üstüne gitmek için saatbiraz geç oldu, geç kaldım bile.Yarına hayırlısı diyelim artıkdun ben oyleydim
arkadaslari esimin kafeye cagirdi beni de cagirdilar, ama suslenip giyinmek icimden bile gelmedi, esime sen git ben hazir degilim dedim
bazen oluyor bana da genelde ustune gidip daha bir suslenmeye calisiyorum iyi hissetmek icin
bence bugunku dususten sonra yarin yukselecek gibi
bugun catlayabilirama abiki kesin konusmak icin arkasindan 3 gun yuksek giden ates olmali
yetme ihtimali var ama ne olur ne olmaz derdim ben olsam. Verimli günler ateş yükseldikten iki üç gün sonra da devam ediyor ve olmadık şeyler başa gelebiliyor bak misal benim ateş 4gün önce yükseldi ama ovu testi pozitifi dün verdi ve hala ateşte artış olmadı vs. Çalış canım sen, işleyen demir paslanmazdün değerlendirdim yetmez mi :26:
bütün herşeyimizi de yazıyoruz. inş bi tanıdık okumaz
sağol canım ya, ah şu hamişlerin pozitifliği ne iyi geliyormuş insana nazar:) İnşallah arkanızdan ben (ve bi sürü kişi daha) de gelirim kızlar. Haklısınız yeter sabah sabah bu kadar negatif
kızlar ya sabah ağlayarak girdim gülümseyerek çıkıyorum topikten, iyi ki varsınızben işe gideyim bir an önce,kovmasınlar beni, görüşürüz
gunaydın fıstıklarrrrrr
canımı tost cektıren every yaren vee deryosss
sımdı kalkıp yapacagım kendıme ne fenasınız kızzzz
yatagın ıcınde tostlar uctu gozumden okudukca
tostumu yıyıp gelıyom kaybolmayınnnnn
gunaydın fıstıklarrrrrr
canımı tost cektıren every yaren vee deryosss
sımdı kalkıp yapacagım kendıme ne fenasınız kızzzz
yatagın ıcınde tostlar uctu gozumden okudukca
tostumu yıyıp gelıyom kaybolmayınnnnn
ah o deryos yok muuuuhep o baslatti
simdi ben kahvaltimi yapicam ve yine ince bir dilim tostla birlikte
öffff pöööfffff diyorumbaşka bişey demiyorummm kaldı 4 saat
tamamdır turk kahvesı ve verımlı pozızyonnnnnnncok iyi yapiyorsun canim
ben de cayin yaninda bol bol vermitim kabak cekirdegi her gun yedi
hiz icin iliskiden 1 saat once turk kahvesi icebilir esin
progesteron
cok onemli hormon
yumurtan catliyor mu
kaliteli mi
bilgi sahibi olmak icin
eksikliginde takviye yapiliyor
mesela hamileyken de cok onemli bebegin tutunmasi icin
bu yuzdne hamilelere genelde progestan veriliyor dusuk onlemesi icin
cnm gecen aylarda ıncır ve havuc suyu ıctıkıkımısee boll boll ama regl dongum azaldı ck skrrrrincir cnm,nette araştır istersen
alttakı daha belırıgn cnmKızlar kaç gündür testlerle sizi bunlattım ama:26: bi bakar mısınız şu ovu testlerine hangisi daha koyu? alttaki dün, üstteki bugün
Eki Görüntüle 513660
aayy benimki bi de takıktır bu konuya eskiden beri;"tanımadığım insanların hayatımı bilmesini istemiyorum" diye eskiden iş arkadaşlarıma akşam yediğimiz yemeği, söylesem kızardı, sanki popstar mübarekşimdi biraz alıştı ama buraya yazmaya başlarken sordu beni yazıyor musun diye, yok dedim "ne yazcam biz sadece kendimizden bahsediyoruz"
e saç yapmak ne de makyaj içimden geliyor, iki üç gündür mal gibi gidiyorum işe. Kuaföre gitmem lazım onu da erteliyorum ne zamandır. neyse daha öğrenciler fln yok, görüşme fln da yok herhalde birileri olunca düzelirim.Sizin içinizden gelmediği zaman ne yapıyorsunuz?[/QUOTE]haydı hakkınızda hayırlısı cnm benımm muckkkevet canım annem her gecikmeden yavaş yavaş hamile kalırsın derdi ilk zamanlar ancak şimdi sökmüyo bana o numaralar
bu ayda olmadı cnm zaten biliyosun beklemiyodum olmuyo çünki doğal yolla denedik aylarca ,bide dr yapsın bizim bebeği bakalım
sağlıklı hayırlı evlatlarım olsun inşAllah
aminnnnnnnnnnnnnn olicim ya Allah senden de razı olsun canım
topikte herkes sırayla hamiş kalıyo ve genelde kıdemliler önden gidiho ben bunu anladım
arada istisnalar oluyo tabi ,hepimiz sıramızı bekliyoruz sanırım :)))inşAllah sağlıkla gelsin bebişlerimiz
oliii sırada olabilirsin ona göre canım
kızlar bu arada bende regil oldum bugün sonunda ve ilacıma başladım 28 günlük olandan 27.günü yola çıkcaz nasipse ,bakalım hakkımıza hayırlısı olsun Rabbim ayarlasın inşAllah,ama tutmazsa çooookk yıprancazzzzzzz Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmaz inşAllah.
bebşimolsun ve ben tüpe gidiyoruz ekimde inşAllah çifte kavrulmuş güzel haberlerle döneriz
rahim filmine mi gideceksin fundacimöffff pöööfffff diyorumbaşka bişey demiyorummm kaldı 4 saat
ha hahahaah sabah ben de tostla kahvaltı ettimm
catlamissin gibi
cizgi de dogru yerde gorunuyor
ama iliskiyibirakma olur mu ne olur ne olmaz
rahim filmine mi gideceksin fundacim
kolay gelsin guzel sonuclarla gel
tamam cnm zaten dınlenelım dıe 2 gundur araverdıkk bundan sonrakı gunler tam gaz devammmm hehehhe bır manı olmassa ınsl..bırde o dedıgın pozızyonu denıycem ınsl....turk kahvaesınıdee eee bana benım gıbı hızlıı spermolar lazımm dımı amaaaa sagol canım benımmmmmmmmmm
dpo dogru yerde bencede cunu regl dongumm 31gundu en sonnn baaklım bu ay kac gunolacakkkk
cok k sagoll everyyyy rabbımbebegınızı sana ve esıne bagıslasın ınslll
ben temızlıge gıderrr yerlerrr kapılarrr mutfkak olapları sılınecekkkkkkkkkkkkkk vovvvvvvvvv costum ıyıceeeeeeeeeeeee bızım oralardan bırde sarkı turku acımmmmmmmmmmmmm winnnnnnnnnnayyy cokkk enerjıkk oldum yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?