bende eşimi seviyorum ama problemlerimizden dolayı çok ayrılığı düşündüm. o yüzden öle diyorum. çok düşündüm çok söyledim ama cesaret edemedim ayrılmaya. bu çocuk olmamasının hikmeti de bu mu acaba diyorum. bi gün ben dayanamayıp ayrılcam ve bundan dolayı böle oluyor diye düşünüyorum zaman zaman
torun başka olur canım, gör bak nasıl destek olur sanayok ya. kadının huyu bu. herşeyden anlar. okuması yazması, gazete okuması var. işine gelmeyen şeylerde anlamıyor. yapısı bu.
torun başka olur canım, gör bak nasıl destek olur sana
e iyi ya işte o severken sen iki damla uyursun fırsat bu fırsatyaa sevmeye çok destek olur eminim :)
e iyi ya işte o severken sen iki damla uyursun fırsat bu fırsatah canım ya, bi gelse o günler şööyle alsak bebişleri kucaklarımıza
ben girmiyorum canım öyle işlere hiç, iyi gelmiyor banainş. bugün bebek bakmaya gittim arkadaşıma. alığım kıyafete hediye paketi ararken bebklerle ilgili çok güzel şeyler gördüm. güzel beşikler, çok tatlı bebek şekerleri.
bahar, sen biliyor musun niye kabul etmiyor, bütün açıklamalara uydum yahu, tickerfactoryden kilo tickerı yaptım, bbcode olanı çizelgeye kopyaladım daha da ne yapsaydım ki:44:
sağol canım, amaan yok yok yok nerede hata yaptığımı bulamıyorumyok tatlım yaaa hiç ticker yapmadım benn ama bununla ilgili topik vardır muhakkak.
hoş geldinmerhabalar bende bugun itibariyle ateş ölçmeye başladım inşallah hayırlı olur:)
sağol canım, amaan yok yok yok nerede hata yaptığımı bulamıyorumgerçi tickera yazıp da verdiğim kilo da 1 kilo öyle pek matah değil ya, heveslendim işte
merhabalar bende bugun itibariyle ateş ölçmeye başladım inşallah hayırlı olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?