kızlar bakın ne buldum...bu makaleye göre adet bitimi (lekelenmeler dahil) ile ovulasyon arası süre (folliküler faz) en az 7 gün olmalıymış yoksa yumurta yeterince gelişmediğinden hamilelik gerçekleşemiyormuş. Böyle olan kadınların oldukça düşük hamilelik oranları oluyormuş. Genelde yaş arttıkça (ve yumurta rezervleri azaldıkça) bunun olma olasılığı daha fazlaymış çünkü hormonlar öyle çalışıyormuş. hormon düzenlemeleri ile tedavisi yapılıyormuş. İlginç geldi:44: benim geçen ay erken oldu diye sevinmiştim ama hiç sevinilecek yanı yokmuş ve ucundan sıyırmış..inşallah bu ay normal gelir
[h=1]Effect of short follicular phase wit... [Clin Exp Obstet Gynecol. 2003] - PubMed - NCBI[/h]
benım kocamdan bulasmıs olabılır:124::124::124::124::124::124::124:
kız hiç bakmazdı maça nerden dadandı böylebide arada bağırıyor kontrolsüzz
sabahin meshur ikilisi burdanaber efesude
ben ac karnima yurudum gittim analizler verdim 4 tup kanyuruyerek geri dondum simdi kalkabilirsem eger kahvalti hazirliycam ama halim yok:2:
efesudecim seni cok iyi anladimya kocam işten aradı biraz önce biz ev almayı düşünüyoduk nasipse memleketten neyse anneside ev bakıyo ,kardeşi demiş bi bina yapılıyo evler uygun aynı yerden alalım, demişler ki heralde bana telde direk iyi olur falan dedi ,bende direk dedim aynı yerde oturmam diye neden dedi sorun çıkmasa çıkar dedim ,görmüyomusun izne gittiğimzde bile ne sorunlar yaşıyoruz ,kaldıki aynı binada ben istemiyorum yaaaa,
gelsin gitsin dicek sürekli temizliğime falan bi misafiri gelcek çağırcak bilmem ne karışmaya çalışcak istemiyorum
bana diyoki ailemle oturmak istiyorum ne var bunda ,ben neyimmm
ağlıyorum kapattığmdn beri belki saçma gelcek kızlar size ama o kısacık izinler burnumdan geldi 20 günler hep ,
kaldıki sürekli düşünemiyorum ,
en sonunda haklısın dedi bana ama ne bileyim ya cayarsa düşüncesinden
ya ben istemiyorum ya
anneni görmek istiyorsan git uğra yanına dimi ,öteki eltim aynı yerdeydi kadın kaçana kadar neler çekti 10 yıl ,ben hiç düşünemiyorum Allahım yardım et
3 yıl sonrası için şimdiden yüreyim yanıyo kızlar düşünün
hamilelik icin biokimya, tam kan ve idrar sayimlari falan yaptirdimgeçmiş olsun canım hayırdır neden gittin doktora?
sanırım herşey yolunda dimi
bu kız benim bi sınıf altımdaydı benden sonra evlendi ee şimdi de hamile.
yazmamış da fotoğrafın altına başka bi arkadaşı hamilelik çok yakışmış demiş
bizde de aynimaça bakıyozpek istekli olmasamda
biraz arttı sanırım.. bakmak görmek istemiyorum
canım sonuçta kocan bir kere "haklısın" demiş, açık kapı var üzülme o kadar. Sen yavaaş yavaaş işle everynin dediği gibi ama ben olsam sert çıkmazdım çünkü erkekler anneleri söz konusu olduğunda sert çıkmak hiiç işe yaramıyor bi de sen suçlu gibi görünüyorsun. Ben de anneni görmek isterim ama....şeklinde konuş, olumsuz konuşma sakın. kolay gelsin canımya kocam işten aradı biraz önce biz ev almayı düşünüyoduk nasipse memleketten neyse anneside ev bakıyo ,kardeşi demiş bi bina yapılıyo evler uygun aynı yerden alalım, demişler ki heralde bana telde direk iyi olur falan dedi ,bende direk dedim aynı yerde oturmam diye neden dedi sorun çıkmasa çıkar dedim ,görmüyomusun izne gittiğimzde bile ne sorunlar yaşıyoruz ,kaldıki aynı binada ben istemiyorum yaaaa,
gelsin gitsin dicek sürekli temizliğime falan bi misafiri gelcek çağırcak bilmem ne karışmaya çalışcak istemiyorum
bana diyoki ailemle oturmak istiyorum ne var bunda ,ben neyimmm
ağlıyorum kapattığmdn beri belki saçma gelcek kızlar size ama o kısacık izinler burnumdan geldi 20 günler hep ,
kaldıki sürekli düşünemiyorum ,
en sonunda haklısın dedi bana ama ne bileyim ya cayarsa düşüncesinden
ya ben istemiyorum ya
anneni görmek istiyorsan git uğra yanına dimi ,öteki eltim aynı yerdeydi kadın kaçana kadar neler çekti 10 yıl ,ben hiç düşünemiyorum Allahım yardım et
3 yıl sonrası için şimdiden yüreyim yanıyo kızlar düşünün
evet ya, ben de aynı şeyi düşündüm:44: galiba o zaten geç yumurtlayanlar için yumurtlama 7-12 gün arası ise normalmiş ve yumiş anca olgunlaşıyormuş yoksa kalitesiz..ben iki ay önce yapmıştım o kürü bilir bilmez ah kafam ahe o zaman bal tarcın erken yumurtlatıor ya demekkı o kürü yapmak dogru bırsey degıl. erken yumurtlatyor ama kalıtesız yumos olup ebe bıraktıramyor demekkı o kür...
sana da günaydın canımgünaydın herkese pek yakında güzel haberler almak dileğiyle inş...
yumurtaya az kala .... sana döllenmeye meyilli güzel güzel yumoşlar diliyorum. hakikaten ne az kişi kalmışız ateş ölçen bi pervane var batı ykın okesa bugün bi derece düşmüş ama hala ortalama üstü dercesi ve onunda yakın inşallah bunlardan güzel haber alırız da neşemiz gelir acıkkksana da günaydın canım
bu ay da ağustos kadar bereketli geçse (bi de kötü haberler olmasa) şööle komple topiği hamiş topiğine dönüştürsekyumurtaya az kala .... sana döllenmeye meyilli güzel güzel yumoşlar diliyorum. hakikaten ne az kişi kalmışız ateş ölçen bi pervane var batı ykın okesa bugün bi derece düşmüş ama hala ortalama üstü dercesi ve onunda yakın inşallah bunlardan güzel haber alırız da neşemiz gelir acıkkk
lillum, yine bizim batlar ardı ardına bakalım bu ay ateş bize ne oyunlar edecekinşallah yumurtalar uyuyordur ve büyüyordur
guaydınlar hanımlarrr nbr sınız bakalımmmmmmmmm;ben skr ıyıyım sbh 6,5 da ates olcmeyı unutup kalktım wc den sonra aklıma geldııı sonra 7 gıbıuyudum tekrar esımı gonderıp sonra da 8,5 gıbı olcum yaptımolmusmudur sızceee yaaa:18::18:
ıste bgnkı tablommm bu arada kızlar ablomdakı bos mavı kutucuklar ne dmk pek cıcı,lılyumm,keepp selammm
3ef6ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
guaydınlar hanımlarrr nbr sınız bakalımmmmmmmmm;ben skr ıyıyım sbh 6,5 da ates olcmeyı unutup kalktım wc den sonra aklıma geldııı sonra 7 gıbıuyudum tekrar esımı gonderıp sonra da 8,5 gıbı olcum yaptımolmusmudur sızceee yaaa:18::18:
ıste bgnkı tablommm bu arada kızlar ablomdakı bos mavı kutucuklar ne dmk pek cıcı,lılyumm,keepp selammm
ben biraz daha işe gitmezsem eve geleceklerakşama görüşürüüüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?