Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet canım bencede cok optüm seker byee

kızlar sizide çok öpüyorum.. kedim ve kocam bekliy beni byeeeeee

alemsin hatun...:93: bende sizin asilamaya girip orada bilgi aliyorum, kafam karisti birass..

valla bende hangi topikte kim var karıştırdım ama kızları burda görüncede şaşırdım resmen taşınmışlar buraya 30lar 1 günde 1 sayfa ilerlememiş

evet tatlım görüyorum seni bizim topikte
zaten sana cevap yazıyordum baktım yoksun
nereye gitti bu kzı derken kendimi burda buldum
ama iyi oldu arkadaşları bulmuş oldum

gel tatlım bizede beklerisssssssssssss

cok saol tatlım...

slm kızlarr daha kimse uyanmadımı ateşinizi ekleyin de yorum yapalım yawww herkese bol ateşli bir süreç ve hayırlısıyla tez zmanda hamilelik diliyorum hepimizin önce göbüşü sonra kucakları dolsun inşallah

amiiiiiiiiiiiiiiin canım

7.gün= adet bitti
8.=35.9
9.=36.1
10.=36.5
11.=36.0
12.=36.0
13.
14.
15.
.....

atesime göre hangi günleri degerlendirmeliyim kizlarrr:26:

Hayırlı Pazarlar kızlar... Çiçek böcek eklenmiş, son sayfaları okuyayım dedim ama ateş tablolarına dair bir paylaşım göremedim. Dilerim tecrübeli arkadaşlarımız bu sohbetlerin arasında bizim tablolarımızı görür ve biz de onların yorumlarından mahrum kalmayız... Zira hepimizin soru işaretleri var ve hepimiz bir cevap arıyoruz...

Benim soru işaretim şurada, tabloma göre ben 19.gün ovulasyonun gerçekleştiğini düşünüyorum. Ancak FF dün çizgiyi 24.güne çekti. Sizce ovulasyon 19.gün olmuş gibi durmuyor mu? 24.güne neden çekmiş olabilir?

Uploaded with ImageShack.us

7.gün= adet bitti
8.=35.9
9.=36.1
10.=36.5
11.=36.0
12.=36.0
13.
14.
15.
.....

atesime göre hangi günleri degerlendirmeliyim kizlarrr:26:

Canım ateşin yükselmeden önceki 3-4 günçok önemli, ateşin yükseldikten sonra 1-2 gün de doktorlar devam edilmesi gerektiğini söylüyorlar, çünkü yumurtanın çatlayıp çatlamadığından tam olarak emin olamayız. Ateş yükseldikten sonra şansımız azalıyor, ama sonuçta amaç yumurtayı yakalamak, o yüzden gün aşırı devam edilmesi gerek. Umarım en yakın zamanda kavuşuruz bebişlerimize ve çabalarımız boşa çıkmaz.

slm sevdecim soruna cvp veremicem ama atesin 37lerde anladigim kadariyla
hadi hayirlisi

cevabin icin tsk ederim cnm.. yani suan atesim düsük bu günler önemlimi dersin:26:

cevabin icin tsk ederim cnm.. yani suan atesim düsük bu günler önemlimi dersin:26:

Kesinlikle önemli canım, ateş ölçme yöntemi yumurtanın çatladığı günü belirleyebilmekte önemli, ateşin yükselmesi ve öncesine göre yüksek devam etmesi yumurtanın çatladığını gösteriyor ve maalesef ilişki için ateşin yükselmesini beklersek hata etmiş oluruz, ateş yükseldikten sonra şansımız azalıyor, hatta hiç kalmamış olabilir, ateş düşükken ilişki çok önemli, gün aşırı devam edilmeli ki yumurtayı kaçırmayalım.

merhaba kızlar.ateş ölçme yöntemi konusunda ben de çok acemiyim ama bu konuyu öğrenmeyi çok istiyorum.benim bildiğim kadarıyla ateş düşük olduğu zaman yumurta çatlıyo bu günleri değerlendirmek gerek.sonrasında yüksek seyredersede hamiş olduğunu gösteriyo.Allah hepimizin yardımcısı olsun ve kucaklarımızı daha fazla boş bırakmasın.

adetin 5. günü -- 36,7
adetin 6. günü -- 36,3
adetin 7. günü -- 36,3
adetin 8. günü -- 36,3
adetin 9. günü -- 36,2**
adetin 10. günü --36,1**
adetin 11. günü --36,1 hemen sonraki ölçümde 36,2
adetin 12. günü -- 36,1**hemen sonraki ölçümde 36,2
adetin 13. günü -- 36,0
adetin 14. günü -- 36,1
adetin 15. günü --
adetin 16. günü --
adetin 17. günü --
adetin 18. günü --
adetin 19. günü --
adetin 20. günü --
adetin 21. günü --
adetin 22. günü --
adetin 23. günü --
adetin 24. günü --
adetin 25. günü --
adetin 26. günü --
adetin 27. günü --
adetin 28. günü --
adetin 29. günü --
adetin 30. günü --

kızlar yorumlar devam ediyo die hemen tabloma bugünü ekledim.

hmm bilgin icin cok sagol cnm

1.gün 20.02.2011......36.2

günaydınnnn saolun yorumlarınız ıcın pozıtıf olalım gobuslerı dolduralımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…