wiiiiiii ama ben yapmıcamm gelırse gelır gelmesse ugurlar olaaaaatest yapman gereken gunle alakalı galıba gerı sayım yapıyor
merhaba kızlar okuldan geldim ben dee..
kızlar ben kendimi toparlayamadım biliyor musunuz..
okula gittim yaşı bana yakın arkadaş varr zümrem.
sen iyi misin canın bişeye mi sıkkın diye sordu yok bişey dedim.
ben çok yoruldum kızlar. inanınki çok yoruldum. kime güveneceğimi neye güveneceğimi şaşrıdım.. doktor güya en iyisine gittim ama nasibinde yoksa olmuyor.
gerçekten yapmadığım şey kalmadı ama olmuyor..
kendimi daha fazla zorlamıycam. bi kaç ay sonra eşimle ankaraya gideriz.
tavsiyelerine uyarız doktorun o kadar..
yaza da tüp düşünüyorum. hem maddi hem manevi kendimi o zaman hazır hissediyorum.
olmazsa iyice bırakıcam bu işi. kendimi çocuğumuz olmadığına alıştırmam gerekcek.
every bi pozisyon dedi onu denedik bu ay olmadı.
yokh ateş ölçmediğim ay hamile kaldım dedi.
baktım 4 ay ateş ölçmemişim.
düğün vardı annem hastaydı o ay hamile kaldım dedi çoğu. bebeği düşünmeden geçirmek zorunda olduğum ne sevinçler ne üzüntüler geçirdim yine olmadı.
18 aydır bebek için uğraşmışız yok. 21 aydır ise korunmuyoruz.
var belli ki sıkıntı ama kullandığımız hiç bişey işe yaramadı.
ben en son tüpü de denemek bırakmak istiyorum.
sizleri çok seviyorum. inanın günlük hayatta hamile olduğunu öğrenip de üzüldüğüm çok insan oldu ama burda bu uğraşan arkadaşlarım sizlere karşı en ufak bişey hissetmedim sakın yanlış anlamayın.
ben artık bebek işini bırakıyorum.
dolayısıyla bu topiğe daha az uğrarırım ama sizlerden haber almaya gelirim arkadaşlar. beni affedin sizi bu kadar severken daha az görüşmek üzecek beni.
ama yoruldum inanın ki çok yorgunum ve dinlenmeliyim. 18 aydır üzülmemeye çalışmak görmezden gelmek yordu beni.
üzüleceksem de üzülecem arkadaş ağlayacam isyana girmeden sadece dua ederek..
isyan edemem vermediği için kızamam Rabbime onun olan bişeyi istedik ondan ister verir ister vermez. verecekse de hayırlısını versin inşallah hepimize.
merhaba kızlar okuldan geldim ben dee..
kızlar ben kendimi toparlayamadım biliyor musunuz..
okula gittim yaşı bana yakın arkadaş varr zümrem.
sen iyi misin canın bişeye mi sıkkın diye sordu yok bişey dedim.
ben çok yoruldum kızlar. inanınki çok yoruldum. kime güveneceğimi neye güveneceğimi şaşrıdım.. doktor güya en iyisine gittim ama nasibinde yoksa olmuyor.
gerçekten yapmadığım şey kalmadı ama olmuyor..
kendimi daha fazla zorlamıycam. bi kaç ay sonra eşimle ankaraya gideriz.
tavsiyelerine uyarız doktorun o kadar..
yaza da tüp düşünüyorum. hem maddi hem manevi kendimi o zaman hazır hissediyorum.
olmazsa iyice bırakıcam bu işi. kendimi çocuğumuz olmadığına alıştırmam gerekcek.
every bi pozisyon dedi onu denedik bu ay olmadı.
yokh ateş ölçmediğim ay hamile kaldım dedi.
baktım 4 ay ateş ölçmemişim.
düğün vardı annem hastaydı o ay hamile kaldım dedi çoğu. bebeği düşünmeden geçirmek zorunda olduğum ne sevinçler ne üzüntüler geçirdim yine olmadı.
18 aydır bebek için uğraşmışız yok. 21 aydır ise korunmuyoruz.
var belli ki sıkıntı ama kullandığımız hiç bişey işe yaramadı.
ben en son tüpü de denemek bırakmak istiyorum.
sizleri çok seviyorum. inanın günlük hayatta hamile olduğunu öğrenip de üzüldüğüm çok insan oldu ama burda bu uğraşan arkadaşlarım sizlere karşı en ufak bişey hissetmedim sakın yanlış anlamayın.
ben artık bebek işini bırakıyorum.
dolayısıyla bu topiğe daha az uğrarırım ama sizlerden haber almaya gelirim arkadaşlar. beni affedin sizi bu kadar severken daha az görüşmek üzecek beni.
ama yoruldum inanın ki çok yorgunum ve dinlenmeliyim. 18 aydır üzülmemeye çalışmak görmezden gelmek yordu beni.
üzüleceksem de üzülecem arkadaş ağlayacam isyana girmeden sadece dua ederek..
isyan edemem vermediği için kızamam Rabbime onun olan bişeyi istedik ondan ister verir ister vermez. verecekse de hayırlısını versin inşallah hepimize.
beni burda nasıl görüyorsanız normal hayatta da öyleyim ben. yani çok takıntı yapmam ne bebeği ne başka şeyi. takma kapasitem vardır asında ama hallederim genelde. ama iki gündür kötüyüm. ümit kesme değil tamamen yorulma zannedersem.
yoruldum. ve dinlenmek istiyorum.
yani buraya girmek değil beni yoran her ay gelen hüsran. yoksa burda birileri beni ne hamile psikolojisine sokuyor ne de moralimi bozuyor. belki de normal hayatta daha çok insan var moralimi alt üst eden sizler dinlendiriyorsunuz beni.
ama ben artık bebeğim olmadığını bilmek istiyorum ve bu işi bırakmak istiyorum.(Rabbimden umut kesilmez küfre girmek istemiyorum. ama belli ki daha vakti değil ve bu zamanın şu bir kaç yıl olmadığını bilmek istiyorum) genç kızlığımda olduğu gibi sıradan adetimi olup geçmek istiyorum.
inşallah normal hayattaki insanlar bana bu durumda köstek olmazlar. ne olur bana çocuk sorup durmasınlar.
kıslar ıkı gundur ılıskı sırasında ve gun ıcınde sol kasıgımda acayıp agrı oluyor hele ılıskıde aglıyorum artıkk sol kasıgımm dan yaaaaaa dedıgım gıbı dunku akıntıda sudu sanırım yada altıma kacırdım hehehe hangısı sızce ama dedıgım gıbı nama z kıldıgım ıcınnn kacırmama ıhtımalımm yuksekkk eee ne oluyr banaaaaaaa
canım rabbım rzı olsun senden benımde dılegme dılekk ıstegıme ıstek kattınnn her satırı merak ıcınde okudummm ınsl..herseyın sonu saglık olur sabır dolu gunlerdılıyorumhepımız ısınn de kenzul ars hendı sure yada dua da gecıyorr meryem suresını okuyoruz ama onu bılmıyorum sımdıden sagol cnm benımm muckkkkBeni tanımıyorsun, bende seni tanımıyorum
Birbirimizi gördüğümüzde yaa selamlaşırız ya selamlaşmayız
Ama şu yazdıkların okadar etkilediki beni bende bişeyler demek istedim
Gitme, aman yalnız kalma
Yok ağla, üzülme, en kısa zamanda gelir-olur
İsyan etme, dua et....
Hepsini duydun,duyacaksında
Ama ben üstüne derim ki kendini bırakma
Kendine cocuğun olmayacak gibi yaklaşma
Bu senin duan sayılabilir
Sende biliyorsun ki dilek kapılarımız var
Ve sözlerimiz bile bazen dilek oluyor, dua oluyor
Rabbimde kulum istedi diyor kabul ediyor...
Öncelikle aklından,ruhundan,zihninden
Nerde ne kırıntı varsaa o düşünceyi sil,yok et ve aklına geldikce
En mutlu olduğun anı düşün
Mesela düğün günün veya isteme veya eşinin elini ilk tuttuğu an
Düşüncelerinde hep bir bebek hayal et,
Karnını sev, severkende içinde bir bebeğin olduğunu ve hatta konuş
o olumsuz düşüncelerin tam tersi yap diyorum
Deli mi bu deme
Bunuda bir dene
Soğan kürü,çörek otu, buharlı su
Neler denemedin belkide, bide bunu dene
İlk zaman zor olacak hatta egon alttan alttan saçma saçma şeyler yapma diyecek
Dinleme
Düzenli ilişkine gir ve her sabah kalk göbeğini sev-gözünü kapat 1 dakika bebişini emzirdiğini düşün
Ve doktora gidene kadar tüm o bildiklerini unut
Sadece kendini mutlu etmek için bunu dene
Belkide bebeğin hissetcek, cok bekletmeyecek
Bol bol kenzül arş oku
Meryem suresi oku
Ve hep dedim yine diyorum eşine ilişki öncesi mutlaka soğuk duş aldır.
Ve bebek soranlarada de ki eşim düşünmüyor tek başınada hamile kalınmaz herhalde
Yada doğuracağım bakacakmısın? dee
İnan böyle yüzsüz olunca şııp diye susuyorlar ama sen kem küm yapıncaa dahada üstelerler bilirim
Biz gerçekten korunduğumuz zamanlarda, insanlardan da böyle korunuyordum ben
Ve ben hissediyorum ki sen HAMİLE kalacaksın...
Olumsuzlukların bittiği an, benimde cocugum olur dediğin an ve buna inandığın an
Sende
HAMİLEYİİİİİMMMMMMMMMdiyeceksin....
*Çok uzattım, kime göre sacmaladım belki kusura bakmayın ama inanmanı çok istiyorum ve inan dualarımda olacaksın... Ve sen ve hepimiz anne olmayı hakkediyoruz. Ne ben senden üstünüm nede sen hepimizden günahkar! Rabbimden hayırlısını diliyorsun yaa Rabbim hayırlısı için bekletiyor seni...
*Ve aklına geldikce içinden "ben hamileyimm ben hamileyimm neden hamilee kalamayım kiii" dee
canım rabbım rzı olsun senden benımde dılegme dılekk ıstegıme ıstek kattınnn her satırı merak ıcınde okudummm ınsl..herseyın sonu saglık olur sabır dolu gunlerdılıyorumhepımız ısınn de kenzul ars hendı sure yada dua da gecıyorr meryem suresını okuyoruz ama onu bılmıyorum sımdıden sagol cnm benımm muckkkk
pekbicici ne guzel yazmissin oyle bayildim
Rabbi hebli minessalihin .........
ınsl..bacımmmmSizden de razı olsun canım...
Dilerim Allahım hiç birinizi bekletmez, hayırlısıyla ellerimiz kollarımız dolacak inşAllahh
ınsl..bacımmmm
bu arada kımseler soruma cvp vermedıler coksoru soruyorum dıe herlade 2 kez sordum cunkuuuuuuuuuuuu
kızz gitmişin okadar yazdım bide yanlışlıkla silindi tekrar yazdım okuyamadın bile çıkmmışsın yaaa
canım benim yaaa inşallah evli mutlu çocuklu kervanına katılırsınız sizde
Kızlar çok kötüyüm.............
Bugün tetkik sonuçlarımızı alıp çok şükür izinden dönen dr.uma götürdüm. Ve bana dedi ki en kolay çözüm yeni bir koca bulmammış
Espri yaptı güyaBenim prolaktinim yüksek çıktı. Onu ilaçla dengeye sokabiliyorlarmış.
Ancak eşimde normal sperm oranı % 0 anormal ise % 100 eşim antidepresan kullandığı için onun etkisi olabilir onu bıraktıktan sonra tetkiki tekrarlayalım dedi ama benim besin takviyesi yapmamı söyledi. Neler yapabilirim bana yardım edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?