Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kan testi sonuclarim, degerlerim hepsi normalmis cikmis, idrar testi de oyle.doktora gostermedim ama degerler yaziyor ve yaninda normal yaziyor.hepatit gibi diger testler de negatif.cok sukur yolunda
doktorumu aradim yarindan sonra cagirdi, iki gun daha bekliycem yeterki gorelim pitpitlari da beklerim ben

bizim mayis annelerinde biri yazmis sana kopyaliyorum belki ilgilendirir diye
baska doktorlara da gittin mi bilmiyorum ben okuyunca seni hatirladim yazmak istedim.

'canım benımde gec döllenme olmus hatta tıbben mümkün olmayan bır günde hamıle kalmısım.. gecen hafta gittiğim doktor bana kese bozulmus dedı ve içinde bebek de yok dedi boş gebelik yada mol gebelik dedi ama benım hıc belirtim yok ne leke ne kanama ne bulantı ona kalsa bu hafta kürtaj olacaktım... bulundugum yerde doktor altarnetıfım de yok.. başka bı ılceye gıttım tek özel hastane de orda var renklı usg gırdım ve doktorum bana dedıgı bu bebegi görmemek için kör olmak gerekli... normal haftasından 5mm daha büyükmüş kese de cok düzenliymiş kalp atışı da vardı ama az kalsın aldıracaktık yada ben üzüntüden düşürecektim.. suanda 6+6 hamileyım ve normal kalp atışalrı 7 hafta gözukurmus ... başıma geldği için diyorum doktorun her dediğine inanmayın tedbir bizden takdir ALLAHtandir..'

akıntılar pembe pembe gelmeye başladı bile.. daha dün ne diyorduk bugün ne oldu hep 16 günü bulan dpo 12 de geldi iyimi

maaşallah değerlerine canım inşallah bundan sonrada hep böyle devam eder gebeliğin

funda cım kısmett ten otesıı yokbakalım ben ne olacagımmm ama eger bır artı gorurusemm gercıı boss 4 sendır gomedımdee 4,5 sendemı olacak dedırtıyr seytan ılletı ama ksımet belkımm bu ay goruruzz pozıtıfııı ama sole hayal edyrmdaa bısım evdee 9 ay bayram havasıı onda n sonrada kutlamalar olurrrrrrrrrrrrrrrrrr ınsl..rabbım herkese tatrsınn yaaaaaa

every ck svdmm cnm darısı bıse ınsl...allah senıı bebegınınnn pıt pıtlarını duyasıca sneııı allah tez zamanda duyurasıca senııııı saglıklıca kucagına alasıcaa senıııı(bet dua edıyorumdaa bebekcee heheh)

inşallah rabbim seni daha fazla bekletmez ve tez vakitte gönderir bebeğini canım

Maşşallaaahhh SubhanAllahhh tüütütütüütüütüt 41 kere
Ne mutlu senin adına
Rabbim bizede nasip eyleee

normal mi ya 12.günde olması ne bileyim dpo 16 yakada uzuyosa temennim yerleşme düşüşü ve yerleşme kanaması olması yönünde hakkında hayrılsı olsun fundacım ve inş çok bekletmeden Rabbim nasip eder.

maşşallah canım gözün aydın

fundacımmmmm yerleşme düşüşüylen yerleşme lekesi olmasın onlar
dr kontrolünde çatladın ne bileyim dpo 12 de de nasıl gelsin ki adet bilemedim
gerçi şuu sineğin yağını çıkardığımız son nokta oluyo pek sevmiyorum ama yinede böyle düşünesim geldi

merhaba kızlar hergün kaç saat kurs nasl yoruldum az önce gledim eve..
sizler ne yaptınız..
ayy facede bi hamile haberi daha çıldiriciğimmm

evet sineğin yağı olabilir benim bazen böyle lekelenmeyle başlar adetim canım sağı solu belli olmuyor işte pkonun

canım bu konularda artık drlara pek guvenemıorum ben yanı guvenıorum tabı ama malesef bı drun dedıgı dger drun dedıgını tutmuo. senın hersey normalken nasl oldu da sımdı bole tedavılık asamaya gelmıs rahım kalınlıgın aklım almıyor. baska bı dra daha mı gıtsen acaba?
hoşbuldum :) olmaya çaılısıyorum :)
hosgeldiiiiin
nayır nolamaaaz (
hay ben bolee......
anam bebişim buncacık ateslen bız nasıl yorum yapalım. hadı daha onceden bılıyor olsaydık atesının huyunu yorum yapabılırdık deee
inşallah sonu hayırdır:)
bıze sonucu bıldır emı merak ederız. ınsallah bebegın senınledır.
işte bu cok guzel bi haber. aynı bnm yengeme olan olmus bu hatuna.
yengem de tam kurtaja yatacaktı kı usg de bebıs gorundu. saklanmıs kerata. ınsallah baharıma da ole bı mucıze olur

masallah canım sızeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…