olsun süpermenler iyiyse bir problem olmaz
biliyorsun ömürleri 48 saat spermlerin
olsun tatlım spermler vücutta 36 saat kalıyo diye biliyorum.yumurta çatladıktan sonra da vücutta 24 saat kalıyo.sen yumurtanın çatladığı gün çalışmışsın inşallah yakalamışsındır da meleğin gelir.
[sıze=3]canım üzülme...sperm kalitesi iyiyse özellikle iyi olanlar 72 saate kadar dayanıyolar...hem önemli olan yumurta çatladığında spermlerin hazır bekliyor olması gerek...[/sıze]en son 21. Gün 23. Gün ve yumurtlamanın olduğu 25. Gün olmuştu çalışma
malesef 24. çalışmadık
canım progestan başlasan iyi olur...luteal faz yetmezliği olabilir...biliyorsun luteal faz en az 12 en fazla 16 gün olmalı...bu benim ilk ateşli ayımBu ay yakalayamadıysamda en azından geç yumurtladığımı anladım. Bide şu luteal faz dönemine dikkat edecem bakalım benim ki ne kadar sürüyor. Bu yumurtlamaya göre en erken 37. Günde regl olmam gerekiyo. Ona göre hesaplıycam bakem...
ölçmeye devammmm:94:
dpo u ikimizde öğrendik canım. benim daha çoook öğreneceğim şey varhııııı anladım canım sağol.
[sıze=3]canım üzülme...sperm kalitesi iyiyse özellikle iyi olanlar 72 saate kadar dayanıyolar...hem önemli olan yumurta çatladığında spermlerin hazır bekliyor olması gerek...[/sıze]
evet canım ateşin baya bi düşmüş...adet geliyorum diyor artık...üzülmek yok tamam mı??sabırla yola devam canım32a4fd ovulation charts
merhaba hanimlar benim ates ortalamaninda altina dustu luteal faz gecen ay 17 gun surmustu bu ayda ya 16 ya 17 surecek galiba hala olmadim ama neredeyse olurum artik
canım progestan başlasan iyi olur...luteal faz yetmezliği olabilir...biliyorsun luteal faz en az 12 en fazla 16 gün olmalı...
32a4fd Ovulation Charts
merhaba hanimlar benim ates ortalamaninda altina dustu luteal faz gecen ay 17 gun surmustu bu ayda ya 16 ya 17 surecek galiba hala olmadim ama neredeyse olurum artik
canım malesef adet geliyorr
inşallah önümüzdeki aya
metukacım hoşgeldin canım nasılsın?
nasıl ölçüyoruz nergis
hoşgeldin canımmmmm:)
canım adetin 1. gününden itibaren her sabah yataktan kalkmadan saat 6-7 arasında ateşini ölçüm bi yere yazıyoruz ona göre çizelge çıkarıp ne zaman yumrtladığını bulmaya çalışıyoruz:94: ( ben bulamıyom daha yeniyim ama burda anlayan arkadaşlar var onlar yorumlar)
Kızlar herkese hayırlı günler nasılsınız
Ilginç bi şey diyeyim kaynanam gelmişbaşbaşayız
nasil ya niyeki?
Cok mu ozlemis.....
ama yatakdayken daha sıcak olur vücudumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?