Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

off makarna işi bendede fena dır her türlüsünü çok severim valla..
ama zaten en önemli olanı çıkartmışsın hayatından o yapay tatlılar en tehlikelisi çok iyi yapmışsın, fit sıkı bi anne olmak güzel olur düşünsene

ben uyumaya calisayim artik uyumam lazim ya
esim giderken kalkicam yolcu edicem
gunduz uyumaya calisirim bir de artik

gorusuruz yaren, oli
opuldunuzz

esimle bizim uzun donem iliskimiz vardi, sonra o buraya calismaya geldi birkac ay ayri kaldik sonra evlendik ben de geldim yani birkac yildir burayiz, kalici da degiliz

hımmm bırınız elın bırınız damt gıttı sayılır
memeleket neresı cnm normalde gelıyomusunz yazın falan
benım cnm acaıp ekşi ıstemıştı sende durumlar nasıl

yok o olamiycak malesef cunku zaten su an fazlaliklar var bebek isteme surecinde alinan kilolar
ama dusununce beynime hukmedebiliyorum bu zararli yapma diye o iyi
mesela kahve ve cay hamileligi ogrendigim gun hayatimdan cikti
belki tatliyi da o yuzden inkar ediyorum
makarna da normalde sevmem yapmam da cok, ama simdi ne olduysa gozumun onunde gitmiyor

ciktim ben muck

hımmm bırınız elın bırınız damt gıttı sayılır
memeleket neresı cnm normalde gelıyomusunz yazın falan
benım cnm acaıp ekşi ıstemıştı sende durumlar nasıl

sana da cevap vereyim oyle cikayim
arada bir geliyoruz ama cok sIk degil
hamileligimin ilerleyen zamanlarini orda geciricem, hem rahat olmak hem de beslenmek acisindan memleket gizli kalsin bir onu demedim bir de adimi desifre olucam yoksa

benim en cok istedigim portakal, mandalina, eksi istiyor benim de canim tatli olarak bali bile yiyemiyorum. portakal suyu, portakal gozumun onunden gitmiyor resmen

ben uyumaya calisayim artik uyumam lazim ya
esim giderken kalkicam yolcu edicem
gunduz uyumaya calisirim bir de artik

gorusuruz yaren, oli
opuldunuzz

iyi geceler yat dinlen tabii

hayırlı olsun canım, inşallah kısa zamanda kavuşursun bebeğine

Keep normalde ben de hergun iliskiye giriyrdum yumos zamanlari.asla gun kacirmamaliyim diyordum ama hamile oldugum ay arada bosluklar var.oyle de denemeni tavsiye ederim sperm sayisi artiyr
sağol canım, biz sperm sayısına baktırmıştık, gayet iyiydi ama bilmem ki deneriz onu da bakalım

günaydın herkese bu ay benden birşey çıkmaz kızlar eşimin yoğun iş temposu nedeniyle sağlıklı çalışmalar olmuyo bide şimdi rahatsız grip olmuş 2 gündür dün güya çalışma olcak ama adam kendi istek arzularından vazgeçmiyo bikere pozisyon ofsayt yani sinir oldum bende hiç yatmadım yatmama gerek yoktu çünkü kalktım direk sonrada noldu diyo tabiki herşeyi Rabbim bilir ama dakikalarca saatlerce yattığım zamanlar olomadıysa bu aydan pek umut yok gibi hiç heycanımda yok açıkçası olmayacak gibi

Bunlar bişi değil canım ya, pozisyonlar inan fark etmiyor, çok yatmak da öyle. Olacak olan oluyor. Bu ay ilişki olmayadabilirdi sizin şu enf. yüzünden, bazı dr.lar yasaklıyorlar ilişkiyi iyileşene kadar. En azından yumurtan var

keepcim dr bana yasak filan vermedi bebek istediğimizi biliyo mutlaka birşey derdi diyorum ama zaten dedim ya bu aydan pek de umut yok olmazsa battan sonra kontrol amaçlı doktora giderim ne olmuş ne bitmiş öğrenirim bu arada çatlamadım deyip durma illa hemen ateş fırlaması gerekmiyo ovulasyon testin pozitifti geçen gün çok net gördüm ateşte yükselmiş artık stres yapma çatlamadım diyede o yumişin döllendiğini düşün diyorum canım

hee bu arada yumurtam sanırım daha yeni geliyo bi ağrı var kasıklarımda çünkü oda geliyorsa tabi

sağol canım bakalım iki üç güne belli olur ak koyun kara koyun..senin yuminin henüz gelmemiş olma ihtimali var şu önümüzdeki hafta düzgün ölçmeye çalış bakalım ne olacak

Son düzenleme:
Günaydııınnn melekleeerr

Nasılsınızz bugün bakalımm? Çatlayan patlayan yumoşlar sizinle olsunn inşAllahhh

Dün gece (gece demeyim akşam) yemeği yedim ve küüüt yattım yaklaşık 8:30 gibiydi, sabah saat 7:00de zor sıyrıldım yataktan Peeehh 9 ay böyle yemek yiyip yatarsam sıtkım sıyrılcak artık
Bide yine soğan yedimmm, gaz o biçim eşim yalvarıyor artık nooollurr daha yemee diye :26: ama yemek istiyorum ne yapayımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…