Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım sen hamile kalabiliyorsun ve inşallah yine kalacaksın.
Sanırım sende de pıhtılaşma var inşallah bir dahaki gebeliğinde gereken önlemler alınır ve bebeğine sağlıcakla kavuşursun.
sağolun kızlaaar. yalnız bu da o kadar zor bir durum ki önce pco olduğundan neden çocuk olmuyor diye çook üzülüyordum. bu sefer 3 defa düşük olunca o kadar yıkıldım ki. hele bir tanesinin kalp atışlarını da duymuştum. insanın canından can gidiyor. hamile kalabiliyorum ama sonuca bakarsak sizden farkım yok. elde var sıfır.
canım umarım umudun gerçek olur. senin için dua edeceğim

günaydın kızlarr bodruma gittik döndük 2 gündür telden girip okuyabildim sadece.. şimdi eşim bana kahvaltı hazırlıyor.. bugün ben hazırlıcam dedi

orkide canım çok üzüldüm..Allahtan gelene yapacak bişey yok inşallah en kısa sürede yeniden sağlıklı bir bebiş gelir..

sizlere de gunaydin
keepcim fundacim
yaa dunku foto beni de bitirdi esime de gosterdim
ya dunyaya geleli kac dakika olmus nasil bir gulustur o yaaa bayildim bittim resmen suzan saol paylasim icin
ben de dogum fotografcisi istiyorum kesinlikle esim hic orali degil o yuzden ozellikle gosterdim bebisin dunyaya ilk bakislarinda pozlar istemez misin diye
orkidecim dusunce hamile kalmana sukur gercekten insallah yeniden hamile kaldiginda bebisin kucagina gelir hep seninleolur

canlar ateş hala 36.9 larda ama bende adet beliritleri başladı ateşim düşerdi bugün kesinde hasta olunca ondan yüksek hayırlısı ne yapalım üzülmüyorum artık duyarsızlaştım galiba

bana kimse cevap vermemiş depresyona gireceğim bak zaten tutmayın beni

demek o yüzden sait hoca benimkiler 20 mm olduğu gün iğneyi vurdutturuyordu.. bende diyodum adam başındanmı sağıyor herkesinki ne güzel 24-26 oluyor diye:44:
büyük olmasının güzel bişey olucağını düşünüyordum:26:

bana kimse cevap vermemiş depresyona gireceğim bak zaten tutmayın beni

canım seninde 1 yıl olmuş bnce adetin bittiken sonra rahim filmi çektir aklında bi şüphe kalmasın.. doktora söyle istersen ben film çekinmek istiyorum diye.. bende bu hafta çektircem ve eşime sperm tahlili yapılacak bakalım

kızlar okkesanın tablosu da çok güzel görünüyor.
kendisi nerde niye hiç girmiyo acaba..

Cnm acile gittim dusesek kendiliginden dedi salak karu
Sancin olacak dedi ne sancim oldu nde kanamam bugun itibariyle lekelenme azaldi
Bide pedim hic kirlenmedi wc ye oturfukca sildim ya hep ole gordum
Kendi kadin dogumcumdan aldim randevu sali gunu gitcem ins hersey yolundadir
Bi sefer kan gordum cuma aksami oda silince geldi birdaha arkadi gelmedi
Ben adet mi oldum yoksa bebekmi yerlesti bilmiyorum son iki gun
umudumu yitirmedim sizin gibileri okudukca umudlandim
Dualarimi birakmadim insAllah hayirli olan olsun
Goguslerimde agri var sik cikiyorum idrara onun disinda kesin bir sey kestiremiyorum
Saglicakla hayirla kucagimiza aliriz hep beraber insAllah

eşime göre hala 1 yıl olmadı biz 3 ay korunmuştuk doğru diyor aslında ama bende evlilik tarihine bakıyorum dolayısıyla ... peki şenay bu film adetliyken mi çekiliyor ben salı günü gideceğim bugün adet olursam 2. günüm olacak

ben funda adetin bittekten sonra çekiliyor canım yoksa verilen sıvıyla kan içeri itilir olmaz yani.. adetinin bittiğinden emin olman lazım ve 3 gün içinde çekilmesi lazım sanırım şenay öyle demişti:44:

ben funda adetin bittekten sonra çekiliyor canım yoksa verilen sıvıyla kan içeri itilir olmaz yani.. adetinin bittiğinden emin olman lazım ve 3 gün içinde çekilmesi lazım sanırım şenay öyle demişti:44:

fundam özür dilerim yaa hastalığıma ver baygın baygın yatıyorum yanlış görmüşüm :))
hımm mantıklı tabi o zaman adet bitiminde bi de ona giderim şimdi adetin 2. günü gittiğimde yine muayene eder sonra bi de hormon testleri mi isteyecek benden

yok canlar adet geldi ne yazıkk ki 36.9 ateşle hemde normalde ben adet olacağımda ateşim 36.3 falan olurdu düşmedi ama adette geldi işte hastalık yanılttı ama Allahtan gününde geldi umut etmedim hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…