fundam özür dilerim yaa hastalığıma ver baygın baygın yatıyorum yanlış görmüşüm :))
hımm mantıklı tabi o zaman adet bitiminde bi de ona giderim şimdi adetin 2. günü gittiğimde yine muayene eder sonra bi de hormon testleri mi isteyecek benden
ıstanbuldan sevgıler..
Malumunuz dugune geldık esımın tarafı.
Gelelı henuz 2 saat oldu
toplamda 5 kısı bebek yokmu sende? Hatta bırı abartıp nıye yok dıyerekten
canıma okudular sagolsunlar.
Bıde ustune esımın 34 yasındakı 3 ay once evlenen teyzesının kızının
6 haftalk hamıle old ogrendım.ustelık 3 tane kıstle drun tedavıyle hamıle kalabılırsn demesıne ramen...
Ben bgn kendımı nereelere atsam.
Rabbım benı duysun artık dayanamıyorum !
ne yaparsan yap rekor bende yazmadım burda ama yaklaşık bir hafta önce 5 tane gebe haberi aldım arkadaşlarımdan aynı güünde ama kötü olanda şu ki 3 tanesi düşük yapmış olaraktan ..ıstanbuldan sevgıler..
Gelelı henuz 2 saat oldu
6 haftalk hamıle old ogrendım.ustelık 3 tane kıstle drun tedavıyle hamıle kalabılırsn demesıne ramen...
ters dönmüş çocuk ayaklar gözükyo ..
yeni döngün hayırlı olsun canım, inşallah çabucak gelir bebişinyok canlar adet geldi ne yazıkk ki 36.9 ateşle hemde normalde ben adet olacağımda ateşim 36.3 falan olurdu düşmedi ama adette geldi işte hastalık yanılttı ama Allahtan gününde geldi umut etmedim hiç
ıstanbuldan sevgıler..
Gelelı henuz 2 saat oldu
sabır taşı olup çat diye ortamızdan çatlamayalım dasabır canım...........
ben kendimi damar şarkılara attım iyi geliyo severim arabeski zaten:ssz
keep canım sanada sabır diliyorum ben bu aralar alttan alamıyorum hiçbişeyi Allah sonumu hayır
pervane yeni döngün hayırlı olsun
ben depresyona girdim bile canm
sadece bebk değil onun getirdiği tüm stresler eşimle aram bozuluyo bazen stresten Allah yardım etsin bizlere
ıstanbuldan sevgıler..
Gelelı henuz 2 saat oldu
sabır canım...........
ben kendimi damar şarkılara attım iyi geliyo severim arabeski zaten:ssz
keep canım sanada sabır diliyorum ben bu aralar alttan alamıyorum hiçbişeyi Allah sonumu hayır
pervane yeni döngün hayırlı olsun
ben depresyona girdim bile canm
sadece bebk değil onun getirdiği tüm stresler eşimle aram bozuluyo bazen stresten Allah yardım etsin bizlere
selam canlarrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzz
bugün itibari ile kanamam başladı düşük gerçekleşiyor belkide kürtaja gerek kalmayacak.
yarın sabah doktorumu arıycam gel derse gidicemm.
çok şükür ağrım sızım yokk.hangisi hayırlıysa o olsun dedim demek bölesi ii olcak.
bu arada everycim beni listeden kaldırıver bacım.sonra yine yazarsın
canım benim yaaa ne diyeceğimi bilemiyorum. her şey yolunda gider bundan sonra inşallah. ben kürtaj olacağım sanırım. bebeğe genetik analiz yaptıracağız.
konuyu açmak mı?sabah gözümü açar açmaz başladı ki mübarek..neyse bu bi günlük ayrılık isabet olmuştur belki, özleriz azcık birbirimizi..valla anlıyorum ben de üzülüyorum da bazen öyle oluyor ki "ne hassasiyetmiş beah"diyip kopuyorummkeep
eger cok mevzusunu aciyorsun yumurtlama gununun geriliyrdur esin
ona caktirmamak en iyisi bu durumlarda
yedir icir ama caktirma donemlerini
oyle daha etkili olur yoksa erkegin stresi cok oluyor baskisi fazla hissediliyor
Bahar & Orkide ve tüm kızlar, Allah hepimize çabucak ve sağlıkla çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?