Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlarr 3-4 gundur bır garıbım yaaa halsızımm ısteksızımm ve en onemlısıde dıyeteoldugumıcın gunluk en az 1 st lık sporum var ve ben bu hafta hıc yapmadımmm üfff bu hafta kg veremeyecekmıyım benyaaaa cnm %80 cumartesı pazar catladı m ebn cunku kask agrım ve altıma kacırma mdu olmustu baskada olmadıı ve ısınkotusu o gunlerde salca kannattım cok yorgundummm ilişki goreckgozum yoktu ama yapmakıcn yapıldı ılıskı sadece hehe ama sırf bu ates yuksek ve ff cızgısı yanı syerdedır dıe 10 gundurr full ılıskı durumu var bıktık artıkdusunun yanııı10 gunıcınde 2 taene ancak bosluk vardır yanııııufff acık konustum ayıpbana yaaaaaaaaaa

DEryoş ayağını sürüdü merak etmeyinn

kalk git yap kahvaltını ben de öğle yemeğimi yiyip okula gideceğimm
Mehmet Tuna'm iyi meraktme depikliyor maşalah
ısmınız cok guselmısss mehmet tuna

Every cim tşk ederim güzel dileklerin için

Bir de 21gün çörek otu demişsiniz ya bunu keçiboynuzu kürü ile birlikte yapabilir miyiz acaba?
onu bılmıyorummm ama ben sadece yapıyormmm cnm corek otu nu aktardan toz halını aldımmm 1cay kasıgı sbhları ıkımızde yedıkk 7 gungecmesını beklıyoruz sımdıkkk kısmet artıkınnnn

Hislerimi ne güzel dile getirdin canım biz onlar rahatsız olmasın üzülmesin diye dik durmaya çalışırken onlar bizi suçluyorlar yani
Benim sadece prolaktinim yüksekmiş onu da ilaçla çözeriz dedi dr. onun dışında bişey gözükmüyor
Allah kuluna taşıyamayacağı yükü vermezmiş o yüzden sabır sabır sabır inşallah tabi[/QUOTE]evet ;la ılahe ılla enta subhaneke ınnı kuntı mılez zalımın(hz yunur.balıgın karnındayken okudugu sabır duasıı ınslll)

12.günde çatlamış olabilirsin tatlım ff bu ay herkese erkenden erkenden çekiyo çizgiyi bakalım benim ne zaman çekcek
kısmet bakalım cnm
canım..anlattıklarını okuyunca gosumun onune geldınız ve agladımmmm salak gıbı yaaaaaaaaesımı hayalettm kısmetten oteye yolyokk gercı ama cokgusel yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
masallah sana ve bebgıne ınsl...

uff nerdesiniz siz hangi şehir biz niye gelemiyoruz
izmiir

yaa sağol canım benim, nasıl isterdiim, keşke gelebilsem

allah inş tiksindirsin cnm öyle deli gibi istemiyo cnm aslnda
sadece hatırlatcak bişi görürsem aklıma geliyo
aklıma geldigi anda bebegim diyorum ona bunu yapamam
ne kdr bekledim o gelsin diye şmdi nasıl zarar veririm ona
sende en iyii bebişten önce bırak ben çok istedm ama yapamadım onu

pofffffffiiiiiiiiiiiiiii bursa

yokh, ayy şu aileye anlatma msjını yeni gördüm, gözlerim doldu canım yaa, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana ve ailene bağışlasın bu bebişi

suzan, canım ne diyeti, sen dpolarda değil misin ki?

sanırım benimde bebiş gelmeden olmayacak malesef çünkü günde birtane içiyorum içmeyip unuttuğum uyuyakaldığım oluyo ama sindirim için özellikle bir tane de olsa içiyorum ama en fazla 3 yani okadar inşallah en kısa zamanda bırakırım ve bebişimde gelir

oo karnım acıktı bakk

canlarım selamlar hepinize yine bi kaç şey soracapımm

benim tahlil sonuçları bugün çıkmış dokttoru aradım herşey normal dedi sizle de paylaşayım sonuçları...
sonra işte doktor hiç ilgilenmedi gibi yaa beni ciddi almıyor daha yenisiniz diyor ya 1 yıl oldu dedim sonra ben sorudum bi de 21. gün yapılan test varmış ondan istemeyecek misiniz dedim böyle diyince progesteron ölçümü yapılır 21 ile 24. günler arası dedi yap istersen dedi

neyse benim sorum şu progesteron yumurtlama sonrası yapılan test mi hani çatladıktan 7. gün sonra olan eğer öyleyse ben 14. gün çatlamam ki nasıl yapacaız onu ??

sonuçlarda bu;

TETKIKLER
SONUC
UNITE
REFERANS

Estradiol 35.52 pg/ml 0-0
FSH 7.24 m?u/ml 4.6-12.4
LH 8.05 mIU/ml 0.1-198

Estradiol bu ne niye referans değeri 0 da benim ki öyle

canım ben 6 aya yaklastı dıyetteyım cnm benımmmm ıste dpo lr dan ve halsılıkve ısteksızlıkden dolayı bu hafta spor yapamadım cnm da ısmyrr aksam mekıkcekeyımdedımm esımdıyorkı ;ula catladım dıon mekık cekıyonnn delüümüsün sen dedııı
:26: bende cekmedımmm üfff kendımı bebekmoduna koymak ıstmyr o yusden gunluk yasantımıda kısıtlamak ıstemyrm yaaaaaaaaaaaaaaaa

aferin kız sana işte böle ol o bir nefesi bile çekme tmmmı yoksa doğumdan sonra saçını yolmaya gelirim ona göre
bu işler böle felek şaşırtır işte yeni yumurtluyorsun dediğimizde bebişimiz yerleşiyormuşş demekki
allahım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin cnm bnmmm

tatlım o test de bildiğim kadarıyla 21.gün yada 24.yapılıyo yani 2.hafta çatlamış oluyorsun ya hani üstünden bir hafta geçiyo 21,gün oluyo adetin 7,günü değil yani benim bildiğim böle ama yanlışsa arkadaşlarım düzeltsinler tahlil sınuçlarında anlamıyorum daha ben tahlil yaptırmadığım iiçin hiç ama değer aralıkları varsa ortalamada ı ona bakabilirsin

tmm halemmm aman sen fena yolarsın tırstım valla içemem artk

ya cnm hatırlıyomsn msnde nasıl güldük ne yerleşmesi lan daha yeni yumurtladm diye
gerçekten insanın aklına gelmeyen başına geliyo...
amin kuzum inşallah aglıkla kavuşmak nasip olsun.
inş senden gelecek güzel haberle daha bir coşacağım...

yürüyüş yap canım, dpolarda en sağlamı o, mekik çekme eşin doğru söylemiş

olur canım kız kızada buluşuruz
heyyyyevet evet öyle yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…