Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canimmm hayirli olsun asilaman insallah bu sefer gelir bebisin yaaa
Cok mu acidi bende cok korkuyorum ne yapicam bilmiyorum

Canim super bi yazi Allah razi olsun paylastigin icin
Sikildikca bu tarz seyleri okuyup kendimize gelmemiz lazim
En azindn bana iyi gelio sagol

oooo bir damla beyaz akintimin icinde pembe kan daha
sonumu merak ediyorum insallah hersey yolunda devam eder her zaman
hayirlisi hakkimda sakince devam ediyorum gunume yapacak birsey yok
butun gun evdeydim yattim durdum yaptigim birsey yok
hapimi kullaniyorum
kismet ne diyeyim anlam veremiyorum bu kana ama dilerim bebekle hicbir ilgisi yoktur ve bebegim saglikla buyumeye devam ediyordur

anaam kızlar bana bi korku bastı :18::18::18: rahim filmi perşembeye netleşti :18::18: panik atağım tutmaz umarım gerçi şimdiden başladı yaa :18::18: şu anesteziden korkuyom

anaam kızlar bana bi korku bastı :18::18::18: rahim filmi perşembeye netleşti :18::18: panik atağım tutmaz umarım gerçi şimdiden başladı yaa :18::18: şu anesteziden korkuyom

kız ben hiçbişisiz yaptırdım ona rağmen kötü değildi ..anestezili yaptranlar hiçbişi hissetmediklerini söylüyorlar .ama işin içine panik atak girince bilmem tabi ,ama zor bi işlem değil sadece bunu söyleyebilirim..
allah kolaylık versin ..

3+2 3+3 seklinde giderken 4.hafta sayiliyor
ben de sata gore 7+3 um bana 8.hafta sayiliyor

evet bu ates de olcmedi yokh

Selam canım Teşekkürler verdiğin bilgiler için. İnşallah bizler de o aşamalara gelir bunları yaşayarak öğreniriz

Hakkaten o kıza söyleyecek bir söz yok. Demekki gerçekten de en az 3 aylık olana kadar kimseye söylememek gerekiyor. İnsanlar laflarını bilmiyorlar.

Neyse canım gidip gelmişsin. Artık bunları düşünme. Yumurtan da geliyor madem o daha önemli şu önümüzdeki bir kaç gün içinde sana bol şans diliyorum.

Erkene çekmeye çok meraklılar. Çok şükür sizin hiç bir şeyiniz yok. Tedavi için çok erken. Gelecek bebiş kesin gelecek

Canım uyuyup uyanınca benim yüksek çıkıyor o nedenle onu kayda almıyorum. 10 buçuk da çok geç bir saat. Yumurtlama çizginde biraz erken çekilmiş gibi. Senin tablonun yorumu zor. Umarım sonu bebiş olur

bu arada idrar koyu diye sevinmemek lazim
ben baktim idrarim kopkoyu hamilelikten oyle diyordum
her zamankinden farkliydi
eger idrarda lokosit varmis o yuzdne oyleymis
bol su icinde normale dondum
cok koyu olmamasi gerekiyor her turlu

Doğru söylüyorsun canım sağlıklı bir insanın koyu olmaması gerekiyor. en iyi ihtimalle yeteri kadar su içmiyordur ondan koyudur.

bak hapsu da demis
birbirinize bulastirma tekrarlama sebebi oluyor
aklinda bulunsun
esin icin de birsey yazmasini isteyebilirsin bir dahaki gittiginde

Bende de enfeksiyon vardı ama eşli tedavi vermediler. Belki de istemek lazım özellikle dediğin gibi canım. Belki sürekli birbirimize bulaştırıp duruyoruz.

uffff
sisicem ben bu ara
ne guzel beslniyordum iki gundur canim surekli yogurtlu makarna istiyor eriste aslinda
gece yarisi yedim 12 bucukta
simdi yine
dun aksam yemeginde
sadece o olsa yeter bana

Ne masrafsız hamişssin sen öyle :) filmlerde falan kış günü çilek falan ister canları genelde

Canım çok güzel yazmışsın buu kaydedip arada sırada okumak lazım

Canım öncelikle geçmiş olsun. Sakin ol. Biz de ilk öğrendiğimizde yıkılmıştık. Benim eşimde de morfoloji %3. Eşinin varikosel için test edilmesi gerekiyor. Düşük morfolojinin en yaygın sebebi varikosel denilen damar rahatsızlığı. Küçük bir operasyonla tedavi edilebiliyor. Eğer o değilse de ilaçlardan kaynaklanabilir. Kesin bir şey söylemek için 3 ay sonra testler tekrarlansın diyorlar.

Benim eşim öğrendiğinde çok üzülmüştü. Şöyle diyebilirsin. Bazı değerlerin çok iyi bazıları biraz düşük çıkmış. Sayı olarak iyi. Şekil olarak pek iyi değil. İlacı bırakırsan büyük ihtimalle düzelirmiş. Doktor bir de muayene önerdi. vs vs diye yumuşatabilirsin.

Morfoloji için besin ve vitamin destekleri öneriliyor ama işe yarayacağı kesin değil. Yinede denemekte fayda var. Fakat aşağıdakiler mutlaka dikkat etmeli eşin:

-Sıkı çamaşır, kot ve giymeyecek
-Sıcak banyo asla yapmayacak
-Alkol ve sigara kullanmayacak

Bir testte %0 çıkıp bir sonrakinde %15 çıkanlar var. Bir de zaten %12-15 arası normal sayılıyor. Hiç bir zaman %100ü normal olmaz. Eğer tam sonuçları yazarsan belki biraz daha yardımcı olabilirim.

:13: Canım duaların seninle. İnşallah tutar. Dikkat etmen gereken şeyler var mı? Çok hareket etmemek vs gibi.

Bizde hem kadın hem erkek faktörü var ne yaparsın Sizin morfoloji kaçtı canım?

Gurbet güzeli neden böyle oldu ya Çok üzüldüm. Allah sana, eşine ve bunu sizinle yaşayan herkese sabır versin. İnşallah bunu da atlatacaksınız. Senin sağlığın çok önemli. Bebeğin mutlaka gelecek. Güçlü olmaya çalış. Allah yardımcın olsun.

Fundacım ya o eskiden zormuş. Artık yeni aletlerle çok kolaymış. Hele anesteziden korkmana hiç gerek yok. Hiç bir şey hissetmeyeceksin ki Her şey çok güzel olacak. İnşallah güzel haberlerle dönersin

saol tatlım allah razı olsun.aşılamada çok dikkat edilcek bişey yok normal bi ilişkiden konum olarak farksız..
zaten yapıldıkn sonra yarın saat yatıyorsun sonra hoppidi hoppidi

canım ben çektireceiimi düşünüp biraz araştırma yapmıştım olimberanın dediği gibi genellikle anestesiz yapıyorlar ona rağmen dayanılmaz bir acı olmuyormuş korkutma kendini sen iyi olack inş.

bu arada bengittim bugün doktora hormon testi için sonuç yarın sabah çeıkacak arıza varmış bi de karından muayene etti rahim ve yumurtalıklar sağlıklı herşey normal dedi özellikle sordum rahim için bi şey yapmak gerekir mi film falan dedim şimdilik gerek yok dedi
nasıl gerek olduğunu anlıyorlar biliiyor musunuz yani utrasonda bi sıkıntı mı görmeliydi film istemesi için sizin nasıl oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…