oli bugunluk boyle oldu bakalim
su makarna isinden de kopmam lazim acil
onun haricinde sIkInti yok
yatip kalkip dua ediyorum tatlidan tiksindim diye
yoksa ben ooo pastalar kekler cikolatalar gotururdum eski halim gibi olsa ama simdi agzima surmuyorum ordan dengeliyorum
esimle bizim uzun donem iliskimiz vardi, sonra o buraya calismaya geldi birkac ay ayri kaldik sonra evlendik ben de geldimyani birkac yildir burayiz, kalici da degiliz
off makarna işi bendede fena dır her türlüsünü çok severim valla..
ama zaten en önemli olanı çıkartmışsın hayatından o yapay tatlılar en tehlikelisi çok iyi yapmışsın, fit sıkı bi anne olmak güzel olur düşünsene
ben uyumaya calisayim artikuyumam lazim ya
esim giderken kalkicam yolcu edicem
gunduz uyumaya calisirim bir de artik
gorusuruz yaren, oli
opuldunuzz
hımmm bırınız elın bırınız damt gıttı sayılır
memeleket neresı cnm normalde gelıyomusunz yazın falan
benım cnm acaıp ekşi ıstemıştı sende durumlar nasıl
ben uyumaya calisayim artikuyumam lazim ya
esim giderken kalkicam yolcu edicem
gunduz uyumaya calisirim bir de artik
gorusuruz yaren, oli
opuldunuzz
yok o olamiycak malesefcunku zaten su an fazlaliklar var bebek isteme surecinde alinan kilolar
ama dusununce beynime hukmedebiliyorum bu zararli yapma diye o iyi
mesela kahve ve cay hamileligi ogrendigim gun hayatimdan cikti
belki tatliyi da o yuzden inkar ediyorum
makarna da normalde sevmem yapmam da cok, ama simdi ne olduysa gozumun onunde gitmiyor
ciktim ben muck
hayırlı olsun canım, inşallah kısa zamanda kavuşursun bebeğinekızlar bu arada bende regil oldum bugün sonunda ve ilacıma başladım 28 günlük olandan 27.günü yola çıkcaz nasipse ,bakalım hakkımıza hayırlısı olsun Rabbim ayarlasın inşAllah,ama tutmazsa çooookk yıprancazzzzzzz Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmaz inşAllah.
bebşimolsun ve ben tüpe gidiyoruz ekimde inşAllah çifte kavrulmuş güzel haberlerle döneriz
sağol canım, biz sperm sayısına baktırmıştık, gayet iyiydi ama bilmem ki deneriz onu da bakalımKeep normalde ben de hergun iliskiye giriyrdum yumos zamanlari.asla gun kacirmamaliyim diyordum ama hamile oldugum ay arada bosluklar var.oyle de denemeni tavsiye ederim sperm sayisi artiyr
ben netten araştırdım az önce, sizle de paylaşayım dedim; yumurtlamadan lh artışı oluyormuş gayetgünaydın kızlar, hain ateş yükselmedi, ben bu ay yumurtlamadım mı ne...yumurtlamadan lh artışı oluyor mu ki acaba (çünkü lh gaayet arttı), bilen var mı?
My Ovulation Chart
Bunlar bişi değil canım ya, pozisyonlar inan fark etmiyor, çok yatmak da öyle. Olacak olan oluyor. Bu ay ilişki olmayadabilirdi sizin şu enf. yüzünden, bazı dr.lar yasaklıyorlar ilişkiyi iyileşene kadar. En azından yumurtan vargünaydın herkese bu ay benden birşey çıkmaz kızlar eşimin yoğun iş temposu nedeniyle sağlıklı çalışmalar olmuyo bide şimdi rahatsız grip olmuş 2 gündür dün güya çalışma olcak ama adam kendi istek arzularından vazgeçmiyo bikere pozisyon ofsayt yani sinir oldum bende hiç yatmadım yatmama gerek yoktu çünkü kalktım direk sonrada noldu diyo tabiki herşeyi Rabbim bilir ama dakikalarca saatlerce yattığım zamanlar olomadıysa bu aydan pek umut yok gibi hiç heycanımda yok açıkçası olmayacak gibi
Bunlar bişi değil canım ya, pozisyonlar inan fark etmiyor, çok yatmak da öyle. Olacak olan oluyor. Bu ay ilişki olmayadabilirdi sizin şu enf. yüzünden, bazı dr.lar yasaklıyorlar ilişkiyi iyileşene kadar. En azından yumurtan var
Bunlar bişi değil canım ya, pozisyonlar inan fark etmiyor, çok yatmak da öyle. Olacak olan oluyor. Bu ay ilişki olmayadabilirdi sizin şu enf. yüzünden, bazı dr.lar yasaklıyorlar ilişkiyi iyileşene kadar. En azından yumurtan var
sonuçlarda bu;
TETKIKLER
SONUC
UNITE
REFERANS
Estradiol 35.52 pg/ml 0-0
FSH 7.24 m?u/ml 4.6-12.4
LH 8.05 mIU/ml 0.1-198
canlar biraa zbaktım internette de bazı yerlerde lh sınırda gibi sıkıntı var mı sizce bi de bi sitede lh fsh tan yüksekse pcostan söz edilebilir diyor doktorum bi şey demedi utrasonda da bi şey görmedi sizce bi sıkıntı olur mu
yaaaaa bana da cevap verin ama
sağol canım bakalım iki üç güne belli olur ak koyun kara koyun..senin yuminin henüz gelmemiş olma ihtimali var şu önümüzdeki hafta düzgün ölçmeye çalış bakalım ne olacakkeepcim dr bana yasak filan vermedi bebek istediğimizi biliyo mutlaka birşey derdi diyorum ama zaten dedim ya bu aydan pek de umut yok olmazsa battan sonra kontrol amaçlı doktora giderim ne olmuş ne bitmiş öğrenirim bu arada çatlamadım deyip durma illa hemen ateş fırlaması gerekmiyo ovulasyon testin pozitifti geçen gün çok net gördüm ateşte yükselmiş artık stres yapma çatlamadım diyede o yumişin döllendiğini düşün diyorum canım
benim o konularda pek bilgim yok canım ama senin dğerler normal görünüyor bildiğim kdarı ileyaaaaa bana da cevap verin ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?