o 21. gün olan test ne ya. bana da yapılmadı o. ne işe yarıoki
every nın dedıgı gb arayı duzeltmenın en kolay yolu kafa dagılması ıcın baskalarıyla takılmak :)valla yumoş zamanı olmasa zor barışırdık zaten bizher gün çalışma var neyse ki
3. günde yapılan teste bu hormon benim 0.06 olarak gözüküyor
bugünkü koyu diyorsan ben şööyle seksii şeyler giyip oturayım bugün evimdeevery nın dedıgı gb arayı duzeltmenın en kolay yolu kafa dagılması ıcın baskalarıyla takılmak :)
o yuzden sen kandır kocayı alda gel bıze :))
bu arada bgn yaptıgın ovu testı daha koyu geldı bana
bugünkü koyu diyorsan ben şööyle seksii şeyler giyip oturayım bugün evimdebi duysa buraya böyle şeyler yazdığımıı hohhohhoyyy
bugünkü koyu diyorsan ben şööyle seksii şeyler giyip oturayım bugün evimdebi duysa buraya böyle şeyler yazdığımıı hohhohhoyyy
tatlım o test de bildiğim kadarıyla 21.gün yada 24.yapılıyo yani 2.hafta çatlamış oluyorsun ya hani üstünden bir hafta geçiyo 21,gün oluyo adetin 7,günü değil yani benim bildiğim böle ama yanlışsa arkadaşlarım düzeltsinler tahlil sınuçlarında anlamıyorum daha ben tahlil yaptırmadığım iiçin hiç ama değer aralıkları varsa ortalamada ı ona bakabilirsin
tabloyu hallettim canım tahmini çizgimide çektim artık yeşil yeşil
sanirim senin dongulerin 'rahim kendini hazirliyor dongulerde degisiklik oluyor' sozu var ya buyuklerin ona uyuyor
benim de
haziran 29 gun
temmuz 30 gun
mayis 25 gun
nisan 33 gun
baya baya dengesizlesmisti
kızlar ffnin tablo okuma oyununda yine bir başarıya imza attımkendi tablolarımı bi türlü okuyamıyorum her ay ağlanıp sızlanıyorum ama ffin çizgi mantığını söktüm sanırım
Wall Of Fame:
[TABLE="class: the_table, width: 1"]
[TR]
[TH="bgcolor: #E5CAE5"]Date[/TH]
[TH="bgcolor: #E5CAE5"]Nickname[/TH]
[TH="bgcolor: #E5CAE5"]Score[/TH]
[/TR]
[TR="class: even"]
[TD="bgcolor: #E0F0D1"]Sep 19[/TD]
[TD="bgcolor: #E0F0D1"]keepmeinformed[/TD]
[TD="bgcolor: #E0F0D1"]100%[/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: #E0F0D1"]Sep 18[/TD]
[TD="bgcolor: #E0F0D1"]Libby[/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: #E0F0D1"]Sep 17[/TD]
[TD="bgcolor: #E0F0D1"]Reezy[/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: #E0F0D1"]Sep 14[/TD]
[TD="bgcolor: #E0F0D1"]brooke[/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: #E0F0D1"]Sep 13[/TD]
[TD="bgcolor: #E0F0D1"]Innulya14[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
biz o konuyu daha işlemedik vallakeep sen benim tabloma bakmışmıydın :)
biz o konuyu daha işlemedik vallabu arada oyunu oynarken bi tablo gördüm, bi ayda sadece bi sabahcık çalışma var ve uzuuuun bir döngü, sonu hamilelik..çok güzel oyun ya resmen hayatlar görüyorsun neler yaşamış fln tahmin ediyorsun
efesudecim eskiler oyle derler dongu degisince rahim bebege kendini hazirliyor diye
annenin dediginin dogru cikmasini dilerim
efesude ve every ettiğiniz dualar size bebiş ve sağlıklı bir gebelik olarak geri dönsün inşallah ...
tşk ederim kızlar bu aşılamamda çok moral oldu herkez herkezden çok güzel dualar aldım hepinizden allah bir deil bin kez razı olsun
evet canım annem her gecikmeden yavaş yavaş hamile kalırsın derdi ilk zamanlar ancak şimdi sökmüyo bana o numaralar
bu ayda olmadı cnm zaten biliyosun beklemiyodum olmuyo çünki doğal yolla denedik aylarca ,bide dr yapsın bizim bebeği bakalım
sağlıklı hayırlı evlatlarım olsun inşAllah
aminnnnnnnnnnnnnn olicim ya Allah senden de razı olsun canım
topikte herkes sırayla hamiş kalıyo ve genelde kıdemliler önden gidiho ben bunu anladım
arada istisnalar oluyo tabi ,hepimiz sıramızı bekliyoruz sanırım :)))inşAllah sağlıkla gelsin bebişlerimiz
oliii sırada olabilirsin ona göre canım
kızlar bu arada bende regil oldum bugün sonunda ve ilacıma başladım 28 günlük olandan 27.günü yola çıkcaz nasipse ,bakalım hakkımıza hayırlısı olsun Rabbim ayarlasın inşAllah,ama tutmazsa çooookk yıprancazzzzzzz Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmaz inşAllah.
bebşimolsun ve ben tüpe gidiyoruz ekimde inşAllah çifte kavrulmuş güzel haberlerle döneriz
sonuçlarda bu;
TETKIKLER
SONUC
UNITE
REFERANS
Estradiol 35.52 pg/ml 0-0
FSH 7.24 m?u/ml 4.6-12.4
LH 8.05 mIU/ml 0.1-198
canlar biraa zbaktım internette de bazı yerlerde lh sınırda gibi sıkıntı var mı sizce bi de bi sitede lh fsh tan yüksekse pcostan söz edilebilir diyor doktorum bi şey demedi utrasonda da bi şey görmedi sizce bi sıkıntı olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?