uffff
sisicem ben bu ara
ne guzel beslniyordum iki gundur canim surekli yogurtlu makarna istiyoreriste aslinda
gece yarisi yedim 12 bucukta
simdi yine
dun aksam yemeginde
sadece o olsa yeter bana
kızz sendemı makanacısın yoksaaa esım e benım 3 ogun ver yogurtl makarnayı 3 ogun yerrrr yoksa sen as erdıgın ıcınmııı yıyrsunnnuffff
sisicem ben bu ara
ne guzel beslniyordum iki gundur canim surekli yogurtlu makarna istiyoreriste aslinda
simdi yine
dun aksam yemeginde
sadece o olsa yeter bana
uffff
sisicem ben bu ara
simdi yine
dun aksam yemeginde
sadece o olsa yeter bana
fazla kaçırmadan canının her istediğini ye tadını çıkar daha güzel bi mutluluk olabilirmi şifa olsun yarasın bebişe inş
kızz sendemı makanacısın yoksaaa esım e benım 3 ogun ver yogurtl makarnayı 3 ogun yerrrr yoksa sen as erdıgın ıcınmııı yıyrsunnn
kızlar benım tablomdaa stats dıyorrr 5 yazıyor o ne demekkkk
oo aşermeler başlamıs ayy bende cok aşeriyodum bazı şeylere ne oldugunu yazmıyorum canın cekmesın dıye :)
merhaba kızlar okuldan geldim ben dee..
kızlar ben kendimi toparlayamadım biliyor musunuz..
okula gittim yaşı bana yakın arkadaş varr zümrem.
sen iyi misin canın bişeye mi sıkkın diye sordu yok bişey dedim.
ben çok yoruldum kızlar. inanınki çok yoruldum. kime güveneceğimi neye güveneceğimi şaşrıdım.. doktor güya en iyisine gittim ama nasibinde yoksa olmuyor.
gerçekten yapmadığım şey kalmadı ama olmuyor..
kendimi daha fazla zorlamıycam. bi kaç ay sonra eşimle ankaraya gideriz.
tavsiyelerine uyarız doktorun o kadar..
yaza da tüp düşünüyorum. hem maddi hem manevi kendimi o zaman hazır hissediyorum.
olmazsa iyice bırakıcam bu işi. kendimi çocuğumuz olmadığına alıştırmam gerekcek.
every bi pozisyon dedi onu denedik bu ay olmadı.
yokh ateş ölçmediğim ay hamile kaldım dedi.
baktım 4 ay ateş ölçmemişim.
düğün vardı annem hastaydı o ay hamile kaldım dedi çoğu. bebeği düşünmeden geçirmek zorunda olduğum ne sevinçler ne üzüntüler geçirdim yine olmadı.
18 aydır bebek için uğraşmışız yok. 21 aydır ise korunmuyoruz.
var belli ki sıkıntı ama kullandığımız hiç bişey işe yaramadı.
ben en son tüpü de denemek bırakmak istiyorum.
sizleri çok seviyorum. inanın günlük hayatta hamile olduğunu öğrenip de üzüldüğüm çok insan oldu ama burda bu uğraşan arkadaşlarım sizlere karşı en ufak bişey hissetmedim sakın yanlış anlamayın.
ben artık bebek işini bırakıyorum.
dolayısıyla bu topiğe daha az uğrarırım ama sizlerden haber almaya gelirim arkadaşlar. beni affedin sizi bu kadar severken daha az görüşmek üzecek beni.
ama yoruldum inanın ki çok yorgunum ve dinlenmeliyim. 18 aydır üzülmemeye çalışmak görmezden gelmek yordu beni.
üzüleceksem de üzülecem arkadaş ağlayacam isyana girmeden sadece dua ederek..
isyan edemem vermediği için kızamam Rabbime onun olan bişeyi istedik ondan ister verir ister vermez. verecekse de hayırlısını versin inşallah hepimize.
merhaba kızlar okuldan geldim ben dee..
kızlar ben kendimi toparlayamadım biliyor musunuz..
okula gittim yaşı bana yakın arkadaş varr zümrem.
sen iyi misin canın bişeye mi sıkkın diye sordu yok bişey dedim.
ben çok yoruldum kızlar. inanınki çok yoruldum. kime güveneceğimi neye güveneceğimi şaşrıdım.. doktor güya en iyisine gittim ama nasibinde yoksa olmuyor.
gerçekten yapmadığım şey kalmadı ama olmuyor..
kendimi daha fazla zorlamıycam. bi kaç ay sonra eşimle ankaraya gideriz.
tavsiyelerine uyarız doktorun o kadar..
yaza da tüp düşünüyorum. hem maddi hem manevi kendimi o zaman hazır hissediyorum.
olmazsa iyice bırakıcam bu işi. kendimi çocuğumuz olmadığına alıştırmam gerekcek.
every bi pozisyon dedi onu denedik bu ay olmadı.
yokh ateş ölçmediğim ay hamile kaldım dedi.
baktım 4 ay ateş ölçmemişim.
düğün vardı annem hastaydı o ay hamile kaldım dedi çoğu. bebeği düşünmeden geçirmek zorunda olduğum ne sevinçler ne üzüntüler geçirdim yine olmadı.
18 aydır bebek için uğraşmışız yok. 21 aydır ise korunmuyoruz.
var belli ki sıkıntı ama kullandığımız hiç bişey işe yaramadı.
ben en son tüpü de denemek bırakmak istiyorum.
sizleri çok seviyorum. inanın günlük hayatta hamile olduğunu öğrenip de üzüldüğüm çok insan oldu ama burda bu uğraşan arkadaşlarım sizlere karşı en ufak bişey hissetmedim sakın yanlış anlamayın.
ben artık bebek işini bırakıyorum.
dolayısıyla bu topiğe daha az uğrarırım ama sizlerden haber almaya gelirim arkadaşlar. beni affedin sizi bu kadar severken daha az görüşmek üzecek beni.
ama yoruldum inanın ki çok yorgunum ve dinlenmeliyim. 18 aydır üzülmemeye çalışmak görmezden gelmek yordu beni.
üzüleceksem de üzülecem arkadaş ağlayacam isyana girmeden sadece dua ederek..
isyan edemem vermediği için kızamam Rabbime onun olan bişeyi istedik ondan ister verir ister vermez. verecekse de hayırlısını versin inşallah hepimize.
bir arkadasimdan gozlemliyordum da kiz donem donem takiyordu briseylere
bikana kadar birsey yiyordu gunlerce
sonra baska birsey :))
bana da oyle oldu sanirim
valla burda hic bulamiyorum yazmaman iyi olmussiyah zeytin yok mesela en ihtiyacim olan sey ama turkiyeden gelen birinden rica edicem
bende oyle oluyodum canım esım eve depoluyodu canımın cektıklerını aa bır anda baska seye donuyodu aldıkları klıyodun ama bılıyomusun aserme bende takılı kaldı ya hala canım bırseyler aserıyor. hımm aslında doğumdan sonra ılk ılıskıdekorunmadık valla hamıle kalma olasılıgı var test yapmam gerekiyo ama korkumdan yapmıyorum sonra olmaz ya sahılcn kc ay ugrastık bır kereden olmazdeyıp kendımı avutuyorum anıden aklıma geldı bak yıne cok tırstım:18:
karanfilcecim ne denir ki bu durumda bilemiyorum salma kendini bukadar ümit kesilmez hiçbirzaman herşey okadar gelişti ki Rabbim nasip ettiyse birşekil bir şekil oluyor işte dularla çalışmalara şifayı aramaya devam etmek gerek burdan ayrılmak sana iyi gelecek mi bilmiyorum ama kimi duyduysam başaramamış yine de karar senin tabiki sen iyi ol yeter ki
canim benimm ne diycem bilmiyorum
boyle hissetmene cok uzuldum
senin icin dua edicem hep hamile kalmani gonulden istiyorum
gercek hayattaki bircok kisiden daha da cok
sen kendini nasil iyi hisseceksen bir sure oyle yap canim ama mesaj at haberdar et kendinden olur mu
hemen adetin basladi mi peki? hani daha yumurtlaman adetin gorunur de yoksa belki birsey olmaz
dogumdan sonra 6.ayda adeti baslayanlar gordum ben hep
ama dogumdan sonra durum farkli rahim temiz ve eskisi gibi olmaz istemediginde daha kolay hamile kaliyor insanatesine mi baksan ne
beni burda nasıl görüyorsanız normal hayatta da öyleyim ben. yani çok takıntı yapmam ne bebeği ne başka şeyi. takma kapasitem vardır asında ama hallederim genelde. ama iki gündür kötüyüm. ümit kesme değil tamamen yorulma zannedersem.
yoruldum. ve dinlenmek istiyorum.
yani buraya girmek değil beni yoran her ay gelen hüsran. yoksa burda birileri beni ne hamile psikolojisine sokuyor ne de moralimi bozuyor. belki de normal hayatta daha çok insan var moralimi alt üst eden sizler dinlendiriyorsunuz beni.
ama ben artık bebeğim olmadığını bilmek istiyorum ve bu işi bırakmak istiyorum.(Rabbimden umut kesilmez küfre girmek istemiyorum. ama belli ki daha vakti değil ve bu zamanın şu bir kaç yıl olmadığını bilmek istiyorum) genç kızlığımda olduğu gibi sıradan adetimi olup geçmek istiyorum.
inşallah normal hayattaki insanlar bana bu durumda köstek olmazlar. ne olur bana çocuk sorup durmasınlar.
karanfilce hayırlısı demkten başka yapcak bişimiz yok ki. bazıları da kısmet olmuyor evlenmiyor mesela. yada iş durumu olmuyr. bak eşin var işin var. bunları düşün.
5 yıldır herşeyi deneyip 2-3 kez tüüp deneyip olmayan tanıdığım var. kısmet demekten başka çaremiz yok.
geçenlerde haberlerde bi oyuncu 2 yaşındaki çocuğunu kaybetti. çok tatlı bi kızmış. Allah sağ sağlim kucağımıza alıp bir ömür geçirmeyi nasip etsin. önemli olan bu. er yada geç olması değil.
bi süre dinlen tabi yorgunsan. yaza kadar yada şubat tatiline kadar zaman tanı kendine.
hatta bak ne dicem. ne yap biliomusun. eğer zor gelmicekse eşinle nikah tazele. sanki ilk defa evleniomuş ggibi. ve yeni evli çift gibi hemen olmasa da olur gibi düşün bi süre :)
beni burda nasıl görüyorsanız normal hayatta da öyleyim ben. yani çok takıntı yapmam ne bebeği ne başka şeyi. takma kapasitem vardır asında ama hallederim genelde. ama iki gündür kötüyüm. ümit kesme değil tamamen yorulma zannedersem.
yoruldum. ve dinlenmek istiyorum.
yani buraya girmek değil beni yoran her ay gelen hüsran. yoksa burda birileri beni ne hamile psikolojisine sokuyor ne de moralimi bozuyor. belki de normal hayatta daha çok insan var moralimi alt üst eden sizler dinlendiriyorsunuz beni.
ama ben artık bebeğim olmadığını bilmek istiyorum ve bu işi bırakmak istiyorum.(Rabbimden umut kesilmez küfre girmek istemiyorum. ama belli ki daha vakti değil ve bu zamanın şu bir kaç yıl olmadığını bilmek istiyorum) genç kızlığımda olduğu gibi sıradan adetimi olup geçmek istiyorum.
inşallah normal hayattaki insanlar bana bu durumda köstek olmazlar. ne olur bana çocuk sorup durmasınlar.
son dediğin gülümsetti beni inan ki..Allh razı olsun.
biz okulda 4 bilgisayarcıyız. 3 ümüz evli birimiz 32 yaşında bi türlü evlenemiyor. biri 1,5 yıllık evli ben 3 diğeri de 6 yıllık filan hiç birimizin de çocuğu yok. bizde mi bişey var diyorum bazen.
ama evet en azından yanımda eşim var. her ne kadar hayatımı çocuksuz tamamlıyacam düşüncesi olsa da en azından eşimleyim. koca bi ömrü tek başına geçirmek de vardı. Rabbim eşime sağlık sıhhat versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?