Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım benim, inş yine bebeğin seninle olacak
ne kadar zor bunları yaşamak biliyorum ama sen güçlü bi kadınsınnnnnn
bbeğine yine kavuşmak için ne gerekirr yapacağına eminim, o da inş bekkletmeyecek seni....

efeudeeee kuzum hoşgeldinnnn
bitanem çok agol allah razı olsun inş saglıkla kucagıma almak naip olur
darısı sizlere en kısa zamanda inş halaylarımız hiç bitmesin canım
reglin gecikmiş bu ay ıkıntı yapar çok bilmezmiyiz ama tatlım geç yumoşladın diye böyle oldu bence
öyle başka bi sorun var gibi düşünme hemen
allahın izniyle ekim ayında senden de alacağız müjdeli haberi tedavinde sorunuz olacak ben inanıyorum..

ayy ne zor bi dogum günü geçirmişsin cnm ya
bunları yapanların iyi niyetinide anlıyorum sana sürpriz yapmaları çok hoş
ancak hani sanki brz abartılmış gibime geldi
çocugu olmayan birinin bu tarz şeylerden etkileneceği gayet açıktır ne bileyim ya
biz bildigimiz için belkide bu kdr ince düşünüyoruzzz
biz bizden başkası anlamaz canım.
allahın izniyle en kıa zmnda gelecek bebegin üzülme...

bende son 3 sayfadan başladım okumaya. yokh hamile mi

tebriklerr

teşekkür ederim canım, allah razı olsun.
inş seninde güzel haberini alırız en kısa zmnda.

tablon umut verıcı bence senden de guzel haberler alabılırız yakın zamanda gıbıme geliyor.

simdi sen fitil kullansan hap kullansan da, esine de enfeksyiou bulastiriyorsun iliskinle ve iyilessen de yine tekrarlar unkue sinden sana ine bulasiyor
o yuzden bence boyle durumlarda kadina fitil ve antibiyotik tarzi birsey ayni sekilde esine de antibiyotik vermeli ki ikisi de temizlensin, bu surecte prezervatifle korunmali ki (gerci iliski yasak diyen doktorlar oluyor) iste bi 10 gun neyse temizlenmeli esler iyice. bana oyle geliyor ama doktorun daha iyi bilir tabi
benimki basit bir enfeksiyondu ve doktor hem esime hep bana tedaviyle kurtulduk sonra bir daha hic olmadi cok sukur.
tabi bir de soyle birsey varmis bazi kadinlarin bunyeleri enfeksiyona cok musaitmis ve sIk sIk oluyorlarmis, bekarken bile sorun yasaiyorlarmis

suzan

ben cok emin olamadim tablondan ondan yorum yapamadim
bugun yukselince cok sevindim dpo14 gorunuyor
ama czgin cok erkenden cekilmis dogru yerde olmayabilir o yuzdne beklemekte fayda var
birkac gun daha

dinleme kendini dinleme kötü oluyo daha geçen iki hafta içinde yaşadım resmen hamileyim diyodum ateşin dün düşmüş aslında beni düşündüren o o yüzden bugün yüksek çıkmış olmasına sevinemiyorum tatlım bence test yap seni çok etkilemeyecekse idrar koyu renk mi

benmde akıntı problemım cok vardı nenı de mantardı senın sorun ne bılmıyorum ama drfıtıl yazmıs . ben hamıle kaldıgım ay fitil kullandım mantar tekrarladıgı ıın ama esımde kremı vrdı onu kullandı egr problem mantrsa esın de bır belırtı gostermesede tasıyıcı oluyor her ılıskıye gırıdgınızde ondan bulasıyorsun benım drumda esıme bırsey yazmamıstı ama esım meraklı oldugundan dra gıtmıs ve durumdan bahsetmıstı krem vermıstı o keremı kullantı ben fıtılıbır kac gun ılıskıye gırmedıkhatta o aycok az beraber olmustuk ama en hamıle kalmıstım ne kad doğru bılmıyorum ama bana hep mantar hamılelıgı guclestırıyor

bu arada idrar koyu diye sevinmemek lazim
ben baktim idrarim kopkoyu hamilelikten oyle diyordum
her zamankinden farkliydi
eger idrarda lokosit varmis o yuzdne oyleymis
bol su icinde normale dondum
cok koyu olmamasi gerekiyor her turlu

işte benim bekarken vardı hemde o zaman yanlış hatırlamıyorsam doktor yumurtalıklarında iltihap var demişti canım ya geçmemiştir diye de korkuyorum ya ilişki yasak demedi zaten yatarken kullancan fitili o yüzden ilişki durumu olmaz dedi ama öncesinde yasak filan demedi

bak hapsu da demis
birbirinize bulastirma tekrarlama sebebi oluyor
aklinda bulunsun
esin icin de birsey yazmasini isteyebilirsin bir dahaki gittiginde

canım zaten öleymiş engel oluyormuş bende hem mantar hem enfeksiyon demişti doktor antibiyotik fitil ve krem verdi senin eşin ne kremi kullanmıştı illaki doktora gitmek gerekirmi eşimin krem kullanması için alayım kullansın olmazmı ki

benimde akıntı ve kaşıntı birde son zamanlarda ilişkiden sonra bile yanma oluyodu iyiki doktora gitmişim demekki o kdar çoktu dr daha muayeneye başlar başlamaz ooo diye tepki verdi çok enfeksiyonun var dedi

bak hapsu da demis
birbirinize bulastirma tekrarlama sebebi oluyor
aklinda bulunsun
esin icin de birsey yazmasini isteyebilirsin bir dahaki gittiginde

dr tekrar çağırmadıki bi kullan gel durumuna bakalım diye hatta arkadaşım aynı hastanede dedim çağırmadı kontrole çağırmadıysa gerek yoktur dedi 6 ay dolunca gel eşin test versin öle tedaviye başlayalım dedi sadece bu kadar

ff ye göre bugün adet olman gerekiyordu ama inşalla olmazsın da senin de hamiş haberini alırız istersen bi test yap evde varsa çıkar gibime geliyor
CANIM BNM BAT 28 DAHA VAR YANII ınsl..kısmet pek umutluuu dılımama kısmetttt den oteye yol yokkk bu ayyy acayıp cok calıstık kocısleeee

tablon umut verıcı bence senden de guzel haberler alabılırız yakın zamanda gıbıme geliyor.
ınsl..kıslarrr

suzan

ben cok emin olamadim tablondan ondan yorum yapamadim
bugun yukselince cok sevindim dpo14 gorunuyor
ama czgin cok erkenden cekilmis dogru yerde olmayabilir o yuzdne beklemekte fayda var
birkac gun daha
erken cekılmesı nı bılmıyorum ama bat 28 dı ve benım dongulerım genelede uzun oluyr cnm yanı atese bak sen dpo dıll
yokk cnm alıskınım bennn test de yapmamm reglgecıkırse 10 gun bekler ola yaparımmm negatıf gormeye artık pek dayanamıyorm o yusden en son asılama oldugmde test yaptırdım oda betaa yoksa teste alerjım var benımmm
dunku dusus de gece 2,5 da yattım ondan olabılır cnm benımm gun ıcınde olcmustum ıste oda 36,5 cıkmıstı tmm gun ıcı olmaz ama egec yattıgım ıcınnn ölcmustumm kısmet artıkk muckkkkkkk

kıslar ıkı gundur ılıskı sırasında ve gun ıcınde sol kasıgımda acayıp agrı oluyor hele ılıskıde aglıyorum artıkk sol kasıgımm dan yaaaaaa dedıgım gıbı dunku akıntıda sudu sanırım yada altıma kacırdım hehehe hangısı sızce ama dedıgım gıbı nama z kıldıgım ıcınnn kacırmama ıhtımalımm yuksekkk eee ne oluyr banaaaaaaa

caım ilaçın adını biliyorum suan ama bence dr un yazması daha doğru olur bence esnı ikna et bir üroloğa bakınsın ne kaybeder ki ?

benimde akıntı ve kaşıntı birde son zamanlarda ilişkiden sonra bile yanma oluyodu iyiki doktora gitmişim demekki o kdar çoktu dr daha muayeneye başlar başlamaz ooo diye tepki verdi çok enfeksiyonun var dedi

akıntı nasıl bi akıntı. benim her zaman olur.

caım ilaçın adını biliyorum suan ama bence dr un yazması daha doğru olur bence esnı ikna et bir üroloğa bakınsın ne kaybeder ki ?

eşime sölesem gitmek istese bile en erken 1,5 ay sonra gidebilir şua ralar işleri çok yoğun evede çok geç geliyor bitkin vaziyette neyse bakalım nasip kısmet

akıntı nasıl bi akıntı. benim her zaman olur.

aslında öle köçtü kokulu akıntılarım olmadı renkleri değişik filan normal hani kızların fotolarını paylaştığı akıntı türleri var ya çoğu zaman öle krem şeklinde ama yoğun oluyordu çok akıntım oluyordu ve beraberinde kaşıntım deli gb kaşıntım oluyordu he bide bu eggwhite akıntıyı hiçbi zaman tam net yakalayamadım geçen günlerde oldu berrak akıntı hee dedim böle oluyormuşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…