Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gunaydın fıstıklarrrrrr
canımı tost cektıren every yaren vee deryosss
sımdı kalkıp yapacagım kendıme ne fenasınız kızzzz
yatagın ıcınde tostlar uctu gozumden okudukca
tostumu yıyıp gelıyom kaybolmayınnnnn

üstüne gitmek için saatbiraz geç oldu, geç kaldım bile.Yarına hayırlısı diyelim artık

dün değerlendirdim yetmez mi :26:

bütün herşeyimizi de yazıyoruz. inş bi tanıdık okumaz
yetme ihtimali var ama ne olur ne olmaz derdim ben olsam. Verimli günler ateş yükseldikten iki üç gün sonra da devam ediyor ve olmadık şeyler başa gelebiliyor bak misal benim ateş 4gün önce yükseldi ama ovu testi pozitifi dün verdi ve hala ateşte artış olmadı vs. Çalış canım sen, işleyen demir paslanmaz

sağol canım ya, ah şu hamişlerin pozitifliği ne iyi geliyormuş insana nazar:) İnşallah arkanızdan ben (ve bi sürü kişi daha) de gelirim kızlar. Haklısınız yeter sabah sabah bu kadar negatif

Hepimizin ihtiyacı olan biraz pozitiflikk
Ozaman kendine inancında gelecek
Bebeğinde gelecekk
Sen günlerini kaçırma
Duanı et
Gerisini Allaha bırak
Bak bana hiç ummadığım hiç beklemediğim bir aydı
Ama buda gösteriyor kii bu olay senin beklediğin senin planladığınla değil
Oyüzdeenn sall gitsin beaa

(Benimde hamilelikte içime yaşam koçu kaçtı :26:)

kızlar ya sabah ağlayarak girdim gülümseyerek çıkıyorum topikten, iyi ki varsınızben işe gideyim bir an önce,kovmasınlar beni, görüşürüz

ah o deryos yok muuuu hep o baslatti
simdi ben kahvaltimi yapicam ve yine ince bir dilim tostla birlikte

ah o deryos yok muuuu hep o baslatti
simdi ben kahvaltimi yapicam ve yine ince bir dilim tostla birlikte

ha hahahaah sabah ben de tostla kahvaltı ettimm

tamamdır turk kahvesı ve verımlı pozızyonnnnnnn
incir cnm,nette araştır istersen
cnm gecen aylarda ıncır ve havuc suyu ıctıkıkımısee boll boll ama regl dongum azaldı ck skrrrr

Kızlar kaç gündür testlerle sizi bunlattım ama:26: bi bakar mısınız şu ovu testlerine hangisi daha koyu? alttaki dün, üstteki bugün
Eki Görüntüle 513660
alttakı daha belırıgn cnm
a bu arada oyunu oynarken bi tablo gördüm, bi ayda sadece bi sabahcık çalışma var ve uzuuuun bir döngü, sonu hamilelik..çok güzel oyun ya resmen hayatlar görüyorsun neler yaşamış fln tahmin ediyorsun[/QUOTE]bnm ısemde dıone konusuyrsunuz kac st dır dıe ben degsık seyler soleyınce gene kk dan mı duydunnn dıo

e saç yapmak ne de makyaj içimden geliyor, iki üç gündür mal gibi gidiyorum işe. Kuaföre gitmem lazım onu da erteliyorum ne zamandır. neyse daha öğrenciler fln yok, görüşme fln da yok herhalde birileri olunca düzelirim.Sizin içinizden gelmediği zaman ne yapıyorsunuz?[/QUOTE]haydı hakkınızda hayırlısı cnm benımm muckkk
benımde ıcımden bırsey gelmyrduu ama dpogoruncee vovvvvvvv costumm hehehe

kızlar ff baksanıza yaa haydı hakkınızda hayırlısı cnm benımm muckkk

catlamissin gibi
cizgi de dogru yerde gorunuyor
ama iliskiyibirakma olur mu ne olur ne olmaz

tamam cnm zaten dınlenelım dıe 2 gundur araverdıkk bundan sonrakı gunler tam gaz devammmm hehehhe bır manı olmassa ınsl..bırde o dedıgın pozızyonu denıycem ınsl....turk kahvaesınıdee eee bana benım gıbı hızlıı spermolar lazımm dımı amaaaa sagol canım benımmmmmmmmmm

dpo dogru yerde bencede cunu regl dongumm 31gundu en sonnn baaklım bu ay kac gunolacakkkk

cok k sagoll everyyyy rabbımbebegınızı sana ve esıne bagıslasın ınslll

suzan turk kahvesini sen icme ama esin icin

havus suyu da hizi arttiriyor diye duymustum ama esinin sigara icmemesi lazim, sigara ve havuc suyu olmuyor etkilesimden dolayi

ben temızlıge gıderrr yerlerrr kapılarrr mutfkak olapları sılınecekkkkkkkkkkkkkk vovvvvvvvvv costum ıyıceeeeeeeeeeeee bızım oralardan bırde sarkı turku acımmmmmmmmmmmmm winnnnnnnnnn ayyy cokkk enerjıkk oldum yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

insallah tutar bu ay ve bebisin sana gelir

saol canim amin

bana da gonder kiz o enerjinden masallah sana
ben yatmaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…