- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
selam canlarrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzz
bugün itibari ile kanamam başladı düşük gerçekleşiyor belkide kürtaja gerek kalmayacak.
yarın sabah doktorumu arıycam gel derse gidicemm.
çok şükür ağrım sızım yokk.hangisi hayırlıysa o olsun dedim demek bölesi ii olcak.
bu arada everycim beni listeden kaldırıver bacım.sonra yine yazarsın
canım benim yaaa ne diyeceğimi bilemiyorum. her şey yolunda gider bundan sonra inşallah. ben kürtaj olacağım sanırım. bebeğe genetik analiz yaptıracağız.
eşime göre hala 1 yıl olmadı biz 3 ay korunmuştuk doğru diyor aslında ama bende evlilik tarihine bakıyorum dolayısıyla ... peki şenay bu film adetliyken mi çekiliyor ben salı günü gideceğim bugün adet olursam 2. günüm olacak
canım yaaa inşallah düşündüğün gibi değildir.bu konuda okadar çok şey okudum ki ne mucizeler varAh be guzelim bir haftadir lekelenme var dusuk engelliyici vermedi dr
Ne agrim ne sizim hic birseyim yok kac gundur dusunmekten bir hal oldum icerde neler
Oluyor bilmiyorum insAllah sali gunu belli olacak
Kendiliginden baslamasi guzel kanamanin en azindan kurtaj olmassin
Allah kolaylik versin cnm gecmis olsun yeniden nasip olur insAllah
çok teşekkür ederim şenommm inşallah hayırlısıyla atlatırımm bu durumudaa.rahım fılmı adet bıtımının ılk 3 gununden bır gunde cekılıyor canım.
rahım fılmınden once ılıskı de olmuyor ayrıca. bılgıne...
BAHAR
tatlım tez zamanda kurtulursun bu sıkıntıdan ıns. kolaycacık hallolur gıder agrısız sızısız ıns.
ORKIDE
canım kurtaj kararı ıyı olacak bence. arastırma yapılması ıcın bır daha bunu yasamaman ıcın ıyıce bır ıncık cıncık arastırılsın durumun.
hakkında hayırlısı. bır daha gebelıkte kucagına almak nasıp olsun ıns.
YOKH
la oluuum gorusemez olduk senın bu dugunlerden falan. yarın ne sabah gıdıomuusn kana?
KARANFILCE
kııız almadınmı sen test?
hey yarabbım merak ettım ha bende bugun senı
BEN
hahah ıyı oldu dımı kendım ıcın yazacaklarımın basına bole ben dıınce
bana gelınce hatunlar. bugun ıtıbarıyle ılk egıtımımı basarıyla noktaladım sertıfıkamı aldım. haftaya cumaya kadar tatılım sımdı sankı koca yaz az tatıl yaptım
akın akın eggwhıtem var bugun. normal sartlarda ben bugun halvet ıcın delı olurdum amma velakın hııc ugrasasım yok. amaaaan vallaha hıc kasamıcam kendımı. zaten kocaylada lımonıyız. sanırım bılerek ve ısteyerek bu lımonu sıktım. acayıp sogumus bulunmaktayım bu ıslerden. vazgectım su an ıcın herseyden. olursa oluuuur olmazsa suyuna corba salarım hesabındayım yanı
baharcım geçmiş olsun canım. hayırlısı olsun inşallah..
şenay bugün misafir vardı canım. yarın da eğitim öğretimimin ilk günü..çok heycanlıyım
20 saat dersim var 18 saat ise işletmem. bi gün boşluk vermemiş işletme için keratalar göstercem onlara
sözün bittiği yerdeyim arkadaşlar...inanın herşeyin hayırlısını istemek lazımmmış.artık bebeğim olmuyor diye hiç üzülmeyecegım.neden mi?çok eski biir arkadaşımın 2 yaşındaki kızının balkondan düşerek öldüğünü öğrenmiş bulunmaktayım.tv de de gösterdi belki görmüşsünüzdür.arkadaşım tiyatrocuydu.bazı dizilerde de rol almıştı.dünya tatlısı EYLÜL doğduğu ve ismini aldığı bu eylül ayında aramızdan uçuverdi..o artık bir melek..Rabbim hiç birimize kimseye bu acıyı yaşatmasınhoşçakal EYLÜL...
deryosummm
döndunmu annem ıst.dan?
ben 11den berı yataktayım..uyku tutmadı cıldırıciiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm
beni de uyku tutmadı.
ben çok garibim yaa.. yarın okul var ve beni uyku tutmuyor. umreye gideceğimde 2 gün uyuyamadım. ben bu çocukluktan ne zaman kurtulcam.
gittim 1 saat yattım geldim yataktan.
uyuyamadığımda yatmayı sevmiyorum kalkarım bi korku filmi izlerim daha iyi
Deryacım kanama gibi bişey de olmuş sende nasıl bişeydi o?
inşallah yerleşme kanamasıdır ve bebeğin seninledir.
Allah minik yavruya rahmet etsin anne babasının kurtuluşuna vesile olsun inşallah..
çocukluk demeyelım bız ona ya
bence guzel bır sey bu.
heyecan hıssetmek yasadıgını hıssettırır ınsana...
deryanın o kanaması hepımızı kıtledı valla. kımısı catlama kanaması dedı kımısıde yerlesme...kı hatta bnm ılk yorumum bu olmustu.
gunluk pedın baya yarısı kırlenmıs. ama o gunden bır oncekı gece hamama gıttıydı hatun. sıcakla bır alakası varmıdır bılemdık.
şımdıde bı kasık agrısı gogus acımasından bahsedıyo ya hadı bakalım
ben kaçırtmışım o arayı..
İnşallah hamiledirr ve sağlıklı bi bebiş onu bekliyordur. bugün sadıcımız vardı misafir. bi de fındıkları vardı tabi.. kız benle başladı çalışmalara şimdi 9-10 aylık kızı var.
ya yatıyorum aklımda bi sürü bişey dolu.. yapacaklarım yapmayacaklarım.. hakkaten bu işletme olayına da takmış durumdayım.. bizim okuln ilk günü herşey curcuna olur sorma.. ve baştan bişeyleri de düzeltmek gerekir düzeltmedin vay haline 1 yıl öyle gidersin.
kız şenayyy yarın benim ateşim düşcek herhal.. şu ateş düşmeden test yapaydım iyiydi.
üşüyorum şu an. dün ve bugün W akıntım geldi her adet öncesi olduğu gibi..
ben çizgiyi 19. güne çekmiştim. ama 18. gün ateşimi lavaboya gittikten sonra ölçtüm o yüzden girmemiştim ama ertesi gün hem lavaboya gitmeden önce hem sonra ölçtüm değişmemişti. bende çok değişmiyo galiba. eğer öyleyse 17. gün çatladım. bu kanıyı bugün üşümemin başlaması da desdekliyor. ve gündüz de çok terledim.
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
bana 19. gun gb geldı karanfılce ya. hos buncacık ates degerıylede ne dogru yorum yapılır yaa
hergun o kdr akıntı gırmıssın egg whıteları da gıreydın ıyıydı kız.
bak senay dedı dersın yrn o ates dusmıcek.
geçmiş olsun.. evet canım hormon testleri isticeksin.. sonrada 21. günde olucak bu testler.. daha doğrusu çatladıktan 7 gün sonra.. bende hastalandım sabah sabah yaa kustum şimdibişey dokundu heralde bu arada yeni döngün hayırlı olsun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?