Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
saol tatlım allah razı olsun.aşılamada çok dikkat edilcek bişey yok normal bi ilişkiden konum olarak farksız..
zaten yapıldıkn sonra yarın saat yatıyorsun sonra hoppidi hoppidi

İnşallah döllenmiştir yumurtan. Ne sıkıntılara katlanıyoruz ya. Ben istemsem de aşılama yaptıramıyorum çünkü ilaçlar rahatsızlığımı alevlendiriyor. Bunu deneyebilmeniz bile güzel. Umarım son denemeniz olur bu. Bebeşin gelsin artık.

saol tatlım allah razı olsun.aşılamada çok dikkat edilcek bişey yok normal bi ilişkiden konum olarak farksız..
zaten yapıldıkn sonra yarın saat yatıyorsun sonra hoppidi hoppidi

inş. sana bebeğini getirir aşılaman cnm seninde güzel haberlerini alalım bu ay inş.

gurbetgüzeli
Rabbim sana sabır versin ve bir an önce tekrardan nasip etsin bu sefer sağlıkla inş.

9ay
sizde erkek faktörü olduğunubilmiyordum tedavi oluyor musunuz peki

aynen öyle cnm bu bile nimet ve bunun çok iyi farkındayım ..herzaman diyorum belki çok tekrarda dşüyorum ama ,şuanda kimbilir kaç çift vardır tüp yaptırmak isteyip te yaptıramayan erken menopozdan azospermi den halimize hamd olsun..
inş. sana bebeğini getirir aşılaman cnm seninde güzel haberlerini alalım bu ay inş.

saol cnm inşllah umarım vakti gelmiştir artık..kaderin koyduğu sıralamada artık sıra bendedir inşallah ..

canım eşim doktorun dediğini duyunca kırarım o doktorun ağzını burnunu dedi manyak adam inşallah antidepresan yüzünden böyledir de bırakınca geçer canım.. ama şu üroloğa gidinde o söyler ilaçlarla felan düzelir inşallah.. bide kızlar haklı eşine söylemelisin bu sadece senin problemin değil ikinizin ortak sorunu..

canım inşallah hayırlı sağlıklı şekilde tekrardan gelir bebeğin.. önemli olan sağlıklı olması..3 ay çabucak geçecek bak gör yeniden gelicek bebeğin..

Fundacım ya o eskiden zormuş. Artık yeni aletlerle çok kolaymış. Hele anesteziden korkmana hiç gerek yok. Hiç bir şey hissetmeyeceksin ki Her şey çok güzel olacak. İnşallah güzel haberlerle dönersin

kızlar sağolun benimkisi panik ataktan işte tansiyonum çıkıyor panikle birlikte ondan korkuyorum.. Allahım bu illeti kimseye vermesin kaç yıldır çekiyorum.. nekadar ilaç kullandım sırf bebek için bıraktım ilaçımı.. onu bırakmakta ayrı dert oldu.. kör topal ilerliyoz bakalım Allah yardımcımız olsun

canım benim doktorum 1 yıl olduğu için artık filme gerek duydu..senin doktoru anlamadım açıkçası sonuçta bu tüplerin nasıl olduğu ultrasonla anlaşılmıyor ki nasıl emin olabiliyor:44: yani ya bi sorun varsa Allah korusun önlem almak gerekir.. en azından bu ihtimali elemiş olursunuz bence :26: kocanıda şu sperm fikriyle çok oyalamadan hemen götür bence.. neye uğradını anlamasın

inşaaaaaaaaaaaaallllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh yumoşun döllenmiştirr
ikiz olsun inşaaallllllaaaaahhhhh

bende anlamadım fundam yaa bir yıl oldu dedim aslında ama ona gerek yok şimdilik dedi eşim kendini hazı hissetmiyormuş iki ay daha bekleyecekmiş öyle dedi üstelemek istemiyorrum ters tepecek diye bende fırsattan istifade o zaman benim dediklerimi yaapacaksın yiyecekssin dedim kabak çekirdeği yiyor her akşam nohut yiyoruz sürekli keçiboynuzu kürünüiçemiyor midesi bulanıyor da geçen burda duydum galiba özü varmış onu alıp yedireceğim madem öyle herşeyi yapacağım

anladım canım bu bizi adamlarda ne nane molla benimkide 2-3 ay önce ağzıma aldırmıyordu bu sperm testini.. baktım olucak gibi değil hergün örnek vermeye başladım, şunda bu sorun çıkmış bu kişide şu sorun çıkmış diye diye bunun olağan bişey olduğunu ve testinin yapılması gerektiğini kanıksadı.. doktorda isteyince tamam dedi

GurbetGuzeli, canım inşallah çabucak yavruna kavuşursun, Allah bir daha yaşatmasın tatlım..senin için dua ettim..umudunu yitirmemeni de hem takdir ettim hem de buna sevindim. Olacak canım, bizim de olacak cenneti kardeşleri hayırlısı ile evladını sana gönderecekler

gurbetgüzeli
Rabbim sana sabır versin ve bir an önce tekrardan nasip etsin bu sefer sağlıkla inş.

9ay
sizde erkek faktörü olduğunubilmiyordum tedavi oluyor musunuz peki

Doktor muayene etti film falan istedi ama her şey normal çıktı.Nedenini bulamadığı için tedavi de öneremedi.Vitamin kullanıyor sadece. Zaten 2 ay daha olmazsamecburen tüpe gidiyoruz biz

Eşim sanki bu durumu takmıyor. Benim sayım iyi morfoloji problem değil falan diyor. kızıyorum öyle diyince ama üzülmesin diye de bir şey diyemiyorum.

hoşbulduk cnm sağolasın iyi dileklerin için
inşAllah alıcaksın bebişini kucağına canım endişelenme yeterki sağlıklı olsun
evet benm geç oldu bu ay 2 yıllık evliyim ilk defa 40.gündür regil olmadım ,eğer ff olmasa herhalde ben yüz yerde hamile sayardım kendimi sanırım
valla herşeyde bi hayır var ff sayaesinde bekliyorum böyle
hakkımıza hayırlısı olsun canım şükür bugün ateş düştü geliyo sanıım bu sefer

olimbera canım inşAllah sağlıkla gelir bu sefer bebişin

karanfilce canım hepimizin sorunu aynı kendi kendimize her ay kararlar alıyoruz ,umarım tez zamanda gelir bebişin

gurbet güzeli canım çoook geçmiş olsun ,inşAllah bidaha sağlıkla gelir bebeişin

ALLAHIM HEPİMİZE YARDIM ETSİN...

Buda saçma sapan tablom eğer 5 güne olmazsam regil ,dr a gitcem

My Ovulation Chart

Mrb tatlimmmmm

Everyyyyy sen nasilsin tatlim iyisindir insallahhhhh

canim merhaba
gozumden kacmis dun rezeneye yazdin gibi okumusum simdi farkettim
iyiyim ben de canim

oli hayirli olsun canim guzel haberlerini bekliyorum ve hamile olmani cok istiyorum
fundarahat ol tatlim bak acimiyormusolumlu snuclarla gelmeni dilerim canim benim.
9 ay iyiyim ben de canim evet masrafsizim ya oyle cilege falan gerek yok, makarna, portakal suyu yeter bu aralar
karanfilce ben seni simdiden cok ozledim insallah en kisa zamanda daha iyi hissetmeye baslarsin ve gelirsin
keep daha once ovulasyon test yapmadim bilmiyorum hic ayni gun icinde oyle degisebiliyor mu, ama gorunen o ki tam zamani
asbelove esinle bu surecte birbirinize destek olup kolaylikla ustesindne gelip saglikla bebeginize kavusmanizi dilerim.
efesude herhlde yakindir gelmesi uzun dongu zor ama germe kendini stresten geciktirebilirsin, aslinda bebeis nedeniyle hic gelmemesini cok istiyorum senin adina, cizgi dogru yerdeyse zaten daha gelmemesi gerekiyor ates de yukselebilir. bakalim ne bekliyor seni canim.

ve herkesi opuyorum
guzel bir gun olsun dilerim sizlere
ben dun gece cok kotuydum zor uyudum
bobregim agridi ama bicak saplanir gibi, anlam veremedim ama diliyorum ki bobrekle ilgili bir sorun degildir sadece gaz sancisi vuruyordur oraya ve kasiklarima dedim durdum, kivrandim resmen tam uyudum dinlenicem 2 saate bir wcye kalkiyorum geceleri bolundu yine huzursuz oldum, sabah da 7 ye dogru korkarak uyandim. RUYAMDA ic camasirimda cok cok fazla kan vardi ve sonra wcde de kanamam basladi kipkirmizi, niye boyle oldu dedim durdum ruyamda.
ama iyiye yorumluyorum sanirim bu arada bir gelen kan bende sIkInti yaratti ve ruyamda gordum bir anda o sIkIntiyi attim gibi.
ben birseyler yiyorum sonra yine uykuya

Son düzenleme:

sanırım sökülcek birazdan canım hissediyorum bu sefer kesin
ay çok zormuş every ya amma uzadı bu sefer inşAllah bidaha olmaz böyle gelsin 28 günde ya,
ilk seneler hep kısaydı sonra kist derken falan uzadı bazen hiç olmamıştım hatta 15-16 yaşındayken 4-5 ay olmamıştım sonra anneme utanaraktan söledim,annemde beni direk aldı hst götürdü ve benm o meşhur kist ilk o zaman gözüktü,Allah bidaha göstermesin...
ameliyattan sonrada 35- 40 ları gördüm inşAllah düzelir ,benm annemde hep sorar regil oldnmu yok derim iyi iyi böyle böyle kesilir bebeğe kalırsın derher ay değişirmiş regil ve sonra bebek gelirmiş güyaa ,hani anne nerdeeeeee
hakkımıza hayırlısı olsun canım

canım sende dikkat et kendine iyisin endişelenme inşAllah bebeişin gelcek sağlıkla
bak rüyalarınada girmiş ...
kan gibi gelmedikçe korkma Allah korusun beterinden canım...iyi şeyler düşün

canım bela savmışsın işte, o pembe kan hiç de sağlıksız birşey değil ve bir çok hamilelikte oluyormuş, korkma lütfen. Ayrıca seninkinin rahimden geldiği de meçhul, başka bir yerden (misal rahim ağzı fln) de geliyor olabilir. İnşallah sağlıkla gelecek bebişin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…