sana da günaydın canım, şimdi bebiş için kalacak yer hazırlanıyor tabi içerde çalışma yoğun, uyku ondanGünaydııınnn melekleeerr
Nasılsınızz bugün bakalımm? Çatlayan patlayan yumoşlar sizinle olsunn inşAllahhh
Dün gece (gece demeyim akşam) yemeği yedim ve küüüt yattım yaklaşık 8:30 gibiydi, sabah saat 7:00de zor sıyrıldım yataktanPeeehh 9 ay böyle yemek yiyip yatarsam sıtkım sıyrılcak artık
Bide yine soğan yedimmm, gaz o biçimeşim yalvarıyor artık nooollurr daha yemee diye :26: ama yemek istiyorum ne yapayımm
Günaydııınnn melekleeerr
Nasılsınızz bugün bakalımm? Çatlayan patlayan yumoşlar sizinle olsunn inşAllahhh
Dün gece (gece demeyim akşam) yemeği yedim ve küüüt yattım yaklaşık 8:30 gibiydi, sabah saat 7:00de zor sıyrıldım yataktanPeeehh 9 ay böyle yemek yiyip yatarsam sıtkım sıyrılcak artık
Bide yine soğan yedimmm, gaz o biçimeşim yalvarıyor artık nooollurr daha yemee diye :26: ama yemek istiyorum ne yapayımm
ben netten araştırdım az önce, sizle de paylaşayım dedim; yumurtlamadan lh artışı oluyormuş gayetbıktım artık...
nar gibi kırmızıCıxxxx cıııxxx cıxxxx
Bıktım artık yokk,
vazgeçmek yokk
Moraller yüksek olmalı
Hem ovalasyon testi
Nar gibi 2 kırmızı çıkarmadı mıı
Nedenn hep olumsuz bakıyorsunuz bayanlar
Kendinize neden bukadar inancsızsınız
Silkelenin biiii
Hemm ayrıca günler cuvala girmedii
Nedenn illa bu ay olacak diye şartladınız kendinizide
Hemen yelkenleri foraa yaptınız
Durun bii
Kadere inanalım-hayra inanalım
Ve Demet Akalınn gibii
Olacak Olacak diyelimm
Açında dinleyelimm
canım gaz sorunu hamılelıktendır buyuk ıhtımal soğandan deil :) benım fazla gaz sorunum olmadı ama ablam hamıleyken fecıydııııı yaa bazen baska oadaya gıt demk zorunda kalıyduk o derece :)
günaydın herkese bu ay benden birşey çıkmaz kızlar eşimin yoğun iş temposu nedeniyle sağlıklı çalışmalar olmuyo bide şimdi rahatsız grip olmuş 2 gündür dün güya çalışma olcak ama adam kendi istek arzularından vazgeçmiyo bikere pozisyon ofsayt yani sinir oldum bende hiç yatmadım yatmama gerek yoktu çünkü kalktım direk sonrada noldu diyo tabiki herşeyi Rabbim bilir ama dakikalarca saatlerce yattığım zamanlar olomadıysa bu aydan pek umut yok gibi hiç heycanımda yok açıkçası olmayacak gibi
Ayyyy cok fenaa ozaman yaa :26::26:
Amaa bebişim sağlıklı olsunda, tüm organları sağlam olsunda varsın ben uçan balon gezeyimm :26:
Ben şikayetci değilimde eşim biraz ııgghhkk gıyyykk yapıyor
Yoksa cok şükür ki sıkışma yapmıyorr rahat rahat gecelerim geçiyooor
Şikayet edersem Allahın gücüne gider,
oyüzden çooookk mutluyuz bizz gazımızlada, cookk çookk yememizlede
Belkide daha odadan kovulmadığım için böyle polyannayım halaa
nar gibi kırmızıcanım işte ben de onu diyorum, ovu testi lh ölçyor yumurtayı değil, bu ay sanırım normal yolla son denememiz olacak bizim, gelecek ay kaçıyor zaten ..sonra da, önce akupunktur sonrada ver elini tüp bebek merkezi ama beklemek hele ki kayıptan sonra çok zor
nar gibi kırmızıcanım işte ben de onu diyorum, ovu testi lh ölçyor yumurtayı değil, bu ay sanırım normal yolla son denememiz olacak bizim, gelecek ay kaçıyor zaten ..sonra da, önce akupunktur sonrada ver elini tüp bebek merkezi ama beklemek hele ki kayıptan sonra çok zor
sağol canım benimah keske biraz kafan rahat olsa keepcim
bir ay bosversen isine gucune baksan ben bebegin kolayca gelecegine inaniyorum
sen hep kendini tedaviye sartlandiriyorsun
ben aylarca bebek bekledim keepcim dusukten sonra koca 7 ayki ben senin o kadar bekleyecegini de dusunmuyorum nedense
evet, işte o çizginin yeri değişecek canım, bugünü değerlendirin bence
dun ben oyleydimne giyinmek ne saç yapmak ne de makyaj içimden geliyor, iki üç gündür mal gibi gidiyorum işe. Kuaföre gitmem lazım onu da erteliyorum ne zamandır. neyse daha öğrenciler fln yok, görüşme fln da yok herhalde birileri olunca düzelirim.Sizin içinizden gelmediği zaman ne yapıyorsunuz?
benim hamile kaldigim ay ben hic yatmadim
iliski sonrasi hemen kalktim
şu hamilelik takvimine bayılıyorum ya çok güzel gösteriyor :) fıstığın henüz 2 gr. Allah nazarlardan korusun ya everycim ne bileyim valla yatmadığım için huzursuz değilim pozisyonda olmuyor yani şansı düşürüyor gibi geldi bana sen burda birine tavsiyelerde bulunmuşsun galiba nelerdi onlar bi özelden yazarmısın
sağol canım benim, biliyorum sen de çok çektin neyse ki bitti çok şükür. İşte akupunktur biraz o işe yarayacak sanırım, kafa rahatlatmaya. Eşim psikologa git diyor ama hiç gidesim yok çünkü biliyorum bebek gelirse depresyon mepresyon kalmayacak, psikolog bana ne yapsın
evet, işte o çizginin yeri değişecek canım, bugünü değerlendirin bence
sağol canım yaŞiiiii aramızda kalsın ama ben şu saydıklarından önce hamile kalacağına inanıyorumm
Bakk ben sana inanıyorummm
Sende sana inansan bii
Nar gibi kırmızıyı
Bide gebelik testinde göreceksin sen
Hayalini kursanaa çift cizgiii
Ayrıca bugünleriii kaçırmaa lütfenn
Çatlama patlama hiçç farketmezz
Sen gönülden istee
Olacaaakkk olacaakkk
dun ben oyleydim
arkadaslari esimin kafeye cagirdi beni de cagirdilar, ama suslenip giyinmek icimden bile gelmedi, esime sen git ben hazir degilim dedim
bazen oluyor bana da genelde ustune gidip daha bir suslenmeye calisiyorum iyi hissetmek icin
bence bugunku dususten sonra yarin yukselecek gibi
bugun catlayabilirama abiki kesin konusmak icin arkasindan 3 gun yuksek giden ates olmali
hımm. bunu bilmiordum. düşüşten sonra 3 gün yüksek ateş ha. peki düşüşten öncede böle bişi var mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?