Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canımmmmmmm
çok sagol allah razı olsunnnn.inş saglıkla kucagımıza almak nasip olur kuzum.
inş darısı sizlere, dualarım sizin için artık..

canım tedavi sürecin başlamış hayırlı olsunnnn
inşş allahımın izniyle ekimde müjdeyi alacagız senden

tatlım yeni tedavin hayırlı olar ve inşallah bebişlerinle dönersin. biz de eşime ve bana genetik inceleme yaptırıyoruz. bir sorun çıkarsa PGD yöntemiyle tüp bebek yaptıracağız

canım benim hakkınd ahayırlısı olsun inş kısa zmnda tekrar bebegin gelir hiçbişi çıkmazda

canım benim çok tşk ederim darısı sizze olsn inş
rabbimme sonsuz şükür.
çok sağol tatlım güzel dileklerin için

bana da gonder kiz o enerjinden masallah sana
ben yatmaya devam

insallah tutar bu ay ve bebisin sana gelir

saol canim amin

wala bu ay gelırseebızee unutamıyacagızmızz cıfte bayramm yasatır kayın babam dahıll hepsıdeee aglar yanıııı o dereccee 4 sendır sabırlar beklemekkk cokskrr rabbımm sabrımızı arttırsınn kısmetten oteye yol yok gene tabıkıdeeeee ınsl..daha ck bekletmez rbbbımmm

kız enerjımden gonderyorumm ama e maıl kutun doluymussssssssssssssbosaltta gelsınler ama sen yat cnmm ben gebe oluumbende yatarım ılk aylardaaaaaaaaaaaaa arkadasssssssssssssssssssss 4 senden sonra olucak ısmııı kalkımm temıslık yapmakk hıhhhhhhhhhhh

doğru diyosunda içimde hep bi şüphe olcak kırmızılar gelirse doktora gideyim diyorum tekrar kontrole geçmiş mi ne durumda diye yada bu ay da maydanoz süt buharı denesemde öle mi gitsem doktora _???

şüphe kalacağına içimde neyim var neyim yok öğrenirim diyorum ben ilaçlar etsikisini gösterse bile eşimden dolayı tekrarlayabileceğini düşünüyorum hem gidersem bunuda söylerim ama önce şu buharı denesem mi diyorum duyan bilen varmı

cnm ınsl..bencede bole yaaa dunden bu gune avuc ıclerımyanıyorkııı nasll ufff:)

bakacagız artıkkkkısmettts

agol cnm muckkk cıcı anne adayımızzzzzzzzzzzz

maşallah bu enerjine inşallah hep böle pozitif enerjik olursun bebişinide bu enerjiyle rahatça büyütürsün

ohhh yaaaaaa ne güzel
bak yeşil yeşil

benim de çok dengesiz. bugüne kadar hiç 24 gün döngüm olmamıştı mesela

mart 31
nisan 28
mayıs 29
haziran 24
temmuz 25
ağustos 27
eskıler hep soler ya
dengesızlık baslayınca rahım bebege hazırlanıodur dıe. bende de var bole dengesızlıkler
ınsallah eskılerın dedıgı gıbı oluordur.
bebegımız haızrlık yapıodur
canım tedavın hayırlı ugurlu olsun sımdıden. dılerım hersey gonlunce olur ıslerın ras gıder ve bebegıne kavusursun.
tatlım yeni tedavin hayırlı olar ve inşallah bebişlerinle dönersin. biz de eşime ve bana genetik inceleme yaptırıyoruz. bir sorun çıkarsa PGD yöntemiyle tüp bebek yaptıracağız
PDG nedır orkıde cım?
keeep oncelıkle ınsallah tedavıye gerek kalmadan bebegıne kavusursun.
ama egerkı bı tedavı soz konusu olursa nerde yaptırcaksın tup bebegı?
öffff pöööfffff diyorum başka bişey demiyorummm kaldı 4 saat

allaha emanet canım
kendını germe. cok kolay olacak emın ol.
benı yanında hısset anacımm

yokh
ben adet sanilarimi ara ara cektim ilk haftalarimda
gece sizlamayla uyaniyordum
rahim geriliyordu
bir de o gunler cok idrara ciktim ve idrarimi yapsam da kanrimin altinda surekli dolgunluk hissiyle dolastim
sonra bunlar gecti zaman gectikce
doktorun senden diger kontrollerin sirasinda idrar testi istiycek zaten o zaman bakar idrarda enfeksiyon var mi diye
sen yine de bol bol su ic ben su icmeye baslayinca rahatladim, idrarim da koyu degil simdi

senay
dogru olabilir bu dongude degisiklik olunca rahim kendini hazirliyor lafi
bende de yokhda da tuttu
umaim senin icin de oyledir rezene icin de

maşallah bu enerjine inşallah hep böle pozitif enerjik olursun bebişinide bu enerjiyle rahatça büyütürsün

canımmm benımmmm nsl....cummmmmletennn oluruzzzzzzzzz ınsl..bebegımııı rahat olsamda buyuturum bennn hıhıhıııııı

canım sancılar oluyo baya bi aynı adet gibi.
bide dedigin gibi karnımın alt kısmı tam vajinaya dogru hem şişkin hemde işte bi yanma var
rahim çekiliyo gibi içerden bi değişik.
tuvalete çok çıkıyorm bende 3 gündür geceleri uyku yok wcye taşınmaktan.
bol bol su içiyorum bende. bnmde idrarım koyu değil ztn o kdr sık çıkıyorumki birikmeden koyulaşmadan tahliye oluyo

benim her wc ye gittigimde koyuydu
demek ki lokosit oldugu icinmis
simdi oyle degil neyseki
gece bolunmemis uykum olmuyor benim de 3 kere muhakkak kalkiyorum

Şimdi Kaan Kocatepede okudum tesadüf eseri ve sizinlede paylaşmak istedim;

"Yumurtlama olgusunun beyindeki merkezi hipotalamus bölgesidir ve bu bölge beyin korteksi adı verilen ve duygu ve düşüncelerimizin oluştuğu beyin üst merkezinin sıkı denetimi altındadır. İleri derecede gebe kalma arzusu, ileri derecede gebe kalma korkusu, ruhsal stres, iklim değişiklikleri ve diğer birçok neden bu bölgenin hipotalamusa “adet gecikmesi” emrini vermesine neden olabilir.."

*Buda adet döngüsünü geciktirirken, çatlamayı ya durduruyor yada geç veya erken çatlamaya neden olabilliyor. Yanii stres yumurtaları kötü yönden etkiliyor.
* Ozaman ne diyoruz;
No stres Yes Bebek

kaça çektireceksin Çınarlı'da baya pahalı bir hastane orası da:26:

benım de doktorum çekmişti anestezisiz 350 ye çektirmiştim ayy 250mıydı acaba:26:

eger ciftlerde bir sorun yoksa, buna ragmen bebek gelmiyorsa
ben de strese bagliyorum
ama malesef bebek mevzusu oyle bir olay ki mantik islemiyor
stressiz olmak gercekten zor, ama basarildiginda beyin baska dusuncelerle oyalandiginda amaca daha cabuk ulasiliyor o dogru
yani kendi adima ben aylarca basaramadim, sadece 1. hamileligimde cok yogundum, yolculuk telasi, aileme kavustum, gezdim falan kafam rahatti
2. hamileligmde sporla ugrasiyordum ve yoga beni cok rahatliyordu ve bayramdan sonra yaptiracagimiz sperm testine odaklanmistim ve ramazan ve misafirler mesguldu kafam
ama stres yapmadim diyemedim cunku bebek calismalarinin 2.ayinda basladi bende stres, umarim burdaki herkes kafalarini rahatlatip, aman ne zaman olursa olur demeyi basarip bebeklerine kavusurlar tez zamanda

ikili test tecruben hakkinda bana biraz bilgi versene
daha zaman var ama on bilgim olsun

cok basıt ıkılı test aynı gun senden hem kan alıyolar hem detaylı ultrasonta bebegın olcumlrı yapılıyor . bebegın ense kalınlıgına falan bakılıyor. kanda da mongol olma olasılıgı sonucunu alıyorus.

tesekkurler canim
bu detayli utrason sonucunu zaten ordayken hemen soyluyorlar di mi?
kan sonucu belki sonra cikiyordur ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…