anladım canım çok normal böle olması hepimizin aklında hep yavrularımız hepimiz hasretle onları kucaklayacağımız günü bekliyoruz tabiki arayacaksın ya bu lüzumsuz olan dr sadece besin takviyesi mi dedi ilaçlardan da kaynaklanır dedi dimi başka birşey demedi mi ilaçla tedavi falan filen besin takviyesi dedi de ne olduğunu sölemedimi _?
kardeşim de öyle hem lise hem ilkokul öğretmeni lisedekiler baya zorluyormuş bukadar güzel bir meslek niye ve nasıl alaşağı edilebilir aklım almıyor doğrusu
Bi çinko dedi canım yaa şunu yesin bunu yesin demedi zaten benimde o sinirle aklıma gelmedi sormak işte şimdi netten araştırıyorum bakalım yarın kendi dr.um ne diyecek?
eğer koyun ,başkasına bağımlı,bağnaz nesiller yetiştirmek istiyorsak nen doğru yol
DERYOŞŞŞ kuzum nasılsınnnnnn
ŞENAYYY ne e diyon kızzz
Everyy canım geçmiş olsun ağrın devam etmiyor umarım
berbt bi şey yaa
bulusuruz guzelm neden olmasın.amaan bu nemrut kocamla hiç bi yerlere gitmem ben şimdi, kız kıza buluşalım olmaz mıı
canlarım selamlar hepinize yine bi kaç şey soracapımm
benim tahlil sonuçları bugün çıkmış dokttoru aradım herşey normal dedi sizle de paylaşayım sonuçları...
sonra işte doktor hiç ilgilenmedi gibi yaa beni ciddi almıyor daha yenisiniz diyor ya 1 yıl oldu dedim sonra ben sorudum bi de 21. gün yapılan test varmış ondan istemeyecek misiniz dedim böyle diyince progesteron ölçümü yapılır 21 ile 24. günler arası dedi yap istersen dedi
neyse benim sorum şu progesteron yumurtlama sonrası yapılan test mi hani çatladıktan 7. gün sonra olan eğer öyleyse ben 14. gün çatlamam ki nasıl yapacaız onu ??
yavrum soylekı estradıol östrojen hormonu demek . sendekı sonucta yazan 0-0a takılma sen ben sımdı kendı sonucumu cıkardım baktım bende hıc de 0-0 yazmıyor. senın degerın tamda lımıt degerlerın arasında. sonuc olarak hormon sonucların guzel ancak EKSIKsonuçlarda bu;
TETKIKLER
SONUC
UNITE
REFERANS
Estradiol 35.52 pg/ml 0-0
FSH 7.24 m?u/ml 4.6-12.4
LH 8.05 mIU/ml 0.1-198
Estradiol bu ne niye referans değeri 0 da benim ki öyle
eğer koyun ,başkasına bağımlı,bağnaz nesiller yetiştirmek istiyorsak nen doğru yol
mehmedimin anasuuuuu
ıyıdır kıss sen napıon?
DERYOŞŞŞ kuzum nasılsınnnnnn
ŞENAYYY ne e diyon kızzz
esine bol bol kabak cekirdegi vermeni tavsiye ederim
cinko deposu
tatlım o test de bildiğim kadarıyla 21.gün yada 24.yapılıyo yani 2.hafta çatlamış oluyorsun ya hani üstünden bir hafta geçiyo 21,gün oluyo adetin 7,günü değil yani benim bildiğim böle ama yanlışsa arkadaşlarım düzeltsinler tahlil sınuçlarında anlamıyorum daha ben tahlil yaptırmadığım iiçin hiç ama değer aralıkları varsa ortalamada ı ona bakabilirsin
every
canım sut ıcıomusn?
eger duzenlı sut ıcıyorsan ıstıgın sutun markasını bı degıstırmeyı denesene.
gazını bı de oyle bı kontrol et bakalım ıse yarayacak mı
basına gelmıstı bı arkadasımın
cok iyi yapiyorsun canimeveresıme artık er aksam tv ızlerken bır kase fındık ve kabak cekırdegı ıkram edıyorum hehehhe
bu arada sperm hızın arrtıracak bıldıgınız yıyeceler varmııı hanmlarrrrr
o 21. gün olan test ne ya. bana da yapılmadı o. ne işe yarıoki
ah canım ya, dikkat et yediklerine şimdi su içsen gaz yapıyor gibi geliyordur sanayok canim birsey yok simdilik
yalniz ben ne yesem gaz yapiyor bende
sabah oglen aksam sisiyorum hersey dokunuyor sanki:44:
dunku agri beni cok korkuttu ambulans cagiracaktim daha fazla devam etse cok kivrandm
bobrekle ilgili diye korktum ama sanirm gaz sIkismasi vuruyordu
sorma canım ya dün çok fena tartıştık, ayrı kalma lafları fln döndü bi ara..şimdi güya barıştık ama hala sinirimiz geçmedi yanibulusuruz guzelm neden olmasın.
sen heralde küssün bu ara kocayla?
ay canım aynı ağrıyı geçen ben de yaşadım yaa Allah korusun resmen doğuruyorum sandımyok canim birsey yok simdilik
yalniz ben ne yesem gaz yapiyor bende
sabah oglen aksam sisiyorum hersey dokunuyor sanki:44:
dunku agri beni cok korkuttu ambulans cagiracaktim daha fazla devam etse cok kivrandm
bobrekle ilgili diye korktum ama sanirm gaz sIkismasi vuruyordu
ay canım aynı ağrıyı geçen ben de yaşadım yaa Allah korusun resmen doğuruyorum sandım
belden mi böbrekten mi geldiğini anlayamadığım kasığıma vuran ağrıı
berbattıııı
şenayın tavsiyesini bir dene bakalım
inşallah bir daha olmaz[/B
evet kızlar gideyim yemek yiyeyim
bu arada every yazmışsın ya makarnaya doymuyorum diye
ilk 3 ay inan ben de öyleydim
makarna ver başka bir şey verme
şimdi ara verdim
ama gidip hemen yapacağım canım çektiii]
ah canım ya, dikkat et yediklerine şimdi su içsen gaz yapıyor gibi geliyordur sana
sorma canım ya dün çok fena tartıştık, ayrı kalma lafları fln döndü bi ara..şimdi güya barıştık ama hala sinirimiz geçmedi yanihiç bi yere götüresim yok o yüzden, otursun evde maç izlesin anca
everesıme artık er aksam tv ızlerken bır kase fındık ve kabak cekırdegı ıkram edıyorum hehehhe
bu arada sperm hızın arrtıracak bıldıgınız yıyeceler varmııı hanmlarrrrr
valla yumoş zamanı olmasa zor barışırdık zaten bizkeep kocayla ara cok iyi olmadiginda birileriyle zaman gecirmek ilac gibi geliyor
pozitif enerji veriyor insana kafalar dagiliyor
hem kusme zamani degil yumos zamani senin simdi
cok iyi yapiyorsun canim
ben de cayin yaninda bol bol vermitim kabak cekirdegi her gun yedi
hiz icin iliskiden 1 saat once turk kahvesi icebilir esin
progesteron
cok onemli hormon
yumurtan catliyor mu
kaliteli mi
bilgi sahibi olmak icin
eksikliginde takviye yapiliyor
mesela hamileyken de cok onemli bebegin tutunmasi icin
bu yuzdne hamilelere genelde progestan veriliyor dusuk onlemesi icin
bu 3. günde yapılan hormaon testlerinde gözükmüo mu
sorma canim
ben zayif da degilim dikkat etmem lazim
hamur isi yemiyorum zaten tatli hic yemiyorum yiyemiyorum daha dogrusu
o yuzden gayet iyi gidiyor bu ara
ama makarnaya dadandim iste obugun de oglen yaptim yine
sadece makarnayla yasayabilirim gibi hissediyorum :)
su an domates kokuyor bana yiyorum ama severek degil, makarna cok istiyorum bir de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?