- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
kardelennnn canım dur bende sana hediye vereyim canımEki Görüntüle 144333
bu da süpermiş yaaa,şimdi ben hanginize kansam acaba:26:
gezentilik yetmedi,ayran gönüllülük başgösteriyo bendede
kardelennnn canım dur bende sana hediye vereyim canımEki Görüntüle 144333
daha yeni geldiydim amaaaaaaaaaaakızlar ben kaçtım hepinizi öpt. iyi geceler byyyyyyyy
sen bana kan bana bende zayay delmez tızım ama zeloşdan gelebiliy yaaaaaaaaa
kızlar ben kaçtım hepinizi öpt. iyi geceler byyyyyyyy
kızlar ben kaçtım hepinizi öpt. iyi geceler byyyyyyyy
daha yeni geldiydim amaaaaaaaaaaa
napim,zaten elim mahkum,gidene dur diyemem ki:86:
bak demedikmi gezenti diye evde durmuyonkiöyleyim yaaa,ahhh ah,napcam ben bu halimi bilmem,sabah dr agittim,dr un toplantısı vardı,gecikti,öğlen geçmişti benim işim bittiğinde,sonra bi arkadaşa uğrim bari,zaten akşam oldu dedim,ordan eve uğrayıp iğneyi aldım,vurdurmaya gittim,ordan mağazaları dolaştık,indirim var baya bi çünkü,ordan yemek yedik,kk deyim,galiba ben gerçekten çok gezentiyim.
hofffffffffffffffffffffffffffffffffffff
sagol canım evet hamişim darısı sizlere inşallah bekletmeden gelir bebişleray kıyamam sanacanım sen hamişsin deme Rabbim sağ salamet kucağına almayı nasip etsin canım
bak demedikmi gezenti diye evde durmuyonki
sagol canım evet hamişim darısı sizlere inşallah bekletmeden gelir bebişler
zeynocum verdiğin linklere baktım tatlım...değerleri benden daha kötü olanların bile yavruları sapasağlam doğmuş...bazı şeyleri tevekkül etmek gerek diye düşünüyorum...kesinlikle yaptırmıycam amniyosentezi...hepinizi çok öpüyorum ve ben çıkıyorum artık...biraz meyve yiyip yatıcaz biz şekerler..öptüm sizi..dualarınızı eksik etmeyin...
kardelen yine yorum yazmamış...geçmiş olsunu esirgemiş sanırım bizden..yoksa yine kafasımı dağınık acaba bilemedim..şimdi leyloş yine sitem etmiş diyecek ama ben hertarafa bugün derdimi yazdım...ondanda geçmiş olsun demesini beklerdim...mutlaka yazdıklarımı görmüştür yani dimi...
hadi yaaa,gördün mü kandım bile.
napim birsencim,sevdiğim arkedeşlerim toplaşmış,bensiz olar mı hiç?
leyloşum,sana topicte mesaj yazdım kuzu,tekrar yazmıyom buraya,okursun nasılsa
ha yani mecburiyetten aşkolsun
leyloşum,yazdığımı görmedin sanırsam kuzu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?