Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

e o zaman bal tarcın erken yumurtlatıor ya demekkı o kürü yapmak dogru bırsey degıl. erken yumurtlatyor ama kalıtesız yumos olup ebe bıraktıramyor demekkı o kür...

:124::124::124::124::124::124::124:
kız hiç bakmazdı maça nerden dadandı böyle bide arada bağırıyor kontrolsüzz
benım kocamdan bulasmıs olabılır playstatıonda mac yapalım falan derken kapmıs olabılır senınkı benım kocamdan o hastalıgı

sabahin meshur ikilisi burda naber efesude
ben ac karnima yurudum gittim analizler verdim 4 tup kan yuruyerek geri dondum simdi kalkabilirsem eger kahvalti hazirliycamama halim yok:2:

mrb cnm ama ben göremedim senin bu mesajı çünkü sayfa dondu açılmadı habire bende çıkmak zorunda kaldım geceleyin

bebk içinmi bu testler canım ?
inşAllah güzel sonuçlanır canm

ya kocam işten aradı biraz önce biz ev almayı düşünüyoduk nasipse memleketten neyse anneside ev bakıyo ,kardeşi demiş bi bina yapılıyo evler uygun aynı yerden alalım, demişler ki heralde bana telde direk iyi olur falan dedi ,bende direk dedim aynı yerde oturmam diye neden dedi sorun çıkmasa çıkar dedim ,görmüyomusun izne gittiğimzde bile ne sorunlar yaşıyoruz ,kaldıki aynı binada ben istemiyorum yaaaa,

gelsin gitsin dicek sürekli temizliğime falan bi misafiri gelcek çağırcak bilmem ne karışmaya çalışcak istemiyorum

bana diyoki ailemle oturmak istiyorum ne var bunda ,ben neyimmm

ağlıyorum kapattığmdn beri belki saçma gelcek kızlar size ama o kısacık izinler burnumdan geldi 20 günler hep ,
kaldıki sürekli düşünemiyorum ,

en sonunda haklısın dedi bana ama ne bileyim ya cayarsa düşüncesinden

ya ben istemiyorum ya

anneni görmek istiyorsan git uğra yanına dimi ,öteki eltim aynı yerdeydi kadın kaçana kadar neler çekti 10 yıl ,ben hiç düşünemiyorum Allahım yardım et

3 yıl sonrası için şimdiden yüreyim yanıyo kızlar düşünün

Son düzenleme:
efesudecim seni cok iyi anladim
insallah oyle birsey ihtimal dahilinde olmaz
yavas yavas islersin sen kocana olumsuzluklardan hayatindan bahsederek
ben de ayni sehirde yasamama konusunda hala isliyorum surekli ornekler vererek
sonucta yurt disindayiz ve insan ozgur bir hayata alisiyor bu saatten sonra ayni ortamda olmak insanin hayatini gerer ki tatilde zorlandigini soyluyorsun, aynisi benim icin gecerli, insallah oyle birsye olmaz yipratma kendini, gerekiyorsa duygu somurusu gerekiyorsa sert bit tavir esine surekli isle sen bunun yanlis oldugunu birsey olmaz yola gelir

hamilelik icin biokimya, tam kan ve idrar sayimlari falan yaptirdim
hii bazilarini oyle ogreniyoruz fotolara yorum oluyor

maça bakıyoz pek istekli olmasamda

biraz arttı sanırım.. bakmak görmek istemiyorum
bizde de ayni
senin koca da benimki gibi maclar kacmaz
iyi yenmisiz ama
ben de uyumaya kactim uyku bastirmisti

canım sonuçta kocan bir kere "haklısın" demiş, açık kapı var üzülme o kadar. Sen yavaaş yavaaş işle everynin dediği gibi ama ben olsam sert çıkmazdım çünkü erkekler anneleri söz konusu olduğunda sert çıkmak hiiç işe yaramıyor bi de sen suçlu gibi görünüyorsun. Ben de anneni görmek isterim ama....şeklinde konuş, olumsuz konuşma sakın. kolay gelsin canım

e o zaman bal tarcın erken yumurtlatıor ya demekkı o kürü yapmak dogru bırsey degıl. erken yumurtlatyor ama kalıtesız yumos olup ebe bıraktıramyor demekkı o kür...
evet ya, ben de aynı şeyi düşündüm:44: galiba o zaten geç yumurtlayanlar için yumurtlama 7-12 gün arası ise normalmiş ve yumiş anca olgunlaşıyormuş yoksa kalitesiz..ben iki ay önce yapmıştım o kürü bilir bilmez ah kafam ah

sana da günaydın canım
yumurtaya az kala .... sana döllenmeye meyilli güzel güzel yumoşlar diliyorum. hakikaten ne az kişi kalmışız ateş ölçen bi pervane var batı ykın okesa bugün bi derece düşmüş ama hala ortalama üstü dercesi ve onunda yakın inşallah bunlardan güzel haber alırız da neşemiz gelir acıkkk

bu ay da ağustos kadar bereketli geçse (bi de kötü haberler olmasa) şööle komple topiği hamiş topiğine dönüştürsek

lillum, yine bizim batlar ardı ardına bakalım bu ay ateş bize ne oyunlar edecekinşallah yumurtalar uyuyordur ve büyüyordur

sen işe git inşallah hamiş haberimizde arka arkasına gelir topiccek hamiş olursak topiccek hamile kalan tek topic olarak böle devam ederiz o zaman konular değişir ama hepiizm hamile kalırız gelişimler belirtilerle alakalı konular hepimiz doğururuz bebişlerle alakalı konular değişken biz daimi oluruz ne güzel olur

guaydınlar hanımlarrr nbr sınız bakalımmmmmmmmm;ben skr ıyıyım sbh 6,5 da ates olcmeyı unutup kalktım wc den sonra aklıma geldııı sonra 7 gıbıuyudum tekrar esımı gonderıp sonra da 8,5 gıbı olcum yaptımolmusmudur sızceee yaaa:18::18:

ıste bgnkı tablommm bu arada kızlar ablomdakı bos mavı kutucuklar ne dmk pek cıcı,lılyumm,keepp selammm
3ef6ae Ovulation charts on FertilityFriend.com

olcumun belki cok saglikli olmamistir
bos kutular eger atesini her zamanki saatte olcmezsen oluyor
ya da uykusuzluk gibi bir secenek isaretlersen
senin saat farkliliklarindan dolayi oyle

a.s tatlım aynı saatte ölçmeddiğin için içi boş o mavi dairelerin

bu arada dpolardan sonra ateşin çok inişli çıkışı bi düşüş var inş pekbicicide olduu gb yerleşme nedeniyledir ama önemli günlere az kaldı dpo 8 desin 13. 14.günler çok önemli inşallah hamilsindir Rabbim gönlüne göre versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…