- 25 Şubat 2012
- 5.522
- 541
- 163
- 34
kızlarr 3-4 gundur bır garıbım yaaa halsızımm ısteksızımm ve en onemlısıde dıyeteoldugumıcın gunluk en az 1 st lık sporum var ve ben bu hafta hıc yapmadımmm üfff bu hafta kg veremeyecekmıyım benyaaaa
10 gunıcınde 2 taene ancak bosluk vardır yanıııı ufff acık konustum ayıpbana yaaaaaaaaaa
Hislerimi ne güzel dile getirdin canım biz onlar rahatsız olmasın üzülmesin diye dik durmaya çalışırken onlar bizi suçluyorlar yani
Benim sadece prolaktinim yüksekmiş onu da ilaçla çözeriz dedi dr. onun dışında bişey gözükmüyor
Allah kuluna taşıyamayacağı yükü vermezmiş o yüzden sabır sabır sabır inşallah tabi[/QUOTE]evet ;la ılahe ılla enta subhaneke ınnı kuntı mılez zalımın(hz yunur.balıgın karnındayken okudugu sabır duasıı ınslll)
esımı hayalettm kısmetten oteye yolyokk gercı ama cokgusel yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
masallah sana ve bebgıne ınsl...
cnm %80 cumartesı pazar catladı m ebn cunku kask agrım ve altıma kacırma mdu olmustu baskada olmadıı ve ısınkotusu o gunlerde salca kannattım cok yorgundummm ilişki goreckgozum yoktu ama yapmakıcn yapıldı ılıskı sadece hehe ama sırf bu ates yuksek ve ff cızgısı yanı syerdedır dıe 10 gundurr full ılıskı durumu var bıktık artıkdusunun yanııısuzi valla sen ne zaman çatladın belli değil ffnin çektiği çizgi doğru değil onu anladım 13.gün en uygun gözüküyo tabloda ama bat 28 eylül diyosun o yüzden o da olamaz tablonun bir yerlerinde çatladın ama neresinde....
ısmınız cok guselmısss mehmet tunaDEryoş ayağını sürüdü merak etmeyinn
kalk git yap kahvaltını ben de öğle yemeğimi yiyip okula gideceğimm
Mehmet Tuna'm iyi meraktme depikliyor maşalah
onu bılmıyorummm ama ben sadece yapıyormmm cnm corek otu nu aktardan toz halını aldımmm 1cay kasıgı sbhları ıkımızde yedıkk 7 gungecmesını beklıyoruz sımdıkkk kısmet artıkınnnnEvery cim tşk ederim güzel dileklerin için
Bir de 21gün çörek otu demişsiniz ya bunu keçiboynuzu kürü ile birlikte yapabilir miyiz acaba?
öle hıssedebılır ama söle ızah et bende sorun olsa sen ne yapardınnn bu sorunu ıkimız atlatacagız ınsl..yanı kadın da kı sorunn kadının sorumlulgunda oldugu ıcın kadın daha cok sucluluk duyarrr ama esınden 1 spermde olsa tamamdır o yusden ben 4 senedır sureklı arastırıldım yaa sorunyok dıyrlar ama neden olmyr dıe esımde bana kızıyor o yusden bırak ıste sorunyokk kısmetse olacakdıe rabbım sabrımızı artırsın ve cucugumuzu brı an onc versın bıse ınsl... canımmm
Hislerimi ne güzel dile getirdin canım biz onlar rahatsız olmasın üzülmesin diye dik durmaya çalışırken onlar bizi suçluyorlar yani
Benim sadece prolaktinim yüksekmiş onu da ilaçla çözeriz dedi dr. onun dışında bişey gözükmüyor
Allah kuluna taşıyamayacağı yükü vermezmiş o yüzden sabır sabır sabır inşallah tabi[/QUOTE]evet ;la ılahe ılla enta subhaneke ınnı kuntı mılez zalımın(hz yunur.balıgın karnındayken okudugu sabır duasıı ınslll)
kısmet bakalım cnm12.günde çatlamış olabilirsin tatlım ff bu ay herkese erkenden erkenden çekiyo çizgiyi bakalım benim ne zaman çekcek
canım..anlattıklarını okuyunca gosumun onune geldınız ve agladımmmm salak gıbı yaaaaaaaayaa dünden beri dışarlardayım bi girip yazamadım cnm haklısın valla
dün annemlere gittim işte
dayanamadım anneme söledim önce, çığlığı bastı nasıl zıplıyo sarıldı bana çok duygulandık
inananamadı bi türlü eminmisin kesinmi diye 100 kere sordu ayy anne dedim baymaa artık şimdilik böyle işte
eşim o akşam beni drdan almaya geldi arabada agzımdan bişi duymayı bkliyo bende aksine konuşmuyom
ne oldu beeeeee anlat artık dedi, hayırlısı olsun diyoruz galiba dedi. hı hııı dedim güldü anlat dedi, eve gidelim öyle dedim detaylı konuşcaz
snra eve gelince kahve yap son sigaramızı içerken konuşalım dedi (ben yeni paket almadım onada öyle demiştim bu son sigaramız olcak diye)
sonra kahve yaptım, başladım anlatmaya en başından. sonra lafım bitince gülmeye başladı
öyle mutlu olduki durup durup gülüyo kahkaha atıyo bana bakıp inanamıyo gibi ya dedim iyimisin
yaaa sevinçten naptığımı biliyomuyum ben dedisonra sarıldık allahım şükürler olsn sana dedi kaç kere.
vee dün akşam kayınvalideye gittim.
içim içimi yiyo bekleyemedim herkesin bi arada olmasını sadece anne vardı evde ikmizken patlattım
müjdemi isterim dedim, noldu dedi babanne oluyosun dedim aaaaaaaaa dedi hayırlı olsun çok evindim dedi
agzı nasıl kulaklarında sonra hemen görümceleri aradı hala oluyosunuz diye
onlarda tabi çıglık çıglıga beni istediler tlfna nasıl mutlu oldu herkes..ee ne zmndır bekledikleri haber zaten.
işte böyle 2 gün geçirdim hala şaşkınım hala bi anlamış değilim.
rabbime sonsuz şükürler olsn devamını görmeyi nasip etsin ve tüm bekleyenlere bunu nasip etsin tüm dualarım bunun için..
tabloyu hallettim canım tahmini çizgimide çektim artık yeşil yeşil
o kadar üzüldümkiii ne diyeceğimi bilemiyorum...
canım allah sana sabırların en büyüğünü versin..
inş en kısa zmnda tekrar saglıklı bi gebelik nasip olsun sana..
fundammmmm korkma canım bak biçok kişi öyle diyor
panik atagında tutmaz inş kendini rahatlat bi şekildeeeeee kuzum
kov gitsin ataklarııııııııııııııı
kolayca atlatırsın inş güzel haberlerle bekliyorz..
selam canım nasılsın seni merak ettim ne durumdasın cnm inş iyi bir gelişme olmuştur :26:
doktorum banada igneyi 3 günde bir verdi telaşlanmıyo degilim ama güveniyorumda ona inş bi sorun olmaz ...
canım idrarın durumu bile etkilemiştir belki, yediğin içtigin fln.
onuçta o gün yumoşladıgın belli olmuş artık saate takılma boşver çalışş sennnnnnn