ben pek anlamıyorum ateş ölçümü tablosunu yorumlamayı ama sanırım ateşin 36,7 de sabitlenmiş inşallah hamilesindir canım.
bende anlamıyorum tablo 25. günümde yumurtladığımı sölüyorbende reglin 14-20 günleri arasında olur sanıyordum o zamanlarda çalıiyordum ve bırakıyordum. bide birde DPO NE DEMEK BİLİYORMUSUN
Hayırlı Pazarlar kızlar... Çiçek böcek eklenmiş, son sayfaları okuyayım dedim ama ateş tablolarına dair bir paylaşım göremedim. Dilerim tecrübeli arkadaşlarımız bu sohbetlerin arasında bizim tablolarımızı görür ve biz de onların yorumlarından mahrum kalmayız... Zira hepimizin soru işaretleri var ve hepimiz bir cevap arıyoruz...
Benim soru işaretim şurada, tabloma göre ben 19.gün ovulasyonun gerçekleştiğini düşünüyorum. Ancak FF dün çizgiyi 24.güne çekti. Sizce ovulasyon 19.gün olmuş gibi durmuyor mu? 24.güne neden çekmiş olabilir?
Uploaded with ImageShack.us
canım hayırlı olsun yumurtlaman olmuş
umarım çalışma olmuştur
ve güzel haberlerini alırız
canım DPO ne demek bende bilmiyorum acaba ateşin son üç gündür hep aynı olduğu içinmi sabtlenmiş manasında olabilirmi acaba?:26::26::26::26::26::26: bide canım her insanda yumurtlama reglden 14 gün sonra olacak diye bişey yok bazen regle yakında yumurtlama olabiliyo diye biliyorum.kalbini ferah tut inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.
EN SON 21. gün 23. gün ve yumurtlamanın olduğu 25. gün olmuştu çalışma
malesef 24. çalışmadık
EN SON 21. gün 23. gün ve yumurtlamanın olduğu 25. gün olmuştu çalışma
malesef 24. çalışmadık
1.gün=36.2(regli başladı)
2.gün=36.1
3.gün=36.0
4.gün=35.5
5.gün=35.6
6.gün=35.6(regli bitti)
7.gün=36.1
8.gün=36.1
9.gün=36.2
10.gün=36.3
11.gün=36.4
12.gün=36.1
13.gün=36.3
14.gün=35.5(1 saat erken ölçtüm)
15.gün=35.5
16.gün=ölçmedim
17.gün=35.7
18.gün=36.7
19.gün=36.7
çok inişli çıkışlı bir tablo anlayamadım ben yorumlarınız var mı
canım dpo yumurtlamadan sonraki dönem demek genelde 14 gün oluyor
ama bazen 12-16 arası olabliyor
eğer adete yakın yumurtlama olduysa adette geç gelir
yani normal hormonel değerlere sahip bir kadında luteal faz dönemi 12-16 gün arası olur
canım dpo vülasyondan sonraki günler anlamına geliyor...inşallah rabbim gönlünüze göre verir...[ı]canım dpo ne demek bende bilmiyorum acaba ateşin son üç gündür hep aynı olduğu içinmi sabtlenmiş manasında olabilirmi acaba?:26::26::26::26::26::26: Bide canım her insanda yumurtlama reglden 14 gün sonra olacak diye bişey yok bazen regle yakında yumurtlama olabiliyo diye biliyorum.kalbini ferah tut inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?