Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
o 21. gün olan test ne ya. bana da yapılmadı o. ne işe yarıoki

valla yumoş zamanı olmasa zor barışırdık zaten bizher gün çalışma var neyse ki
every nın dedıgı gb arayı duzeltmenın en kolay yolu kafa dagılması ıcın baskalarıyla takılmak :)
o yuzden sen kandır kocayı alda gel bıze :))
bu arada bgn yaptıgın ovu testı daha koyu geldı bana
3. günde yapılan teste bu hormon benim 0.06 olarak gözüküyor

canım sımdı soylekı bu hormon yumurtanın catlayıp catlamadıgını ve kalıtelı olup olmaıdgını gosterıor. adetın 3. gunu ortada yumurta falan yok dolayısıyla o gun yapılan progesteron senın yumurtanla ılgılı hıc bı fıkır vermez ve sendekı gb 0lı bı deger cıkması normal olur.
ben pervaneye yazdım bak uzun uzun progesteronun gunuyle ılgılı bı bak ıstersen

keep, üsteki biraz daha koyu gibi.

bana niye bu progesterondan yapmadılar ya. hem bu hormon ilacı rahmide kalınlaştırıyormuş. bana vereydi ya. bir daha ki gidişimde söyleyeyim bakim ne dicek. nasıl olsa klomene başlıcaz diye mi vermedi bu testi acaba

every nın dedıgı gb arayı duzeltmenın en kolay yolu kafa dagılması ıcın baskalarıyla takılmak :)
o yuzden sen kandır kocayı alda gel bıze :))
bu arada bgn yaptıgın ovu testı daha koyu geldı bana
bugünkü koyu diyorsan ben şööyle seksii şeyler giyip oturayım bugün evimdebi duysa buraya böyle şeyler yazdığımıı hohhohhoyyy

canım adetin7. günü değil çatlamanın 7. günü dedim ben

ayy benimki bi de takıktır bu konuya eskiden beri;"tanımadığım insanların hayatımı bilmesini istemiyorum" diye eskiden iş arkadaşlarıma akşam yediğimiz yemeği, söylesem kızardı, sanki popstar mübarek şimdi biraz alıştı ama buraya yazmaya başlarken sordu beni yazıyor musun diye, yok dedim "ne yazcam biz sadece kendimizden bahsediyoruz"

tabloyu hallettim canım tahmini çizgimide çektim artık yeşil yeşil

ohhh yaaaaaa ne güzel
bak yeşil yeşil

sanirim senin dongulerin 'rahim kendini hazirliyor dongulerde degisiklik oluyor' sozu var ya buyuklerin ona uyuyor

benim de
haziran 29 gun
temmuz 30 gun
mayis 25 gun
nisan 33 gun
baya baya dengesizlesmisti

benim de çok dengesiz. bugüne kadar hiç 24 gün döngüm olmamıştı mesela

mart 31
nisan 28
mayıs 29
haziran 24
temmuz 25
ağustos 27

şenayım ne bileyim yaa beni hiç ciddi almadı zaten bu doktor geçenlerde bi gitmiştim orda da tsh ile prolaktin bakılmıştı acaba ondan mı eksik onlara bilgiasayarından baktı iyi dedi

neyse ben en iyiysi ateşe devam edeyim bu ay çatlayınca kendi hesabıma göre 7. gün gideyim çok şükür deerlere o zaman

canım diğer topiğe uğradın mı diye baktım araştırıken kendimi burda buldum:)

iyikide bakmışım hamileymişsinn çok ama çok sevindim cnm hayırla tamamlansın gelsin bebeişin inşallahh

kendine iyi bak tatlım öpüyorum senii

kızlar ffnin tablo okuma oyununda yine bir başarıya imza attım kendi tablolarımı bi türlü okuyamıyorum her ay ağlanıp sızlanıyorum ama ffin çizgi mantığını söktüm sanırım
Wall Of Fame:
[TABLE="class: the_table, width: 1"]
[TR]
[TH="bgcolor: #E5CAE5"]Date[/TH]
[TH="bgcolor: #E5CAE5"]Nickname[/TH]
[TH="bgcolor: #E5CAE5"]Score[/TH]
[/TR]
[TR="class: even"]
[TD="bgcolor: #E0F0D1"]Sep 19[/TD]
[TD="bgcolor: #E0F0D1"]keepmeinformed[/TD]
[TD="bgcolor: #E0F0D1"]100%[/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: #E0F0D1"]Sep 18[/TD]
[TD="bgcolor: #E0F0D1"]Libby[/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: #E0F0D1"]Sep 17[/TD]
[TD="bgcolor: #E0F0D1"]Reezy[/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: #E0F0D1"]Sep 14[/TD]
[TD="bgcolor: #E0F0D1"]brooke[/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: #E0F0D1"]Sep 13[/TD]
[TD="bgcolor: #E0F0D1"]Innulya14[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

keep sen benim tabloma bakmışmıydın :)

benim konuyuda işle :) sen ne kadardır deniodun

efesudecim eskiler oyle derler dongu degisince rahim bebege kendini hazirliyor diye
annenin dediginin dogru cikmasini dilerim

evet canım annem her gecikmeden yavaş yavaş hamile kalırsın derdi ilk zamanlar ancak şimdi sökmüyo bana o numaralar
bu ayda olmadı cnm zaten biliyosun beklemiyodum olmuyo çünki doğal yolla denedik aylarca ,bide dr yapsın bizim bebeği bakalım
sağlıklı hayırlı evlatlarım olsun inşAllah

aminnnnnnnnnnnnnn olicim ya Allah senden de razı olsun canım

topikte herkes sırayla hamiş kalıyo ve genelde kıdemliler önden gidiho ben bunu anladım
arada istisnalar oluyo tabi ,hepimiz sıramızı bekliyoruz sanırım :)))inşAllah sağlıkla gelsin bebişlerimiz
oliii sırada olabilirsin ona göre canım

kızlar bu arada bende regil oldum bugün sonunda ve ilacıma başladım 28 günlük olandan 27.günü yola çıkcaz nasipse ,bakalım hakkımıza hayırlısı olsun Rabbim ayarlasın inşAllah,ama tutmazsa çooookk yıprancazzzzzzz Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmaz inşAllah.

bebşimolsun
ve ben tüpe gidiyoruz ekimde inşAllah çifte kavrulmuş güzel haberlerle döneriz

Son düzenleme:

tatlım yeni tedavin hayırlı olar ve inşallah bebişlerinle dönersin. biz de eşime ve bana genetik inceleme yaptırıyoruz. bir sorun çıkarsa PGD yöntemiyle tüp bebek yaptıracağız

Esim mac izlerken sesten uyandim durdum yataga gecmek de aklima gwlmedi bacaklarimi kucagina uzatmis yatiyrdm korka korka utandim durdum sonunda aklim basima geldi de yataga geciyoeum:) size de merhaba diyeyim dedim telden girsim.efesude canim benim hayirli olsun kararin bwbisin seninle olsun turkiyedeyken habersiz birakma bizi.havaalaninda karsilasriz belku diyordum da bwnim gidis kasimda
Keep normalde ben de hergun iliskiye giriyrdum yumos zamanlari.asla gun kacirmamaliyim diyordum ama hamile oldugum ay arada bosluklar var.oyle de denemeni tavsiye ederim sperm sayisi artiyr
Geridonusumkutsu o test 21.gun yapiliyr ozellikle yumurtlama durumu hakkinda bilgi vwrdigi icin

yokh canim tebrik ederim Allahim saglikli hamilelik gecirmeni ve kolay dogum yapmani nasip etsin insaallah. cok sevindim Masaallah

every nasilsin canim senin yumurcak kendini nasil belli ediyor??

efesude sendemi yurtdisindasin bende ekimin ortalarinda gidiyorum türkiyeye Insaallah. belki ayni ucakta oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…