canım valla bravo, sen iyi götürüyorsun bu işleri. Ben öyle ortamlarda kötü oluyorumhey millet napıosunuz. bugün bi bebek görmeye daha gittim.
kazayla olmuş bi bebekti :) arkadaşım benden bi yaş küçük ama 2. bebeği. kız istemiodum deyip duruyor. garibim bebek de annesine yaranmak istiyor galiba öle uslu ki. ve öle neşeli bebek ki. ben ilgilendim az bebekle. 3 aylık bi bebek ama çok rahat bi bebekti maşallah. hemen gülüo falan. çokn alıştım ona ya. ilk görüşüm üstelik :)
onun dışında gerginim. perşembe iş başı
funda, senin koca da maşallah hiç bi maçı kaçırmıyor..her maçta biz kk'da tezahürattayız
hey millet napıosunuz. bugün bi bebek görmeye daha gittim.
kazayla olmuş bi bebekti :) arkadaşım benden bi yaş küçük ama 2. bebeği. kız istemiodum deyip duruyor. garibim bebek de annesine yaranmak istiyor galiba öle uslu ki. ve öle neşeli bebek ki. ben ilgilendim az bebekle. 3 aylık bi bebek ama çok rahat bi bebekti maşallah. hemen gülüo falan. çokn alıştım ona ya. ilk görüşüm üstelik :)
canım valla bravo, sen iyi götürüyorsun bu işleri. Ben öyle ortamlarda kötü oluyorum
bi yere iki dominant kadın fazla geliyor ya, bi de herkes yolunu bulmuş izinlerini almış ya da " toplantıya geç kalmış" bi ufaklık çocukla ben kaldık valla hoş olmadı...alabiliyorsan izin al ya da geç kal derim canım ben
:124::124::124::124::124::124::124:
kız hiç bakmazdı maça nerden dadandı böylebide arada bağırıyor kontrolsüzz
zaten istemeyenin hemen oluristeyeninde böyle bizim gibi atmadığı takla kalmaz
:124::124::124::124::124::124::124::124:
ay bu gülümseme beni benden alıyorşimdi kalkıp yapıcamm
aynen ya, ben bunu aldığımda "ben futbol sevmem, sadece basketbol" modundaydı:124::124::124::124::124::124::124:
kız hiç bakmazdı maça nerden dadandı böylebide arada bağırıyor kontrolsüzz
başkanlık yapıcamkaçacak yer yok yani bebek olsaydı sıyırırdım belki
"beklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. bu, evrenin 'sen bakarken soyunamıyorum' deme şeklidir."
google sordum orjinalini buldum :)
ay kızlar ya, bugün korka korka gittiğim toplantıda bütün korktuklarım başıma geldi resmenbi tanesi diğerine "kızım sana söylüyorum gelinim sen anla" yapmak için yüklendikçe bana yüklendi. Resmen filler ve çimenler oldum yani Zaten kendisi menapoza girdi, epeyce sinirli bişey de denmiyor...Allah'ım ya, ikisi de özünde iyi insanlar ama bu yaşta neyi paylaşamadıklarını anlayamıyorum ya..Çolukları çocukları büyümüş, eşleri yanında, işleri güzel daha ne ister neyin kavgasını yapar insan anlamam
canım özledim yaa, ben de iş güç işte yazdığım üzerekendi ateş değerim yumişim yerine ateş topiğine tutmuş bunları yazıyorum sahalara hoş geldin canııım:119:
hey millet napıosunuz. bugün bi bebek görmeye daha gittim.
ne yapcan ya.........
Akademik ortamda bir toplantıysa normal :) Malesef besin zincirinde üst basamaklara çıkana kadar böyle şeyler oluyor. Bkz:
Eki Görüntüle 508410
Aynen ya ben de :) Boşver arada unutmak iyi oluyor. Çalışmanın en güzel yanı da bu. Yoksa iyice kafayı takarız belki. Zaten biz yumiş bebiş düşünsek de o kafasına göre takıldığı için belki düşünmemek kendini işe vermek daha bişe iyidir.
Bari istemiyordum demesin. Sen gerçekten de iyi idare ediyorsun. Demek ki arkadaşını gerçekten seviyorsun. Ben dayanamaz üzülürdüm
ayyyAkademik ortamda bir toplantıysa normal :) Malesef besin zincirinde üst basamaklara çıkana kadar böyle şeyler oluyor. Bkz:
Eki Görüntüle 508410
Aynen ya ben de :) Boşver arada unutmak iyi oluyor. Çalışmanın en güzel yanı da bu. Yoksa iyice kafayı takarız belki. Zaten biz yumiş bebiş düşünsek de o kafasına göre takıldığı için belki düşünmemek kendini işe vermek daha bişe iyidir.
kızlar bize taze kan lazım (böyle de kırmızılar çağrıştı geri alıyorum) baktım,ateş ölçen ne az kişi kalmışız, bi sürü yeni arkadaş geliyor ama sonra bi daha uğramıyorlar mıdır nedir:44:böyle dpolarda olanlar hamiş haberi verenler olunca nasıl şenleniyor topik, halay çekesim var
bizim mayis annelerinde biri yazmis sana kopyaliyorum belki ilgilendirir diye
baska doktorlara da gittin mi bilmiyorum ben okuyunca seni hatirladim yazmak istedim.
'canım benımde gec döllenme olmus hatta tıbben mümkün olmayan bır günde hamıle kalmısım.. gecen hafta gittiğim doktor bana kese bozulmus dedı ve içinde bebek de yok dedi boş gebelik yada mol gebelik dedi ama benım hıc belirtim yok ne leke ne kanama ne bulantı ona kalsa bu hafta kürtaj olacaktım... bulundugum yerde doktor altarnetıfım de yok.. başka bı ılceye gıttım tek özel hastane de orda var renklı usg gırdım ve doktorum bana dedıgı bu bebegi görmemek için kör olmak gerekli... normal haftasından 5mm daha büyükmüş kese de cok düzenliymiş kalp atışı da vardı ama az kalsın aldıracaktık yada ben üzüntüden düşürecektim.. suanda 6+6 hamileyım ve normal kalp atışalrı 7 hafta gözukurmus ... başıma geldği için diyorum doktorun her dediğine inanmayın tedbir bizden takdir ALLAHtandir..'
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?