canim yumurtlama sirasinda agri olmasi guzel birseygünaydın kızlar, dün geçmişi okudum yazdım ettim, yazdıklarım gitti. Dün bütün gün yumurtlama mı artık neyse sancı çektim, bugün de hafiften sürüyor. Ama ateş de düşüşte
<a href="http://www.fertilityfriend.com/home/3e165a/">My Ovulation Chart</a>
bu da tablom, bilmiyorum stres mi beni bu hale getirdi..şöyle bi düzgün tablom olmuyor. Yumurtalarda bi sorun da olabilir belki, belki de yaştandır, malum belli bi yaştan sonra üreme sistemi garip davranmaya başlıyor...Dün eşimle de tartıştık, bu işler ikimizin de psikolojisini bozdu resmen. Sabah sabah epeyce karanlığım, kusura bakmayın
efesudecim eskiler oyle derler dongu degisince rahim bebege kendini hazirliyor diyesanırım sökülcek birazdan canım hissediyorum bu sefer kesin
ay çok zormuş every ya amma uzadı bu sefer inşAllah bidaha olmaz böyle gelsin 28 günde ya,
ilk seneler hep kısaydı sonra kist derken falan uzadı bazen hiç olmamıştım hatta 15-16 yaşındayken 4-5 ay olmamıştım sonra anneme utanaraktan söledim,annemde beni direk aldı hst götürdü ve benm o meşhur kist ilk o zaman gözüktü,Allah bidaha göstermesin...
ameliyattan sonrada 35- 40 ları gördüminşAllah düzelir ,benm annemde hep sorar regil oldnmu yok derim iyi iyi böyle böyle kesilir bebeğe kalırsın der her ay değişirmiş regil ve sonra bebek gelirmiş güyaa ,hani anne nerdeeeeee
hakkımıza hayırlısı olsun canım
canım sende dikkat et kendine iyisin endişelenme inşAllah bebeişin gelcek sağlıkla
bak rüyalarınada girmiş ...
kan gibi gelmedikçe korkma Allah korusun beterinden canım...iyi şeyler düşün
canım bela savmışsın işte, o pembe kan hiç de sağlıksız birşey değil ve bir çok hamilelikte oluyormuş, korkma lütfen. Ayrıca seninkinin rahimden geldiği de meçhul, başka bir yerden (misal rahim ağzı fln) de geliyor olabilir. İnşallah sağlıkla gelecek bebişin.
kızlar hepınız tecrubelısınız bişey sorcam benım bu atesım hep dusuk nıe acaba ya .yumurtamın catlamasından bı gun once 36,4 du catladıgı sabah 36,2 ıkı gun sonra yanı bugun 36 cıktı moralım bozuldu tutmadı degılmı bu kadar dusukte olmaz ben tablo olusturmuorum bır bucuk aydır ole karaduzen yapıorum bu ısı .ustu acık yatmayla alakası varmı bat ta 36 oldu atesım suan daha yuksek olması gerekırken aynı oldu
gunaydin canimgünaydııın kızlaar
ben pco luyu m klomen kullanıorum ayrıca duphaston bu ay klomen kullandım ama duphastonu kullanmadım dupahston kullanırken ates olculmuyomus .o yuzden ben olcemıorum .sabah kalkmadan evet dil atından olcuorum .
ah canım sağol, koptum iyice ben. Allah sonumu hayretsin.keep
dun pozitifi gormussun bugun ates biraz dusmus
yarin firliycak bence ve catlaman gerceklesecek
agrin da ona isaret
canım yumi düşüşü olabilir, senin bir sonraki doktor kontrolün ne zaman?günaydınn kızlar ateş bugün düşüşte bi serinlik vardı sabah hafiften üşümüştüm onunla alakalımıdır bilmiyorum gerçi hafiften sancılarımda başladı inş sağlıklı yumoşum gelir sağlıkla döllenir ve bebişim bana nasip olur dün gece fitil kullanacaktım öle zorluk çektim ki kızlar ya kupkuruydum resmen neyaptıysam kar etmedi biraz bekliim az akıntı olursa daha kolay olur diye düşündüm ama uyuyakalmışım
3e8685 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Teşekkür ederim canım, inan kendimin uyguladığını birebir söyledim, bende oldu-karanfilcede yada sende yada bir başkasında neden olmasın..Canım çok güzel yazmışsın buu kaydedip arada sırada okumak lazım
günaydın kızlar, dün geçmişi okudum yazdım ettim, yazdıklarım gitti. Dün bütün gün yumurtlama mı artık neyse sancı çektim, bugün de hafiften sürüyor. Ama ateş de düşüşte
<a href="http://www.fertilityfriend.com/home/3e165a/">My Ovulation Chart</a>
bu da tablom, bilmiyorum stres mi beni bu hale getirdi..şöyle bi düzgün tablom olmuyor. Yumurtalarda bi sorun da olabilir belki, belki de yaştandır, malum belli bi yaştan sonra üreme sistemi garip davranmaya başlıyor...Dün eşimle de tartıştık, bu işler ikimizin de psikolojisini bozdu resmen. Sabah sabah epeyce karanlığım, kusura bakmayın
bu nasıl çatlamak canım ya her şeyim oynuyor..bu arada dünkü ovulasyon testi sonuçlarını gördünmü 5 saat ara ile olanları, ilk defa görüyorum öyle hızlı bir değişim sende hiç oldu mu öyle?çatlıyosun işte canım çok yakında hamiş haberini duyacakmışız gibi geliyor inş öle olur çalışmalara devam :)
evet doktor kontrolunde kendısı catladıgını soledı hatta akıntıyıda takıp edıorum catladı kesın.bukadar dusuk olan oluomu onu merak edıorum bende bı sorunmu var acaba normalde yumurtladıktan sonra kac olması lazım
ya kızlar sayfa sayısı cok ben calısıorum cok hepsını okuyamıorum bı ara nıyetlendım ama 10 sayfa okuyabıldım o yuzden kusura bakmayın kızbılırsınız okumadan etmeden soruorum dıe.dedıdıgım gıbı bazı ılaclardan tablo olusturmama engel ben meraktan yapıorum bu ısı .bugunde morralım cok bozuk o detalı anlattıgı sayfayı tek tek arayarakmı bulabılırım .
canım sana da günaydın, mesaj o kadar pozitif enerji dolu ki, bana da gönderdin galiba çok sağolGünaydın Hanımlar
Karanlık kasfetli bir güne, sıcacıkk bir gülümse katıp yumoşları çatlatınnn inşAllahhh
Ben yemicem yemicem diyip dün yine bir soğan yemiş bulunaraktan şuan uçan balon gibiyim, gaz kütlesiyim
Teşekkür ederim canım, inan kendimin uyguladığını birebir söyledim, bende oldu-karanfilcede yada sende yada bir başkasında neden olmasın..
Durup durup hep içimden benim neden cocugum olmasın ki cok şükür sağlıklıyım diyip hep göbişimi sevdim şimdide gerçekten seviyorum
Canım kesin yumoşşş çatlıyorda patlıyordaa, bakk benim hamile kaldığım ayy böyle sancılı olduu inşAllaahhhh inşAllaaahhhh sende bu güzel sancının meyvesi alacaksınnn
Non stop devam ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?