yuhh ya okuyunca ağzım açık kaldı o ne luzümsüz bi doktormuş öyle çok üzüldüm böyle bi şeye maruz kaldığın için canım
keçi boynuzunu biliyorsundur zaten sonra geçen bi arkadaş burda demişti haftada en az üç gün nohut yedir eşine demiş sonra her akşam kabak çekirdeği yesin en az bir avuç kadr Allahın izni ile değerleriniz yükselir eşinde üzülmüştür böyle olunca
yuhh ya okuyunca ağzım açık kaldı o ne luzümsüz bi doktormuş öyle çok üzüldüm böyle bi şeye maruz kaldığın için canım
keçi boynuzunu biliyorsundur zaten sonra geçen bi arkadaş burda demişti haftada en az üç gün nohut yedir eşine demiş sonra her akşam kabak çekirdeği yesin en az bir avuç kadr Allahın izni ile değerleriniz yükselir eşinde üzülmüştür böyle olunca
Daha bilmiyor ki canım akşam söyleyeceğim nasıl yapacaksam onu da bilmiyorum yaaa
merhaba kızlar okuldan geldim ben dee..
kızlar ben kendimi toparlayamadım biliyor musunuz..
okula gittim yaşı bana yakın arkadaş varr zümrem.
sen iyi misin canın bişeye mi sıkkın diye sordu yok bişey dedim.
ben çok yoruldum kızlar. inanınki çok yoruldum. kime güveneceğimi neye güveneceğimi şaşrıdım.. doktor güya en iyisine gittim ama nasibinde yoksa olmuyor.
gerçekten yapmadığım şey kalmadı ama olmuyor..
kendimi daha fazla zorlamıycam. bi kaç ay sonra eşimle ankaraya gideriz.
tavsiyelerine uyarız doktorun o kadar..
yaza da tüp düşünüyorum. hem maddi hem manevi kendimi o zaman hazır hissediyorum.
olmazsa iyice bırakıcam bu işi. kendimi çocuğumuz olmadığına alıştırmam gerekcek.
every bi pozisyon dedi onu denedik bu ay olmadı.
yokh ateş ölçmediğim ay hamile kaldım dedi.
baktım 4 ay ateş ölçmemişim.
düğün vardı annem hastaydı o ay hamile kaldım dedi çoğu. bebeği düşünmeden geçirmek zorunda olduğum ne sevinçler ne üzüntüler geçirdim yine olmadı.
18 aydır bebek için uğraşmışız yok. 21 aydır ise korunmuyoruz.
var belli ki sıkıntı ama kullandığımız hiç bişey işe yaramadı.
ben en son tüpü de denemek bırakmak istiyorum.
sizleri çok seviyorum. inanın günlük hayatta hamile olduğunu öğrenip de üzüldüğüm çok insan oldu ama burda bu uğraşan arkadaşlarım sizlere karşı en ufak bişey hissetmedim sakın yanlış anlamayın.
ben artık bebek işini bırakıyorum.
dolayısıyla bu topiğe daha az uğrarırım ama sizlerden haber almaya gelirim arkadaşlar. beni affedin sizi bu kadar severken daha az görüşmek üzecek beni.
ama yoruldum inanın ki çok yorgunum ve dinlenmeliyim. 18 aydır üzülmemeye çalışmak görmezden gelmek yordu beni.
üzüleceksem de üzülecem arkadaş ağlayacam isyana girmeden sadece dua ederek..
isyan edemem vermediği için kızamam Rabbime onun olan bişeyi istedik ondan ister verir ister vermez. verecekse de hayırlısını versin inşallah hepimize.
Bunu söyleyen dr. da prof bu arada
Kızlar çok kötüyüm.............
Bugün tetkik sonuçlarımızı alıp çok şükür izinden dönen dr.uma götürdüm. Ve bana dedi ki en kolay çözüm yeni bir koca bulmammış
Espri yaptı güyaBenim prolaktinim yüksek çıktı. Onu ilaçla dengeye sokabiliyorlarmış.
Ancak eşimde normal sperm oranı % 0 anormal ise % 100 eşim antidepresan kullandığı için onun etkisi olabilir onu bıraktıktan sonra tetkiki tekrarlayalım dedi ama benim besin takviyesi yapmamı söyledi. Neler yapabilirim bana yardım edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gerçekten lüzumsuz oluyor böyleleri başka birşey demedi gerçi o bişey desenolur böle bi saçmalıktan sonra ama besin takviyesiyle durum düzelir inşallah canım ya çoküme kendini bence eşine destek olmak için senin daha güçlü durman gerekiyo istersen çok düşük ama çok düşük seviyede olduuğunu söyle birden %0 demek daha zor olabilir belki senn için besin takviyesi gerekiyomuş de bide kullandığı ilaçlarla alakalı olabileceğini muhakkak söyle güzelgüzel besin takviyesinden sonra inşallah normale döner Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
canım oncelıkle o dr bnm drum olsaydı onu darma duman ederdım. bunu belırttıkten sonra sunu sormak ısterım:
normal yapı anormal yapı derken kasdedılen sey morfolojı mı oluyor acaba? sperm sonucu elındemı?
morfolojı olarak mı yazıyor o %0 ın yanında.
cunku drlar onu hastalara anlatırken yapısı bozuk sperm yapısı duszgun sperm dıe bahsedıor. morfolojının ne oldugunu anlayamayacagımızı ıstedıgı ıcın.
morfolojı sorunu bızdede var malesef. bız henuz yenmeyı basaramadım o meledıı
bu konuda tavsıye edılen proxeed plus ve evıcap gıbı ılaclar var
bıtkısel olarak da kecı boynuzu kürü-nohut yemegı-macunlar-zeytın yagında bır gece beklenmıs ıncır-cevız ve badem gıbı besınler...[
Evet canım morfoloji yazıyor maalesef
Kızlar çok kötüyüm.............
Bugün tetkik sonuçlarımızı alıp çok şükür izinden dönen dr.uma götürdüm. Ve bana dedi ki en kolay çözüm yeni bir koca bulmammış
Espri yaptı güyaBenim prolaktinim yüksek çıktı. Onu ilaçla dengeye sokabiliyorlarmış.
Ancak eşimde normal sperm oranı % 0 anormal ise % 100 eşim antidepresan kullandığı için onun etkisi olabilir onu bıraktıktan sonra tetkiki tekrarlayalım dedi ama benim besin takviyesi yapmamı söyledi. Neler yapabilirim bana yardım edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım benim burdaki herkes seni çok iyi anlıyormerhaba kızlar okuldan geldim ben dee..
ben çok yoruldum kızlar. inanınki çok yoruldum. kime güveneceğimi neye güveneceğimi şaşrıdım.. doktor güya en iyisine gittim ama nasibinde yoksa olmuyor.
yaza da tüp düşünüyorum. hem maddi hem manevi kendimi o zaman hazır hissediyorum.
olmazsa iyice bırakıcam bu işi. kendimi çocuğumuz olmadığına alıştırmam gerekcek.
düğün vardı annem hastaydı o ay hamile kaldım dedi çoğu. bebeği düşünmeden geçirmek zorunda olduğum ne sevinçler ne üzüntüler geçirdim yine olmadı.
sizleri çok seviyorum. inanın günlük hayatta hamile olduğunu öğrenip de üzüldüğüm çok insan oldu ama burda bu uğraşan arkadaşlarım sizlere karşı en ufak bişey hissetmedim sakın yanlış anlamayın.
dolayısıyla bu topiğe daha az uğrarırım ama sizlerden haber almaya gelirim arkadaşlar. beni affedin sizi bu kadar severken daha az görüşmek üzecek beni.
ama yoruldum inanın ki çok yorgunum ve dinlenmeliyim. 18 aydır üzülmemeye çalışmak görmezden gelmek yordu beni.
isyan edemem vermediği için kızamam Rabbime onun olan bişeyi istedik ondan ister verir ister vermez. verecekse de hayırlısını versin inşallah hepimize.
Eşime bişey belli etmemeye çalışıyorum zaten ama sizlerden başka kiminle paylaşabilirim sıkıntımı anneme bile anlatsam olay olur
Bir sizler varsınız dert ortağım sağolun kızlar tetkiklerin tekrarlanması gerekiyormuş dedim şimdilik çünkü durmadan telefonda ne oldu ne oldu deyip duruyordu
Sabah gelmek istedi gerek yok alt tarafı sonuçları gösterip geleceğim dedim iyi ki de gelmemiş başkasından duyması hele o salak dr.dan duyması daha kötü olabilirdi
Bakalım şimdilik ilaçları bırakmak ve besin takviyesi yapmaktan başka şansımız yok tek şans tüp bebek dedi amabilmiyorum içim kan ağlıyorken eşime hiçbişey belli etmemeye çalışmak çok zor olacak
canım seni iyice sinirlendirmek istemem ama ben olsam o doktora bir daha gitmem
ne gerizekalı bir doktormuş oo
besin takviyesine gelince
Bebişimolsun arkadaşımızın doktoru onlara haftada 3 gün nohut falan demişti
sen istersen özelden mesaj at sana yardımcı olur
En iyisi diye gittiğimiz dr.lar bunu yapıo işte başımdan aşağı kaynar sular boşaldı gerizekalı
Yok gitmem zaten artık
İçim içimi yiyor sabahtan beri eşime nasıl söyleyeceğim diye onu duymak ayrı krizdi
şimdi söylemek ayrı kriz olacak benim için tabi ne kadar yumuşatabilirsem o kadar yumuşatarak söylemeliyimmm
merhaba kızlar okuldan geldim ben dee..
canım
sakın!!!! sakın ola esınden boyle bır seyı gızlemeeee
sakın boyle bır hata yapma.......
cok pısman olursun
herseyden once bu yuk tek basına kaldırılacak bır yuk degıl
bu surecte senın en buyuk destekcın esın olacak.
ayrıca burdakı bıcok kadın kı bunlardan bırı benım
eslerle ıyı olmaları ıcın bu ek besın takvıyesı muhabbetınde cok savastık bızler
sorun varlıgını bılıyor olsalar bıle bır cogumuzun esı o seylerı yıyıp ıcme konusunda nazlandılar
hatta bazıları asla kullanmadı
vs vs....
hem esın sonra karsına cıkıp nıe bendne bole bıseyı sakladın da dıebılır. bu rıske de gırmemelısın bence.
allah yardımcın olsun canım
aynı seyı paylasıyoruz.
ne morfolojıymıs arkadas yaaa yıyıp bıtırdı bızı mubarek
eşini kırmadan söylemelisin ama şenayın da dediği gibi bir şey saklama
bu yükün altına tek başına girme
çok zor
Allah yardımcınız olsun
bir arkadaş vardı bir forumda
eşinde 1 tane bile sperm yokmuş
amieliyatla 1 tanecik sperm bulup tüp bebek yapıyırlar ve şuan hamile
böyle mucizeler biz insanları ayakta tutan
karanfilce pes etmek ve yılmak için bana kısa bi süre geliyor 18 ay ne dersin ...tabiki bi sorun varki gebe kalamıyoruz o bariz aam gerçekten iyi bi araştırma hastanesine gidilme vakti gelmiştir..yada çok zorlamadan paşa paşa tüpe gitme vakti hamd olsun ki yinede tüpe gidecek yumurta ve spermimiz var veya her an bi mucize yi karşımıza çıkartcak büyük allahımız ...
dönem dönem bnmde hissettiğim duygular bunlar inan yabancı değil kafanı dinle ara aara uğra kendini çok yormadan yıpratmadn en geç yazı bekle bnm bebeğim olmuyor olmyacak demek için çooooooookkkkkkkkk erken...
kızlar 3. aşılamamı yaptırdım ...allah yardım etsin bugün çektiğim acılar boşuna olmuş olmasın
Yok saklamayı asla düşünmedim zaten sadece bu haberi bu sabah aldığım için telefonda değil de yüzyüze konuşmamız gerektiğini düşünüyorum bu tarz şeylerin o yüzden akşamı bekliyorum dokunmak ilaçtır bazen çünkü....
Birbirimizin yanında olmazsak bunun altından kalkamayız ki...
Sadece biraz yumuşatarak söylemeyi düşünüyorum bir anda hiç normal spermin yokmuş diyemem yaniiiiiiii
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım
Allahtan sizler varsınız ki rahatça içimi dökebiliyorum
İnşallah düzelecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?