Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
shnayy 4 mm dedi ama. baya düşük. hani sınırda bişi olsa yanlışlık olabilir dicemde. geçen ay bitkisel bişiler yapmıştım. belki ondan incelmiştir diorum. öle yorumladım. ilaçlı tedavi için geçti zaten artık. yumurtlama zamanına yakın bi gidicem. yumurtam varmı yok mu onu öğrenirim en azından

merhaba arkadaşlar
biliyorsunuz en son doktora gitmiştim o da bana ilaç vermişti
bir antibiyotik var
onun bilgilerini araştırdım
şu an 5 tanesini içtim
ama şu an gelişmekte olan yumurtaya bir zararı olur mu diye korkuyorum
adet gecikmesi öncesi kullanılan veya maruz kalınan şeye karşı ya hep ya hiç mekanizması var .
şimdi ben bugüne kadar içtiğimle bıraksam ne olur ki:18::18:
FDA gebelik kategorisi C. Rupatadin'in anne karnındaki bebeğe zararlı olup olmadığı bilinmemektedir. Hamileyseniz veya tedavi dönemindeki tarihlerde gebe kalmayı planlıyorsanız, ilacı kullanmadan önce doktorunuza söyleyiniz. Eğer bebek emziriyorsanız doktorunuza danışmadan bu ilacı kullanmayınız.

Gebelik ya da Emzirme Döneminde Rulid (Roksitromisin’i) Kullanabilir miyim?

Roksitromisin’in doğmamış bebeğe zarar verip vermeyeceği bilinmemektedir. Hamileyseniz veya tedavi sırasında gebe kalmayı planlıyorsanız doktorunuza söylemelisiniz. Roksitromisin anne sütüne geçer. Eğer bebek emziriyorsanız doktorunuza danışmadan bu ilacı kullanmayınız.

Son düzenleme:

ben gelismekte olan yumurtaya zarari olacagini dusunmuyorum canim
sen icini ferah tut
hatta yumurtlama olsa bile dollenmeye kadar etkilemezdi herhalde

merhaba kızlar hergün kaç saat kurs nasl yoruldum az önce gledim eve..
sizler ne yaptınız..
ayy facede bi hamile haberi daha çıldiriciğimmm
ben de hastaneden eve, evden hastaneye baya yuruyus yaptim yoruldum bugun
facede acikliyorlar mi ya
gerci ben de ogreniyorum 3.aydan sonra cinsiyet yaziyorlar ya da duygularini yaziyorlr bebegin hareketleri ile ilgili, kendi hisleriyle ilgili

evet sineğin yağı olabilir benim bazen böyle lekelenmeyle başlar adetim canım sağı solu belli olmuyor işte pkonun

yokhun yazdigi benim de aklima geldi
atesin dusuk olusu pembe leken
ama dilerim ki yarin ates firlar
ve lekeden eser kalmaz

geçmiş olsun canım hayırdır neden gittin doktora?
sanırım herşey yolunda dimi

bu kız benim bi sınıf altımdaydı benden sonra evlendi ee şimdi de hamile.
yazmamış da fotoğrafın altına başka bi arkadaşı hamilelik çok yakışmış demiş

Rezene ilacı yarım bırakman daha tehlikeli. Dirençli enfeksiyonların olur bir dahaki sefere ilaçla bile iyileşemezsin. Şu an bir zararı olmaz. Sen bitir. Zaten 2 günün kalmış. İçin rahat etmiyorsa doktora sor ama aynısını diyecektir.

hu huuu
ne yapiyorsunuz yaaaa

Selam canım naber? iyileştin mi?

Kızlar bu arada efesude'den haber var mı?

kolay gelsin canim
esimden ogrendigim kadariyla oyle durumlarda sessiz kalip hic yorum yapmayip politik olmak lazimmis
aynen öyle canım

Günaydın kızlar
Dün geceden beri uykusuz halsiz ve boğaz agrısı çekiyorum yutkunamıyorum
Yarın doktor kontrolüm var inşAllah kesemizi görürüzde bir ohhh derim artık
geçmiş olsun canım

funda canım ya kırmızılar geldi mi senin şimdi?

ay kızlar ya, bugün korka korka gittiğim toplantıda bütün korktuklarım başıma geldi resmen bi tanesi diğerine "kızım sana söylüyorum gelinim sen anla" yapmak için yüklendikçe bana yüklendi. Resmen filler ve çimenler oldum yani Zaten kendisi menapoza girdi, epeyce sinirli bişey de denmiyor...Allah'ım ya, ikisi de özünde iyi insanlar ama bu yaşta neyi paylaşamadıklarını anlayamıyorum ya..Çolukları çocukları büyümüş, eşleri yanında, işleri güzel daha ne ister neyin kavgasını yapar insan anlamam

keeeep işlerim o kadar yoğunlaştı ki giremedim bir türlü. ateşimi bile ölçemedim. neyse sahalara gerş döndüm yumurtayı bekliyorum

Sen nasılsın? Neler yapıyorsun?
canım özledim yaa, ben de iş güç işte yazdığım üzere kendi ateş değerim yumişim yerine ateş topiğine tutmuş bunları yazıyorum sahalara hoş geldin canııım:119:

benimde yakında başıma gelicek bu :18:

hey millet napıosunuz. bugün bi bebek görmeye daha gittim.

kazayla olmuş bi bebekti :) arkadaşım benden bi yaş küçük ama 2. bebeği. kız istemiodum deyip duruyor. garibim bebek de annesine yaranmak istiyor galiba öle uslu ki. ve öle neşeli bebek ki. ben ilgilendim az bebekle. 3 aylık bi bebek ama çok rahat bi bebekti maşallah. hemen gülüo falan. çokn alıştım ona ya. ilk görüşüm üstelik :)

onun dışında gerginim. perşembe iş başı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…