Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
olsun süpermenler iyiyse bir problem olmaz
biliyorsun ömürleri 48 saat spermlerin

bu benim ilk ateşli ayım bu ay yakalayamadıysamda en azından geç yumurtladığımı anladım. bide şu luteal faz dönemine dikkat edecem bakalım benim ki ne kadar sürüyor. bu yumurtlamaya göre en erken 37. günde regl olmam gerekiyo. ona göre hesaplıycam bakem...

ölçmeye devammmm:94:

en son 21. Gün 23. Gün ve yumurtlamanın olduğu 25. Gün olmuştu çalışma
malesef 24. çalışmadık
[sıze=3]canım üzülme...sperm kalitesi iyiyse özellikle iyi olanlar 72 saate kadar dayanıyolar...hem önemli olan yumurta çatladığında spermlerin hazır bekliyor olması gerek...[/sıze]

canım progestan başlasan iyi olur...luteal faz yetmezliği olabilir...biliyorsun luteal faz en az 12 en fazla 16 gün olmalı...

hııııı anladım canım sağol.
dpo u ikimizde öğrendik canım. benim daha çoook öğreneceğim şey var
[sıze=3]canım üzülme...sperm kalitesi iyiyse özellikle iyi olanlar 72 saate kadar dayanıyolar...hem önemli olan yumurta çatladığında spermlerin hazır bekliyor olması gerek...[/sıze]

sperm sorunumuz yok. ileri hızlı ve güzel dedi dr. 6 ay önce yaptırmıştık.
ama eşim keçiboynuzu kürü yaptı kendine 1 hafta sabah akşam ve 10 gündürde sadece akşamları içiyor. daha önceden sperm ölçtürmeden ben kür yaptım içmesi için bir kere içti iğrenç dedi ve bidaha içmedi. 20 gün önce internetten okumuş faydalarını gitmiş almış ve kendisi yapıp iççiyor sanırım akciğrede iyi geliyomuş.kendi isteğiyle yapması beni daha daha çok mutlu ediyor inanmak başarmaktır diyorummm

canım progestan başlasan iyi olur...luteal faz yetmezliği olabilir...biliyorsun luteal faz en az 12 en fazla 16 gün olmalı...

canımsın yaaa.. bişey anlatmak istiyorum. ben aralık ayında kimyasal gebelik yaşadım. o ay ben progestan kullanmıştım adetin 20. gününden itibaren 36. günü betahcg 11 çıktı sonra 18 çıktı ve sonrada 3 e düştü.ama nihayetinde döllenme gerçekleşti sağlıksızmış tuttunamadı . o ay hariç ben hep 33 günde adet oldum. sanırım yerleşmek için yeterli zaman kalmıyor

söyledikleriniz çok mantıklı ben progestana başlıycam. 2*1 mi almalıyım

Kızlar herkese hayırlı günler nasılsınız
Ilginç bi şey diyeyim kaynanam gelmişbaşbaşayız

nasıl ölçüyoruz nergis

hoşgeldin canımmmmm:)

canım adetin 1. gününden itibaren her sabah yataktan kalkmadan saat 6-7 arasında ateşini ölçüm bi yere yazıyoruz ona göre çizelge çıkarıp ne zaman yumrtladığını bulmaya çalışıyoruz:94: ( ben bulamıyom daha yeniyim ama burda anlayan arkadaşlar var onlar yorumlar)

kızlar ben 1 haftadan fazla oldu regl olmadım regl 3 gün geciktiğinde kanda baktırdım 0 çıktı ama hala regl olmadım regl olacağımı nasıl ateşimi ölçerek anlaya bilirim şuan hep olduğu gibi arada yükseliyor ama.

ama yatakdayken daha sıcak olur vücudumuz

superisi
canım şimdi sanmıyorum nasıl anlaşılır ama sen eğer bu ay hamile değilsen önümüzdeki ay ölçersin ateşi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…