funda kolayca atlat inşalalhhh
anestezi alacak mısın
nereye çektirceksin
canım diğer topiğe uğradın mı diye baktım araştırıken kendimi burda buldum:)
iyikide bakmışım hamileymişsinn çok ama çok sevindim cnm hayırla tamamlansın gelsin bebeişin inşallahh
kendine iyi bak tatlım öpüyorum senii
evet canım annem her gecikmeden yavaş yavaş hamile kalırsın derdi ilk zamanlar ancak şimdi sökmüyo bana o numaralar
bu ayda olmadı cnm zaten biliyosun beklemiyodum olmuyo çünki doğal yolla denedik aylarca ,bide dr yapsın bizim bebeği bakalım
sağlıklı hayırlı evlatlarım olsun inşAllah
aminnnnnnnnnnnnnn olicim ya Allah senden de razı olsun canım
topikte herkes sırayla hamiş kalıyo ve genelde kıdemliler önden gidiho ben bunu anladım
arada istisnalar oluyo tabi ,hepimiz sıramızı bekliyoruz sanırım :)))inşAllah sağlıkla gelsin bebişlerimiz
oliii sırada olabilirsin ona göre canım
kızlar bu arada bende regil oldum bugün sonunda ve ilacıma başladım 28 günlük olandan 27.günü yola çıkcaz nasipse ,bakalım hakkımıza hayırlısı olsun Rabbim ayarlasın inşAllah,ama tutmazsa çooookk yıprancazzzzzzz Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmaz inşAllah.
bebşimolsun ve ben tüpe gidiyoruz ekimde inşAllah çifte kavrulmuş güzel haberlerle döneriz
tatlım yeni tedavin hayırlı olar ve inşallah bebişlerinle dönersin. biz de eşime ve bana genetik inceleme yaptırıyoruz. bir sorun çıkarsa PGD yöntemiyle tüp bebek yaptıracağız
yokh canim tebrik ederim Allahim saglikli hamilelik gecirmeni ve kolay dogum yapmani nasip etsin insaallah. cok sevindim Masaallah
every nasilsin canim senin yumurcak kendini nasil belli ediyor??
efesude sendemi yurtdisindasin bende ekimin ortalarinda gidiyorum türkiyeye Insaallah. belki ayni ucakta oluruz
sonuçlarda bu;
TETKIKLER
SONUC
UNITE
REFERANS
Estradiol 35.52 pg/ml 0-0
FSH 7.24 m?u/ml 4.6-12.4
LH 8.05 mIU/ml 0.1-198
canlar biraa zbaktım internette de bazı yerlerde lh sınırda gibi sıkıntı var mı sizce bi de bi sitede lh fsh tan yüksekse pcostan söz edilebilir diyor doktorum bi şey demedi utrasonda da bi şey görmedi sizce bi sıkıntı olur mu
canım ben pek bilmiyorum bu degerleri ama dr normal dediyse bence didikleme bişi olsa söylerdi
günaydın kızlar, hain ateş yükselmedi, ben bu ay yumurtlamadım mı ne...yumurtlamadan lh artışı oluyor mu ki acaba (çünkü lh gaayet arttı), bilen var mı?
My Ovulation Chart
yumurtladıgın an ateş çıkmayabilir canım biz daha önce bunu dr la kanıtladık
dr çatladı diyodu ateş daha yükselmemişti
bikaç güne yükselir ne öyle hemen yumurtlamadım diyosunnnnnnn
günaydın herkese bu ay benden birşey çıkmaz kızlar eşimin yoğun iş temposu nedeniyle sağlıklı çalışmalar olmuyo bide şimdi rahatsız grip olmuş 2 gündür dün güya çalışma olcak ama adam kendi istek arzularından vazgeçmiyo bikere pozisyon ofsayt yani sinir oldum bende hiç yatmadım yatmama gerek yoktu çünkü kalktım direk sonrada noldu diyo tabiki herşeyi Rabbim bilir ama dakikalarca saatlerce yattığım zamanlar olomadıysa bu aydan pek umut yok gibi hiç heycanımda yok açıkçası olmayacak gibi
canım öyle yatmakla kalkmakla olmuyo bu iş
böyle düşünüpte kendini strese sokma boşuna
ilişki olduktan snra nasıl oldugunun çok önemi yok
hoş olmasa bile sende bu ay şu enfeksiyondan kurtulmuş olacaksın
Günaydııınnn melekleeerr
Nasılsınızz bugün bakalımm? Çatlayan patlayan yumoşlar sizinle olsunn inşAllahhh
Dün gece (gece demeyim akşam) yemeği yedim ve küüüt yattım yaklaşık 8:30 gibiydi, sabah saat 7:00de zor sıyrıldım yataktanPeeehh 9 ay böyle yemek yiyip yatarsam sıtkım sıyrılcak artık
Bide yine soğan yedimmm, gaz o biçimeşim yalvarıyor artık nooollurr daha yemee diye :26: ama yemek istiyorum ne yapayımm
soğancı kız seni
normalde de gaz oluyomuş baksana
bende şimdi süt içmeye başladım ya bende de o yapıyo sanırım
bi gaz durumu var yani
insallah ilerleyen gunlerde de rahat olursun gaz sorunu seni bulmaz
cunku ben snein haftalarinda cok iyiydim sorun yoktu
8,hafta icinde oldu hepsi son 3 gundur kivraniyorum uyuyamiyorum bile
buraya cok yaziyorum ama tabiki icten sikayet etmiyorum, sadece yasadigimi paylasiyorum, her zaman raziyim hamileligin zorluklarina yeter ki bebegim saglikli olsun
benimde sancılarım var 2 gndür aynı adet gibi
bide dünden beri bi yanma var vajinada içerden böyle sanki idrar zoru olursun ya yanar
ama çiş yaparken yanma degil normalde yanıyo ztn
umarım normaldirrrrrr
öffff pöööfffff diyorumbaşka bişey demiyorummm kaldı 4 saat
hadi canım allaha emanetttttttt
güzelce atlatırsın inş acısızca
21. gün doğru gösteriyo bence cnm catlamanı
ateş yarından snrada yüksek giderse emin olabiliriz
bebişin gelsin inşşşş
bana da gonder kiz o enerjinden masallah sana
ben yatmaya devam
insallah tutar bu ay ve bebisin sana gelir
saol canim amin
eskıler hep soler yaohhh yaaaaaa ne güzel
bak yeşil yeşil
benim de çok dengesiz. bugüne kadar hiç 24 gün döngüm olmamıştı mesela
mart 31
nisan 28
mayıs 29
haziran 24
temmuz 25
ağustos 27
canım tedavın hayırlı ugurlu olsun sımdıden. dılerım hersey gonlunce olur ıslerın ras gıder ve bebegıne kavusursun.evet canım annem her gecikmeden yavaş yavaş hamile kalırsın derdi ilk zamanlar ancak şimdi sökmüyo bana o numaralar
bu ayda olmadı cnm zaten biliyosun beklemiyodum olmuyo çünki doğal yolla denedik aylarca ,bide dr yapsın bizim bebeği bakalım
sağlıklı hayırlı evlatlarım olsun inşAllah
,ama tutmazsa çooookk yıprancazzzzzzz Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmaz inşAllah.
bebşimolsun ve ben tüpe gidiyoruz ekimde inşAllah çifte kavrulmuş güzel haberlerle döneriz[/B][/COLOR]
PDG nedır orkıde cım?tatlım yeni tedavin hayırlı olar ve inşallah bebişlerinle dönersin. biz de eşime ve bana genetik inceleme yaptırıyoruz. bir sorun çıkarsa PGD yöntemiyle tüp bebek yaptıracağız
keeep oncelıkle ınsallah tedavıye gerek kalmadan bebegıne kavusursun.nar gibi kırmızıcanım işte ben de onu diyorum, ovu testi lh ölçyor yumurtayı değil, bu ay sanırım normal yolla son denememiz olacak bizim, gelecek ay kaçıyor zaten ..sonra da, önce akupunktur sonrada ver elini tüp bebek merkezi ama beklemek hele ki kayıptan sonra çok zor
öffff pöööfffff diyorumbaşka bişey demiyorummm kaldı 4 saat
maşallah bu enerjine inşallah hep böle pozitif enerjik olursun bebişinide bu enerjiyle rahatça büyütürsün
yokh
ben adet sanilarimi ara ara cektim ilk haftalarimda
gece sizlamayla uyaniyordum
rahim geriliyordu
bir de o gunler cok idrara ciktim ve idrarimi yapsam da kanrimin altinda surekli dolgunluk hissiyle dolastim
sonra bunlar gecti zaman gectikce
doktorun senden diger kontrollerin sirasinda idrar testi istiycek zaten o zaman bakar idrarda enfeksiyon var mi diye
sen yine de bol bol su ic ben su icmeye baslayinca rahatladim, idrarim da koyu degil simdi
canım sancılar oluyo baya bi aynı adet gibi.
bide dedigin gibi karnımın alt kısmı tam vajinaya dogru hem şişkin hemde işte bi yanma var
rahim çekiliyo gibi içerden bi değişik.
tuvalete çok çıkıyorm bende 3 gündür geceleri uyku yok wcye taşınmaktan.
bol bol su içiyorum bende. bnmde idrarım koyu değil ztn o kdr sık çıkıyorumki birikmeden koyulaşmadan tahliye oluyo
Şimdi Kaan Kocatepede okudum tesadüf eseri ve sizinlede paylaşmak istedim;
"Yumurtlama olgusunun beyindeki merkezi hipotalamus bölgesidir ve bu bölge beyin korteksi adı verilen ve duygu ve düşüncelerimizin oluştuğu beyin üst merkezinin sıkı denetimi altındadır. İleri derecede gebe kalma arzusu, ileri derecede gebe kalma korkusu, ruhsal stres, iklim değişiklikleri ve diğer birçok neden bu bölgenin hipotalamusa “adet gecikmesi” emrini vermesine neden olabilir.."
*Buda adet döngüsünü geciktirirken, çatlamayı ya durduruyor yada geç veya erken çatlamaya neden olabilliyor. Yanii stres yumurtaları kötü yönden etkiliyor.
* Ozaman ne diyoruz;
No stresYes Bebek
ikili test tecruben hakkinda bana biraz bilgi versene
daha zaman var ama on bilgim olsun
cok basıt ıkılı test aynı gun senden hem kan alıyolar hem detaylı ultrasonta bebegın olcumlrı yapılıyor . bebegın ense kalınlıgına falan bakılıyor. kanda da mongol olma olasılıgı sonucunu alıyorus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?