saol tatlım allah razı olsun.aşılamada çok dikkat edilcek bişey yok normal bi ilişkiden konum olarak farksız..
zaten yapıldıkn sonra yarın saat yatıyorsun sonra hoppidi hoppidi
saol tatlım allah razı olsun.aşılamada çok dikkat edilcek bişey yok normal bi ilişkiden konum olarak farksız..
zaten yapıldıkn sonra yarın saat yatıyorsun sonra hoppidi hoppidi
aynen öyle cnm bu bile nimet ve bunun çok iyi farkındayım ..herzaman diyorum belki çok tekrarda dşüyorum ama ,şuanda kimbilir kaç çift vardır tüp yaptırmak isteyip te yaptıramayan erken menopozdan azospermi den halimize hamd olsun..İnşallah döllenmiştir yumurtan. Ne sıkıntılara katlanıyoruz ya. Ben istemsem de aşılama yaptıramıyorum çünkü ilaçlar rahatsızlığımı alevlendiriyor. Bunu deneyebilmeniz bile güzel. Umarım son denemeniz olur bu. Bebeşin gelsin artık.
inş. sana bebeğini getirir aşılaman cnm seninde güzel haberlerini alalım bu ay inş.
Kızlar çok kötüyüm.............
Bugün tetkik sonuçlarımızı alıp çok şükür izinden dönen dr.uma götürdüm. Ve bana dedi ki en kolay çözüm yeni bir koca bulmammış
Espri yaptı güyaBenim prolaktinim yüksek çıktı. Onu ilaçla dengeye sokabiliyorlarmış.
Ancak eşimde normal sperm oranı % 0 anormal ise % 100 eşim antidepresan kullandığı için onun etkisi olabilir onu bıraktıktan sonra tetkiki tekrarlayalım dedi ama benim besin takviyesi yapmamı söyledi. Neler yapabilirim bana yardım edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Slm kizlar kuzumla ben geldik
Eee nasil bakalim sipam
cenneti tercih etmis kardesinin yanina gitmek istemis
gelmek istemiyormus o nedenle yarin gebelik sonlanacak ilac tedavisi ile dusurulecek iyi yere yerlesmemis sezeryan kesiginin hemen yanindaymis ve farkindaysaniz kesenin karsidan bakkbca solunda kararti var kanama bastiriyormus istersen kendiliginden dussun dedi siddetli kanama olur bu sefer kurtaj olursun dedi yada dedi ilacla mudahele etmek dedi bunuda hastanede yapicaz
Dedi iste haberler bu kadar
dr bile uzuldu sarildi bananiye bole oldu dedi
sonra bizim hedefimiz hayirli saglikli evlat dimi dedi yilmak yok dedi
3 ay sonra yeniden umudlara yelken acicam ins bu sefer olacak
ins sizler yari yolda kalmayin Allahim tamamina erdirsin
hepinizi sevgiyle kucakliyorum....................
kız ben hiçbişisiz yaptırdım ona rağmen kötü değildi ..anestezili yaptranlar hiçbişi hissetmediklerini söylüyorlar .ama işin içine panik atak girince bilmem tabi ,ama zor bi işlem değil sadece bunu söyleyebilirim..
allah kolaylık versin ..
Fundacım ya o eskiden zormuş. Artık yeni aletlerle çok kolaymış. Hele anesteziden korkmana hiç gerek yok. Hiç bir şey hissetmeyeceksin kiHer şey çok güzel olacak. İnşallah güzel haberlerle dönersin
canım ben çektireceiimi düşünüp biraz araştırma yapmıştım olimberanın dediği gibi genellikle anestesiz yapıyorlar ona rağmen dayanılmaz bir acı olmuyormuş korkutma kendini sen iyi olack inş.
bu arada bengittim bugün doktora hormon testi için sonuç yarın sabah çeıkacak arıza varmış bi de karından muayene etti rahim ve yumurtalıklar sağlıklı herşey normal dedi özellikle sordum rahim için bi şey yapmak gerekir mi film falan dedim şimdilik gerek yok dedi
nasıl gerek olduğunu anlıyorlar biliiyor musunuz yani utrasonda bi sıkıntı mı görmeliydi film istemesi için sizin nasıl oldu
inşaaaaaaaaaaaaallllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh yumoşun döllenmiştirr
ikiz olsun inşaaallllllaaaaahhhhh
üçüz olmadığı sürece sorun yok
sağlıklı sıhhatli bi tane bulursam tmmdır tatlım..
güzel dileklerin içinde ayrıca tşkler
bende anlamadım fundam yaa bir yıl oldu dedim aslında ama ona gerek yok şimdilik dedi eşim kendini hazı hissetmiyormuş iki ay daha bekleyecekmiş öyle dedi üstelemek istemiyorrum ters tepecek diye bende fırsattan istifade o zaman benim dediklerimi yaapacaksın yiyecekssin dedim kabak çekirdeği yiyor her akşam nohut yiyoruz sürekli keçiboynuzu kürünüiçemiyor midesi bulanıyor da geçen burda duydum galiba özü varmış onu alıp yedireceğim madem öyle herşeyi yapacağım
gurbetgüzeli
Rabbim sana sabır versin ve bir an önce tekrardan nasip etsin bu sefer sağlıkla inş.
9ay
sizde erkek faktörü olduğunubilmiyordum tedavi oluyor musunuz peki
canım eşim doktorun dediğini duyunca kırarım o doktorun ağzını burnunu dedimanyak adam inşallah antidepresan yüzünden böyledir de bırakınca geçer canım.. ama şu üroloğa gidinde o söyler ilaçlarla felan düzelir inşallah.. bide kızlar haklı eşine söylemelisin bu sadece senin problemin değil ikinizin ortak sorunu..
Tabi ki söyledim arkadaşımSanırım sözlerim yanlış anlaşılmış ben tetkikleri tek başıma götürdüğüm için bilgisi yoktu telefonda da söylemek istemedim bu kadar önemli bir meseleyi anlarsınız ki akşam yüzyüzeyken anlattım ve şu anda ikimizde daha rahatız çünkü artık sorunumuzun ne olduğunuz biliyoruz tabi ki kolay bişey değil ama Allahtan gelene karşı çıkacak değiliz. Allahımıza sığındık. Mevlam neylerse güzel eyler......
efeudeeee kuzum hoşgeldinnnn
bitanem çok agol allah razı olsun inş saglıkla kucagıma almak naip olur
darısı sizlere en kısa zamanda inş halaylarımız hiç bitmesin canım
reglin gecikmiş bu ay ıkıntı yapar çok bilmezmiyiz ama tatlım geç yumoşladın diye böyle oldu bence
öyle başka bi sorun var gibi düşünme hemen
allahın izniyle ekim ayında senden de alacağız müjdeli haberi tedavinde sorunuz olacak ben inanıyorum..
ateş düşmüş geliyor sanki canımgelmesi bile bişey
Mrb tatlimmmmm
Everyyyyy sen nasilsin tatlim iyisindir insallahhhhh
efesude herhlde yakindir gelmesi uzun dongu zor ama germe kendini stresten geciktirebilirsin, aslinda bebeis nedeniyle hic gelmemesini cok istiyorum senin adina, cizgi dogru yerdeyse zaten daha gelmemesi gerekiyor ates de yukselebilir. bakalim ne bekliyor seni canim.
ve herkesi opuyorum
guzel bir gun olsun dilerim sizlere
ben dun gece cok kotuydum zor uyudum
bobregim agridi ama bicak saplanir gibi, anlam veremedim ama diliyorum ki bobrekle ilgili bir sorun degildir sadece gaz sancisi vuruyordur oraya ve kasiklarima dedim durdum, kivrandim resmen tam uyudum dinlenicem 2 saate bir wcye kalkiyorum geceleri bolundu yine huzursuz oldum, sabah da 7 ye dogru korkarak uyandim. RUYAMDA ic camasirimda cok cok fazla kan vardi ve sonra wcde de kanamam basladi kipkirmizi, niye boyle oldu dedim durdum ruyamda.
ama iyiye yorumluyorum sanirim bu arada bir gelen kan bende sIkInti yaratti ve ruyamda gordum bir anda o sIkIntiyi attim gibi.
ben birseyler yiyorum sonra yine uykuya
canım bela savmışsın işte, o pembe kan hiç de sağlıksız birşey değil ve bir çok hamilelikte oluyormuş, korkma lütfen. Ayrıca seninkinin rahimden geldiği de meçhul, başka bir yerden (misal rahim ağzı fln) de geliyor olabilir. İnşallah sağlıkla gelecek bebişin.
ben dun gece cok kotuydum zor uyudum
bobregim agridi ama bicak saplanir gibi, anlam veremedim ama diliyorum ki bobrekle ilgili bir sorun degildir sadece gaz sancisi vuruyordur oraya ve kasiklarima dedim durdum, kivrandim resmen tam uyudum dinlenicem 2 saate bir wcye kalkiyorum geceleri bolundu yine huzursuz oldum, sabah da 7 ye dogru korkarak uyandim. RUYAMDA ic camasirimda cok cok fazla kan vardi ve sonra wcde de kanamam basladi kipkirmizi, niye boyle oldu dedim durdum ruyamda.
ama iyiye yorumluyorum sanirim bu arada bir gelen kan bende sIkInti yaratti ve ruyamda gordum bir anda o sIkIntiyi attim gibi.
ben birseyler yiyorum sonra yine uykuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?