olacağını anlayabiliosun falan filan. Her şey açık açık yazıyor ilk sayfada. Yazılanları dikkatli oku yap
sonuna kadar geldim hepsini yaptım tablo tamamlandı ama en sonunda kaydedemedim heralde(
atelşerini girdin mi. Güne tkklayıp ateşini girion. Sonra save yapıon. Bazen hemen anlaşılmıyor kaydettiği. Sen şimdi orda share tuşu görüon mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?