rose, birinci sayfaya soldaki rakamlardan sonra "son" yazan yere tıklayarak gidiyorsun, sonra en alttaki mesaja iniyorsun. İnşallah tutar bu ay canımya kızlar sayfa sayısı cok ben calısıorum cok hepsını okuyamıorum bı ara nıyetlendım ama 10 sayfa okuyabıldım o yuzden kusura bakmayın kızbılırsınız okumadan etmeden soruorum dıe.dedıdıgım gıbı bazı ılaclardan tablo olusturmama engel ben meraktan yapıorum bu ısı .bugunde morralım cok bozuk o detalı anlattıgı sayfayı tek tek arayarakmı bulabılırım .
canım yumi düşüşü olabilir, senin bir sonraki doktor kontrolün ne zaman?
bu nasıl çatlamak canım ya her şeyim oynuyor..bu arada dünkü ovulasyon testi sonuçlarını gördünmü 5 saat ara ile olanları, ilk defa görüyorum öyle hızlı bir değişim sende hiç oldu mu öyle?
canım sana da günaydın, mesaj o kadar pozitif enerji dolu ki, bana da gönderdin galiba çok sağol
hoşbulduk cnm sağolasın iyi dileklerin için
inşAllah alıcaksın bebişini kucağına canım endişelenme yeterki sağlıklı olsun
evet benm geç oldu bu ay 2 yıllık evliyim ilk defa 40.gündür regil olmadım ,eğer ff olmasa herhalde ben yüz yerde hamile sayardım kendimi sanırım
valla herşeyde bi hayır var ff sayaesinde bekliyorum böyle
hakkımıza hayırlısı olsun canım şükür bugün ateş düştü geliyo sanıım bu sefer
olimbera canım inşAllah sağlıkla gelir bu sefer bebişin
karanfilce canım hepimizin sorunu aynı kendi kendimize her ay kararlar alıyoruz ,umarım tez zamanda gelir bebişin
gurbet güzeli canım çoook geçmiş olsun ,inşAllah bidaha sağlıkla gelir bebeişin
ALLAHIM HEPİMİZE YARDIM ETSİN...
Buda saçma sapan tablom eğer 5 güne olmazsam regil ,dr a gitcem
My Ovulation Chart
canim merhaba
gozumden kacmis dun rezeneye yazdin gibi okumusum simdi farkettim
iyiyim ben de canim
oli hayirli olsun canim guzel haberlerini bekliyorum ve hamile olmani cok istiyorum
fundarahat ol tatlim bak acimiyormusolumlu snuclarla gelmeni dilerim canim benim.
9 ay iyiyim ben de canimevet masrafsizim ya oyle cilege falan gerek yok, makarna, portakal suyu yeter bu aralar
karanfilce ben seni simdiden cok ozlediminsallah en kisa zamanda daha iyi hissetmeye baslarsin ve gelirsin
keep daha once ovulasyon test yapmadim bilmiyorum hic ayni gun icinde oyle degisebiliyor mu, ama gorunen o ki tam zamani
asbelove esinle bu surecte birbirinize destek olup kolaylikla ustesindne gelip saglikla bebeginize kavusmanizi dilerim.
efesude herhlde yakindir gelmesi uzun dongu zor ama germe kendini stresten geciktirebilirsin, aslinda bebeis nedeniyle hic gelmemesini cok istiyorum senin adina, cizgi dogru yerdeyse zaten daha gelmemesi gerekiyor ates de yukselebilir. bakalim ne bekliyor seni canim.
ve herkesi opuyorum
guzel bir gun olsun dilerim sizlere
ben dun gece cok kotuydum zor uyudum
bobregim agridi ama bicak saplanir gibi, anlam veremedim ama diliyorum ki bobrekle ilgili bir sorun degildir sadece gaz sancisi vuruyordur oraya ve kasiklarima dedim durdum, kivrandim resmen tam uyudum dinlenicem 2 saate bir wcye kalkiyorum geceleri bolundu yine huzursuz oldum, sabah da 7 ye dogru korkarak uyandim. RUYAMDA ic camasirimda cok cok fazla kan vardi ve sonra wcde de kanamam basladi kipkirmizi, niye boyle oldu dedim durdum ruyamda.
ama iyiye yorumluyorum sanirim bu arada bir gelen kan bende sIkInti yaratti ve ruyamda gordum bir anda o sIkIntiyi attim gibi.
ben birseyler yiyorum sonra yine uykuya
merak ediyorum canım nasıl oldun eşinle konuşabildin mi ALLAHIM kolaylıklar versin sana inş.
Selam canımTeşekkürler verdiğin bilgiler için. İnşallah bizler de o aşamalara gelir bunları yaşayarak öğreniriz
Hakkaten o kıza söyleyecek bir söz yok. Demekki gerçekten de en az 3 aylık olana kadar kimseye söylememek gerekiyor. İnsanlar laflarını bilmiyorlar.
Neyse canım gidip gelmişsin. Artık bunları düşünme. Yumurtan da geliyor madem o daha önemlişu önümüzdeki bir kaç gün içinde sana bol şans diliyorum.
Erkene çekmeye çok meraklılar. Çok şükür sizin hiç bir şeyiniz yok. Tedavi için çok erken. Gelecek bebiş kesin gelecek
Canım uyuyup uyanınca benim yüksek çıkıyor o nedenle onu kayda almıyorum. 10 buçuk da çok geç bir saat. Yumurtlama çizginde biraz erken çekilmiş gibi. Senin tablonun yorumu zor. Umarım sonu bebiş olur
Doğru söylüyorsun canım sağlıklı bir insanın koyu olmaması gerekiyor. en iyi ihtimalle yeteri kadar su içmiyordur ondan koyudur.
Bende de enfeksiyon vardı ama eşli tedavi vermediler. Belki de istemek lazım özellikle dediğin gibi canım. Belki sürekli birbirimize bulaştırıp duruyoruz.
Ne masrafsız hamişssin sen öyle :) filmlerde falan kış günü çilek falan ister canları genelde
Canım çok güzel yazmışsın buu kaydedip arada sırada okumak lazım
Canım öncelikle geçmiş olsun. Sakin ol. Biz de ilk öğrendiğimizde yıkılmıştık. Benim eşimde de morfoloji %3. Eşinin varikosel için test edilmesi gerekiyor. Düşük morfolojinin en yaygın sebebi varikosel denilen damar rahatsızlığı. Küçük bir operasyonla tedavi edilebiliyor. Eğer o değilse de ilaçlardan kaynaklanabilir. Kesin bir şey söylemek için 3 ay sonra testler tekrarlansın diyorlar.
Benim eşim öğrendiğinde çok üzülmüştü. Şöyle diyebilirsin. Bazı değerlerin çok iyi bazıları biraz düşük çıkmış. Sayı olarak iyi. Şekil olarak pek iyi değil. İlacı bırakırsan büyük ihtimalle düzelirmiş. Doktor bir de muayene önerdi. vs vs diye yumuşatabilirsin.
Morfoloji için besin ve vitamin destekleri öneriliyor ama işe yarayacağı kesin değil. Yinede denemekte fayda var. Fakat aşağıdakiler mutlaka dikkat etmeli eşin:
-Sıkı çamaşır, kot ve giymeyecek
-Sıcak banyo asla yapmayacak
-Alkol ve sigara kullanmayacak
Bir testte %0 çıkıp bir sonrakinde %15 çıkanlar var. Bir de zaten %12-15 arası normal sayılıyor. Hiç bir zaman %100ü normal olmaz. Eğer tam sonuçları yazarsan belki biraz daha yardımcı olabilirim.
Canım hareketli sperm oranı %15
morfoloji ise normal % 0 anormal % 100 yazıyor testte başka ne değerleri gerekli?
Çok tşk ederim canım
canım rabbımyardımcın olsun tes zamnda mucısesını tattırsınnn 1 sperm ble yeter rabbımolderse ınsl..............Kızlar çok kötüyüm.............
Bugün tetkik sonuçlarımızı alıp çok şükür izinden dönen dr.uma götürdüm. Ve bana dedi ki en kolay çözüm yeni bir koca bulmammış
Espri yaptı güyaBenim prolaktinim yüksek çıktı. Onu ilaçla dengeye sokabiliyorlarmış.
Ancak eşimde normal sperm oranı % 0 anormal ise % 100 eşim antidepresan kullandığı için onun etkisi olabilir onu bıraktıktan sonra tetkiki tekrarlayalım dedi ama benim besin takviyesi yapmamı söyledi. Neler yapabilirim bana yardım edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
regl olmassam 10 bekler test yaparımnegatıfcıkarsaa dr yolu gosukur bana cnm muckkksuzancım tablonu hiç anlayamadım 28i bat tarihi diyorsun o zaman çizgi yüzde 100 yanlış ateşin yeni yükselmiş bi kaç gün önce çatlamış olabilir
çok ağrı varsa bi görün doktora derim bilemiyorum ki neden böyle olmuştur
canım cok skurkı tupbebek var bende 4 sendır beklıyorum ve benım ve esımde sorun bulunamıyorrrr sadece esımn hızı cok cok az dusukkk yanı oda sorun sayılmazz ck sukur kı son umudumuz tupp bebek ısmet artık kederde öle anne olmak varsa sonuna kdr varım bennnnnEşime bişey belli etmemeye çalışıyorum zaten ama sizlerden başka kiminle paylaşabilirim sıkıntımı anneme bile anlatsam olay olur
Bir sizler varsınız dert ortağım sağolun kızlar tetkiklerin tekrarlanması gerekiyormuş dedim şimdilik çünkü durmadan telefonda ne oldu ne oldu deyip duruyordu
Sabah gelmek istedi gerek yok alt tarafı sonuçları gösterip geleceğim dedim iyi ki de gelmemiş başkasından duyması hele o salak dr.dan duyması daha kötü olabilirdi
Bakalım şimdilik ilaçları bırakmak ve besin takviyesi yapmaktan başka şansımız yok tek şans tüp bebek dedi amabilmiyorum içim kan ağlıyorken eşime hiçbişey belli etmemeye çalışmak çok zor olacak
canımm...ınsl..emeklerın ız bosa gıtmesss ben 1.asılamada bıttımm hehehe yanı geerek duymadımm kız esınle bırlıkte olammk gıbı ona verecegım parayı bırazdaha bırıktırıp tup bebek yaptıracagız dahda gelmesse bebegımızz.....ınsl..pozıtfı gorursun cnmbenımmmmcanım 21 gun sbh ac karnına corek otu sen ve esın yesın olumden baska herseye care dıyorlr ben bu ay yaptımm acı oldugu ıcın dogal bala karıstırdımama 21 yıyorsun 7 gun ara verıyorsunnn belkı yaparsın de yazdım muckkkcanım oncelıkle o dr bnm drum olsaydı onu darma duman ederdım. bunu belırttıkten sonra sunu sormak ısterım:
normal yapı anormal yapı derken kasdedılen sey morfolojı mı oluyor acaba? sperm sonucu elındemı?
morfolojı olarak mı yazıyor o %0 ın yanında.
cunku drlar onu hastalara anlatırken yapısı bozuk sperm yapısı duszgun sperm dıe bahsedıor. morfolojının ne oldugunu anlayamayacagımızı ıstedıgı ıcın.
morfolojı sorunu bızdede var malesef. bız henuz yenmeyı basaramadım o meledıı
bu konuda tavsıye edılen proxeed plus ve evıcap gıbı ılaclar var
bıtkısel olarak da kecı boynuzu kürü-nohut yemegı-macunlar-zeytın yagında bır gece beklenmıs ıncır-cevız ve badem gıbı besınler...[
Evet canım morfoloji yazıyor maalesef
[QUOTE=olimbera;26499218]karanfilce pes etmek ve yılmak için bana kısa bi süre geliyor 18 ay ne dersin ...tabiki bi sorun varki gebe kalamıyoruz o bariz aam gerçekten iyi bi araştırma hastanesine gidilme vakti gelmiştir..yada çok zorlamadan paşa paşa tüpe gitme vakti hamd olsun ki yinede tüpe gidecek yumurta ve spermimiz var veya her an bi mucize yi karşımıza çıkartcak büyük allahımız ...
dönem dönem bnmde hissettiğim duygular bunlar inan yabancı değil kafanı dinle ara aara uğra kendini çok yormadan yıpratmadn en geç yazı bekle bnm bebeğim olmuyor olmyacak demek için çooooooookkkkkkkkk erken...
kızlar 3. aşılamamı yaptırdım ...allah yardım etsin bugün çektiğim acılar boşuna olmuş olmasın
hmmm bende gunluk ılıskıden olur dıe tahmın eıdyorm bakyrmm ates yuksekse fullılıskı artık bktım dus almakdan hehehe kısmet regl olmazdaaa gecsıkısem gıdeım cnm dr ınsl...suzancım geçmiş olsun
anlattıklarını okuyunca aklıma kendi yaşadıklarım geldi
ben de ilişki sırasında bir ağrı saplanması yaşadım ve bu ağrı 2 gün sürdü
iki gün sonra doktora gittiğimde
1. sol yumurtalığımda kist
2. idrar yolları enfeksiyonu
3. kum döküyormuşum
işte bu teşhislerle döndüm
burada bir arkadaşta ilişki sırasında ağrı saplanmasından bahsetmişti adı aklıma gelmiyor şimdi galiba ZEBEBEK:44:
O nun da kisti çıkmıştı
bunu istersen bir doktora baktır.
canım benımrabbım sıfa versın ınslll boll sabır ve tez zamnada kucagına saglıklı bır evlat almanı dılıyorummmm
Slm kizlar kuzumla ben geldik
Eee nasil bakalim sipam
cenneti tercih etmis kardesinin yanina gitmek istemis
gelmek istemiyormus o nedenle yarin gebelik sonlanacak ilac tedavisi ile dusurulecek iyi yere yerlesmemis sezeryan kesiginin hemen yanindaymis ve farkindaysaniz kesenin karsidan bakkbca solunda kararti var kanama bastiriyormus istersen kendiliginden dussun dedi siddetli kanama olur bu sefer kurtaj olursun dedi yada dedi ilacla mudahele etmek dedi bunuda hastanede yapicaz
Dedi iste haberler bu kadar
dr bile uzuldu sarildi bananiye bole oldu dedi
sonra bizim hedefimiz hayirli saglikli evlat dimi dedi yilmak yok dedi
3 ay sonra yeniden umudlara yelken acicam ins bu sefer olacak
ins sizler yari yolda kalmayin Allahim tamamina erdirsin
hepinizi sevgiyle kucakliyorum....................
pozıtıfff
kocayi strese sokma ama haydeeee bebek yapma zamani demeazicik sirnas et sonra yataga bak hayal edebilirsin hep bu ara karninin buyudugunu hamile oldugunu esinle bebeginle o gunleri (pekbicicinin dedigi gibi) sana olumlu dusunce iyi gelir
olsun bacımmm kk bu yusden varyaaavalla koca kadinlar gibi yatak odasina karistim resmen
utandim sonra
ama kk arkadasliginin farki da bu
canım ben duz cektırdımm dogum sancısı verdıler ama sen anestesı alacakmıssın hıc sorun dgl benceeeeeeee haa normal anestesınız cekınsen neyseeeeanaam kızlar bana bi korku bastı :18::18::18: rahim filmi perşembeye netleşti :18::18: panik atağım tutmaz umarım gerçi şimdiden başladı yaa :18::18: şu anesteziden korkuyom
gunaydın cnm boll pozıtıflı gunlerr muckkkkGünaydın Hanımlar
Karanlık kasfetli bir güne, sıcacıkk bir gülümse katıp yumoşları çatlatınnn inşAllahhh
Ben yemicem yemicem diyip dün yine bir soğan yemiş bulunaraktan şuan uçan balon gibiyim, gaz kütlesiyim
Teşekkür ederim canım, inan kendimin uyguladığını birebir söyledim, bende oldu-karanfilcede yada sende yada bir başkasında neden olmasın..
Durup durup hep içimden benim neden cocugum olmasın ki cok şükür sağlıklıyım diyip hep göbişimi sevdim şimdide gerçekten seviyorum
Canım kesin yumoşşş çatlıyorda patlıyordaa, bakk benim hamile kaldığım ayy böyle sancılı olduu inşAllaahhhh inşAllaaahhhh sende bu güzel sancının meyvesi alacaksınnn
Non stop devam ozaman
evet catladımmm bebegımın tutunmasını beklıyorummmmmmmmmmmmmmmm
Sana, ona...herkese, pozitif olmaya ihtiyacı olan herkese gönderiyorum ve hepinizi yakalasın alsın içine bu pozitiflik
Ayrıca oraya çıldıracam değil, çatlayacağım yazsanaaaYaz kiii senin adını her okuduğumuzda çatlayacağını okuyalım/ 40 kere deriz belki hee ne dersin
canım benım suan desdek olma vaktınız tam anlamıylaaa esın ve sen ınsl....atatacaksınız bu gunlerıı rabbım yardımcınız olsunn keske aksam esıne sarılıp aglasaydınben öle caresız kaldıgımda 4 senedır aglıdyorum odamaa esımde genelde gelıyor gungur gungur ıcımı bosaltıyorummmmm oda ölee cok skr rabbım ayırmasın sızı ınsl..ve kucagınıza bır hayırlı evlat nasıp etsın ınsl...Konuştuk canım tabi çok üzüldü bana belli etmemeye çalıştı ama 4,5yıllık eşim anladım tabi ki
Zor olan içim kan ağlarken ona herşey normalmiş bu olağan bir sorunmuş gibi davranmak
Bugün daha bir ağırlaştı sanki yük sırtımda şu şoku atlatmam gerek ama nasıl yapacağım bilmiyorum
Allahım yardım etsin diye dua ediyorum biliyorum Allahımın verdiği bir sınav bu da bizim için ama şu anda önüne geçemiyorum düşüncelerimin her dk aklımda o gerizekalı dr.un sözleri konuşmaları gözümün önüne geldikçe daha kötü oluyorum birde işyerindeyim acımı rahatça da yaşayamıyorum içimden ağlamak geliyor gözlerim doluyor ama yapamıyorum akşam eşimin yanında güçlü olmak ona bişey belli etmemek için elimden geleni yapıyorum ama içim kan ağlıyor
ben pco luyu m klomen kullanıorum ayrıca duphaston bu ay klomen kullandım ama duphastonu kullanmadım dupahston kullanırken ates olculmuyomus .o yuzden ben olcemıorum .sabah kalkmadan evet dil atından olcuorum .
evet doktor kontrolunde kendısı catladıgını soledı hatta akıntıyıda takıp edıorum catladı kesın.bukadar dusuk olan oluomu onu merak edıorum bende bı sorunmu var acaba normalde yumurtladıktan sonra kac olması lazım
ya kızlar sayfa sayısı cok ben calısıorum cok hepsını okuyamıorum bı ara nıyetlendım ama 10 sayfa okuyabıldım o yuzden kusura bakmayın kızbılırsınız okumadan etmeden soruorum dıe.dedıdıgım gıbı bazı ılaclardan tablo olusturmama engel ben meraktan yapıorum bu ısı .bugunde morralım cok bozuk o detalı anlattıgı sayfayı tek tek arayarakmı bulabılırım .
bu dokrtordan once devlete gıtmıstım bana dırek pregestan verdı baska bısey vermedı .bu doktor hıc tahlıl yapmadı bana dırek klomen ve duphaston verdı progesteron dusuk olabılır cunkı oncekı dr tahlıl yaptırmıstı ben o zaman acemeıydım cok fazla bılmıodum aldım ıkı ay kullandım bıraktım hapı.bu progestoron testı ne zaman yapılıo yaptırayım barı
canım benım suan desdek olma vaktınız tam anlamıylaaa esın ve sen ınsl....atatacaksınız bu gunlerıı rabbım yardımcınız olsunn keske aksam esıne sarılıp aglasaydınben öle caresız kaldıgımda 4 senedır aglıdyorum odamaa esımde genelde gelıyor gungur gungur ıcımı bosaltıyorummmmm oda ölee cok skr rabbım ayırmasın sızı ınsl..ve kucagınıza bır hayırlı evlat nasıp etsın ınsl...
:26:
3ef6ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
ff tablomm bakalımısmett neler beklıyor bızıııı muck hepnızeeeeeeee
bgn alısverıse cıkaagım bu ay dogum yapacak 3 ark..var bırıde yaptı dıgerıde hamısveee benım en azzz 5 takım hedıye almammm gerekkkkkkk heheheh kısmet bakalımm hnmlar muckkkkk
hihooyyytttt ne ediyonuz bakemmm
Funda yeni mi kalktın kız tembell
hihooyyytttt ne ediyonuz bakemmm
Funda yeni mi kalktın kız tembell
günaydın canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?