aa olur mu hiç öyle, tekrar kontrole gidilir ilaçlar bitince hani temizlenip temizlenmediğini doğrulamak için..Git sen canım, boş ver dr. dememişse de demesin
canım 12.gün olma ihtimali var lillumun dediği gibi ama neden senin verimli günleri hemen adet bitişine atmış ki bu ff:44:sen kür falan yapıyor musun?
kızlar, funda, yokh, every,pekbicici,lillum...tüm arkadaşlar, iyi ki varsınız, destek oluyorsunuz bu kötü zamanlarda. Bazen aklım şaşıyor, kendime inanamıyorum, bildiklerimi bilmez oluyorum, bi dengesizlik bi gariplikler...Allah sonumu hayretsin..
Kızlar keçiboynuzu kürüyle çörekotu kürünü bir arada yapabilir miyiz yoksa ayrı ayrı mı yapmamız gerek?
canım öle zamanlar geliyoki hakikaten çok şaşkın oluyoruz geçen döngümde hatırlarsın kana bile gitcektim nerdeyse ilan ediyodum hamileyim diye biz burda birbirimiz için varız hep diyorum birbirimizi tanımasak da ailemizden dostumuzdan daha özel önemli şeyler paylaşıyoruz o zaman iyiki burdasınız iyiki burdayız
canım kürlerle ilgili bilgim yok ama bence karıştırma derim bi ay birini yap bi ay birini bilgisi olan arkadaşlarım yardım edecektir zaten bir de bukadar yıpratma kendini ama
Hissettiklerimi ne güzel dile getirdin lillumcum dünden beri yaşadıklarımı bir sizinle paylaştım henüz ailemden hiçkimse bilmiyor çünkü halimden en iyi sizler anlarsınız
İyi ki buradasınız
canım benim burdaki herkesin düşüncesi böyledir sende çok yıpratma olurmu kendini evet zor bi durum ama elden ne geliyorsa yapılacak yani bebiş için harcaman gerek bu enerjiyi inşallah geçecek inşallah hepimiz hamile kalacağız burda benim fikrim bence eşinin kullandığı ilaçlardan kaynakllanıyo olabilir inşallah geçicek diye düşünüyorum biz hep burdayız
Ya bi çözüm arıyorum nereye gitsem ne yapsam aklımda hep o hep o şarkıların içinden çocuk-bebek kelimeleri bile aklıma gelmesine sebep oluyor. Şu an sanırım ilk şok aşaması olduğu için kendimi çok kötü hissediyorum bir de yarın benim asıl dr.um görecek sonuçları ne yapacağımı bilememek çok kötü bilmiyorum ne yapacağım yaaa:18:
hiç öyle bişey duymadım canım Allah şifa versin.. ama tek doktorla kalma bi doktora daha baktır bence:44: çünkü güven olmuyor bunlara maalesef
nasılsın canım iyimisin nasıl gidiyor annelik :) taze hamile bizede çok dua et yazmıştım daha öncede görmedin sanırım ailenle paylaştın ne güzel bir duygudur kimbilir Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah sigara yok artık dimi bide birşey sorcam sen ne kadardır bekliyosun ve nekadar sigara kullanıyodun _?
ahh canım ne güzelllsonumuzu Allah hayretsiiinnnn
keep sahi sizinle nezaman buluşuyozbiz bu akşam şenaylara gidiyoz
yapma canım dur bakalım hallolsun şu iş, inşallah olmuştur gerçi de gerek kalmaz hiç bişeyciğekeep,
kür falan yapmadım. ramazan ayında çok yapmıştım. bu ay rahim ince çıkınca bişi yapmadım
ahh canım ne güzelllçok isterim yaaa şu eşimle fln sorunlarımızı çözmemiz lazım tabi önce
yapma canım dur bakalım hallolsun şu iş, inşallah olmuştur gerçi de gerek kalmaz hiç bişeyciğe
iyiyim cnm sagol valla ne biliyim hala şaşkınım şmdilik çok şükür bi sorun yok
dualarım hep sizinle canım inş peşimsıra bekliyorum herbirinizi...
amin inş tüm bekleyenler gibi banada kucagımda görmeyi nasip etsin rabbim
cnm bu 11 ayımda nerdeyse 1 yıldı yani artk. o arada 2 kimyasal gebeliğim olmştu.
ben igarayı liseden beri kullanıyorum 10-11 yıl olmuştur.
sigaraya son vermek üzereyim dün birtek bikaç nefes aldım, paket almıyorum.
inş tamamen biticek en kısa zmnda.canım bile istemicek inş,rabbim tiksindirsin.
ahh canım ne güzelllçok isterim yaaa şu eşimle fln sorunlarımızı çözmemiz lazım tabi önce
sonumuzu Allah hayretsiiinnnn
keep sahi sizinle nezaman buluşuyozbiz bu akşam şenaylara gidiyoz
Konuştuk canım tabi çok üzüldü bana belli etmemeye çalıştı ama 4,5yıllık eşim anladım tabi ki
Zor olan içim kan ağlarken ona herşey normalmiş bu olağan bir sorunmuş gibi davranmak
Bugün daha bir ağırlaştı sanki yük sırtımda şu şoku atlatmam gerek ama nasıl yapacağım bilmiyorum
Allahım yardım etsin diye dua ediyorum biliyorum Allahımın verdiği bir sınav bu da bizim için ama şu anda önüne geçemiyorum düşüncelerimin her dk aklımda o gerizekalı dr.un sözleri konuşmaları gözümün önüne geldikçe daha kötü oluyorum birde işyerindeyim acımı rahatça da yaşayamıyorum içimden ağlamak geliyor gözlerim doluyor ama yapamıyorum akşam eşimin yanında güçlü olmak ona bişey belli etmemek için elimden geleni yapıyorum ama içim kan ağlıyor
amaan bu nemrut kocamla hiç bi yerlere gitmem ben şimdi, kız kıza buluşalım olmaz mııkız konular sorunlar aynı olduğu için eşleri birbirine kırdırıp bizde kendimiz sohbet ediyozyani anlıcağın gelin beraber çözeriz o sorunları :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?