Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım valla bravo, sen iyi götürüyorsun bu işleri. Ben öyle ortamlarda kötü oluyorum

funda, senin koca da maşallah hiç bi maçı kaçırmıyor..her maçta biz kk'da tezahürattayız

:124::124::124::124::124::124::124:
kız hiç bakmazdı maça nerden dadandı böyle bide arada bağırıyor kontrolsüzz

zaten istemeyenin hemen olur isteyeninde böyle bizim gibi atmadığı takla kalmaz

canım valla bravo, sen iyi götürüyorsun bu işleri. Ben öyle ortamlarda kötü oluyorum

yarında bi bebk görcem. ya sevdiğim insanların bebğini görmek zoruma gitmior. ama hamile haberleri de beni etkilior tabi. birde art niyetli olduğunu düşündüğüm bi kiş var mesela. o hamile. ona nasıl gidio falan sormuyom bile. kişisine göre değişiyor sanırım benim yaklaşımım

başkanlık yapıcam kaçacak yer yok yani bebek olsaydı sıyırırdım belki

:124::124::124::124::124::124::124:
kız hiç bakmazdı maça nerden dadandı böyle bide arada bağırıyor kontrolsüzz

zaten istemeyenin hemen olur isteyeninde böyle bizim gibi atmadığı takla kalmaz

bi arkadaş face iletisine şöle bişi yazmıştı :

beklediğin şeyler hep sen beklemediğin zaman gelir yada olur. bu hayatın " sen bakarken soyunamıyorum" demesi gibidir. tam olarak böle değildi de buna benzer bişiydi

"beklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. bu, evrenin 'sen bakarken soyunamıyorum' deme şeklidir."

google sordum orjinalini buldum :)

:124::124::124::124::124::124::124::124:

ay bu gülümseme beni benden alıyor şimdi kalkıp yapıcamm

"beklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. bu, evrenin 'sen bakarken soyunamıyorum' deme şeklidir."
google sordum orjinalini buldum :)

bende bişey söyleyeyim "dünyanın ruhu bizim mutluluğumuz ve mutsuzluklarımızla beslenir, eğer mutsuzluğumuzu çok güzel yaşıyorsak mutlu olmamıza izin vermez yani onu unutmalı (biz mutsuz eden şeyi) yokmuş gibi davranmalıyız" :82:

Akademik ortamda bir toplantıysa normal :) Malesef besin zincirinde üst basamaklara çıkana kadar böyle şeyler oluyor. Bkz:

canım özledim yaa, ben de iş güç işte yazdığım üzere kendi ateş değerim yumişim yerine ateş topiğine tutmuş bunları yazıyorum sahalara hoş geldin canııım:119:

Aynen ya ben de :) Boşver arada unutmak iyi oluyor. Çalışmanın en güzel yanı da bu. Yoksa iyice kafayı takarız belki. Zaten biz yumiş bebiş düşünsek de o kafasına göre takıldığı için belki düşünmemek kendini işe vermek daha bişe iyidir.

Bari istemiyordum demesin. Sen gerçekten de iyi idare ediyorsun. Demek ki arkadaşını gerçekten seviyorsun. Ben dayanamaz üzülürdüm

bebek görmek ne bilim etkilemedi pek. gabelik haberleri etkilio ama. yeğenim gelcekmiş. ondan bile etkilendim

ayyyçok güzel anlatmış valla koptum ama dediğin gibi çalışmak iyi oluyor, bir de şimdi daha mühim dertlerim olduğundan ufacık geliyor tartışma konuları böyle olgun olgun karşılıyorum insanlar şaşırıyor..garip ama bu çileler iş hayatına iyi geldi bende

kızlar bize taze kan lazım (böyle de kırmızılar çağrıştı geri alıyorum) baktım,ateş ölçen ne az kişi kalmışız, bi sürü yeni arkadaş geliyor ama sonra bi daha uğramıyorlar mıdır nedir:44:böyle dpolarda olanlar hamiş haberi verenler olunca nasıl şenleniyor topik, halay çekesim var

benimde çektiresim vardı ama olmadı

kızlar bakın ne buldum...bu makaleye göre adet bitimi (lekelenmeler dahil) ile ovulasyon arası süre (folliküler faz) en az 7 gün olmalıymış yoksa yumurta yeterince gelişmediğinden hamilelik gerçekleşemiyormuş. Böyle olan kadınların oldukça düşük hamilelik oranları oluyormuş. Genelde yaş arttıkça (ve yumurta rezervleri azaldıkça) bunun olma olasılığı daha fazlaymış çünkü hormonlar öyle çalışıyormuş. hormon düzenlemeleri ile tedavisi yapılıyormuş. İlginç geldi:44: benim geçen ay erken oldu diye sevinmiştim ama hiç sevinilecek yanı yokmuş ve ucundan sıyırmış..inşallah bu ay normal gelir

[h=1]Effect of short follicular phase wit... [Clin Exp Obstet Gynecol. 2003] - PubMed - NCBI[/h]

teşekkür ederim everycim bana umut olsun diye yazmışsın
ama sanırım benim bu konuda ümidim kalmadı.4 5 kez doktora gittim.olsaydı görünürdü.
zaten bundan sonra görünsede zorr tabi rabbim bilir en iyisini ama.
açıkçası ben kendmi kürtaja hazırladım.olayım bitsin diyorum allahım hayırlısını versin sağlıklısını versin.
zaten gebelik belirtilerim kayboldu ilk günler deli gibi acıkırdım.şimdi yok.göğüslerim şişmişti onlarda indi sadece acıması devam ediyor.oda vücut kendini gebe sanıyor ondan sanırım.
neyse allahım sizinkilere sağlık versin inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız.
ben bu yolda mücadeleme arkadaşlarımla devam edeceğim.ve inşallah bu ay kadar verimli zamanlar yaşayacağız.
biliyorum ki her şey güzel olacakk

bahaaar

kızlar, az önce yazdığım kısa f.fazı az daha araştırdım B6 ve polen fln yeniyormuş uzatmak için, B6 da süt,balık, yumurta, hububat, muz, kuruyemişi patates, havuç ....da bulunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…