Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sana da günaydın canım, şimdi bebiş için kalacak yer hazırlanıyor tabi içerde çalışma yoğun, uyku ondan

canım gaz sorunu hamılelıktendır buyuk ıhtımal soğandan deil :) benım fazla gaz sorunum olmadı ama ablam hamıleyken fecıydııııı yaa bazen baska oadaya gıt demk zorunda kalıyduk o derece :)

ben netten araştırdım az önce, sizle de paylaşayım dedim; yumurtlamadan lh artışı oluyormuş gayetbıktım artık...

Cıxxxx cıııxxx cıxxxx
Bıktım artık yokk,
vazgeçmek yokk
Moraller yüksek olmalı
Hem ovalasyon testi
Nar gibi 2 kırmızı çıkarmadı mıı
Nedenn hep olumsuz bakıyorsunuz bayanlar
Kendinize neden bukadar inancsızsınız
Silkelenin biiii
Hemm ayrıca günler cuvala girmedii
Nedenn illa bu ay olacak diye şartladınız kendinizide
Hemen yelkenleri foraa yaptınız
Durun bii
Kadere inanalım-hayra inanalım
Ve Demet Akalınn gibii
Olacak Olacak diyelimm
Açında dinleyelimm

ne giyinmek ne saç yapmak ne de makyaj içimden geliyor, iki üç gündür mal gibi gidiyorum işe. Kuaföre gitmem lazım onu da erteliyorum ne zamandır. neyse daha öğrenciler fln yok, görüşme fln da yok herhalde birileri olunca düzelirim.Sizin içinizden gelmediği zaman ne yapıyorsunuz?

nar gibi kırmızı canım işte ben de onu diyorum, ovu testi lh ölçyor yumurtayı değil, bu ay sanırım normal yolla son denememiz olacak bizim, gelecek ay kaçıyor zaten ..sonra da, önce akupunktur sonrada ver elini tüp bebek merkezi ama beklemek hele ki kayıptan sonra çok zor

canım gaz sorunu hamılelıktendır buyuk ıhtımal soğandan deil :) benım fazla gaz sorunum olmadı ama ablam hamıleyken fecıydııııı yaa bazen baska oadaya gıt demk zorunda kalıyduk o derece :)

Ayyyy cok fenaa ozaman yaa :26::26:
Amaa bebişim sağlıklı olsunda, tüm organları sağlam olsunda varsın ben uçan balon gezeyimm :26:
Ben şikayetci değilimde eşim biraz ııgghhkk gıyyykk yapıyor
Yoksa cok şükür ki sıkışma yapmıyorr rahat rahat gecelerim geçiyooor
Şikayet edersem Allahın gücüne gider,
oyüzden çooookk mutluyuz bizz gazımızlada, cookk çookk yememizlede
Belkide daha odadan kovulmadığım için böyle polyannayım halaa

benim hamile kaldigim ay ben hic yatmadim
iliski sonrasi hemen kalktim

insallah ilerleyen gunlerde de rahat olursun gaz sorunu seni bulmaz
cunku ben snein haftalarinda cok iyiydim sorun yoktu
8,hafta icinde oldu hepsi son 3 gundur kivraniyorum uyuyamiyorum bile
buraya cok yaziyorum ama tabiki icten sikayet etmiyorum, sadece yasadigimi paylasiyorum, her zaman raziyim hamileligin zorluklarina yeter ki bebegim saglikli olsun

ah keske biraz kafan rahat olsa keepcim
bir ay bosversen isine gucune baksan ben bebegin kolayca gelecegine inaniyorum
sen hep kendini tedaviye sartlandiriyorsun

ben aylarca bebek bekledim keepcim dusukten sonra koca 7 ay ki ben senin o kadar bekleyecegini de dusunmuyorum nedense

Şiiiii aramızda kalsın ama ben şu saydıklarından önce hamile kalacağına inanıyorumm
Bakk ben sana inanıyorummm
Sende sana inansan bii
Nar gibi kırmızıyı
Bide gebelik testinde göreceksin sen
Hayalini kursanaa çift cizgiii
Ayrıca bugünleriii kaçırmaa lütfenn
Çatlama patlama hiçç farketmezz
Sen gönülden istee
Olacaaakkk olacaakkk

sağol canım benim, biliyorum sen de çok çektinneyse ki bitti çok şükür. İşte akupunktur biraz o işe yarayacak sanırım, kafa rahatlatmaya. Eşim psikologa git diyor ama hiç gidesim yok çünkü biliyorum bebek gelirse depresyon mepresyon kalmayacak, psikolog bana ne yapsın

My Ovulation Chart

arkadaşlar tabloma bi bakıverin. bugün yumurtladım mı yumurtlayacağım mı :)
evet, işte o çizginin yeri değişecek canım, bugünü değerlendirin bence

dun ben oyleydim
arkadaslari esimin kafeye cagirdi beni de cagirdilar, ama suslenip giyinmek icimden bile gelmedi, esime sen git ben hazir degilim dedim
bazen oluyor bana da genelde ustune gidip daha bir suslenmeye calisiyorum iyi hissetmek icin

My Ovulation Chart

arkadaşlar tabloma bi bakıverin. bugün yumurtladım mı yumurtlayacağım mı :)

bence bugunku dususten sonra yarin yukselecek gibi
bugun catlayabilir ama abiki kesin konusmak icin arkasindan 3 gun yuksek giden ates olmali

benim hamile kaldigim ay ben hic yatmadim
iliski sonrasi hemen kalktim

şu hamilelik takvimine bayılıyorum ya çok güzel gösteriyor :) fıstığın henüz 2 gr. Allah nazarlardan korusun ya everycim ne bileyim valla yatmadığım için huzursuz değilim pozisyonda olmuyor yani şansı düşürüyor gibi geldi bana sen burda birine tavsiyelerde bulunmuşsun galiba nelerdi onlar bi özelden yazarmısın

hamilelik icin pozisyon
en verimlilerden biri
kadinin arkasi donuk, dizleri yerde olan
derinlemesine iliski oluyormus
doggy style dedikleri

dün değerlendirdim yetmez mi :26:

bütün herşeyimizi de yazıyoruz. inş bi tanıdık okumaz

sağol canım ya, ah şu hamişlerin pozitifliği ne iyi geliyormuş insana nazar:) İnşallah arkanızdan ben (ve bi sürü kişi daha) de gelirim kızlar. Haklısınız yeter sabah sabah bu kadar negatif

hımm. bunu bilmiordum. düşüşten sonra 3 gün yüksek ateş ha. peki düşüşten öncede böle bişi var mı.

evet bu takvimi yapmak istemiyordum bastan cok yer kapliyor sayflair dodluruyor diye
ama cok faydali gun gun aciklama oluyor o yuzden hosuma gidiyor cunku genelde bilgiler hafta hafta hamilelikle ilgili bu gun gun
evet son gittigimde doktorum 15 mm demisti simdi nasil acaba fistigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…