merhaba arkadaşlar
biliyorsunuz en son doktora gitmiştim o da bana ilaç vermişti
bir antibiyotik var
onun bilgilerini araştırdım
şu an 5 tanesini içtim
ama şu an gelişmekte olan yumurtaya bir zararı olur mu diye korkuyorum
adet gecikmesi öncesi kullanılan veya maruz kalınan şeye karşı ya hep ya hiç mekanizması var .
şimdi ben bugüne kadar içtiğimle bıraksam ne olur ki:18::18:
FDA gebelik kategorisi C. Rupatadin'in anne karnındaki bebeğe zararlı olup olmadığı bilinmemektedir. Hamileyseniz veya tedavi dönemindeki tarihlerde gebe kalmayı planlıyorsanız, ilacı kullanmadan önce doktorunuza söyleyiniz. Eğer bebek emziriyorsanız doktorunuza danışmadan bu ilacı kullanmayınız.
Gebelik ya da Emzirme Döneminde Rulid (Roksitromisin’i) Kullanabilir miyim?
Roksitromisin’in doğmamış bebeğe zarar verip vermeyeceği bilinmemektedir. Hamileyseniz veya tedavi sırasında gebe kalmayı planlıyorsanız doktorunuza söylemelisiniz. Roksitromisin anne sütüne geçer. Eğer bebek emziriyorsanız doktorunuza danışmadan bu ilacı kullanmayınız.
ben de hastaneden eve, evden hastaneye baya yuruyus yaptim yoruldum bugunmerhaba kızlar hergün kaç saat kurs nasl yoruldum az önce gledim eve..
sizler ne yaptınız..
ayy facede bi hamile haberi daha çıldiriciğimmm
evet sineğin yağı olabilirbenim bazen böyle lekelenmeyle başlar adetim canım sağı solu belli olmuyor işte pkonun
ben de hastaneden eve, evden hastaneye baya yuruyus yaptim yoruldum bugun
facede acikliyorlar mi ya
gerci ben de ogreniyorum 3.aydan sonra cinsiyet yaziyorlar ya da duygularini yaziyorlr bebegin hareketleri ile ilgili, kendi hisleriyle ilgili
yokhun yazdigi benim de aklima geldi
atesin dusuk olusu pembe leken
ama dilerim ki yarin ates firlar
ve lekeden eser kalmaz
merhaba arkadaşlar
biliyorsunuz en son doktora gitmiştim o da bana ilaç vermişti
bir antibiyotik var
onun bilgilerini araştırdım
şu an 5 tanesini içtim
ama şu an gelişmekte olan yumurtaya bir zararı olur mu diye korkuyorum
adet gecikmesi öncesi kullanılan veya maruz kalınan şeye karşı ya hep ya hiç mekanizması var .
şimdi ben bugüne kadar içtiğimle bıraksam ne olur ki:18::18:
FDA gebelik kategorisi C. Rupatadin'in anne karnındaki bebeğe zararlı olup olmadığı bilinmemektedir. Hamileyseniz veya tedavi dönemindeki tarihlerde gebe kalmayı planlıyorsanız, ilacı kullanmadan önce doktorunuza söyleyiniz. Eğer bebek emziriyorsanız doktorunuza danışmadan bu ilacı kullanmayınız.
Gebelik ya da Emzirme Döneminde Rulid (Roksitromisini) Kullanabilir miyim?
Roksitromisinin doğmamış bebeğe zarar verip vermeyeceği bilinmemektedir. Hamileyseniz veya tedavi sırasında gebe kalmayı planlıyorsanız doktorunuza söylemelisiniz. Roksitromisin anne sütüne geçer. Eğer bebek emziriyorsanız doktorunuza danışmadan bu ilacı kullanmayınız.
hu huuu
ne yapiyorsunuz yaaaa
hu huuu
ne yapiyorsunuz yaaaa
yavrum ne durumda kırmızılar?
aynen öyle canımkolay gelsin canim
esimden ogrendigim kadariyla oyle durumlarda sessiz kalip hic yorum yapmayip politik olmak lazimmis
geçmiş olsun canımGünaydın kızlar
Dün geceden beri uykusuz halsiz ve boğaz agrısı çekiyorum yutkunamıyorum
Yarın doktor kontrolüm var inşAllah kesemizi görürüzde bir ohhh derim artık
9 ayyyynerelerdesin, dün seslendim seslendim yoktun
canım özledim yaa, ben de iş güç işte yazdığım üzerekeeeepişlerim o kadar yoğunlaştı ki giremedim bir türlü. ateşimi bile ölçemedim. neyse sahalara gerş döndüm yumurtayı bekliyorum
Sen nasılsın? Neler yapıyorsun?
funda, senin koca da maşallah hiç bi maçı kaçırmıyor..her maçta biz kk'da tezahürattayızmaça bakıyozpek istekli olmasamda
ay kızlar ya, bugün korka korka gittiğim toplantıda bütün korktuklarım başıma geldi resmenbi tanesi diğerine "kızım sana söylüyorum gelinim sen anla" yapmak için yüklendikçe bana yüklendi. Resmen filler ve çimenler oldum yani Zaten kendisi menapoza girdi, epeyce sinirli bişey de denmiyor...Allah'ım ya, ikisi de özünde iyi insanlar ama bu yaşta neyi paylaşamadıklarını anlayamıyorum ya..Çolukları çocukları büyümüş, eşleri yanında, işleri güzel daha ne ister neyin kavgasını yapar insan anlamam
bi yere iki dominant kadın fazla geliyor ya, bi de herkes yolunu bulmuş izinlerini almış ya da " toplantıya geç kalmış" bi ufaklık çocukla ben kaldık valla hoş olmadıbenimde yakında başıma gelicek bu :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?