Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
9 ay, canım tüpe mi gideceksiniz?inşallah gidiş yolunda kendiliğinden oluverir (hani var ya öyle bi rivayet,oluyormuş diye)

karanfilce, canım bilmem okur musun bunları ama inşallah bebeğine kavuşacağın zamanlar yakındır artık.

günaydın kızlar, dün geçmişi okudum yazdım ettim, yazdıklarım gitti. Dün bütün gün yumurtlama mı artık neyse sancı çektim, bugün de hafiften sürüyor. Ama ateş de düşüşte
<a href="http://www.fertilityfriend.com/home/3e165a/">My Ovulation Chart</a>
bu da tablom, bilmiyorum stres mi beni bu hale getirdi..şöyle bi düzgün tablom olmuyor. Yumurtalarda bi sorun da olabilir belki, belki de yaştandır, malum belli bi yaştan sonra üreme sistemi garip davranmaya başlıyor...Dün eşimle de tartıştık, bu işler ikimizin de psikolojisini bozdu resmen. Sabah sabah epeyce karanlığım, kusura bakmayın

Son düzenleme:
canim yumurtlama sirasinda agri olmasi guzel birsey
kaliteli yumurta oldugunu da gosterir bu
sagda ya da solda bicak batmasi gibi ya da orda birsye donuyor gibi agrilar olur yumurtlamada
herseyin normal cok kurcalama kiz
daha yasin ne ki hem

efesudecim eskiler oyle derler dongu degisince rahim bebege kendini hazirliyor diye
annenin dediginin dogru cikmasini dilerim

dogru diyorsun o baska birseyler iligli tahris olabilir ya da kilcal dmarlar yirtiliyor birsey oluyor olabilir:34:

kızlar hepınız tecrubelısınız bişey sorcam benım bu atesım hep dusuk nıe acaba ya .yumurtamın catlamasından bı gun once 36,4 du catladıgı sabah 36,2 ıkı gun sonra yanı bugun 36 cıktı moralım bozuldu tutmadı degılmı bu kadar dusukte olmaz ben tablo olusturmuorum bır bucuk aydır ole karaduzen yapıorum bu ısı .ustu acık yatmayla alakası varmı bat ta 36 oldu atesım suan daha yuksek olması gerekırken aynı oldu

elimizde tam olcum olmadan net yorum yapmak cok zor
ustunun acik olmasiyla ilgisi olmaz
ev sicak soguk da olsa bazal vucut isisi degismiyor
belirttigimiz kosullara uygun olcuyor musun ? hergun ayni saatte sabah yataktan kalkmadan
istersen bir aylik bir olcum yaz bize liste halinde yorumlayalim

ben pco luyu m klomen kullanıorum ayrıca duphaston bu ay klomen kullandım ama duphastonu kullanmadım dupahston kullanırken ates olculmuyomus .o yuzden ben olcemıorum .sabah kalkmadan evet dil atından olcuorum .

günaydııın kızlaar
gunaydin canim
ben pco luyu m klomen kullanıorum ayrıca duphaston bu ay klomen kullandım ama duphastonu kullanmadım dupahston kullanırken ates olculmuyomus .o yuzden ben olcemıorum .sabah kalkmadan evet dil atından olcuorum .

doktor kontrolunda catlaman oldugunu goruyor musun
bazen yumurtlama olmazsa da ates yukselmiyor ortalamanin ustune cikmiyor

günaydınn kızlar ateş bugün düşüşte bi serinlik vardı sabah hafiften üşümüştüm onunla alakalımıdır bilmiyorum gerçi hafiften sancılarımda başladı inş sağlıklı yumoşum gelir sağlıkla döllenir ve bebişim bana nasip olur dün gece fitil kullanacaktım öle zorluk çektim ki kızlar ya kupkuruydum resmen neyaptıysam kar etmedi biraz bekliim az akıntı olursa daha kolay olur diye düşündüm ama uyuyakalmışım

http://www.fertilityfriend.com/home/3e8685

Son düzenleme:
keep
dun pozitifi gormussun bugun ates biraz dusmus
yarin firliycak bence ve catlaman gerceklesecek
agrin da ona isaret
ah canım sağol, koptum iyice ben. Allah sonumu hayretsin.

Orkide, hoşgeldin canım, sana da günaydın

rose, çok soğukta bi süre kalman gerekiyor bazal vücut ısısını değişmesi için, everynin mesajı var ilk sayfada, onda epey ayrıntılı anlatıyor, bir tablo yapsan daha net yorumlar alabilirsin canım

çatlıyosun işte canım çok yakında hamiş haberini duyacakmışız gibi geliyor inş öle olur çalışmalara devam :)

evet doktor kontrolunde kendısı catladıgını soledı hatta akıntıyıda takıp edıorum catladı kesın.bukadar dusuk olan oluomu onu merak edıorum bende bı sorunmu var acaba normalde yumurtladıktan sonra kac olması lazım

canım yumi düşüşü olabilir, senin bir sonraki doktor kontrolün ne zaman?

Günaydın Hanımlar
Karanlık kasfetli bir güne, sıcacıkk bir gülümse katıp yumoşları çatlatınnn inşAllahhh
Ben yemicem yemicem diyip dün yine bir soğan yemiş bulunaraktan şuan uçan balon gibiyim, gaz kütlesiyim

Canım çok güzel yazmışsın buu kaydedip arada sırada okumak lazım
Teşekkür ederim canım, inan kendimin uyguladığını birebir söyledim, bende oldu-karanfilcede yada sende yada bir başkasında neden olmasın..
Durup durup hep içimden benim neden cocugum olmasın ki cok şükür sağlıklıyım diyip hep göbişimi sevdim şimdide gerçekten seviyorum

Canım kesin yumoşşş çatlıyorda patlıyordaa, bakk benim hamile kaldığım ayy böyle sancılı olduu inşAllaahhhh inşAllaaahhhh sende bu güzel sancının meyvesi alacaksınnn
Non stop devam ozaman

çatlıyosun işte canım çok yakında hamiş haberini duyacakmışız gibi geliyor inş öle olur çalışmalara devam :)
bu nasıl çatlamak canım ya her şeyim oynuyor..bu arada dünkü ovulasyon testi sonuçlarını gördünmü 5 saat ara ile olanları, ilk defa görüyorum öyle hızlı bir değişim sende hiç oldu mu öyle?

ya kızlar sayfa sayısı cok ben calısıorum cok hepsını okuyamıorum bı ara nıyetlendım ama 10 sayfa okuyabıldım o yuzden kusura bakmayın kızbılırsınız okumadan etmeden soruorum dıe.dedıdıgım gıbı bazı ılaclardan tablo olusturmama engel ben meraktan yapıorum bu ısı .bugunde morralım cok bozuk o detalı anlattıgı sayfayı tek tek arayarakmı bulabılırım .

onemli olan senin yumurtlamadan sonra atesinin normal seviyenin ustunde olmasi
ilk sayfayi oku istersen ayrintili bilgi alirsin
progesteron hormonuna bakildi mi hic? onun eksikliginde bazen yeterince yukselmiyor ates sanirim ama onemli olan snein ates ortalaman
kimsenin atesini kiyaslamaman lazim
orda ornek tablolar var inceler istersen dusuk atesli de olsan catlamadan sonra normal seviyenin ustune cikman onemli

topicin 1.sayfasinda

canım sana da günaydın, mesaj o kadar pozitif enerji dolu ki, bana da gönderdin galiba çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…