- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
ah kızlar ya, neler çektim bugün bi bilseniz, aynı yolu gittim hamile olduğum, o şehre bir önceki gidişimde bebeğim benimleydi. Bu sefer yalnız...Bir de söylemek zorunda kalmıştım oradakilere (dost düşman hepsi biliyor). Herkes sordu bugün, benim gözler kıpkırmızı gezdim bütün gün, kendimi köşelere attım millet görmesin diye. Kızın biri ile aramızda geçen konuşmayı yorumsuz yazıyorum;
"(gülerek)ee bebek nasıl?
-bebeği kaybettik canım...
haa duymuştum ben de ama arayamadım...
-"
Hazır ben çökmüşken kimileri fırsat bu fırsat üzerime geldi, kimileri görmezden geldi...Kariyerleri batsın, hiç derdim değil...
Yumurtam gelecek diye korkuyordum. Hiç gelecek gibi değil, bu ay yumurtlamayacağım galiba. Zaten bu işteki stres bi yandan şu bebek stresi bi yandan,yumurta olsa şaşardım.
bi de yolda şu şarkıyı dinledim hep iyi geldi, ben de çıldırmıcam...
Büyük Ev Ablukada - Çıldırmıcam (Akustik) - YouTube
canım benim, inş yine bebeğin seninle olacak
ne kadar zor bunları yaşamak biliyorum ama sen güçlü bi kadınsınnnnnn
bbeğine yine kavuşmak için ne gerekirr yapacağına eminim, o da inş bekkletmeyecek seni....
canım Allah sabır versin bizlere başka bişey diyemiyorumki ....Allahım tezzamanda yüzümüzü güldürsün inşAllah
regil olmadım henüz cnm ama yarın gelir herhalde artık 1 haftadır yarın diye diye 40 . güne geldim
1 haftadır her gün regil hissi var regil yok belkide ff doğru sölüyo ben geç yumurtlamışım
ALLAHIM SAĞLIKLA KUCAĞINADA ALMAYI NASİP ETSİN CANIM BENİMMMMMMMMMMMM
CANIM YAAAAHAMİŞSİN MAŞaLLAH SİZE DERYACIĞIM
senin mutlu haberine ağlayanları okudum bi fasıl onlarla ağladım ,bi fasıl benim neden bebeğim olmuyor diyenlere ağladım ,birazda kendi durumuma ağladım ...
nasıl bi çelişki bu bi yandan senin mutluluğuna göz yaşı döküyorum sonra birinin serzenişiyle alt üst olup ağlıyorum ,bi yandanda benm halime ağlıyorum ...
Allahım yardım etsin hepimize ...
canım tekrar tekrar tebrik ederimmaşAllah size ,kendi acımla senide üzmeyim ,şimdi senin mutlu günlerin tadını çıkar Allahım kucağına almayı nasip etsin canım benimmm
halayınıda çekeyim
ah canım ah benm sabrım ve rahatlığım 40.güne kadarmış
1 haftadır regil hissm var gelcek diyorum gelmiyo beni niye böyle altüst ediyoki ben ilacıma kadar almışım kahrolsun böyle iş ya ,kaldıramıyorum artık ben bu yükü ,bi kerede istediğim olsun ya yok illa ya sağlığım gitcek ya başka bişey olcak.........................
40.gün oldu regil yok bu seferde başka şeylerden korkmaya başladım acaba bişeymi oldu ameliyat esnasında niye regil gelmiyo her ay gecikiyo ve geç yumurtlama oluyo ,yeniden bişeymi oldu diye düşünüyorum ,neredeyse 1.5 yıldır bebek olmuyo yok artık anladım olmuyo zaten bebek ,e plan yapıyoruz tüp bebk için bari bu yolunda gitsin o da yok ,
e ben ne yapayım daha Allahıma sığınıyorum bazen içimden hiç söylemek istemedğim şeyleri sölemek geliyo ,Rabbim affetsin..............
biliyorum bunada şükür ediyorum hiç yumurtlamayanlar var hiç regil olmayanlar var ,
Allahım yardım etsin herkese, ben bunun bilincinde biriyim ve her zaman halime şükrediyorum ama ben böle yaptıkça hep yeni bi sorun çıkageliyo ..............
Rabbim kaldıramayacağım yük verme ............
efeudeeee kuzum hoşgeldinnnn
bitanem çok agol allah razı olsun inş saglıkla kucagıma almak naip olur
darısı sizlere en kısa zamanda inş halaylarımız hiç bitmesin canım
reglin gecikmiş bu ay ıkıntı yapar çok bilmezmiyiz ama tatlım geç yumoşladın diye böyle oldu bence
öyle başka bi sorun var gibi düşünme hemen
allahın izniyle ekim ayında senden de alacağız müjdeli haberi tedavinde sorunuz olacak ben inanıyorum..
malum pazar doğum günümdü ve bizimkiler süprizi dün yapmak istemişler herkes bizdeydi eşim işinden dolayı yoktu geç geldi herkes gidince gelebildi ancak neyse süpriz oldu herkes hediyelerini verdi biri bol bi elbise almış hamile kalınca rahat giyerim diye biri çok güzel büyük bi çanta almış çocuk olunca eşyalarını rahatca koyabilirim diye biri ayakkabı almış ama espirisine önce kendi kızının biberonunu verdi sonra sen mesajı aldın dedi ve en son dedim artık bunda bi mesaj yoktur herhalde bir açtım bebek bornozu tarif edemem o anki ruh halimi hasretimi özlemimi gözlerime bakmasınlar aslında nekadar çok istediğimizi görmesinler diye hep kaçtım zaten yalnızdım da eşimde yoktu zor bi durumda onlar gidince dakikalarca bornozu seyrettim Rabbim en kısa zamanda hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kimseye aratmasın ..............
ayy ne zor bi dogum günü geçirmişsin cnm ya
bunları yapanların iyi niyetinide anlıyorum sana sürpriz yapmaları çok hoş
ancak hani sanki brz abartılmış gibime geldi
çocugu olmayan birinin bu tarz şeylerden etkileneceği gayet açıktır ne bileyim ya
biz bildigimiz için belkide bu kdr ince düşünüyoruzzz
biz bizden başkası anlamaz canım.
allahın izniyle en kıa zmnda gelecek bebegin üzülme...
bende son 3 sayfadan başladım okumaya. yokh hamile mi
tebriklerr
teşekkür ederim canım, allah razı olsun.
inş seninde güzel haberini alırız en kısa zmnda.