ne oldii
sıkıntı bastı gene beniiiiiii
bu arada ateşin düşmüş çok üzüldüm fundacım pek hevesliydik senide umutlandırdık ama
olsun sıkma canını yinede ne olur, çıkmadık candan umut kesilmezmiş
sıkıntı bastı gene beniiiiiii
bu arada ateşin düşmüş çok üzüldüm fundacım pek hevesliydik senide umutlandırdık ama
olsun sıkma canını yinede ne olur, çıkmadık candan umut kesilmezmiş
kan testi sonuclarim, degerlerim hepsi normalmis cikmis, idrar testi de oyle.doktora gostermedim ama degerler yaziyor ve yaninda normal yaziyor.hepatit gibi diger testler de negatif.cok sukur yolunda
doktorumu aradim yarindan sonra cagirdi, iki gun daha bekliycemyeterki gorelim pitpitlari da beklerim ben
funda cım kısmett ten otesıı yokbakalım ben ne olacagımmm ama eger bır artı gorurusemm gercıı boss 4 sendır gomedımdee 4,5 sendemı olacak dedırtıyr seytan ılletı ama ksımet belkımm bu ay goruruzz pozıtıfııı ama sole hayal edyrmdaa bısım evdee 9 ay bayram havasıı onda n sonrada kutlamalar olurrrrrrrrrrrrrrrrrr ınsl..rabbım herkese tatrsınn yaaaaaa
every ck svdmm cnm darısı bıse ınsl...allah senıı bebegınınnn pıt pıtlarını duyasıca sneııı allah tez zamanda duyurasıca senııııı saglıklıca kucagına alasıcaa senıııı(bet dua edıyorumdaa bebekcee heheh)
kan testi sonuclarim, degerlerim hepsi normalmis cikmis, idrar testi de oyle.doktora gostermedim ama degerler yaziyor ve yaninda normal yaziyor.hepatit gibi diger testler de negatif.cok sukur yolunda
doktorumu aradim yarindan sonra cagirdi, iki gun daha bekliycemyeterki gorelim pitpitlari da beklerim ben
Maşşallaaahhh SubhanAllahhh tüütütütüütüütüt 41 kere
Ne mutlu senin adına
Rabbim bizede nasip eyleee
akıntılar pembe pembe gelmeye başladı bile.. daha dün ne diyorduk bugün ne olduhep 16 günü bulan dpo 12 de geldi iyimi
maaşallah değerlerine canıminşallah bundan sonrada hep böyle devam eder gebeliğin
aa bacım hamiş misin??
çok sevindim
Evet hamileyim...
Teşekkür ederim darısı başınıza inşAllah(cocuk düşünüyormusunuz bilmiyorum ama )
Hayırlı olsun canım Allah kucağında gösterir inşallah hayırlısıyla
maşşallah canım gözün aydın
fundacımmmmm yerleşme düşüşüylen yerleşme lekesi olmasın onlar
dr kontrolünde çatladın ne bileyim dpo 12 de de nasıl gelsin ki adet bilemedim
gerçi şuu sineğin yağını çıkardığımız son nokta oluyo pek sevmiyorum ama yinede böyle düşünesim geldi
canım bu konularda artık drlara pek guvenemıorum ben yanı guvenıorum tabı ama malesef bı drun dedıgı dger drun dedıgını tutmuo. senın hersey normalken nasl oldu da sımdı bole tedavılık asamaya gelmıs rahım kalınlıgın aklım almıyor. baska bı dra daha mı gıtsen acaba?slm. kızlar bu ay klomene başlıcaktım. bugün doktora gittim. direkt ilaç yazar diye düşünüyordum. reglin 5. günü. ama muayene ettihiç beklemiodum. hiç hoşlanmadım bu muayeneden. tiksindim. neyse sonuç rahim duvarı ince çıktı. o yüzden bu ay tedaviye başlamıcak. yine öbür aya kaldı. 1,5 yıl oldu henüz hiç tedaviye başlayamadım. gene bi ay ertelenmiş oldu. önceden olsa üzülür ağlardım. şimdi üzülmedim. kabulleniyorum durumu artık heralde.
bu arada daha önceki muayenelerimde doktor rahim duvarı kalınlığı için iyi demişti.şimdi niye inceldi ki
hosgeldiiiiinhoşbuldum :) olmaya çaılısıyorum :)
nayır nolamaaazkızlar tablomun sonu hüsran oldu maalsefsabahtan beri çok ağladım.. şimdi biraz rahatım ama bugün benim için böyle ağlamalarla geçer erkenden düşmesi iyi oldu aslında yoksa kendimi kaptırıcaktım sabah düşünce bir test yaptım ondada çıkmadı zaten.. heralde bu sefer dpo 14 de gelicek bukadar erken düştüğüne göre :44: hepiniz bana iyi dileklerde bulunmuştunuz sağolun.. demekki biryerlerde bu bebeği benden daha çok isteyen birileri varki sıra onda ben sıramı bekliyorum
37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
anam bebişim buncacık ateslen bız nasıl yorum yapalım. hadı daha onceden bılıyor olsaydık atesının huyunu yorum yapabılırdık deeesize bişey sormak istiyorum 7 ağustosta aşılama yaptırdım 3 gündür ateşimi olçüyorum ilk gün 36.6 sonra 36.5 bugün ise 36.4 çıktı ateşim birer birer düşüyo aşılamam tutmadımı acep adetliyken falan ölçmedim sadece aşılamadan sonraki 2. günde dil altından yataktan kalkmadan ölçtüm yardım ederseniz sevinirim
işte bu cok guzel bi haber. aynı bnm yengeme olan olmus bu hatuna.bizim mayis annelerinde biri yazmis sana kopyaliyorum belki ilgilendirir diye
baska doktorlara da gittin mi bilmiyorum ben okuyunca seni hatirladim yazmak istedim.
'canım benımde gec döllenme olmus hatta tıbben mümkün olmayan bır günde hamıle kalmısım.. gecen hafta gittiğim doktor bana kese bozulmus dedı ve içinde bebek de yok dedi boş gebelik yada mol gebelik dedi ama benım hıc belirtim yok ne leke ne kanama ne bulantı ona kalsa bu hafta kürtaj olacaktım... bulundugum yerde doktor altarnetıfım de yok.. başka bı ılceye gıttım tek özel hastane de orda var renklı usg gırdım ve doktorum bana dedıgı bu bebegi görmemek için kör olmak gerekli... normal haftasından 5mm daha büyükmüş kese de cok düzenliymiş kalp atışı da vardı ama az kalsın aldıracaktık yada ben üzüntüden düşürecektim.. suanda 6+6 hamileyım ve normal kalp atışalrı 7 hafta gözukurmus ... başıma geldği için diyorum doktorun her dediğine inanmayın tedbir bizden takdir ALLAHtandir..'
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?