Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Daha bilmiyor ki canım bu akşam söyleyeceğim nasıl söyleyeceğim onu da bilmiyorum zaten

Daha bilmiyor ki canım akşam söyleyeceğim nasıl yapacaksam onu da bilmiyorum yaaa

Merhaba arkadaşım yazdıklarını okuyunca bir hikaye geldi aklıma onubuldum sana gönderiyorum ....
İki gezgin Melek,geceyi geçirmek için oldukça varlıklı bir ailenin evinin kapısını çakmışlar.Aile,pek kaba bir uslupla,Meleklere yatacak yer olarak koca malikanenin konuk odalarından birini vermek yerine ,soğuk bodrumdaki küçük bir köşeyi göstermiş.Melekler buz gibi odanın soğuk ve sert zemininde kendilerine yatacak bir yer hazırlamaya çalışırken,Yaşlı Melek duvarda bir delik görmüş ve kalkıp deliği onarmaya girişmiş.Genç Melek Yaşlı meleğe bu hareketinin nedenini sorunca,Yaşlı Melek hafifçe gülümsemiş:”her şey,her zaman,göründüğü gibi değildir.”
Sabah malikaneden ayrılan Melekler,gece bastırınca bir kez daha kalacak yer bulmak umuduyla,bu defa çok fakir bir çitfçi ailenin kapısını çalmışlar.Son derece misafirperver olan fakir karı koca,sofrasında ne var ne yoksa meleklere paylaştırdıktan sonra ,onlara rahatça uyumaları için kendi yataklarını vererek yanlarından ayrılmıştır.Sabah güneş doğduğunda,Melekler zavallı kocayı gözyaşları içinde bulmuşlar.Yegane geçim kaynakları olan tek inek tarlalarının ortasında cansız yatmaktaymış.
Genç melek bu sefer iyice öfkelenerek Yaşlı Meleğe isyan etmiş.”Bunun olmasına nasıl izin verirsin! O varlıklı kaba adamın her şeyi vardı,ama sen kalktın ona yine de yardım ettin.Buiyi yürekli fakir ailenin ise, o tek inekten başka hiç bir şeyleri yoktu;buna rağmen onu bile paylaşmaya gönüllü oldular. Ama sen o ineği de yitirmelerine izin verdin.! Bunun üzerine Yaşlı Melek,Genç Meleğe dönerek şu cevabı vermiş:
“her şey, her zaman göründüğü gibi değildir.O zengin malikennin bodrumunda kaldığımız gece ,duvardaki deliğin dibinde külçe külçe altın saklı olduğunu fark ettim.Malikenenin sahibi bu kadar açgözlü olduğu ve kendisine verilmiş şans sayesinde edindiği zenginliğin bir parçasını bile paylaşmaya yanaşmadığı için,ben de o deliği öyle bir kapatıp mühürledim ki artık arayıp bul sa da açamaz” ve devam etmiş.
“Sonra dün gece biz çiftçi ailesinin yatagında uyurken.ölüm meleginin o çiftçinin karısını almaya geldiğini gördüm.Ben de onun yerüne ölüm meleğine ineği verdim! Yaşlı melek,gülümseyerek bir kez daha etkilenmiş:”her şey, her zaman,göründüğü gibi değildir.”
İşte bazen işler istediğimiz gibi sonuçlanmadığında bizimde başımıza gelen tam da budur.Yapmamız gereken şey sadece ,her sonucun her zaman sizn lehinize olduğuna güvenmektir.Bunun böyle olduğunu ancak belirli bir zaman sonra öğrenebilecek olsanız bile.
Bazı şeyler kötü görünürken iyidir.
İstediklerine neden bir türlü ulaşmadığını anlayamasanda güvenmelisin.her şeyin sana bir sebeble ve sana bier şeyler katarak hayatını zenginleştirmekiçin yollandığına inanmalısın.Yaşadığın her bir zorlugun ardına gizlenmiş hazineyi bulmaya çalış.İşte bu hazine sayesinde zorlukları aşacaksınız,hayalleinize bu güç sayesinde ulaşacaksınız.Gücünüzün tükendiğini hissettiğinizde.bu güce dayanacaksınız.Yapabileceğiniz bir şey kalmadığında,eliniz kolunuz bağlandığında,çaresiz kaldığınızı hissettiğinizde,bı güçten yardım alacaksınız.Yaratıcı arkanızdayken karşınızda kim duarbilir.
Minnettar olan,gelecekten endişe etmez.Minnettar olan,gerçek zenginlige sahiptir.Minnettarlık ruhu besler ve bir derinlik katar insana.
Hayatta nerede olursanız olun,sizn yerinizde olmak isteyen insanlar var.kendinize acımayı,yakınıp sıazlanmayı bırakın.Kendinizi kurban olarak görmekten vazgeçin.
Şükredin,müşterilerinize,işinize,kazancınıza,çevrenizdeki insanlara.Olmasını umduğunuz şeyler için de şimdiden şükredin.
Yaratıcı,en iyi insanla tanışmanı,en iyi işte çalışmanı,İnsanların sana yardımcı olmalarını ve sana iyi davranmalarını isitiyor.Yaratıcı senin istyebileceğinden daha fazlasını sna vermek isityor.ama bunu almaya hazır olmalısın,layık olduğuna inanmalısın,üzeriene düşeni yapmalısın.Öyleyse güzel yollarla sana yardımcı olacak ki Bütün bunlar için şimdiden teşekkür et ve yardımlarını ara.Onunla hemfikir ol.İnanmaya ve güvenmeye devam et.istemekten asla vazgeçmeyin.

Bunu söyleyen dr. da prof bu arada

gerçekten lüzumsuz oluyor böyleleri başka birşey demedi gerçi o bişey desenolur böle bi saçmalıktan sonra ama besin takviyesiyle durum düzelir inşallah canım ya çoküme kendini bence eşine destek olmak için senin daha güçlü durman gerekiyo istersen çok düşük ama çok düşük seviyede olduuğunu söyle birden %0 demek daha zor olabilir belki senn için besin takviyesi gerekiyomuş de bide kullandığı ilaçlarla alakalı olabileceğini muhakkak söyle güzelgüzel besin takviyesinden sonra inşallah normale döner Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

canım oncelıkle o dr bnm drum olsaydı onu darma duman ederdım. bunu belırttıkten sonra sunu sormak ısterım:
normal yapı anormal yapı derken kasdedılen sey morfolojı mı oluyor acaba? sperm sonucu elındemı?
morfolojı olarak mı yazıyor o %0 ın yanında.
cunku drlar onu hastalara anlatırken yapısı bozuk sperm yapısı duszgun sperm dıe bahsedıor. morfolojının ne oldugunu anlayamayacagımızı ıstedıgı ıcın.

morfolojı sorunu bızdede var malesef. bız henuz yenmeyı basaramadım o meledıı
bu konuda tavsıye edılen proxeed plus ve evıcap gıbı ılaclar var
bıtkısel olarak da kecı boynuzu kürü-nohut yemegı-macunlar-zeytın yagında bır gece beklenmıs ıncır-cevız ve badem gıbı besınler...

Eşime bişey belli etmemeye çalışıyorum zaten ama sizlerden başka kiminle paylaşabilirim sıkıntımı anneme bile anlatsam olay olur
Bir sizler varsınız dert ortağım sağolun kızlar tetkiklerin tekrarlanması gerekiyormuş dedim şimdilik çünkü durmadan telefonda ne oldu ne oldu deyip duruyordu
Sabah gelmek istedi gerek yok alt tarafı sonuçları gösterip geleceğim dedim iyi ki de gelmemiş başkasından duyması hele o salak dr.dan duyması daha kötü olabilirdi
Bakalım şimdilik ilaçları bırakmak ve besin takviyesi yapmaktan başka şansımız yok tek şans tüp bebek dedi ama bilmiyorum içim kan ağlıyorken eşime hiçbişey belli etmemeye çalışmak çok zor olacak

canım seni iyice sinirlendirmek istemem ama ben olsam o doktora bir daha gitmem
ne gerizekalı bir doktormuş oo

besin takviyesine gelince
Bebişimolsun arkadaşımızın doktoru onlara haftada 3 gün nohut falan demişti
sen istersen özelden mesaj at sana yardımcı olur

canım benim burdaki herkes seni çok iyi anlıyor
ama saba Pasi 'yi hatırlatmak istiyorum
o yılmadıysa sen de toparlanacaksın
dikkat et kendine
toparlanacağını biliyorum

canım
sakın!!!! sakın ola esınden boyle bır seyı gızlemeeee
sakın boyle bır hata yapma.......
cok pısman olursun
herseyden once bu yuk tek basına kaldırılacak bır yuk degıl
bu surecte senın en buyuk destekcın esın olacak.
ayrıca burdakı bıcok kadın kı bunlardan bırı benım
eslerle ıyı olmaları ıcın bu ek besın takvıyesı muhabbetınde cok savastık bızler
sorun varlıgını bılıyor olsalar bıle bır cogumuzun esı o seylerı yıyıp ıcme konusunda nazlandılar
hatta bazıları asla kullanmadı
vs vs....
hem esın sonra karsına cıkıp nıe bendne bole bıseyı sakladın da dıebılır. bu rıske de gırmemelısın bence.
allah yardımcın olsun canım
aynı seyı paylasıyoruz.
ne morfolojıymıs arkadas yaaa yıyıp bıtırdı bızı mubarek

En iyisi diye gittiğimiz dr.lar bunu yapıo işte başımdan aşağı kaynar sular boşaldı gerizekalı
Yok gitmem zaten artık
İçim içimi yiyor sabahtan beri eşime nasıl söyleyeceğim diye onu duymak ayrı krizdi
şimdi söylemek ayrı kriz olacak benim için tabi ne kadar yumuşatabilirsem o kadar yumuşatarak söylemeliyimmm

eşini kırmadan söylemelisin ama şenayın da dediği gibi bir şey saklama
bu yükün altına tek başına girme
çok zor
Allah yardımcınız olsun

bir arkadaş vardı bir forumda
eşinde 1 tane bile sperm yokmuş
amieliyatla 1 tanecik sperm bulup tüp bebek yapıyırlar ve şuan hamile
böyle mucizeler biz insanları ayakta tutan

karanfilce pes etmek ve yılmak için bana kısa bi süre geliyor 18 ay ne dersin ...tabiki bi sorun varki gebe kalamıyoruz o bariz aam gerçekten iyi bi araştırma hastanesine gidilme vakti gelmiştir..yada çok zorlamadan paşa paşa tüpe gitme vakti hamd olsun ki yinede tüpe gidecek yumurta ve spermimiz var veya her an bi mucize yi karşımıza çıkartcak büyük allahımız ...
dönem dönem bnmde hissettiğim duygular bunlar inan yabancı değil kafanı dinle ara aara uğra kendini çok yormadan yıpratmadn en geç yazı bekle bnm bebeğim olmuyor olmyacak demek için çooooooookkkkkkkkk erken...

kızlar 3. aşılamamı yaptırdım ...allah yardım etsin bugün çektiğim acılar boşuna olmuş olmasın

Yok saklamayı asla düşünmedim zaten sadece bu haberi bu sabah aldığım için telefonda değil de yüzyüze konuşmamız gerektiğini düşünüyorum bu tarz şeylerin o yüzden akşamı bekliyorum dokunmak ilaçtır bazen çünkü....
Birbirimizin yanında olmazsak bunun altından kalkamayız ki...
Sadece biraz yumuşatarak söylemeyi düşünüyorum bir anda hiç normal spermin yokmuş diyemem yaniiiiiiii
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım
Allahtan sizler varsınız ki rahatça içimi dökebiliyorum
İnşallah düzelecek inşallah

bebegımm
nasıl gectı canım bugun?
agrın sızın oldumu?
ınsallah cok kolay gecmıstır ve spermcıkler bu sefer o yumoslardan bırını delıp gecıverır canım
şiddetleeee diliyorum bunu..
rabbım yanında olsun yardımcın olsun canımm

Sağol canım bu nasıl daha yumuşak söylenir bilmiyorum ama sakince işte ilaçlardan olabilirmiş vs diyerek yumuşatacağım işte
O benim bitanem birlikte üstesinden geliriz ama tek savaşamayız bunun stresiyle

asbelove gecmıs olsn cnm oncelıkle boyle bı dra denk geldıgın ıcın
moralını yuksek tut sende esıne destek olmalısın cnm
kurler var kecıboynuzu vs detayları forumdada var
onlardan yaparsın tatlım umutsuz olma yeter veren allah zaten bıtek spermle verıyo

karanfılcem yazdıklarını okuyunca gogsumde bısey cız ettı
hepımızın yasadıgı dusundugu seyler ınsan yılıyor evet
bı yerde tak edıyor kı sen daha uzun zmndır bekledın dıye
sonuna kdr haklısın bıtanem ama ne olur ne olur kendını bırakma
oyle veya boyle bebegın gelecek burdan haykıracaksn
surprız olacak hemde ben oyle hıssedıyorum
bak sen kolay kolay boyle cekmezsn ısyan bayraklarını
rabbım sabrımızın sonunda belkıde nasıp edıyor
bende dune kadar gerckren boyleydm nasıl ı haftasonu gecrdm bılıyosnz
bızı bırakma canım ne olur emınım burası rahatlayabıldıgın tek yer

halemmm dualarım senınle bıtanem
ınanıyorumkı mujdeyı alacagız bu defa
rabbım emeklerını bosa cıkarmıycakkk
bunun ıcın cok ama cok dua edıcem sana sende guzel dusun emı canım benım.

buyuk bır sabır gerektırıyor bızım bu problemımız canım
her problem zor tabıkı kımsenın cabasını kucumsuyor degılım
ama erkek ınfertılıtesı ne bıleyım bıraz daha mı zor yada ben yasadıgım ve cok caba gosterdıgım halde henuz cozum bulamadıgım ıcın mı bole hıssedıyorum bılmıorum.
işin basında sabretmek gelıyor asbelove.
dılerım kı sızdekı bu morfolojı problemı esının kullandıgı ılaclardan kaynaklıdır. umarım onalrı bırakır bırakmaz guzel degerlerınızı cıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…