Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
test yapman gereken gunle alakalı galıba gerı sayım yapıyor
wiiiiiii ama ben yapmıcamm gelırse gelır gelmesse ugurlar olaaaaa

canımbenımmbende arada bır bosluga dusuyorumm am hıc bır zaman umıdımızı keybetmemek gerek bılıyormusunnn rabbımhayılrı kapılar acsın bıse ınsl..amlıyorumm senııı e bende 4 senenyı askın ıstıyorumm benne yapayımm sakın ınancını kaybetmee ve her zaman sukur ıcınde ol coksukur her gunumuzee beterın beterını dusun o zaman cokk rahat lıyacaksınn canımınsl..rabbım tes zamanda bızede tattırır ama kısmetdden oeye yol yok canımmmm

deryoşummmmmmmmmmmmmmmmmm
canım arkadaşımmm okadar sevindimki anlatamam.
allahım sağlıklı bir gebelik sonrasında sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn.
inşallah herşey güzel olacakkkk senin için.

Beni tanımıyorsun, bende seni tanımıyorum
Birbirimizi gördüğümüzde yaa selamlaşırız ya selamlaşmayız
Ama şu yazdıkların okadar etkilediki beni bende bişeyler demek istedim
Gitme, aman yalnız kalma
Yok ağla, üzülme, en kısa zamanda gelir-olur
İsyan etme, dua et....
Hepsini duydun,duyacaksında
Ama ben üstüne derim ki kendini bırakma
Kendine cocuğun olmayacak gibi yaklaşma
Bu senin duan sayılabilir
Sende biliyorsun ki dilek kapılarımız var
Ve sözlerimiz bile bazen dilek oluyor, dua oluyor
Rabbimde kulum istedi diyor kabul ediyor...
Öncelikle aklından,ruhundan,zihninden
Nerde ne kırıntı varsaa o düşünceyi sil,yok et ve aklına geldikce
En mutlu olduğun anı düşün
Mesela düğün günün veya isteme veya eşinin elini ilk tuttuğu an
Düşüncelerinde hep bir bebek hayal et,
Karnını sev, severkende içinde bir bebeğin olduğunu ve hatta konuş
o olumsuz düşüncelerin tam tersi yap diyorum
Deli mi bu deme
Bunuda bir dene
Soğan kürü,çörek otu, buharlı su
Neler denemedin belkide, bide bunu dene
İlk zaman zor olacak hatta egon alttan alttan saçma saçma şeyler yapma diyecek
Dinleme
Düzenli ilişkine gir ve her sabah kalk göbeğini sev-gözünü kapat 1 dakika bebişini emzirdiğini düşün
Ve doktora gidene kadar tüm o bildiklerini unut
Sadece kendini mutlu etmek için bunu dene
Belkide bebeğin hissetcek, cok bekletmeyecek
Bol bol kenzül arş oku
Meryem suresi oku
Ve hep dedim yine diyorum eşine ilişki öncesi mutlaka soğuk duş aldır.
Ve bebek soranlarada de ki eşim düşünmüyor tek başınada hamile kalınmaz herhalde
Yada doğuracağım bakacakmısın? dee
İnan böyle yüzsüz olunca şııp diye susuyorlar ama sen kem küm yapıncaa dahada üstelerler bilirim
Biz gerçekten korunduğumuz zamanlarda, insanlardan da böyle korunuyordum ben
Ve ben hissediyorum ki sen HAMİLE kalacaksın...
Olumsuzlukların bittiği an, benimde cocugum olur dediğin an ve buna inandığın an
Sende
HAMİLEYİİİİİMMMMMMMMM diyeceksin....

*Çok uzattım, kime göre sacmaladım belki kusura bakmayın ama inanmanı çok istiyorum ve inan dualarımda olacaksın... Ve sen ve hepimiz anne olmayı hakkediyoruz. Ne ben senden üstünüm nede sen hepimizden günahkar! Rabbimden hayırlısını diliyorsun yaa Rabbim hayırlısı için bekletiyor seni...
*Ve aklına geldikce içinden "ben hamileyimm ben hamileyimm neden hamilee kalamayım kiii" dee

Son düzenleme:

belkı gormemısınız dır dıe tekrarladım

canım rabbım rzı olsun senden benımde dılegme dılekk ıstegıme ıstek kattınnn her satırı merak ıcınde okudummm ınsl..herseyın sonu saglık olur sabır dolu gunlerdılıyorumhepımız ısınn de kenzul ars hendı sure yada dua da gecıyorr meryem suresını okuyoruz ama onu bılmıyorum sımdıden sagol cnm benımm muckkkk

Sizden de razı olsun canım...
Dilerim Allahım hiç birinizi bekletmez, hayırlısıyla ellerimiz kollarımız dolacak inşAllahh

annem sen çatlamışsın yaaa hadi bakalım sağlıklı bir yumoş sağlıklı bir bebiş olsun inşallah

Sizden de razı olsun canım...
Dilerim Allahım hiç birinizi bekletmez, hayırlısıyla ellerimiz kollarımız dolacak inşAllahh
ınsl..bacımmmm

bu arada kımseler soruma cvp vermedıler coksoru soruyorum dıe herlade 2 kez sordum cunkuuuuuuuuuuuu

bugece hepiniz duamda olacaksınız kızlar Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

ınsl..bacımmmm

bu arada kımseler soruma cvp vermedıler coksoru soruyorum dıe herlade 2 kez sordum cunkuuuuuuuuuuuu

annem sen ağrın var diyodun galiba ya hiç bilgim niye çalışmalarda ağrı olsun ki dayanılmayacak gibiyse bi doktora git istersen birde akıntı demiştin yanlış hatırlamıyosam bi belirti değil şekil A-1 ben geçen döng
mde adete 1gün kala aynı öle çok afedersin kaçırıyomuşum gb çok çok akıntı oldu aynı su gibi ama çeşme gb akıodu 1 gün sonra geldi kırmızılar dinleme sen kendini bukadar ama ağrın için dediğim gb bilgim yok belki bilgisi olan arkadaşlar varsda okuyunca cevap yazacaklardır çok soru sorduğun için cevapsız kalıo sanma burda herşeyimizi paylaşmak için varız dimi

kızz gitmişin okadar yazdım bide yanlışlıkla silindi tekrar yazdım okuyamadın bile çıkmmışsın yaaa

kızz gitmişin okadar yazdım bide yanlışlıkla silindi tekrar yazdım okuyamadın bile çıkmmışsın yaaa

geldımcnm geldımmm sagolasınnn normalde agrımyrdu bende koktumm ya ck kotuyduuu ühühühühühühühhüüüüüü

akıntıda bılmıyorum artıkkısmettt daha on gun vr regllll cnm optum senı cokkkkkkkkkkkkkk

bilmece;ben gıderımm o gıderr arkamdan aglar gelır nedır bu???????ınsl..hepımızın olucak cınstenn bılın bakalımmnedır?

Kızlar çok kötüyüm.............
Bugün tetkik sonuçlarımızı alıp çok şükür izinden dönen dr.uma götürdüm. Ve bana dedi ki en kolay çözüm yeni bir koca bulmammış
Espri yaptı güya Benim prolaktinim yüksek çıktı. Onu ilaçla dengeye sokabiliyorlarmış.
Ancak eşimde normal sperm oranı % 0 anormal ise % 100 eşim antidepresan kullandığı için onun etkisi olabilir onu bıraktıktan sonra tetkiki tekrarlayalım dedi ama benim besin takviyesi yapmamı söyledi. Neler yapabilirim bana yardım edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yuhh ya okuyunca ağzım açık kaldı o ne luzümsüz bi doktormuş öyle çok üzüldüm böyle bi şeye maruz kaldığın için canım

keçi boynuzunu biliyorsundur zaten sonra geçen bi arkadaş burda demişti haftada en az üç gün nohut yedir eşine demiş sonra her akşam kabak çekirdeği yesin en az bir avuç kadr Allahın izni ile değerleriniz yükselir eşinde üzülmüştür böyle olunca

suzancım tablonu hiç anlayamadım 28i bat tarihi diyorsun o zaman çizgi yüzde 100 yanlış ateşin yeni yükselmiş bi kaç gün önce çatlamış olabilir
çok ağrı varsa bi görün doktora derim bilemiyorum ki neden böyle olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…